Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Please log in to reply
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#12106   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 01/07/2014 - 17:56

@stefanos

Ναι ακριβώς αυτό.

Επίσης τώρα με το iOS8, στην Lock Screen κάτω αριστερά θα εμφανίζεται η εφαρμογή του Πλαισίου (λέμε τώρα) όταν βρίσκεσαι κοντά, ή του Mikel (πιο πιθανό το βλέπω) βάσει του micro-location detection μέσω του iBeacon (είναι κατοχυρωμένη η ονομασία - σκέτο "beacon" για το Android). 

Βλέπω ότι τα δύο λειτουργικά συγκλίνουν ως προς τις mainstream δυνατότητες του Internet Of Things World

Τελευταία επεξεργασία από: iAthanasios, 01/07/2014 - 18:02.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#12107   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 01/07/2014 - 17:57

Αντι να αναλύετε υπερβολικά κάποια θεματα μπορείτε να αναφέρετε συγκριτικά πράγματα που εχουν μεγαλυτερη σημασία. Το android υποστηριζει external memory, flash player, live streaming,αναφορα παράδοσης κτλπ. Το ios υποστηρίζει σταθερότητα, ασφάλεια, σταθερότητα κτλπ. Αναφερετε θέματα που θα βοηθήσουν μελλοντικούς αγοράστες γιατι είναι ενα τεχνολογικο φόρουμ που το διαβάζουν διάφοροι χρήστες..

Αν σε ακουσει ο ntrdks να αγορευεις με τον μαγικο τροπο που το κανεις, θα γεμισει με ποστερ σου το δωματιο του.. να ξερεις

#12108   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2014 - 18:01

Ναι ακριβώς αυτό.

Επίσης τώρα με το iOS8, στην Lock Screen κάτω αριστερά θα εμφανίζεται η εφαρμογή του Πλαισίου (λέμε τώρα) όταν βρίσκεσαι κοντά, ή του Mikel (πιο πιθανό το βλέπω) βάσει του micro-location detection μέσω του iBeacon (είναι κατοχυρωμένη η ονομασία - σκέτο "beacon" για το Android).
Βλέπω ότι τα δύο λειτουργικά συγκλίνουν ως προς τις mainstream δυνατότητες του Internet Of Things World

Εννοειται, χωρις ιντερνετ δεν λεγονται καν smartphones.. γιατι δεν εχουν ραδιοφωνο πλεον οι περισσοτερες συσκευες νομιζεις? Δεν ειναι κατι πολυπλοκο? Ή γιατι τοση επανασταση για social apps απο εδω κ απο εκει? Ολα πλεον ετσι θα λειτουργουν.. το ibeacon πχ. Αν δεν εχεις data στην συσκευη τι να το κανεις? Αναγκαστικα για να απολαυσεις αυτα που σου προσφερει, οχι μονο αυτο αλλα και αλλες τοσες υπηρεσιες και εφαρμογες, θα κανεις κ ενα καλο πακετακι με data στην εταιρια που ανηκεις...

#12109   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2,579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 01/07/2014 - 18:06

Αντι να αναλύετε υπερβολικά κάποια θεματα μπορείτε να αναφέρετε συγκριτικά πράγματα που εχουν μεγαλυτερη σημασία. Το android υποστηριζει external memory, flash player, live streaming,αναφορα παράδοσης κτλπ. Το ios υποστηρίζει σταθερότητα, ασφάλεια, σταθερότητα κτλπ. Αναφερετε θέματα που θα βοηθήσουν μελλοντικούς αγοράστες γιατι είναι ενα τεχνολογικο φόρουμ που το διαβάζουν διάφοροι χρήστες..

επιδη μας διαβαζουν μην γραφεις εσυ!  :lol:

τι υποστοιριζει live streaming? 

stefane στο ιοσ οταν ξανανοιγεις μια εφαρμογη ΔΕΝ στν φωστονει απο την αρχη απο εκει που ισουν συνεχιζει

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#12110   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2014 - 18:14

img_logo2.gif

Μία μυστική συμφωνία μεταξύ της Apple, της Imagination Technologies (πρωτοπόρο στον τομέα του mobile graphics) και της Samsung (κατασκευαστή του iPhone ARM “system on a chip”) η οποία θα παρέχει στο νέο iPhone απεριόριστες δυνατότητες (σε επίπεδο graphics core και video decoding technology) έχει ήδη υπογραφεί, τουλάχιστον έτσι αναφέρει το AppleInsider !!!

Posted Image

Οι περισσότερες φορητές συσκευές - συμπεριλαμβανομένου και του iPhone χρησιμοποιούν μία έκδοση του PowerVR MBX graphics processor core από την Imagination Technologies, ο οποίος υποστηρίζει το OpenGL ES 1.1.

Ο επόμενης γενιάς, PowerVR SGX θα υποστηρίζει το OpenGL ES 2.0 μαζί με την Universal Scalable Shader Engine η οποία και θα είναι υπεύθυνη για τα υψηλής πιστότητας shader-based 3D graphics. Ο SGX είναι συμβατός και με κώδικα ο οποίος αναπτύχθηκε για τον MBX, προσφέροντας αυξημένη απόδοση και ταχύτητα εκτέλεσης.

Επιπλέον η Imagination αναπτύσσει και τον PowerVR VXD decoder codec ο οποίος δίνει την δυνατότητα αναπαραγωγής high-definition video σε φορητές συσκευές, είτε απευθείας στην συσκευή είτε με μετάδοση της εικόνας σε εξωτερική οθόνη, όπως π.χ της τηλεόρασης!

Το chip είναι κατασκευασμένο με γνώμονα το ‘highly power efficient decoding’, καταφέρνοντας να καταναλώνει την ελάχιστη δυνατή ενέργεια (όση περίπου καταναλώνουν τα audio playback chips! )

Όπως αναφέρεται σε συνέντευξη τύπου την οποία εξέδωσε η Imagination στις 30 Απριλίου, έχει ήδη υπογραφεί συμφωνία με την Samsung “with respect to to certain POWERVR SGX graphics and VXD video IP cores.”

Ποιο συγκεκριμένα: “The license enables Samsung to manufacture semiconductor devices which integrate these IP cores from Imagination.” Η συμφωνία αναφέρεται ΜΟΝΟ σε κατασκευή των chip (manufacturing licence) , η Samsung δεν έχει άδεια να σχεδιάσει το chip παρά μόνο να το παράγει!

Αυτή η κίνηση έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενες συμφωνίες οι οποίες αφορούσαν τον MBX graphics core για τον οποίο η Samsung είχε και την σχεδιαστική άδεια (design license).

Τον προηγούμενο Ιούλιο, η Imagination Technologies ανακοίνωσε μία συμφωνία με εταιρεία το όνομα της οποίας παραμένει μυστικό. Η ανακοίνωση ανέφερε:

“Imagination Technologies Group plc - a leader in System-on-Chip Intellectual Property (SoC IP) - reports that it has licensed next generation graphics and video IP cores to an international electronics systems company under a multi-use licensing agreement.

“…the SoCs to be developed under this license agreement will be produced for this new partner by Imagination’s existing semiconductor partners and/or new chip manufacturing partners.”

Το γεγονός πως η συγκεκριμένη εταιρεία ήταν νέος συνεργάτης αλλά ταυτόχρονα δεν ήταν κατασκευαστής chip είναι ένα ισχυρό αποδεικτικό στοιχείο ότι η μυστηριώδης εταιρεία είναι η Apple, Inc., η οποία ξεχωρίζει μεταξύ άλλων εταιρειών ως πρωτο-εμφανιζόμενη στο mobile graphics core licensing και ταυτόχρονα εξαρτώμενη από τρίτους κατασκευαστές οι οποίοι είναι ήδη συνεργάτες της Imagination.

Γνωρίζοντας πως: “Samsung is now licensing the next generation SGX and VXD designs for manufacturing’, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα πως η Apple έχει εξασφαλίσει αποκλειστική τεχνολογία από την Imagination, και χρησιμοποιεί την Samsung για την κατασκευή των νέων SoC parts για τα μελλοντικά μοντέλα των iPhone!

Μετα απο καποιο χρονικο διαστημα δεν θα φαει reload? Εχω ακουσει παραπονα απο χρηστες ipad που ενω δουλευαν σε ενα αρχειο, οταν αλλαζαν εφαρμογη για να κανουν κατι αλλο, μολις ξαναμπαιναν στην προηγουμενη εφαρμογη φτου κ απ'την αρχη.. βελτιωθηκε ο τροπος που διαχειριζονται οι εφαρμογες απο το ios 7 και μετα ή δεν ισχυει κατι τετοιο? Εγω θυμαμαι στοn safari αν εκανες scroll την ωρα που φορτωνε την σελιδα, η μπαρα εμενε στασιμη.. με τα ματια μου το εχω δει το συγκεκριμενο συμβαν κ ηθελα να το σπασω.. για τα αλλα παραπανω που ανεφερα θα με διαφωτισεις εσυ που ακομη δουλευεις πανω σε ios

#12111   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1,100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/07/2014 - 18:23

επιδη μας διαβαζουν μην γραφεις εσυ!  :lol:
τι υποστοιριζει live streaming? 

stefane στο ιοσ οταν ξανανοιγεις μια εφαρμογη ΔΕΝ στν φωστονει απο την αρχη απο εκει που ισουν συνεχιζει

Διακρίνω μια νευρικότητα και ταραχή ? Απο την στιγμή που απάντησες στο ποστ μου έκανες 5000 ορθογραφικά. Βαλε το iphone να ελέγχει τα ορθογραφικά.

Αφου δεν έχει άνθρωπε μου flash player πώς θα υποστηρίζει αναπαραγωγή βίντεο? Δν υποστηρίζονται όλα με html...
Αναλυτικά πείτε στο κόσμο τις δυνατότητες του ios και android.
Android : μεταφορά αρχείων μέσω bluetooth, usb, υποστηρίζει flash player, μεταφορα αρχείων στο pc χωρις itunes, αναφορα παραδοσης , multitasking, gestures, air gestures , sd card κτλπ
Ελατε πείτε τα μην ντρέπεστε..

#12112   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2,579 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2014 - 18:25

Μετα απο καποιο χρονικο διαστημα δεν θα φαει reload? Εχω ακουσει παραπονα απο χρηστες ipad που ενω δουλευαν σε ενα αρχειο, οταν αλλαζαν εφαρμογη για να κανουν κατι αλλο, μολις ξαναμπαιναν στην προηγουμενη εφαρμογη φτου κ απ'την αρχη.. βελτιωθηκε ο τροπος που διαχειριζονται οι εφαρμογες απο το ios 7 και μετα ή δεν ισχυει κατι τετοιο? Εγω θυμαμαι στοn safari αν εκανες scroll την ωρα που φορτωνε την σελιδα, η μπαρα εμενε στασιμη.. με τα ματια μου το εχω δει το συγκεκριμενο συμβαν κ ηθελα να το σπασω.. για τα αλλα παραπανω που ανεφερα θα με διαφωτισεις εσυ που ακομη δουλευεις πανω σε ios

στο ιοσ οταν μια εφαρνογη μπαινει στο background και δεν εχει να κανει κατι, τοτε μπαινει στο suspended mode. υπαρχει στη μνημη απλα δεν εκτελει τιποτα, ουτε τρωει πορους

αν εσυ την πατησεις θα επανελθει οπως την ειχες αφησει

αν δεν εχει επαρκη μνημη το συστημα θα αρχησει να κλεινει suspened mode εφαρμογες ξεκινοντας απο αυτη που εχει μεγαλυτερη χωρητηκοτητα στη μνημη!

στην ουσια πανω κατω τα ιδια ειναι με το ανδροιδ

απλα στο ιοσ στο suspended mode δεν καταναλωνει τιποτα ενω στο ανδροιδ καταναλωνει πορους

τωρα εκανα scroll στον σαφαρι και μεχρι να φωρτωσει με πηγε παλι στο σημειο που ειχα μεινει

επισης μπορει να μπεισ σε μια εφαρμογη απο το backgroud και να δεις για ενα δευτερο να φωρτωνει το ui! αυτο ειναι κωδικα γραμμενος στο VieDidEnterForeground η καπως αλλιως το ξεχασα που ο προγραμματιστης λεει στο προγραμμα με το που εμφνηστει στην οθονη να κανει reload δεδομενα

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 01/07/2014 - 18:27.

#12113   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2014 - 18:28

στο ιοσ οταν μια εφαρνογη μπαινει στο background και δεν εχει να κανει κατι, τοτε μπαινει στο suspended mode. υπαρχει στη μνημη απλα δεν εκτελει τιποτα, ουτε τρωει πορους
αν εσυ την πατησεις θα επανελθει οπως την ειχες αφησει

αν δεν εχει επαρκη μνημη το συστημα θα αρχησει να κλεινει suspened mode εφαρμογες ξεκινοντας απο αυτη που εχει μεγαλυτερη χωρητηκοτητα στη μνημη!
στην ουσια πανω κατω τα ιδια ειναι με το ανδροιδ

απλα στο ιοσ στο suspended mode δεν καταναλωνει τιποτα ενω στο ανδροιδ καταναλωνει πορους

τωρα εκανα scroll στον σαφαρι και μεχρι να φωρτωσει με πηγε παλι στο σημειο που ειχα μεινει

Και ενω ησουν σε αλλη εφαρμογη φορτωσε την σελιδα ο safari απο πισω? Αυτο θα συμβει κ με ενα αρχειο σε εναν host? Μπορεις να το αφησεις να κατεβαζει και εσυ να μπεις σε οποια εφαρμογη θελεις?

#12114   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2,579 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2014 - 18:28

Διακρίνω μια νευρικότητα και ταραχή ? Απο την στιγμή που απάντησες στο ποστ μου έκανες 5000 ορθογραφικά. Βαλε το iphone να ελέγχει τα ορθογραφικά.

Αφου δεν έχει άνθρωπε μου flash player πώς θα υποστηρίζει αναπαραγωγή βίντεο? Δν υποστηρίζονται όλα με html...
Αναλυτικά πείτε στο κόσμο τις δυνατότητες του ios και android.
Android : μεταφορά αρχείων μέσω bluetooth, usb, υποστηρίζει flash player, μεταφορα αρχείων στο pc χωρις itunes, αναφορα παραδοσης , multitasking, gestures, air gestures , sd card κτλπ
Ελατε πείτε τα μην ντρέπεστε..

ο πανταζηε εχει ταραχη

https://itunes.apple...d493086499?mt=8

υπαρχουν απειρες εφαρμογες με livestream

#12115   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2,579 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2014 - 18:29

Και ενω ησουν σε αλλη εφαρμογη φορτωσε την σελιδα ο safari απο πισω? Αυτο θα συμβει κ με ενα αρχειο σε εναν host? Μπορεις να το αφησεις να κατεβαζει και εσυ να μπεις σε οποια εφαρμογη θελεις?

βασικα πες μου τι θες να δοκιμασω γιατι μπερδευτικα

λοιπον εκανα ρεφρεσ σε μια σελιδα, η γραμμη ηταν στο 10% την κατεβασα, μπηκα σε μια αλλη και μετα απο το multitask την ξανανοιξα και ειχε φωρτωσει ο σαφαρι

το δοκιμασα και με μια μεγαλη ξεκινησε στο 10% μπηκα σε αλλη εφαρμγη και μολις ξαναγυρησα ηταν στο 70%

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 01/07/2014 - 18:31.

#12116   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2014 - 18:33

βασικα πες μου τι θες να δοκιμασω γιατι μπερδευτικα

Μπαινεις safari, βαζεις να φορτωσει μια σελιδα.. βαλε το www.phonebuff.com που ειναι ψιλοβαρια.. μολις πατησεις να φορτωσει βγαινεις κ μπαινεις παλι εδω.. μετα απο μερικα δευτερα ξαναμπες safari και δες αν εχει προχωρησει καθολου η μπαρα ή αν σου κανει reload την φορτωση απο την αρχη.. επισης ανοιξε μια εφαρμογη κ δοκιμασε μετα απο κανενα τεταρτακι ενω εισαι αλλου να ξαναμπεις στην εφαρμογη αυτη.. θα κανει reload? Κ το ιδιο με ενα αρχειο.. βαλε να κατεβασει κατι απο καποιον host, ενα αρχειο, ο, τι να ναι... το κατεβαζει ενω εσυ θα μπεις σε μια αλλη εφαρμογη? Ή πρεπει να εισαι μεσα στον safari για να κατεβει?

#12117   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2,579 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2014 - 18:35

Μπαινεις safari, βαζεις να φορτωσει μια σελιδα.. βαλε το www.phonebuff.com που ειναι ψιλοβαρια.. μολις πατησεις να φορτωσει βγαινεις κ μπαινεις παλι εδω.. μετα απο μερικα δευτερα ξαναμπες safari και δες αν εχει προχωρησει καθολου η μπαρα ή αν σου κανει reload την φορτωση απο την αρχη.. επισης ανοιξε μια εφαρμογη κ δοκιμασε μετα απο κανενα τεταρτακι ενω εισαι αλλου να ξαναμπεις στην εφαρμογη αυτη.. θα κανει reload? Κ το ιδιο με ενα αρχειο.. βαλε να κατεβασει κατι απο καποιον host, ενα αρχειο, ο, τι να ναι... το κατεβαζει ενω εσυ θα μπεις σε μια αλλη εφαρμογη? Ή πρεπει να εισαι μεσα στον safari για να κατεβει?

μπηκα στο phonebuff με το που ξεκινησε μπηκα σε ενα αλλο σιτε και μετα απο λιγο γυρισα πισω και ειχε παει στη μεση η μπαρα

#12118   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2014 - 18:36

μπηκα στο phonebuff με το που ξεκινησε μπηκα σε ενα αλλο σιτε και μετα απο λιγο γυρισα πισω και ειχε παει στη μεση η μπαρα

Αυτο με τις εφαρμογες που σου ειπα? Μετα απο αρκετη ωρα αν την ξαναανοιξεις θα υπαρχει εκει ακομη ή θα ξεκινησει απο την αρχη?

#12119   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2,579 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2014 - 18:37

Αυτο με τις εφαρμογες που σου ειπα? Μετα απο αρκετη ωρα αν την ξαναανοιξεις θα υπαρχει εκει ακομη ή θα ξεκινησει απο την αρχη?

ειμαι στο σιτε που μου ειπες και εχω σκρολαρει στη μεση, βγηκα και εγω ανοιξει το twitter, κατσε να γυρησω πισω σε λιγο να δω

#12120   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2014 - 18:39

ειμαι στο σιτε που μου ειπες και εχω σκρολαρει στη μεση, βγηκα και εγω ανοιξει το twitter, κατσε να γυρησω πισω σε λιγο να δω

Τωρα και να γυρισεις ειναι μεσα στις πιο προσφατες εφαρμογες που χρησιμοποιησες, θα ανοιξει στο μπαμ παλι ρε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 43

0 μέλη, 42 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες