Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#12076   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 01/07/2014 - 14:29

Χαχααχαχααααχχαχαχαχαχα... ελα ρε, μην μου πεις οτι θα εχει κ πιεσομετρο και θα αναλυει ο dr house τα αποτελεσματα και μετα θα στα στελνει με mail.. πω πω, πραγματικα η κατασταση σας ειναι χαλια.. πως να μην συνεργαστουν με γιατρους οι ανθρωποι, αφου ουτε αυτοι οι ιδιοι μπορουν να εξηγησουν αυτο το φαινομενο χρηστων που αγοραζουν καθε χρονο σαν ζεστο ψωμι ο, τι χαζομαρα τους πλασαρουν.. δικαιολογημενα αποφανθηκαν σε ειδικους..

οταν δεν εχουμε επιχειρηματα και φυσικα ελληψη τεχνολογικης γνωσης γραφουμε τετοια....

οταν μαθεις τι ειναι το multitasking μιλαμε

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#12077   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 01/07/2014 - 14:31

οταν δεν εχουμε επιχειρηματα και φυσικα ελληψη τεχνολογικης γνωσης γραφουμε τετοια....

οταν μαθεις τι ειναι το multitasking μιλαμε

Εγω το multitasking το ζω καθημερινα στην συσκευη μου.. εσυ που μου το παιζεις κ προγραμματιστης και μου λες ολες αυτες τις βλακειες κοιταξε να μαθεις 5 πραγματα.. 64 bit processor με 1gb ram.. σταματα τουλαχιστον να κοροιδευεις τον κοσμο εδω μεσα περι προγραμματισμου.. βρηκες το καταλληλο φορουμ, το ξερω αλλα δειξε λιγο ελεος..

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 01/07/2014 - 14:33

#12078   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2014 - 14:33

καπου εδω ειναι που η ασχετοσυνη μιλαει απο μονη της!

οταν μου το αιτιολογησεις θα συνεχησω να ασχολουμε... μεγαλυτερη αυτονιμια? προφανος και δεν εχεις ιδεα οτι το ανδροιδ ειναι το χειροτερο λειτουργηκο σε αυτο το κοματι
περισσοτερες λειτουργιες? ποιες? τι κανεις που δεν κανω?

οσο για το art ειναι απο τους πρωτους που ελεγαν οτι και μονο για αυτο αξιζει το update!

Πες μας οτι εχεις και καλυτερη αυτονομια απο Note 3 να γελασει κ ο συγχωρεμενος ο steve απο εκει ψηλα.. σταματα να παπαγαλιζεις ο, τι ακους δεξια κ αριστερα.. σου το ειπα 200 φορες, στην πραξη δοκιμασε τα κ μετα μπορεις να επιχειρηματολογησεις συμφωνα με αυτα που δοκιμασες και πειραματιστηκες..

#12079   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2014 - 14:35

Εγω το multitasking το ζω καθημερινα στην συσκευη μου.. εσυ που μου το παιζεις κ προγραμματιστης και μου λες ολες αυτες τις βλακειες κοιταξε να μαθεις 5 πραγματα.. 64 bit processor με 1gb ram.. σταματα τουλαχιστον να κοροιδευεις τον κοσμο εδω μεσα περι προγραμματισμου.. βρηκες το λαταλληλο φορουμ, το ξερω αλλα δειξε λιγο ελεος..

τι σημαινει multitasking μπορεις να δεις απο μονο σου στο νετ....

οσο για τα 64 bit με ενα γιγα.... (που εισαι τοσο ασχετος που νομιζεις οτι δεν τρεχουν με λιγοτερη απο ???? ερωτηση ποσο ειναι το max memmory capacity των 32bit?)

το κουτι των windows 8 που εχει και το 32bit και το 64bit λεει στις απαιτησσεις 2gb μνημη!!!! δεν λεει οθτε 4 ουτε 44!  αλλα τι ν ξερουν και αυτοι ε?  μαλλον τα windows τοσο καιρο δεν ετρεχαν 64βιτ

#12080   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2014 - 14:35

Πες μας οτι εχεις και καλυτερη αυτονομια απο Note 3 να γελασει κ ο συγχωρεμενος ο steve απο εκει ψηλα.. σταματα να παπαγαλιζεις ο, τι ακους δεξια κ αριστερα.. σου το ειπα 200 φορες, στην πραξη δοκιμασε τα κ μετα μπορεις να επιχειρηματολογησεις συμφωνα με αυτα που δοκιμασες και πειραματιστηκες..

καλητερη αυτονομια δεν εχω λογο οτι το νοτε εχει μεγαλυτερη μπαταρια, αν ειχε ιδια μπαταρια θα ειχα πολυ καλυτερη

#12081   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 01/07/2014 - 14:38

Παιδια λιγο ησυχια, κοιμομαστε μερικοι... :P

You'll Never Walk Alone

#12082   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2014 - 14:39

καλητερη αυτονομια δεν εχω λογο οτι το νοτε εχει μεγαλυτερη μπαταρια, αν ειχε ιδια μπαταρια θα ειχα πολυ καλυτερη

Φυσικα θα ειχες πολυ καλυτερη, αφου εχεις ενα αδειο λειτουργικο.. χωρις να εχεις πραγματικο multitasking, το ξαναλεω.. τρεχω 4 διαφορετικα accounts λογαριασμων αν 4 ωρες, ανοιγω μια εφαρμογη και μετα απο 6 ωρες οταν την ξαναεπιλεξω μενει εκει που την αφησα.. ααα, επειδη ρωτησες τι μπορω να κανω που δεν μπορεις εσυ.. μπορω να σου στειλω ενα μνμ ρε αδερφε και να μαθω αν το πηρες ή οχι.. και στον καφε να σου στειλω μια φωτογραφια.. και το ringtone που εχεις στο κινητο σου να στο τσιμπησω με την μια αν μου αρεσει.. αυτα μπορω να κανω.. ο, τι εκαναν δηλαδη και κινητα πριν το iphone.. innovation.. καταλαβαινεις

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 01/07/2014 - 14:41

#12083   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2014 - 14:41

τι σημαινει multitasking μπορεις να δεις απο μονο σου στο νετ....

οσο για τα 64 bit με ενα γιγα.... (που εισαι τοσο ασχετος που νομιζεις οτι δεν τρεχουν με λιγοτερη απο ???? ερωτηση ποσο ειναι το max memmory capacity των 32bit?)
το κουτι των windows 8 που εχει και το 32bit και το 64bit λεει στις απαιτησσεις 2gb μνημη!!!! δεν λεει οθτε 4 ουτε 44! αλλα τι ν ξερουν και αυτοι ε? μαλλον τα windows τοσο καιρο δεν ετρεχαν 64βιτ

2gb ram.. οχι 1.. τα windows τρεχανε 64bit γιατι ηταν προσαρμοσμενες και οι εφαρμογες στο να τα τρεξουν.. πες μου μερικες εφαρμογες στο υπεργαματο ios που υποστηριζουν 64bit, αρα αν εγω εχω ενα iphone 5 θα τις τρεξεις καλυτερα απο εμενα στο 5s... για να δικαιολογησεις και την αγορα σου ρε αδερφε, τζαμπα μιλουσε ο μαγειρας τοσες ωρες στην παρουσιαση??

#12084   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2014 - 14:47

Φυσικα θα ειχες πολυ καλυτερη, αφου εχεις ενα αδειο λειτουργικο.. χωρις να εχεις πραγματικο multitasking, το ξαναλεω.. τρεχω 4 διαφορετικα accounts λογαριασμων αν 4 ωρες, ανοιγω μια εφαρμογη και μετα απο 6 ωρες οταν την ξαναεπιλεξω μενει εκει που την αφησα.. ααα, επειδη ρωτησες τι μπορω να κανω που δεν μπορεις εσυ.. μπορω να σου στειλω ενα μνμ ρε αδερφε και να μαθω αν το πηρες ή οχι.. και στον καφε να σου στειλω μια φωτογραφια.. και το ringtone που εχεις στο κινητο σου να στο τσιμπησω με την μια αν μου αρεσει.. αυτα μπορω να κανω.. ο, τι εκαναν δηλαδη και κινητα πριν το iphone.. inmovation.. καταλαβαινεις

αδειο λειτουργικο? ειδες που δεν εχεις επιχηρηματα? δεν ξερεις... τι ενοεις αδειο? 

με το ultitask σου ειπα διαβασε τι ειναι... εχεις 4 διαφορετικα acounts? εγω εχω 7! 

ανοιγεις μια εφαρμογη μετα παο 6 ωρες? χαχαχα ουτε το ανδροιδ δεν ξερεις.... to android meta απο καποια ωρα σκοτωνει τα services που τρεχουν στο background οποτε αν θελεις ενα background service να τρεχει συνεχεια πρεπει να το κανεισ ovveride το onstartcommand()  αλλα τι ν αξερω και εγω που το παιζω προγραμματιστης

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 01/07/2014 - 14:49

#12085   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2014 - 14:48

2gb ram.. οχι 1.. τα windows τρεχανε 64bit γιατι ηταν προσαρμοσμενες και οι εφαρμογες στο να τα τρεξουν.. πες μου μερικες εφαρμογες στο υπεργαματο ios που υποστηριζουν 64bit, αρα αν εγω εχω ενα iphone 5 θα τις τρεξεις καλυτερα απο εμενα στο 5s... για να δικαιολογησεις και την αγορα σου ρε αδερφε, τζαμπα μιλουσε ο μαγειρας τοσες ωρες στην παρουσιαση??

προσωπηκα εχω το djay2 που ειναι σε 64 βιτ

#12086   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2014 - 14:50

αδειο λειτουργικο? ειδες που δεν εχεις επιχηρηματα? δεν ξερεις... τι ενοεις αδειο?
με το ultitask σου ειπα διαβασε τι ειναι... εχεις 4 διαφορετικα acounts? εγω εχω 7!

ανοιγεις μια εφαρμογη μετα παο 6 ωρες? χαχαχα ουτε το ανδροιδ δεν ξερεις.... to android meta απο καποια ωρα σκοτωνει τα services που τρεχουν στο background οποτε αν θελεις ενα background service να τρεχει συνεχεια πρεπει να το κανεισ ovveride to override onstartcommand() αλλα τι ν αξερω και εγω που το παιζω προγραμματιστης

Ειδες που εσυ δεν ξερεις? Αναλογως την εφαρμογη ρυθμιζει αν θα ειναι high priority ή low priority οταν μπει σε λειτουργια ο low memory kill manager.. ο launcher ας πουμε επειδη δεν γινεται να στον διακοψει γιατι θα κολλησουν τα παντα, ειναι low priority, και ποτε δεν θα τον δεις να "σκοτωνεται" απο το συστημα.. εισαι χακερ, το βλεπω.. χαχααχχχαχαχαχαχαχα

#12087   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2014 - 14:50

προσωπηκα εχω το djay2 που ειναι σε 64 βιτ

Κανεις πλακα τωρα.. εχεις μια 64bit εφαρμογη μεσα στην συσκευη σου? Λεγε ποσο το πουλας.. τωρα αμεσως..

#12088   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2014 - 14:52

Ειδες που εσυ δεν ξερεις? Αναλογως την εφαρμογη ρυθμιζει αν θα ειναι high priority ή low priority οταν μπει σε λειτουργια ο low memory kill manager.. ο launcher ας πουμε επειδη δεν γινεται να στον διακοψει γιατι θα κολλησουν τα παντα, ειναι low priority, και ποτε δεν θα τον δεις να "σκοτωνεται" απο το συστημα.. εισαι χακερ, το βλεπω.. χαχααχχχαχαχαχαχαχα

χμμμ οκ,  εγω ειμαι ο ασχετος! οταν φτιαξεις μια εφαρμογη και στην κανει kill τρεχα μετα στα forum και γραψε αυτο που μου λες

οsο για τον launcher..

http://android.stack...om-being-killed

http://forum.xda-dev...d.php?t=1635392

http://stackoverflow...eing-kill-by-os

I am working on a project of 3rd-party Android Launcher. I find it being killed often by OS when running in background, even it is the default Launcher.

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 01/07/2014 - 14:56

#12089   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2014 - 14:55

χμμμ οκ, εγω ειμαι ο ασχετος! οταν φτιαξεις μια εφαρμογη και στην κανει kill τρεχα μετα στα forum και γραψε αυτο που μου λες

Για εξηγησε μου τι ακριβως μου εχει κανει kill εδω περα.. το dropbox το χρησιμοποιησα συγκεκριμενα χτες για να ανεβασω ενα αρχειο πανω κ να το στειλω καπου.. ετσι για την ιστορια.. καταλαβες οταν λεω στην πραξη τι εννοω? Μαλλον οχι.. στην θεωρια ολα ειναι καλα, το ξερω...

Συνημμένο αρχείο  uploadfromtaptalk1404219323524.jpg   156,7KB   26 λήψεις

Και μπορεις να δεις κατω στην free ram ποσο βαρυ ειναι το ui της sammy.. με εχει γκρεμισει, δεν μου εχει αφησει ελευθερο ουτε 1 mb ram.. απλα εχω οσο 1 μιση iphone κλειστο.. χαλαρα

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 01/07/2014 - 14:57

#12090   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 01/07/2014 - 14:57

Για εξηγησε μου τι ακριβως μου εχει κανει kill εδω περα.. το dropbox το χρησιμοποιησα συγκεκριμενα χτες για να ανεβασω ενα αρχειο πανω κ να το στειλω καπου.. ετσι για την ιστορια.. καταλαβες οταν λεω στην πραξη τι εννοω? Μαλλον οχι.. στην θεωρια ολα ειναι καλα, το ξερω...

attachicon.gifuploadfromtaptalk1404219323524.jpg

0 διεργασιες . Τι αλλο θες .. Αυτο που τρεχει απο το dropbox ειναι service..  Στο android (τραμαρα τους) υπαρχουν και services 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 768

0 μέλη, 766 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες