Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#13426   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/02/2015 - 23:54

Ρε φιλε μην μου συγκρινεις το g3 σε smoothness με το nexus.. Ελεος.. Εχεις δουλεψει nexus ποτε στην ζωη σου;

Όχι δεν έχω δουλέψει το nexus αλλά μια χαρά smooth είναι το G3 .
Αυτό που ήθελα να αναφέρω ότι και ορισμένα android πέρα του pure android , που λες εσυ , είναι πολύ καλά!
Edit : δεν έχεις ποστάρει ακόμα χρόνους χρήσης και αναμονής της μπαταρίας του nexus

Τελευταία επεξεργασία από: nickolaou, 02/02/2015 - 23:56

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#13427   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 02/02/2015 - 23:57

Όχι δεν έχω δουλέψει το nexus αλλά μια χαρά smooth είναι το G3 .
Αυτό που ήθελα να αναφέρω ότι και ορισμένα android πέρα του pure android , που λες εσυ , είναι πολύ καλά!

Ναι, ειναι ορισμενα παρα πολυ καλα.. Να μου πεις το Μ8, το s5, το note 4.. Το lg g3 ειναι απο τα χειροτερα.. Ακομα και το g2 στην kitkat ειναι πιο γρηγορο.. Πριν βιαστεις να σχολιασεις, και οι 2 κολλητοι μου το εδωσαν το g3, ο ενας πηγε σε one plus one και ο αλλος σε Μ8.. Φανατικοι οπαδοι του g2, αλλα ο διαδοχος τους απογοητευσε.. Μαλλον δεν εχεις δοκιμασει σωστες συσκευες στον τομεα ταχυτητας/ smoothness..

#13428   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/02/2015 - 00:14

Ναι, ειναι ορισμενα παρα πολυ καλα.. Να μου πεις το Μ8, το s5, το note 4.. Το lg g3 ειναι απο τα χειροτερα.. Ακομα και το g2 στην kitkat ειναι πιο γρηγορο.. Πριν βιαστεις να σχολιασεις, και οι 2 κολλητοι μου το εδωσαν το g3, ο ενας πηγε σε one plus one και ο αλλος σε Μ8.. Φανατικοι οπαδοι του g2, αλλα ο διαδοχος τους απογοητευσε.. Μαλλον δεν εχεις δοκιμασει σωστες συσκευες στον τομεα ταχυτητας/ smoothness..

Το G3 το είχα για 2-3 μέρες ενός φίλου ,3 gb ram , δεν είχα παρατηρήσει κάτι . Το note 4 το είδα και αυτό , θα έλεγα το καλύτερο αλλά μου φάνηκε μεγάλο . Από nexus σου είπα και πιο πάνω δεν έχω δουλέψει . Αναμένω να δω τις φετινές ναυαρχίδες s6 και lg G4 και υπό προϋποθέσεις κάνω την μετάβαση λόγω μεγέθους αλλά συνδυάζουν premium συσκευή και δυνατά specs.

#13429   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2015 - 00:17

Το G3 το είχα για 2-3 μέρες ενός φίλου ,3 gb ram , δεν είχα παρατηρήσει κάτι . Το note 4 το είδα και αυτό , θα έλεγα το καλύτερο αλλά μου φάνηκε μεγάλο . Από nexus σου είπα και πιο πάνω δεν έχω δουλέψει . Αναμένω να δω τις φετινές ναυαρχίδες s6 και lg G4 και υπό προϋποθέσεις κάνω την μετάβαση λόγω μεγέθους αλλά συνδυάζουν premium συσκευή και δυνατά specs.

Το μεγεθος μην σε φοβιζει, δες τι εχει γινει με το 6plus και ποσοι απο εδω μεσα εδωσαν τα 6αρια για να πανε στο plus.. Και ρωτα τους αν θα ξαναγυρνουσαν σε μικροτερη οθονη..

#13430   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 03/02/2015 - 11:23

Τι λέτε για το Xiaomi Mi Note pro? Σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή να δώσω το one plus (αν και ευχαριστημένος). Ή αλλιώς θα περιμένω να δω και το one plus 2 αλλά και το Μ9.

#13431   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.015 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2015 - 14:37

Το G3 με 3GB RAM το είχα και πήγαινε σφαίρα χωρίς καθόλου lag

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#13432   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2015 - 14:39

Τι λέτε για το Xiaomi Mi Note pro? Σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή να δώσω το one plus (αν και ευχαριστημένος). Ή αλλιώς θα περιμένω να δω και το one plus 2 αλλά και το Μ9.

Μπορεις να το παραγγειλεις απο τωρα; για δωσε info

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 03/02/2015 - 14:39

#13433   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2015 - 17:21

Μπορεις να το παραγγειλεις απο τωρα; για δωσε info

Το pro δεν είναι διαθέσιμο ακόμη μόνο το απλό Mi note. Το οποίο δεν το κοιτάω καν γιατί έχει πάνω τον SD801 με 3gb ram και Fhd οθόνη. Ενώ το pro έχει τον SD810 με 4gb ram και uhd οθόνη!

http://www.xiaomishop.com/

http://www.ibuygou.com/

#13434   souzana

souzana

iPH Contributor

• 914 μηνύματα
  • Twitter:@soyz__
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini Retina +4G
  • GameCenter:souzi13

Δημοσίευση 03/02/2015 - 20:45

θα αγοράσω το cubot x9.....

επειδή είναι android έχετε κάποιο τρόπο να μου πείτε για να περάσω μετά τις επαφές...επειδή δεν θα έχω πια icloud

εκτός απο το χειροκίνητο :P

#13435   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 03/02/2015 - 21:16

θα αγοράσω το cubot x9.....

επειδή είναι android έχετε κάποιο τρόπο να μου πείτε για να περάσω μετά τις επαφές...επειδή δεν θα έχω πια icloud

εκτός απο το χειροκίνητο :P

Φτιαξε ενα gmail(αν δεν εχεις) και κανε συγχρονισμο https://support.goog...r/2753077?hl=en

Το ιδιο gmail να χρησιμοποιησεις και στο android 

#13436   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2015 - 12:38

Xiaomi Mi note pro vs Note 4!
http://samsunggalaxy...galaxy.html?m=1

Το conclusion είναι όλα τα λεφτά 😛😁

#13437   magnet

magnet

iPH User

• 108 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 04/02/2015 - 13:23

Για λειτουργειες με το πενακι και πολλαπλα παραθυρα δεν ειδα να λενε κατι... μαλλον τα καταπιαν αυτα...
Το μονο + που βλεπω στο xiaomi ειναι ο επεξεργαστης 810 και τα 4gb ram.

Στο οποιο εχω διαβασει οτι εχει γινει χαμος γιατι η samsung ισως δεν το χρησιμοποιησει λόγω υπερθερμανσης... (δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν αλλα οπου υπαρχει καπνος υπαρζει και φωτιά)

Τελευταία επεξεργασία από: magnet, 04/02/2015 - 13:33

#13438   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2015 - 14:10

Xiaomi Mi note pro vs Note 4!
http://samsunggalaxy...galaxy.html?m=1

Το conclusion είναι όλα τα λεφτά 😛😁

Και παλι σε οθονη, καμερα, λειτουργιες θα υπερτερει το note 4, μεχρι να βγει ο διαδοχος του..

#13439   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2015 - 16:02

Και παλι σε οθονη, καμερα, λειτουργιες θα υπερτερει το note 4, μεχρι να βγει ο διαδοχος του..

Δεν ξέρω ρε συ αν έχει καλύτερη κάμερα το note 4 μιας και το mi φοράει τον τελευταίο sensor της sony με ois! Και μπροστά έχει την κάμερα που έχει το HTC one m7 πίσω (4 upx). Για την οθόνη δεν ξέρω η μία ips η άλλη amoled και για τις λειτουργίες μπορεί μιας και ο touchwiz είναι φουλ bloatware(για μένα τουλάχιστον).

Θα φανεί όταν βγει. Αλλά αν δεν έχει extreme τιμή μάλλον θα κάνω την αλλαγή. (όσο περίεργο είναι το miui)

#13440   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 04/02/2015 - 16:05

Δεν ξέρω ρε συ αν έχει καλύτερη κάμερα το note 4 μιας και το mi φοράει τον τελευταίο sensor της sony με ois! Και μπροστά έχει την κάμερα που έχει το HTC one m7 πίσω (4 upx). Για την οθόνη δεν ξέρω η μία ips η άλλη amoled και για τις λειτουργίες μπορεί μιας και ο touchwiz είναι φουλ bloatware(για μένα τουλάχιστον).

Θα φανεί όταν βγει. Αλλά αν δεν έχει extreme τιμή μάλλον θα κάνω την αλλαγή. (όσο περίεργο είναι το miui)

Και σενσορα απο dslr να εχει, δεν την πιανει την sammy.. Και το nexus 6 υποτιθεται οτι εχει φοβερη καμερα, αλλα με ξενερωσε σε αυτο το κομματι... Οθονη ασ'το, δεν παιζεται το note 4..

Καλα ρε μπαμπη, πως καταληξαμε ετσι; Εγω με nexus κ εσυ να κυνηγας καμερες και οχταπηρυνα?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22

0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες