Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#12841   maktoumpis

maktoumpis

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/09/2014 - 23:09

Νομιζα οτι το 1ο Nexus (2ο; ) δεν επερνε για καποιο λογο τη "νεα" (τοτε) αναβαθμιση. Αλλα θα κανω λαθος.

Αυτα με flash και rom δεν εχω ιδεα τι παιζει, αλλα θα ανακαλυψω στην πορεια αν περασω σε Android... :-)

Τελικα υπαρχουν λογοι να μην κανει την αλλαγή καποιος;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#12842   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 30/09/2014 - 23:15

Νομιζα οτι το 1ο Nexus (2ο; ) δεν επερνε για καποιο λογο τη "νεα" (τοτε) αναβαθμιση. Αλλα θα κανω λαθος.

Αυτα με flash και rom δεν εχω ιδεα τι παιζει, αλλα θα ανακαλυψω στην πορεια αν περασω σε Android... :-)

Τελικα υπαρχουν λογοι να μην κανει την αλλαγή καποιος;

Δεν υπάρχουν φίλε μου, δοκιμάζεις και αν δεν σου αρέσει το πουλάς και γυρνάς πίσω στο iPhone.... Εγώ από το 2008(iPhone 3g) μέχρι και το 4s μέτα πήρα Android συσκευή και δεν σκέφτομαι να γυρίσω πίσω σε iPhone...

#12843   maktoumpis

maktoumpis

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2014 - 23:28

Δεν υπαρχουν πισωγυρισματα με Android! Χε,χε!

Το σιγουρο ειναι οτι τουλαχιστον 1 μηνα χρειαζεται να περιμενω: νεα Nexus και HTC.

#12844   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.430 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 01/10/2014 - 17:30

Είδα το Galaxy Alpha πρώτη φορά μπορώ να πω μου αρέσει κινητό android τόσο πολύ που αν είχα λεφτά θα το έπαιρνα είναι τέλειο (είμαι fan boy apple δαγκωτό) το μόνο που δεν μου αρέσει στο android είναι το Google store....

Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 01/10/2014 - 17:31

Knowledge Is Power

#12845   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 01/10/2014 - 23:34

Είδα το Galaxy Alpha πρώτη φορά μπορώ να πω μου αρέσει κινητό android τόσο πολύ που αν είχα λεφτά θα το έπαιρνα είναι τέλειο (είμαι fan boy apple δαγκωτό) το μόνο που δεν μου αρέσει στο android είναι το Google store....

Mάπα το Alpha τις samsung κατεμέ.  Εγώ θα κοιτούσα για το Mi4 τις xiaomi  video video

#12846   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.430 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 01/10/2014 - 23:54

Καλό είναι αυτό;

Knowledge Is Power

#12847   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2014 - 08:38

Καλό είναι αυτό;

Παρα πολύ καλό

http://www.phonearen...omi-Mi-4_id8777

#12848   Gfb3

Gfb3

iPH Enthousiast

• 474 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 02/10/2014 - 12:46

Ένα ωραίο video (και σε ποιότητα και σε περιεχόμενο) για το samsung galaxy alpha. Για όσους δεν έχουν επαφή από android ρίξτε μια ματιά να δείτε ταχύτητα και features. Και το alpha δεν είναι flagship device, έχει υποδεέστερα χαρακτηριστικά σε σχέση με άλλες συσκευές. 

Τελευταία επεξεργασία από: Gfb3, 02/10/2014 - 12:46

#12849   tsompa

tsompa

iPH Member

• 209 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 02/10/2014 - 19:32

υπάρχει τρόπος να κρατήσω backup τις εφαρμογές και την διαρρύθμιση των εικονιδίων απο lg g2 ώστε μετά απο flashαρισμα άλλης ρομ να είναι πάλι ίδια; για τις εφαρμογές χρησιμοποιώ titanium αλλά για την διαρρύθμιση γίνεται κάπως;

#12850   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 02/10/2014 - 20:26

υπάρχει τρόπος να κρατήσω backup τις εφαρμογές και την διαρρύθμιση των εικονιδίων απο lg g2 ώστε μετά απο flashαρισμα άλλης ρομ να είναι πάλι ίδια; για τις εφαρμογές χρησιμοποιώ titanium αλλά για την διαρρύθμιση γίνεται κάπως;

Φίλε μου μπορείς να πάρεις backup τα αππς σου με titanium αλλά δύσκολα τις homescreens! Αν πρέπει να τις ξανά φτιάξεις από την αρχή. Στο μοναδικό κινητό που είχα τέτοιο πράμα είναι το HTC One_M8 επειδή έχεις account στην HTC και μόλις φλασαρεις καινούργια ρομ σε ρωτάει αν θέλεις να σου ξανά φτιάξει το κινητό όπως το είχες πριν (αππς, φακέλους, wallpaper κτλ)

#12851   kikonec

kikonec

iPH newbie

• 98 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2014 - 21:12

Φίλε μου μπορείς να πάρεις backup τα αππς σου με titanium αλλά δύσκολα τις homescreens! Αν πρέπει να τις ξανά φτιάξεις από την αρχή. Στο μοναδικό κινητό που είχα τέτοιο πράμα είναι το HTC One_M8 επειδή έχεις account στην HTC και μόλις φλασαρεις καινούργια ρομ σε ρωτάει αν θέλεις να σου ξανά φτιάξει το κινητό όπως το είχες πριν (αππς, φακέλους, wallpaper κτλ)

Λάθος μπορείς φίλε να το κάνεις με το titanium Συνημμένο αρχείο  uploadfromtaptalk1412276995305.jpg   99,44KB   53 λήψειςΣυνημμένο αρχείο  uploadfromtaptalk1412277013734.jpg   91,26KB   53 λήψειςΣυνημμένο αρχείο  uploadfromtaptalk1412277023593.jpg   96,12KB   53 λήψεις

Αν έχεις και άλλον launcher όπως εγώ που έχω τον nova φορτώνεις του launcher το backup.απλά πρώτα βάλε όλες τις εφαρμογές που είχες και μετά πάτα να βάλεις το αντίγραφο για την homescreen

#12852   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.216 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 02/10/2014 - 21:59

Φυσικά και μπορείς. System Settings - Display - Home screen και έχει μενού να πάρεις back up και μετά αφού φλασάρεις άλλη rom να του κάνεις restore. 

Once You Go Mac You Never Go Back

#12853   tsompa

tsompa

iPH Member

• 209 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 02/10/2014 - 22:19

Ευχαριστώ πολύ, λειτουργούν και τα δύο

#12854   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2014 - 22:39

Για όσους δεν είναι rooted  μπορούν να κρατήσουν backup με τη χρήση του adb μέσω terminal με την εντολή: adb backup -apk -shared -all -f backup-l.ab 

Η παράμετρος -apk δηλώνει να συμπεριληφθούν και τα .apks των εφαρμογών, η παράμετρος -shared δηλώνει να συμπεριληφθούν τα περιεχόμενα της εσωτερικής μνήμης (εικόνες κτλ), η παράμετρος -all δηλώνει να συμπεριληφθούν όλες οι εφαρμογές (και όχι μεμονομένα .apks που γίνεται να τα ορίσουμε αλλιώς) και η παράμετρος -f μας επιτρέπει να ορίσουμε όνομα και directory που να κρατηθεί το backup στον υπολογιστή μας.

Όταν θέλουμε να επαναφέρουμε στην συσκευή μας το backup, αρκεί να δώσουμε την εντολή: adb restore backup-l.ab

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 02/10/2014 - 22:41

#12855   ForceF

ForceF

iPH Contributor

• 958 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 02/10/2014 - 22:59

Αυτό το topic όπως και πολλά άλλα είναι γεμάτο διαμάντια  :)  Mέλη του φόρουμ κάνουν λόγο για ιδανικές διαστάσεις, παντόφλες κτλ και συγκρίνοντας εκείνα τα λόγια με αυτά που λένε σε τωρινά θέματα που αφορούν το iPhone 6, έχω ζαλιστεί απο τις κωλοτούμπες  B)  Σκέφτομαι να κάνω ένα prntscr αφιέρωμα αλλά θέλειι χρόνο και βαριέμαι  :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 34

0 μέλη, 34 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες