Μετα απο καποιο χρονικο διαστημα δεν θα φαει reload? Εχω ακουσει παραπονα απο χρηστες ipad που ενω δουλευαν σε ενα αρχειο, οταν αλλαζαν εφαρμογη για να κανουν κατι αλλο, μολις ξαναμπαιναν στην προηγουμενη εφαρμογη φτου κ απ'την αρχη.. βελτιωθηκε ο τροπος που διαχειριζονται οι εφαρμογες απο το ios 7 και μετα ή δεν ισχυει κατι τετοιο? Εγω θυμαμαι στοn safari αν εκανες scroll την ωρα που φορτωνε την σελιδα, η μπαρα εμενε στασιμη.. με τα ματια μου το εχω δει το συγκεκριμενο συμβαν κ ηθελα να το σπασω.. για τα αλλα παραπανω που ανεφερα θα με διαφωτισεις εσυ που ακομη δουλευεις πανω σε ios
στο ιοσ οταν μια εφαρνογη μπαινει στο background και δεν εχει να κανει κατι, τοτε μπαινει στο suspended mode. υπαρχει στη μνημη απλα δεν εκτελει τιποτα, ουτε τρωει πορους
αν εσυ την πατησεις θα επανελθει οπως την ειχες αφησει
αν δεν εχει επαρκη μνημη το συστημα θα αρχησει να κλεινει suspened mode εφαρμογες ξεκινοντας απο αυτη που εχει μεγαλυτερη χωρητηκοτητα στη μνημη!
στην ουσια πανω κατω τα ιδια ειναι με το ανδροιδ
απλα στο ιοσ στο suspended mode δεν καταναλωνει τιποτα ενω στο ανδροιδ καταναλωνει πορους
τωρα εκανα scroll στον σαφαρι και μεχρι να φωρτωσει με πηγε παλι στο σημειο που ειχα μεινει
επισης μπορει να μπεισ σε μια εφαρμογη απο το backgroud και να δεις για ενα δευτερο να φωρτωνει το ui! αυτο ειναι κωδικα γραμμενος στο VieDidEnterForeground η καπως αλλιως το ξεχασα που ο προγραμματιστης λεει στο προγραμμα με το που εμφνηστει στην οθονη να κανει reload δεδομενα
Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 01/07/2014 - 18:27.