Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 02/09/2014 - 19:14
Το κινητό είναι πάρα πολύ καλό και σε απίστευτη τιμή! Απλά δεν υπάρχει αντίπαλος σε αυτά τα χρήματα.
Το έχουν πολύ προσεγμένο από την συσκευασία μέχρι και το κινητό με πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής!
Δεν κολλάει πουθενά (που να κολλήσει αφού έχει τον SD 800). Το λειτουργικό λέει πολλά μιας και έρχεται με CM11S. Τώρα δεν μπορείς να πεις flagship killer γιατί και το Μ8 που έχω είναι εξίσου και σε μερικά σημεία καλύτερο, απλά είναι ένα flagship σε απίστευτα χαμηλή τιμή....
Ad
Δημοσίευση 04/09/2014 - 08:26
Note 4, η μάλλον Note 3s : η samsung κάνει αυτό για το οποίο κοροϊδεύει την apple που στο χρόνο πάνω βγάζει έκδοση S. Ζοριστηκαν αρκετά για να βγάλουν τη συσκευή "διαφορετική" και αυτό φάνηκε και απο την βαρετή (κατα την άποψη μου παρουσίαση).
Note Edge: κάτι όντως διαφορετικό που θα μπορούσε να ειναι και καινοτόμο σε συνδυασμό με το αντίστοιχο SDK που έδωσε η samsung. Παρόλα αυτά θεωρώ πως η συγκεκριμένη συσκευή αποκλείει τους αριστερόχειρες όπως εγώ, αφού έχουμε συνηθίσει να έχουμε τη συσκευή στο αριστερό χέρι και απλά αν χρειαστεί να χρησιμοποιούμε το δεξί. Η πραγματική ναυαρχίδα ( (θα δείξει)
Γιατί όμως 4 & Edge ? για μένα το Edge αν πετύχει θα αποτελέσει το μέλλον της σειράς Note , αν αποτύχει τότε θα επιστρέψουμε στην "κλασική γραμμή" , ή ίσως δούμε μια άλλη "καινοτομία".
Για γενικά Specs δεν θα μιλήσω μιας και ειναι αυτά που περίμενε κάνεις να δει σε μια ναυαρχίδα του 2014.
Σε κάθε περίπτωση νιώθω ότι υπάρχει ένας τεράστιος κορεσμός πια , λόγω των άπειρων (και άχρηστων πολλές φορές) "features" που έχουν πετάξει πάνω στις συσκευές οι εταιρείες. Δεν ξέρω κατα πόσο τελικά διευκολύνουν τη ζωή μας (μάλλον την κάνουν πιο πολύπλοκη)
Δημοσίευση 04/09/2014 - 11:00
Αφού δεν γράφει κανείς θα γράψω εγώ:
Note 4, η μάλλον Note 3s : η samsung κάνει αυτό για το οποίο κοροϊδεύει την apple που στο χρόνο πάνω βγάζει έκδοση S. Ζοριστηκαν αρκετά για να βγάλουν τη συσκευή "διαφορετική" και αυτό φάνηκε και απο την βαρετή (κατα την άποψη μου παρουσίαση).
Note Edge: κάτι όντως διαφορετικό που θα μπορούσε να ειναι και καινοτόμο σε συνδυασμό με το αντίστοιχο SDK που έδωσε η samsung. Παρόλα αυτά θεωρώ πως η συγκεκριμένη συσκευή αποκλείει τους αριστερόχειρες όπως εγώ, αφού έχουμε συνηθίσει να έχουμε τη συσκευή στο αριστερό χέρι και απλά αν χρειαστεί να χρησιμοποιούμε το δεξί. Η πραγματική ναυαρχίδα ( (θα δείξει)
Γιατί όμως 4 & Edge ? για μένα το Edge αν πετύχει θα αποτελέσει το μέλλον της σειράς Note , αν αποτύχει τότε θα επιστρέψουμε στην "κλασική γραμμή" , ή ίσως δούμε μια άλλη "καινοτομία".
Για γενικά Specs δεν θα μιλήσω μιας και ειναι αυτά που περίμενε κάνεις να δει σε μια ναυαρχίδα του 2014.
Σε κάθε περίπτωση νιώθω ότι υπάρχει ένας τεράστιος κορεσμός πια , λόγω των άπειρων (και άχρηστων πολλές φορές) "features" που έχουν πετάξει πάνω στις συσκευές οι εταιρείες. Δεν ξέρω κατα πόσο τελικά διευκολύνουν τη ζωή μας (μάλλον την κάνουν πιο πολύπλοκη)
παντος τον αισθητηρα παλμων.... τον καναν κουμπι για selfie.... innovation τους το παραδεχομαι!
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 04/09/2014 - 15:03
παντος τον αισθητηρα παλμων.... τον καναν κουμπι για selfie.... innovation τους το παραδεχομαι!
Όχι μόνο.
Αν κατάλαβα καλά, μέσω ενεργοποίησης του παλμογράφου κατά την λήψη μιας selfie, καταφέρνει να σταθεροποιεί καλύτερα την εικόνα, αποκόπτοντας τον κινητικό θόρυβο που προέρχεται από τη φυσιολογική επίδραση των παλμών στα χέρια μας.
Δημοσίευση 04/09/2014 - 15:17
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 04/09/2014 - 15:46
Στην κατηγορία του παίζει μπάλα μόνο του τέλος.
Δημοσίευση 04/09/2014 - 17:07
Στην κατηγορία του παίζει μπάλα μόνο του τέλος.
Εντελως ομως!
Φυσικα θα το χτυπησω day one.
Oσο για το iPhone 4.7'' θα το εχω για δευτερη συσκευη.
ps
Το iPhone 5.5'' ομως συνεχιζω να μην καταλαβαινω για ποιον λογο να το βγαλει.
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 04/09/2014 - 17:08
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 04/09/2014 - 18:39
Εντελως ομως!
Φυσικα θα το χτυπησω day one.
Oσο για το iPhone 4.7'' θα το εχω για δευτερη συσκευη.
ps
Το iPhone 5.5'' ομως συνεχιζω να μην καταλαβαινω για ποιον λογο να το βγαλει.
Στο iPhone 5.5 θα γυρίσουν πολλοί από android πιστεύω Μιχάλη αλλά όμως ένα είναι το σίγουρο ότι για ενα χρόνο εσύ θα βολευτείς με Note 4 και εγώ με Nexus X
Δημοσίευση 05/09/2014 - 15:41
Επίσης δεν θα συμφωνήσω με τον Πανό μιας και τα κινητά της σαμυ είναι έστω και λίγο διαφορετικά το προηγούμενο από το καινούριο! Ενώ η Apple βγάζει ακριβώς το ίδιο κινητό...
Δημοσίευση 05/09/2014 - 23:01
Ρε σεις αυτό ειναι tablet!
Δημοσίευση 06/09/2014 - 10:06
Όταν βγει το iPhone με 5,5'' και το βάλεις δίπλα στο Ν4 τότε θα καταλάβεις ποιο είναι ταμπλετ....Ρε σεις αυτό ειναι tablet!
Δημοσίευση 06/09/2014 - 11:33
Όταν βγει το iPhone με 5,5'' και το βάλεις δίπλα στο Ν4 τότε θα καταλάβεις ποιο είναι ταμπλετ....
Ναι, αλλα όταν τα γυρίσεις ανάποδα θα δεις ότι μόνο το ένα εχει το Μήλο στην πλάτη
Δημοσίευση 06/09/2014 - 15:02
Καλησπεριζω την παρεα!
Λοιπον ειμαι εδω και καιρο με iphone 4 και θελω να μεταβω σε κατι καλυτερο,θα πηγαινα προς το καινουριο iphone που θα βγει αλλα λογω χρηματων μαλλον θα αλλαξοπιστησω και τεινω προς samsung galaxy note 3.Επισης ειμαι κατοχος macbook pro.Τι θα με συμβουλευατε να κανω?
Δημοσίευση 06/09/2014 - 15:45
Καλησπεριζω την παρεα!
Λοιπον ειμαι εδω και καιρο με iphone 4 και θελω να μεταβω σε κατι καλυτερο,θα πηγαινα προς το καινουριο iphone που θα βγει αλλα λογω χρηματων μαλλον θα αλλαξοπιστησω και τεινω προς samsung galaxy note 3.Επισης ειμαι κατοχος macbook pro.Τι θα με συμβουλευατε να κανω?
Αν πας από i4 σε n3....ετοιμάσου για μεγάλο σοκ......καλό ή κακό, εσύ θα μας το πεις 😉
Δημοσίευση 06/09/2014 - 16:29
Ναι δίκιο έχεις 😛! Ενώ το άλλο εχει 3gb ram, UHD οθόνη, μπαταρία 3220 και πολύ μα πάρα πολύ bloatware....Ναι, αλλα όταν τα γυρίσεις ανάποδα θα δεις ότι μόνο το ένα εχει το Μήλο στην πλάτη
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (2)