Και στην Κυπρο ειχα παει μια φορα διακοπες και ομολογω οτι κανενα μερος στον κοσμο δεν μου εχει κανει χειροτερη εντυπωση...
Πηγες αγια ναπα και δεν σου αφησε καλες εντυπωσεις?
Δημοσίευση 03/07/2014 - 15:40
Και στην Κυπρο ειχα παει μια φορα διακοπες και ομολογω οτι κανενα μερος στον κοσμο δεν μου εχει κανει χειροτερη εντυπωση...
Δημοσίευση 03/07/2014 - 19:47
Κάνεις λάθος φίλε μου!Και εδω συμπληρωνω τον valsami
http://techstories.g...ime-comparison/
Δημοσίευση 03/07/2014 - 19:49
Δημοσίευση 03/07/2014 - 20:14
Πλάκα κανείς ?? και ήθελα να σε πείραξω με τους 23 πλεύσιμους μήνες μου στον στόλο ...
26 μήνες, αεροπορία!
και μετοχες απο το 2005 / 9$ μετα το split εκεινης της εποχης
Μάλιστα ο ένας Μοδίστρα και ο άλλος κυρία Αλίκη .Μπράβο ρε σεις και σανότερα
Δημοσίευση 03/07/2014 - 20:54
Μάλιστα ο ένας Μοδίστρα και ο άλλος κυρία Αλίκη .Μπράβο ρε σεις και σανότερα
ναι αλλά στα ελικόπτερα
ΥΠ Σμιας ΜΕΑΦ
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 04/07/2014 - 10:09
πως τ λένε το τραγουδάκι ''χτύπησες το ευαίσθητο σημείο μου αυτό είναι μείον ...... '', τέλος πάντων κάπως έτσι, χεχε
Δημοσίευση 04/07/2014 - 10:13
καλα την ειδα χτες, το μαμησανε τελειος... χαχα το να αλαζεις μπαταρια μας το λενε σαν το the big thing... ασχετα που απο το πρωτο κινητο αλαζες μπαταρια... τεσπα
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 04/07/2014 - 10:22
καλα την ειδα χτες, το μαμησανε τελειος... χαχα το να αλαζεις μπαταρια μας το λενε σαν το the big thing... ασχετα που απο το πρωτο κινητο αλαζες μπαταρια... τεσπα
Aλλο ειναι το ''κολπο'' και οχι το να αλλαζεις την μπαταρια και λεγεται Ultra Power Saving Mode (θα επρεπε να το ειχαν ολες οι συσκευες)
Δημοσίευση 04/07/2014 - 10:25
αν δεν κανω λαθος το power mode σου κλεινει τα παντα και μονο τηλ σου αφηνει σωστα? τι να το κανεις? και οταν σε παρουν τηλ και μιλησεις 10 λεπτα θα κλεισει... σημασια εχει το λειτουργηκο να κανει οσο καλυτερη διαχειρηση μπορει
Δημοσίευση 04/07/2014 - 10:36
αν δεν κανω λαθος το power mode σου κλεινει τα παντα και μονο τηλ σου αφηνει σωστα? τι να το κανεις? και οταν σε παρουν τηλ και μιλησεις 10 λεπτα θα κλεισει... σημασια εχει το λειτουργηκο να κανει οσο καλυτερη διαχειρηση μπορει
δες το βιντεακι να καταλαβεις
ξερεις ποση ευκολια σου δινει, να δουλευεις ολη την ημερα και να θελεις να συνεχισεις με διασκεδαση και να μην φοβασαι μηπως μεινεις απο μπαταρια κλπ. κλπ.
Μπορεις να εχεις ανοιχτο το τηλεφωνο, internet(3G)το οποιο ενεργοποιείτε μονο οταν ανοιξεις την οθονη, facebook, sms, whatsup κ.α.
ps
Μην υποβαθμιζεις την σπουδαιοτητα του επειδη το εχει κανει αλλη εταιρεια
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 04/07/2014 - 10:37
Δημοσίευση 04/07/2014 - 10:41
δες το βιντεακι να καταλαβεις
ξερεις ποση ευκολια σου δινει, να δουλευεις ολη την ημερα και να θελεις να συνεχισεις με διασκεδαση και να μην φοβασαι μηπως μεινεις απο μπαταρια κλπ. κλπ.
Μπορεις να εχεις ανοιχτο το τηλεφωνο, internet(3G)το οποιο ενεργοποιείτε μονο οταν ανοιξεις την οθονη, facebook, sms, whatsup κ.α.
ps
Μην υποβαθμιζεις την σπουδαιοτητα του επειδη το εχει κανει αλλη εταιρεια
οχι προς θεου... δεν υποβαθμησα κατι και ισα ισα ειναι καλο...! οταν κατι ειναι καλο το λεω! απλα δεν ξερω ποσο χρησημο μπορει να ειναι μιας και δεν εχει τιχει να δοκιμασω κατι τετοιο
εδω εχει ενα βιντεο με s4,5s,1020 μπαταριες 2600,1560,2000
το 5σ χανει πολυ στο record αλλα γενικα με την πιο μικρη μπαταρια τα παει πολυ καλα, το σ4 σαφως και κερδισε αλλα με την διαχειρηση που κανει το 5σ και αν βαλουν ακομα μεγαλυτερη στο 6 θα ειναι αρκετα καλα πιστευω
Δημοσίευση 04/07/2014 - 10:45
Δεν γραφω ΠΟΤΕ κατι αν δεν το εχω δοκιμασει ο ιδιος
Πιστεψε με το S5 στο θεμα διαχειριση της μπαταριας(και οχι μονο) ειναι απιστευτο
+
το Ultra Power Saving Mode, τα ''σπαει'', κυριολεκτικα ομως!
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 04/07/2014 - 10:46
Δημοσίευση 04/07/2014 - 10:47
Δεν γραφω ΠΟΤΕ κατι αν δεν το εχω δοκιμασει ο ιδιος
Πιστεψε με το S5 στο θεμα διαχειριση της μπαταριας(και οχι μονο) ειναι απιστευτο
+
το Ultra Power Saving Mode τα ''σπαει'', κυριολεκτικα ομως!
δεν αντιλεγω δεν το εχει δει... μακαρι καλο ειναι να υπαρχουν τετοια! γενικα ομως πρεπει να βρεθει μια νεα τεχνολογια στις μπαταριες, να διαρκουνε περιοσσοτερο μακαρι να το δουμε και αυτο
Δημοσίευση 04/07/2014 - 10:50
οχι προς θεου... δεν υποβαθμησα κατι και ισα ισα ειναι καλο...! οταν κατι ειναι καλο το λεω! απλα δεν ξερω ποσο χρησημο μπορει να ειναι μιας και δεν εχει τιχει να δοκιμασω κατι τετοιο
εδω εχει ενα βιντεο με s4,5s,1020 μπαταριες 2600,1560,2000
το 5σ χανει πολυ στο record αλλα γενικα με την πιο μικρη μπαταρια τα παει πολυ καλα, το σ4 σαφως και κερδισε αλλα με την διαχειρηση που κανει το 5σ και αν βαλουν ακομα μεγαλυτερη στο 6 θα ειναι αρκετα καλα πιστευω
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες