Το καταλαβαίνω ότι περιμένεις να περάσουν 6-7 μήνες για να κάνεις τις συγκρίσεις προς τα πίσω γιατί έτσι σε συμφέρει.
Όσο για το τι καταλαβαίνεις ή όχι άστο καλύτερα. Κάποτε σου είπαν ότι το μάτι μπορεί να δει μέχρι 300 ppi και από τότε χάσαμε τη λογική μας, ότι δηλαδή δεν προσπαθούμε να δούμε pixels αλλά το σύνολο μιας εικόνας. Αν βλέπαμε τα pixels τότε απλά δε θα μιλούσαμε για ποιότητα.
Όσο για πυρήνες και λοιπά θα σου εξηγούσα για αρχιτεκτονική επεξεργαστών, μέγεθος πυρήνων και άλλα, αλλά φοβάμαι ότι τζάμπα θα το έκανα. Αν μπορείς να δεις κάτι άλλο εκτός από fanboyστικα βιντεάκια διάβασε πως ο διπύρηνος του Nexus 9 ισοπεδώνει τετραπύρηνους και οκταπύρηνους και σκέψου ότι ΙΣΩΣ ένας αριθμός πυρήνων να μην λέει και πολλά...
Είναι γνωστό ότι είσαι όπου φυσάει ο άνεμος και κρίνεις με κριτήρια που δε λένε και πολλά σε ανθρώπους που ξέρουν πέντε πράγματα παραπάνω. Δεν πέρασαν και πολλοί μήνες που μας γάνωνες τον εγκέφαλο για την ανωτερότητα του Android, μετά από μια τεράστια περίοδο που μας έλεγες για το άπιαστο ios. Ουδείς ενοχλητικότερος του άσχετου fanboy...
Το android έχει 5000 lags ..
Όσο για το ότι ήμουν κάτοχος s4 ναι ήμουν. Έχω πεί ότι στην αρχή τα κάνει τα πάντα αλλά μετά καταλαβαίνεις την απάτη του, Όταν η ram ονομαστικά είναι 2 gb και η πραγματική είναι 850 mb και τα lags που υπάρχουν, απλά για πέταμα είναι τα android. Τις είδαμε τις ψευτιές και τις πλαστικούρες του ανδροιδ.
Εγώ δεν μπήκα στην διαδικασία να πείσω ότι το Ios είναι καλύτερο εσύ μπήκες σε ένα φόρουμ με iphones για να μας πείσεις ότι δεν υπάρχει σαπίλα στο android.
Τελευταία επεξεργασία από: nickolaou, 27/10/2014 - 14:44