Ουτε στις επαφες παει εμενα.
stefano θα το φλασαρεις και θα πηγαινει, δε σε φοβαμαι.
Δημοσίευση 12/12/2014 - 19:46
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 12/12/2014 - 19:47
Δημοσίευση 12/12/2014 - 19:48
δεν πάω σε oppo και τέτοια με τιποτα.. σκεφτόμουν nexus6 αλλά έχουν θέματα. . το 6αρι ειναι πολυ σφαίρα φιλε, και εκπληκτικό στο gaming, και θελω φέτος να το δοκιμασω.. εννοειται το plus, και 7ιντσο να ήταν ξέρεις ότι δεν έχω πρόβλημα. .@stefano23 άσε τις βλακειες και πάρε πάλι Android ειδικά τώρα που είμαστε σε lollipop! Εγώ αφού έδωσα το Ν5 μετά πήγα σε HTC One_M8 και τώρα σε OPO με Moto 360, είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν, ένα μεγάλο Nexus σε απίστευτα καλή τιμή στο σωστό μέγεθος 5,5", official CM και με μπαταρία αλλού (ενδεικτικά 6-7 ώρες οθόνη με 2 μέρες standby).
Πάλι πίσω θα γυρίσεις..... Σκέψου καλά τι πας να κάνεις😁!
Πλάκα κάνω αν τελικά πας πίσω μόνο στο + αν και τεράστιο....
Δημοσίευση 12/12/2014 - 19:49
αμ δεν γινεται, αλλιώς θα το άφηνα έτσι νομιζεις? δεν μου λες, διάβαζα κάτι σχόλια χτες και κάποιος έλεγε για το nitrous.. υπάρχει ακόμα αυτό?Ουτε στις επαφες παει εμενα.
Δημοσίευση 12/12/2014 - 19:50
Αν εχεις καμια χιλιαρα δε παει οντως.
Αλλα σκρολαρει πιο πολυ απο σελιδα στον safari.
Ναι οντως παει πιο "φετες". Αλλα δε φτανει.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 12/12/2014 - 19:52
αμ δεν γινεται, αλλιώς θα το άφηνα έτσι νομιζεις? δεν μου λες, διάβαζα κάτι σχόλια χτες και κάποιος έλεγε για το nitrous.. υπάρχει ακόμα αυτό?
Ναι υπαρχει. Παντα το βαζω, χωρις ποτε να ειδα διαφορα απο πριν και μετα.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 12/12/2014 - 19:54
αχαχχαχαχχαχααχαχχαχαχααχαχχαχαχαχαχα. . δεν παίζεσαι ρε φιλε.. τωρα δηλαδή εγώ με ποιον θα διαφωνώ αν το παρω?Ναι υπαρχει. Παντα το βαζω, χωρις ποτε να ειδα διαφορα απο πριν και μετα.
Δημοσίευση 12/12/2014 - 19:57
αχαχχαχαχχαχααχαχχαχαχααχαχχαχαχαχαχα. . δεν παίζεσαι ρε φιλε.. τωρα δηλαδή εγώ με ποιον θα διαφωνώ αν το παρω?
Υπάρχουν πολλοι αλεξιπτωτιστες στο φορουμ, κατι θα βρεις...
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 12/12/2014 - 20:00
ξαναγύρισε κ ο Νικολάου, δεν μπορούσε να περιμενει έναν χρόνο ακόμα?Υπάρχουν πολλοι αλεξιπτωτιστες στο φορουμ, κατι θα βρεις...
Δημοσίευση 12/12/2014 - 20:02
ξαναγύρισε κ ο Νικολάου, δεν μπορούσε να περιμενει έναν χρόνο ακόμα?
Νομιζω ανα 3μηνο ή 4μηνο το παει αυτος. Οπου ναναι θα παιζει παλι εκτος εδρας.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 14/12/2014 - 23:27
Δημοσίευση 15/12/2014 - 10:29
ρε σεις που έχετε το 6plus, έχουν αναβαθμιστεί τα games για ios 8? με το metal τι παίζει? μας ζαλισατε το κεφάλι κάποτε για το metal και τα τρελά optimisations που ερχονται, τώρα που θα αλλαξουμε στρατόπεδο θα μας διαφωτισει κανεις?
το metal ειναι ενα API το οποιο το χρησημοποιουν οι devs ενανατι στου open gl! ειναι στο θεμα του developer του να το χρησημοποιησει και οχι του ios
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 15/12/2014 - 19:14
ειδα μερικά game demos με το metal χτες στο youtube.. εμεινα παγωτό. ..το metal ειναι ενα API το οποιο το χρησημοποιουν οι devs ενανατι στου open gl! ειναι στο θεμα του developer του να το χρησημοποιησει και οχι του ios
Δημοσίευση 15/12/2014 - 19:35
ειδα μερικά game demos με το metal χτες στο youtube.. εμεινα παγωτό. ..
εχω δοκιμασει στο plus τα vainglory,asphalt 8 και το defenders....αλλη φαση φιλε
Δημοσίευση 15/12/2014 - 19:47
ειδα μερικά game demos με το metal χτες στο youtube.. εμεινα παγωτό. ..
εχουνε κανει τρομερη δουλεια! βεβαια πρεπει και οι προγραμματιστες να ξεκινησουν να το χρησημοποιουν! συντομα πιστευω ολα τα games θα βγαινουν με μεταλ
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες