Πραγματικά αυτό είναι το πρόβλημα ότι λείπει το 5% της οθόνης ? μήπως είναι κανά proximity εκεί λέω εγω τωρα .....
To προβλημα ειναι οτι κοροιδευει τον κοσμο. Το διαφημιζει για στρογγυλο αλλα δεν ειναι !. Αν το εκανε η Apple θα βγαζατε σπυρακια
Δημοσίευση 01/07/2014 - 09:45
Πραγματικά αυτό είναι το πρόβλημα ότι λείπει το 5% της οθόνης ? μήπως είναι κανά proximity εκεί λέω εγω τωρα .....
To προβλημα ειναι οτι κοροιδευει τον κοσμο. Το διαφημιζει για στρογγυλο αλλα δεν ειναι !. Αν το εκανε η Apple θα βγαζατε σπυρακια
Δημοσίευση 01/07/2014 - 09:47
Δημοσίευση 01/07/2014 - 09:50
Φίλε μου αν θες το παίρνεις δεν σε πιέζει κανεις να δώσεις τπτ .....και η Apple κοροϊδεύει τον κόσμο αλλα δεν λέτε τπτ
Φυσικα και δεν θα το παρω... Ειναι αλλο ενα μισοτελειωμενο R&D effort απο την Google και Σια.. Αλλα και εσεις που σκιζετε τα ρουχα σας για την Apple οταν ειναι απο την Google τα καταπινετε ολα αμασητα ..
Δημοσίευση 01/07/2014 - 09:52
Δημοσίευση 01/07/2014 - 09:57
Βιαζεσαι να βγαλεις στρογγυλο smartwatch αλλα η τεχνολογια δεν ειναι ακομη ετοιμη ?? Ελα μωρε ... Σπρωξτο ετσι .. Ποιος θα προσεξει αυτη την μικρη ασχημια στο κατω μέρος (λειπει ενα ολοκληρο τοξο σχεδον 80 μοιρων απο την οθόνη !)
Επίτηδες το έχουν κάνει έτσι Αντώνη για να μπορείς να βάζεις το όνομά σου (για να μην το ξεχνάς)
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 01/07/2014 - 09:57
Προσωπικά δεν υποστηρίζω καμία εταιρία ότι μου αρέσει το παίρνω άλλοι ανάλογα με τι πλύση εγκεφάλου τους κάνουν (Apple) δίνουν 3 μήνες δουλειάς σε ένα κινητό η ρολόι
Και δεν ειναι μονο αυτο ... Το πλυντηριο που πας για την πλυση σου χαλαει και το μαλί...
Ασε μας ρε φιλε με την πλυση εγκεφαλου της Apple... Την καλυτερη πλυση την κανει η Google. Αποδειξη ειναι οτι δεν παιρνετε πρεφα ...
Δημοσίευση 01/07/2014 - 09:58
Επίτηδες το έχουν κάνει έτσι Αντώνη για να μπορείς να βάζεις το όνομά σου (για να μην το ξεχνάς)
Ναι, ναι ... Γραψε και την ομαδα αιματος οπως στα ραλυ (για την κακια στιγμη, εξω απο 'δω).
Δημοσίευση 01/07/2014 - 10:15
εμενα το ονομα μου δεν το χωραει.... δεν θα το παρω
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 01/07/2014 - 10:28
Δημοσίευση 01/07/2014 - 10:28
εμενα το ονομα μου δεν το χωραει.... δεν θα το παρω
Εσυ θα βαλεις την ομαδα αιματος που ειπε ο Αντωνης
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 01/07/2014 - 10:37
Δημοσίευση 01/07/2014 - 13:00
Δημοσίευση 01/07/2014 - 13:05
Αν το εβγαζε... αν.. προς το παρον παρακολουθει τις εξελιξεις.. και στα phablet, και στα smartwatches, και στις τηλεορασεις που υποτιθεται οτι θα εβαζε σε μαζικη παραγωγη.. κηδεια ολοκληρωτικη...
οσοι ειναι ενημερωμενοι ξερουν πως η αππλε δουλευει το iwatch απο το 2012, οσοι δεν ειναι λενε οτι παρακολουθει εξεληξεις...
Δημοσίευση 01/07/2014 - 13:07
Ασε τι δουλευει, τι εχει βγαλει πες μας.. οσοι ειναι προβατα και μια ζωη μεσα στην δικαιολογια, σαφεστατα παντα κατι θα βρουνε να πουν... μετα παραπονιουνται που τους χαρακτηριζουν ετσι.. λες και δουλευει πανω στην κατασκευη διηπειρωτικου πυραυλου.. θελει καμια 3 χρονια για να ολοκληρωθει το project ε?οσοι ειναι ενημερωμενοι ξερουν πως η αππλε δουλευει το iwatch απο το 2012, οσοι δεν ειναι λενε οτι παρακολουθει εξεληξεις...
Δημοσίευση 01/07/2014 - 13:09
Ασε τι δουλευει, τι εχει βγαλει πες μας.. οσοι ειναι προβατα και μια ζωη μεσα στην δικαιολογια, σαφεστατα παντα κατι θα βρουνε να πουν... μετα παραπονιουνται που τους χαρακτηριζουν ετσι.. λες και δουλευει πανω στην κατασκευη διηπειρωτικου πυραυλου.. θελει καμια 3 χρονια για να ολοκληρωθει το project ε?
καλα προβατο δεν ειμαι πιστεψε με.....
δυστηχος θελει καιρο ναι, αν ηταν αρπα κολα θα ηταν samsung που εβγαλε το gear πως και πως για να προλαβει την αππλε
0 μέλη, 520 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες