...
Ξέρω να ξεχωρίζω τα θύματα..
ΣΤαματα να χαριεντιζεσαι στον καθρεφτη !!
Δημοσίευση 02/07/2014 - 18:59
...
Ξέρω να ξεχωρίζω τα θύματα..
ΣΤαματα να χαριεντιζεσαι στον καθρεφτη !!
Δημοσίευση 02/07/2014 - 19:00
Μην αγχώνεσαι, εκεί πάει το θέμα αλλά δεν θα πέσω σε τέτοιο επίπεδο.. Καληνύχτα σας δάσκαλοι...
Στο καλο, καλο δρομο.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 02/07/2014 - 19:03
Στο καλο, καλο δρομο.
atari, εχεις αραξει σημερα που δεν εχει μουντιαλ και απολαμβανεις 'Μεταβαση απο το iOS στο Android' ...
Πες και συ κατι ρε καταραμενε... Αφηνεις εμας να παλευουμε με τα θηρια !
Δημοσίευση 02/07/2014 - 19:06
Εμ τι θα έλεγες... Ότι διάβαζες πριν από εμένα; αφού μπήκες στο προφίλ μου και το διαπίστωσες..κερδιζεις ενα γλυφιτζουρι
Κατάλαβες ότι εννοώ εσένα το θύμα;;; αλλά όποιος έχει την μύγα........ΣΤαματα να χαριεντιζεσαι στον καθρεφτη !!
Να σαι καλά...Στο καλο, καλο δρομο.
Δημοσίευση 02/07/2014 - 19:09
Εμ τι θα έλεγες... Ότι διάβαζες πριν από εμένα; αφού μπήκες στο προφίλ μου και το διαπίστωσες..
Κατάλαβες ότι εννοώ εσένα το θύμα;;; αλλά όποιος έχει την μύγα........
Να σαι καλά...
μπηκα εγω στο προφιλ σου? τεσπα εσυ εισαι τελειος off topic για τα λειτουργηκα δεν μας εχεις πει και κατι... ακυρωνεσε και zewasoft
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 02/07/2014 - 19:10
μπηκα εγω στο προφιλ σου?
τεσπα εσυ εισαι τελειος off topic για τα λειτουργηκα δεν μας εχεις πει και κατι... ακυρωνεσε και zewasoft
Δημοσίευση 02/07/2014 - 19:11
Του κρυφοαρεσει το ios.. οποιος φιλος του εχει iphone στον καφε του το παιρνει και ασχολειται.. τον εχω πετυχει απειρες φορες...
στεφανε εχω ερθει τοσες φορες θες και δεν εχουμε βρεθει... τον σεπτεμβρη με το καλο θα κανεις την αλαγη η σαρεσε το android l?
Δημοσίευση 02/07/2014 - 19:16
στεφανε εχω ερθει τοσες φορες θες και δεν εχουμε βρεθει... τον σεπτεμβρη με το καλο θα κανεις την αλαγη η σαρεσε το android l?
Δημοσίευση 02/07/2014 - 19:17
Κανε ενα post εδω οταν ξαναανεβεις να μου δωσεις το κινητο σου pm για να το κανονισουμε. γιατι ξεχνιεμαι κ εγω ρε... δεν νομιζω ακομα για αλλαγη, γιατι αν καταφερω να παρω το note 4 με τον exynos απο εξω θα ειμαι κομπλε.. μου αρεσουν οι amoled και η καμερα της samsung, δεν ειναι μονο software το θεμα.. δεν θα ειχα θεμα να δουλεψω και ios αν καποια στιγμη βαρεθω να πειραζω, γιατι η γυναικα ειναι στα προθυρα να με χωρισει, αλλα ειναι και θεμα επιλογων hardware.. κατσε να το δουμε τον σεπτεμβριο μια. Σιγουρα το 6αρι θα ειναι πιο ομορφο απο ολα τα προηγουμενα.. περαιτερω στοιχεια δεν γνωριζω...
http://www.fastcardt...roid-Phone.html
Δημοσίευση 02/07/2014 - 19:18
Κανε ενα post εδω οταν ξαναανεβεις να μου δωσεις το κινητο σου pm για να το κανονισουμε. γιατι ξεχνιεμαι κ εγω ρε... δεν νομιζω ακομα για αλλαγη, γιατι αν καταφερω να παρω το note 4 με τον exynos απο εξω θα ειμαι κομπλε.. μου αρεσουν οι amoled και η καμερα της samsung, δεν ειναι μονο software το θεμα.. δεν θα ειχα θεμα να δουλεψω και ios αν καποια στιγμη βαρεθω να πειραζω, γιατι η γυναικα ειναι στα προθυρα να με χωρισει, αλλα ειναι και θεμα επιλογων hardware.. κατσε να το δουμε τον σεπτεμβριο μια. Σιγουρα το 6αρι θα ειναι πιο ομορφο απο ολα τα προηγουμενα.. περαιτερω στοιχεια δεν γνωριζω...
Βλέπεις ?? Ενω το ios δεν μπαινει αναμεσα στα ζευγαρια !
Δημοσίευση 02/07/2014 - 19:19
Τι ειναι παλι τουτο?
ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ειναι πολυ μπροστα το εχουν ηδη ετοιμο με .... android 4.4
Δημοσίευση 02/07/2014 - 19:20
Βλέπεις ?? Ενω το ios δεν μπαινει αναμεσα στα ζευγαρια !
Δημοσίευση 02/07/2014 - 19:21
Αν της πω οτι θελω 800+ ευρω για το iphone 6 με τις 5.5. ιντσες, θα παραθεσω το post σου στον δικηγορο...
Δεν φερουμε καμμια ευθυνη μετα την απομακρυνση απο το ταμειο
Δημοσίευση 02/07/2014 - 19:35
atari, εχεις αραξει σημερα που δεν εχει μουντιαλ και απολαμβανεις 'Μεταβαση απο το iOS στο Android' ...
Πες και συ κατι ρε καταραμενε... Αφηνεις εμας να παλευουμε με τα θηρια !
Αγρανάπαυση.
You'll Never Walk Alone
0 μέλη, 26 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες