Δεν λέει πάρε το s4 i9506...
Νικολαου οταν αναφερομαστς στην σειρα note δεν θα αναφερεις την σειρα s, ειναι σαν να μιλαμε για lamborghini και να λες τον αλλον να παρει subaru impreza.. δεν λεει... ενα ειναι το note και δεν αλλαζει...
Δημοσίευση 02/07/2014 - 22:50
Δεν λέει πάρε το s4 i9506...
Δημοσίευση 02/07/2014 - 22:51
Μια χαρα ειναι.. μπορει να χανει σε design, αλλα κερδιζει σε καμερα και σε οθονη..
και σε μπαταρια και και και, πολυ καλη συσκευη!!
Ελα ομως που επιασα στα χερια μου το τεθωρακισμενο
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 02/07/2014 - 22:53
και σε μπαταρια και και και, πολυ καλη συσκευη!!
Ελα ομως που επιασα στα χερια μου το τεθωρακισμενο
Δημοσίευση 02/07/2014 - 22:55
Ειναι υπεργαματο αλλα δεν αξιζει απο το s5 να πας εκει.. ουτε το αντιθετο θα αξιζε, για να μην παρεξηγηθω.. ειναι και οι 2 συσκευες top, δεν θα αλλαξει κατι ωστε να μπεις σε διαδικασια αλλαγης
καλα, θα το σκεφτω μεχρι αυριο και θα πραξω αναλογα
Δημοσίευση 02/07/2014 - 23:08
Έχεις δίκιο nickolaou, θα ξεκινησω από τώρα να πηγαίνω προς τα πίσω
Θα ήθελα επίσης να μας πεις τι πίνεις για να μην το δοκιμάσω ποτέ
Δημοσίευση 02/07/2014 - 23:11
Ειναι υπεργαματο αλλα δεν αξιζει απο το s5 να πας εκει.. ουτε το αντιθετο θα αξιζε, για να μην παρεξηγηθω.. ειναι και οι 2 συσκευες top, δεν θα αλλαξει κατι ωστε να μπεις σε διαδικασια αλλαγης
Δημοσίευση 02/07/2014 - 23:20
Καλό το s5 αλλα μην μου πείς ότι έχει ωραίο design . Σαν Hansa plastic ειναι ενω το s4 εχει ίδιο επεξεργαστή και ram με s5 αλλα πολύ καλύτερο design.
Δημοσίευση 02/07/2014 - 23:21
Καλα σε λίγο θα αγοράσουμε το iphone 6 και δεν θα υπάρχει κανένας προβληματισμός επιλογής κινητου
Δημοσίευση 02/07/2014 - 23:34
Ιδιο επεξεργαστη δεν εχουν, το s5 φοραει dd 801 που τρεχει σε χαμηλοτερα ρευματα και ειναι χρονισμενος στα 2.5ghz (με τις ιδιες θερμοκρασιες που εσυ τρεχεις στα 2.3ghz για να σε προλαβω πριν πεις οτι κ εσυ μπορεις να τον κλοκαρεις στα 2.5), gpu χρονισμενη στα 578mhz εναντι της δικης μας που ειναι στα 450mhz, και πιο πολλα mhz χρονισμενος ο bus driver.. θα συμφωνησω για το dedign, αλλα κ το s4 δεν ειναι καμια χιονατη, μην τρελαινεσαι..
Δημοσίευση 02/07/2014 - 23:37
Αυτο περιμενω.. να αγορασεις το iphone 6 για να αλλαξεις στρατοπεδο και να σταματησεις αυτα τα ποστ υποστηριξης προς το android.. ακομα δεν μπορω να τα χωνεψω
Δημοσίευση 02/07/2014 - 23:42
Πες μου μόνο ότι μου κάνεις πλάκα. Πρακτικά πές μου τι διαφορά έχει ο ένας επεξεργαστής με τον άλλο; Να σου απαντήσω καμία . Αυτο που ίσως να θέλω απο το s5 είναι 16 mp camera αλλα και πάλι πρακτικά δεν έχει διαφορά. Μιλάμε για αμελητέες διαφορές. Πληροφοριακά να σου πώ οτι η τιμή του samsung s4 i9506 τώρα που μιλάμε ειναι στα 410, το note 3 300 euro και το s5 470 . Θυμάστε στα σκρουτζομαγαζα απο τι τιμή είχε ξεκινήσει το s5 , θα σου πω εγώ στα 600 euro.Μιλάμε για όχι και τόσο καλές πωλήσεις σε αντίθεση με το s4 i9506 που απο ότι φαίνεται έχει πολύ καλά features σε συνδυασμό με το design. Aυτο που ήθελα να σου γράψω και πριν το note πλέον εχει ξεφυγει σε διαστάσεις και είναι σε κατηγορία phablet. Τέλος αυτο που βλέπω στο νοτε 3 8 mp camera ανήκει αν όχι στην προϊστορία στο παρελθόν.Η γνώμη μου πάντα φιλικά.
Δημοσίευση 02/07/2014 - 23:42
Bre Stef, το 9506 δεν ειναι το προβληματικο που ανεβαζει θερμοκρασιες και εχει dan στις μνημες με οτι αυτο συνεπαγεται
Γι αυτο το φερνουν μονο Ελλαδα και σε ελαχιστα τμχ.. Οι χονδρεμποροι το αγοραζουν 140€ και το πουλανε τρεις φορες επανω
Δημοσίευση 02/07/2014 - 23:45
Bre Stef, το 9506 δεν ειναι το προβληματικο που ανεβαζει θερμοκρασιες και εχει dan στις μνημες με οτι αυτο συνεπαγεται
Γι αυτο το φερνουν μονο Ελλαδα και σε ελαχιστα τμχ.. Οι χονδρεμποροι το αγοραζουν 140€ και το πουλανε τρεις φορες επανω
Δημοσίευση 02/07/2014 - 23:50
Νικολαου, πεσε για υπνο γιατι αρχισες τις γνωστες σου χαζομαρες πλεον.. το note 3 δεν παει προς phablet μερια.. ειναι phablet.. ο sd 801 ειναι το ιδιο socket με τον 800αρη αλλα λογω του οτι ειναι κομμενος πιο μεσα θεωρειται απο τα καλα κομματια.. με αποτελεσμα να τρεχει σε χαμηλοτερα ρευματα.. αυτο σημαινει οτι ανεβαζει λιγοτερες θερμοκρασιες, αρα κλοκαρεται καλυτερα.. αν εσυ κλοκαρεις τον 800αρη στην συχνοτητα του 801, οταν σε μια βαρια εφαρμογη ο 801 θα εχει πιασει 40βαθμους, εσυ θα εισαι στους 60-65.. θα αρχισει η cpu να κανει throttling και θα ριξει την συχνοτητα στα 1497mhz στους πυρηνες μεχρι να κρυωσουν και να ξαναμπουν στο παιχνιδι.. ο 801 θα συνεχισει να τρεχει στα 2.5, αρα θα αποδιδει αρκετα καλυτερα.. στα λεει καποιος που ασχολειται αρκετα με αυτα στο android και πλεον εχει μαθει πως ειναι τα πραγματα.. παλια κ εγω εκανα σαν κ εσενα, αν μπορουσα θα το κλοκαρα και στα 3ghz.. δεν κερδιζεις τιποτα ομως, εκτος αν μπεις μεσα σε κανενα ψυγειο κ το δουλευεις εκει μεσα.. οσων αφορα τα υπολοιπα που ειπες, ουδεν σχολιο
uploadfromtaptalk1404337304688.jpg
uploadfromtaptalk1404337318520.jpg
Δημοσίευση 02/07/2014 - 23:53
Θα σου πώ μόνο ότι σε εμένα σαν πακέτο καλύτερα ταιριάζει το s4 και μέσα σε αυτο ειναι και το design .Τώρα το s5 ειναι σαν hansaplast. Το android. με εχει κερδισει σαν πρωην iphone user. Τοσο ειδικός που είσαι εσυ εγω δεν προκειται να γίνω ουτε θέλω να πειράζω τις συσκευές όλη την μέρα και root στο s4 δεν πρόκειται να κάνω ποτέ μιας και δουλεύει απροβλημάτιστα. Κατα την γνώμη μου η σειρά note είναι phablet και ούτε θα αγόραζα τόσο μεγάλη συσκευή. Γούστα είναι αυτά. Τεσπα καλό βράδυ
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες