1 μηνα του δινω μεχρι να ξανα αλλαξει.....καλο χρυσο το nexus 6 αλλα iphone 6 plus δεν ειναι
Εσυ είσαι και κουβαρντάς. Με την μπαταρία που έχει το nexus τον βλέπω με το που θα ανοιξει το τριώδιο πάμε για άλλα
Δημοσίευση 31/01/2015 - 20:52
1 μηνα του δινω μεχρι να ξανα αλλαξει.....καλο χρυσο το nexus 6 αλλα iphone 6 plus δεν ειναι
Εσυ είσαι και κουβαρντάς. Με την μπαταρία που έχει το nexus τον βλέπω με το που θα ανοιξει το τριώδιο πάμε για άλλα
Δημοσίευση 31/01/2015 - 21:04
Αν το iphone 6 plus είναι παντόφλα ,σε μέγεθος, το nexus 6 είναι ρακέτα..
Τεράστιο smartphone αλλά με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά ..
Εν αναμονή πάντως των s6 και lg g4 δεν θα έλεγα καλό το nexus 6..
Δημοσίευση 31/01/2015 - 21:59
Δημοσίευση 31/01/2015 - 22:40
Με αφορμη αυτο που λεει ο δημητρης.
2 Φιλοi στη δουλεια με G2. Καθε μερα μα καθε μερα αναλυσεις επι αναλυσεων για ποια rom βαλανε τη προηγουμενη μερα αν ειχε καλυτερη καμερα, καλυτερη μπαταρια και και και. Και ολο κατι θα λειπει. Και δωσε αλλαγη kernel και δωσε αλλαγη το ενα και αλλαγη το αλλο.
Ετσι που τους ακουω δε ξερω αν ευχαριστιουνται το κινητο η ολη μερα rootarουν.
Με το iPhone τοσα χρονια μαζι φυσικα με το jb εχω βρει την υγεια μου και δεν το αλλαζω με τπτ.
Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 31/01/2015 - 22:42
Δημοσίευση 31/01/2015 - 23:01
Δημοσίευση 31/01/2015 - 23:19
Stefane23 μονο για το multitasking έκανες ξανα μετάβαση στο android ?
Γιατί nexus 6 και όχι lg g3 ή note 4 ?
Αρα to android θεωρείς ότι είναι καλύτερο?
Δημοσίευση 31/01/2015 - 23:21
Με αφορμη αυτο που λεει ο δημητρης.
2 Φιλοi στη δουλεια με G2. Καθε μερα μα καθε μερα αναλυσεις επι αναλυσεων για ποια rom βαλανε τη προηγουμενη μερα αν ειχε καλυτερη καμερα, καλυτερη μπαταρια και και και. Και ολο κατι θα λειπει. Και δωσε αλλαγη kernel και δωσε αλλαγη το ενα και αλλαγη το αλλο.
Ετσι που τους ακουω δε ξερω αν ευχαριστιουνται το κινητο η ολη μερα rootarουν.
Με το iPhone τοσα χρονια μαζι φυσικα με το jb εχω βρει την υγεια μου και δεν το αλλαζω με τπτ.
δεν ειναι ακριβως οτι δεν το ευχαριστιεσαι.. απλα σου γινετε εμμονη ιδεα και μπαινεις στο τρυπακι να περνας μοντ για καμερες για ηχους για το touch και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις...Εμενα ολο αυτο με κουρασε και απο το note2 και μετα ολα μαμα και ησυχασα
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 31/01/2015 - 23:22
Δημοσίευση 31/01/2015 - 23:23
δεν ειναι ακριβως οτι δεν το ευχαριστιεσαι.. απλα σου γινετε εμμονη ιδεα και μπαινεις στο τρυπακι να περνας μοντ για καμερες για ηχους για το touch και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις...Εμενα ολο αυτο με κουρασε και απο το note2 και μετα ολα μαμα και ησυχασα
Εγω κουραζομαι που τους ακουω. Φαντασου να τα κανεις κιολας.
Δημοσίευση 31/01/2015 - 23:46
Δημοσίευση 01/02/2015 - 02:13
Το g3 έχει τα lagακια του, και το note4 έχει knox.. Κανενα από τα 2 δεν μπορεί να φτασει το ρολάρισμα του pure android.. Το pure ειναι το μονο που συγκρίνεται σε εμπειρία χρησης με ios..Stefane23 μονο για το multitasking έκανες ξανα μετάβαση στο android ?
Γιατί nexus 6 και όχι lg g3 ή note 4 ?
Αρα to android θεωρείς ότι είναι καλύτερο?
Δημοσίευση 01/02/2015 - 02:15
Αναλογως τι θεωρεί κάποιος χρησιμο για τις προσωπικές του αναγκες.. Υπαρχουν αμέτρητοι παράγοντες..Μια ερώτηση θελω να κάνω. Αναφέρθηκε σε προηγούμενο post πως αν θελεις κάποιος να κανει βασική χρηση του κινητού πχ μνμ κ fb τότε να παει σε iOS. Αν θέλει κάτι καλύτερο να παει σε android. Η ερώτηση ειναι η εξής. Τι καλύτερο κανει το android ? ουσιαστικά τι καλύτερο κανει. Μιλάω για πρακτικά πραγματα. Χρήσιμα πραγματα.
Δημοσίευση 01/02/2015 - 02:39
Δημοσίευση 01/02/2015 - 04:02
Με καρφωσανε οι αλητεεεεες.. Παιδιά η γνώμη μου για το 6plus δεν αλλάζει, η συσκευή γαμει και δέρνει, αλλά είπα να κάνω μια αλλαγή.. Το android έχει αλλά καλα, με το βασικότερο το multitasking, cachαρει τις εφαρμογές με αποτέλεσμα να ανοίγουν αστραπιαία όταν θα εχεις 7-8 εφαρμογές ανοιχτές και θα θελεις να ανοιξεις κάτι καινουριο.. Στο plus υπήρχε αδυναμία σε αυτό το κομματι.. Οχι οτι η συσκευή ζοριζεται, όλα τρέχουν νεράκι, αλλά δεν μπορεί ακομα να φτασει το android σε αυτο το κομματι..
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 01/02/2015 - 10:46
Στο ios οι εφαρμογές είναι πολύ πιο καλογραμμενες σε σχέση με το android.. Οχι όλες, αλλά επαγγελματικές και health apps είναι 3 κλικ πιο πανωΠχ βγάζω αρκετές φωτογραφίες με το iPhone 6 που έχω. Τραβάω παρά πολλα βίντεο κ αρκετά slow motion. Επίσης περνάω τα βίντεο απο την GoPro κ τα επεξεργάζομαι με το κινητό. Στο τέλος κάνω μοντάζ με εφαρμογές όπως iMovie κ replay. Επίσης scannarw αρκετά έγραφα σε pdf. Όπως επίσης επεξεργάζομαι αλλα έγραφα word excel κλπ. Επίσης χρησιμοποιώ αρκετές εφαρμογές υγείας. Απλά κάποτε προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το Galaxy S4 κ για τα δικά μου μέτρα ηταν απλά άχρηστο. Μέχρι κ τις ίδιες εφαρμογές υγείας που χρησιμοποιούσα δεν λειτουργούσαν σωστά. Στο θέμα βίντεο ηταν απλά ασύγκριτα. Ο τρόπος που rendarei το iOS ειναι απλά φοβερός. ( rendarei γρηγορότερα τα βίντεο απο τον υπολογιστή μου με i7 κ 4gb ddr5 κάρτα γραφικών. ) όταν πήρα το s4 είχα κ το 5s κ τα συγκρινα. Κ τα 2 με τις κανονικές τους εκδόσεις. Χωρίς jb κ χωρίς rom. Απλά έκανα την ερώτηση νωρίτερα γιατι εγώ έχω την εντύπωση πως στο iOS υπάρχουν σοβαρές εφαρμογές που μπορούν να σε εξυπηρετήσουν στην καθημερινότητα σου. Εχω iPhone κ δεν μετανιωςα ποτέ τα λεφτά που έδωσα. Σε αντίθεση με το Galaxy που ισως να ηταν προβληματικό ( έκλεινε ενώ μιλούσα στο τηλέφωνο ) , κ πραγματικά μετάνιωσα τα 420€ που είχα δώσει για να το αγοράσω.
Δημοσίευση 01/02/2015 - 15:48
Το g3 έχει τα lagακια του, και το note4 έχει knox.. Κανενα από τα 2 δεν μπορεί να φτασει το ρολάρισμα του pure android.. Το pure ειναι το μονο που συγκρίνεται σε εμπειρία χρησης με ios..
To g3 το θεωρώ πολύ καλό κινητό , σαν τεχνικά χαρακτηριστικά αν έχει λίγα lags δεν νομίζω να ακυρώνει την εμπειρία χρήσης. Το θέμα είναι να μην σέρνεται σαν ψωραλογο ...
Το nexus σαν μέγεθος δεν είναι τεράστιο? Η μπαταρία απο αυτονομία μισή μέρα χρήσης και φόρτιση?
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες