Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#13561   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.832 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/03/2015 - 02:05

Δηλ?...τι σημαινει ξεφυγε? Σχεδιαστικα προσωπικα μου αρεσει

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#13562   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 04/03/2015 - 05:58

Δηλ?...τι σημαινει ξεφυγε? Σχεδιαστικα προσωπικα μου αρεσει

Σχεδιαστικα επειδη ενσωματωνει καινουρια τεχνολογια επανω και ειναι ενα βημα πριν τις flexible displays, στο κομματι καμερα, στο κομματι επεξεργαστης, στο κομματι οθονης (θα εχει παλι την καλυτερη οθονη συμφωνα με το displaymate).. Ειναι πολυ καλη η συσκευη...

#13563   Fasolia

Fasolia

iPH User

• 124 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/03/2015 - 10:52

Στο κομμάτι του επεξεργαστή δεν ειμαι ικανοποιημένος. 8 πυρήνες ; Ειναι δυνατόν ; Προφανώς κ δεν δουλεύουν ταυτόχρονα αλλα γιατι να βάλεις τόσους ; Σαν single core ο επεξεργαστής τους iPhone ειναι 10% - 15% πιο γρήγορος κ αυτο μετράει στην βασική χρηση της συσκευής. Κατα τ´αλλα εμείς έχουμε 8 κ εσείς 2 αυτη ειναι η λογική. Η γνώμη μου ειναι πως το λάθος της Samsung ειναι ότι εβγαλε μια συσκευή για να ξεφτιλίσει το iPhone. Ακόμη κ στο πάχος ήθελε να ειναι πιο λεπτό. Ολα τα χαρακτηριστικά να ειναι πιο πάνω απο του iPhone. Οταν βγει θα δούμε, μακάρι το s6 όταν βλεπω video στο YouTube κ γυρίζω την οθόνη σε landscape mode να μην laggarei.

#13564   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 04/03/2015 - 13:25

οσο αφορα τα 14nn ηδη ξερουμε οτι το επομενο soc  της apple θα ειναι εκει οποτε να πουμε οτι η apple αντεγραψε την sammy σε αυτο το κοματι θα ηταν απλα αστοχο. και ηδη ξερουμε οτι τα επομενα galaxy και iphone θα ειναι στα 10nn αυτοι πανε παρεα και το ξερουμε... επισης ηδη ξερουμε οτι το επομενο iphone θα εχει ddr4 μνημες.. οποτε ουτε εκει ειναι αντιγραφη μιας και τα ξερουμε πριν κυκλοφορήσει το s6. αλλα ολα αυτα δεν εχουν καμια σημασια... σημασια εχουν οι drivers και το optimization 

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#13565   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 04/03/2015 - 14:12

Ρε αυτα που λετε τα πιστευετε; ή τα λετε ετσι για να νομιζετε οτι κατι κανετε; τι σας νοιαζει αν το S6 μοιαζει στο κατω μερος με το iphone 6; και το meizu mx4 ολοιδιο ειναι που βγηκε πριν το iphone 6.. Και τι εγινε; μια συσκευη την παιρνουμε επειδη μας αρεσει, ειτε εμφανισιακα ειτε για τους δικους μας προσωπικους λογους, στα π@π@ρια μας αν καποιος αντιγραφει καποιον.. Μην κανετε σαν κομπλεξικοι.. Κυρτη οθονη και στις 2 πλευρες, 14nm chipset, ddr4 μνημες, real time HDR, f1.9 διαφραγμα φακου, και εσεις βρηκατε να σχολιασατε οτι μοιαζει στο iphone 6.. Ελεος.. Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.. Τον σεπτεμβριο που η Apple θα παρουσιασει τον Α9 με 14nm αρχιτεκτονικη, εσεις οι ιδιοι θελω να βγειτε και να πειτε οτι αντεγραψε την Samsung στο κομματι των chipsets ομως.. Οχι ο,τι μας συμφερει μονο.. Και γι αυτους που ειπαν οτι το Μ9 iphone δεν γινεται, το ios γ@μ@ει και μπλα μπλα μπλα, δοκιμαστε να δουλεψετε sense ή pure android και μετα μπορειτε να μας τα ξαναπειτε περι ios.. Μαλλον εχετε μεινει στην ice cream ακομα, γιατι οποιος εχει δουλεψει ή Μ8 ή nexus τετοιες παπαριες αποκλειεται να τις πει.. Αν εβγαζε η Apple κατι σαν το S6 edge, και σε εμφανιση και σε hardware, θα μας τα ειχατε ζαλισει.. Innovation, αιωνες μπροστα και διαφορα τετοια.. Να ειστε λιγο αντικειμενικοι χρηστες, δεν ειναι κακο.. Κ εμενα μου αρεσει το ios, το 6plus το καραγουσταρα, αλλα το s6 edge ειναι κολαση, ξεφυγε ασχημα.. Μην λετε ο,τι θελετε...

Έλα ρε Στέφανε φυσικά και παίζει ρόλο το σχεδιαστικό κομμάτι και χτυπάει άσχημα να βλέπεις ότι μια εταιρία σα τη σαμσουνγκ η σαν τη Αππλε (έχει αντιγράψει κ αυτή αρκετές φορές) αντιγράφουν τόσο φανερά.Στο κομμάτι Hw φυσικά κ θα αντιγράψεις γιατί εκεί αναγκαστικά δε μπορείς να κανείς κ αλλιώς αλλά στο σχεδιαστικό κομμάτι όταν μιλάμε για απλλε σαμσουνγκ δεν το δέχομαι η μια να αντιγράφει την άλλη.

Τώρα όσον αφορά το s6 το απλό απλά αδιάφορο 100%.
Το edge μου άρεσε πιο πολύ άσχετα που οι καμπύλες είναι απλά για εντυπωσιασμό και δεν έχουν καμία λειτουργικότητα.

#13566   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 04/03/2015 - 14:22

Σχεδιαστικα επειδη ενσωματωνει καινουρια τεχνολογια επανω και ειναι ενα βημα πριν τις flexible displays, στο κομματι καμερα, στο κομματι επεξεργαστης, στο κομματι οθονης (θα εχει παλι την καλυτερη οθονη συμφωνα με το displaymate).. Ειναι πολυ καλη η συσκευη...

στεφανε με ολη την συμπαθεια που σου εχω και το ξερεις..και επειδη περασα και εγω απο android με lg g2 και galaxy s4 θα σου πω και εσενα το εξης....iphone δεν θα γινουν ποτε!ουτε σαν λογισμικο ουτε σαν συσκευη ουτε σαν τιποτα!!!! :-)

#13567   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2015 - 15:47

στεφανε με ολη την συμπαθεια που σου εχω και το ξερεις..και επειδη περασα και εγω απο android με lg g2 και galaxy s4 θα σου πω και εσενα το εξης....iphone δεν θα γινουν ποτε!ουτε σαν λογισμικο ουτε σαν συσκευη ουτε σαν τιποτα!!!! :-)

Κοιτα ,φετος περασαν απο τα χερια μου οι 2 καλυτεροι εκπροσωποι των 2 λειτουργικων.. Στο πως διαχειριζονται το λειτουργικο.. Iphone 6 plus και Nexus 6.. Δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτα τα 2 στο καθε στρατοπεδο οσων αφορα το smoothness.. Σου λεω οτι δεν εχει καμια βαση αυτο που λες.. Αρνουμαι να δωσω 800 ευρω και μολις ανοιξω 5-6 εφαρμογες και παω να ανοιξω μια αλλη να παιρνει αρκετο χρονο για να ανοιξει επειδη δεν εχει μεινει ram στο συστημα για να μου cachαρει τις εφαρμογες.. Και οποιος πιστευει οτι το καθαρο android εχει lag, δεν αξιζει να ασχοληθουμε καν και να το συζητησουμε.. Το ios εχει την πολυτελεια να εχει πολυ περισσοτερες καλογραμμενες εφαρμογες απο το android.. Οταν μια εφαρμογη ομως ειναι καλογραμμενη και στις 2 πλατφορμες, θα δουλεψει αψογα και στις 2.. Και για να μην παρεξηγηθω, το γουσταρα πολυ το 6plus αλλα καμια συσκευη και καμια πλατφορμα δεν ειναι τελεια.. Ολα εχουν περιθωριο βελτιωσης, και βελτιωνονται συνεχως...

#13568   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 04/03/2015 - 15:50

Εγώ έχω αρχίσει και ζηλεύω τις μεγαλύτερες οθόνες από το plus. Ανώμαλος; :huh:

You'll Never Walk Alone

#13569   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2015 - 16:14

Έλα ρε Στέφανε φυσικά και παίζει ρόλο το σχεδιαστικό κομμάτι και χτυπάει άσχημα να βλέπεις ότι μια εταιρία σα τη σαμσουνγκ η σαν τη Αππλε (έχει αντιγράψει κ αυτή αρκετές φορές) αντιγράφουν τόσο φανερά.Στο κομμάτι Hw φυσικά κ θα αντιγράψεις γιατί εκεί αναγκαστικά δε μπορείς να κανείς κ αλλιώς αλλά στο σχεδιαστικό κομμάτι όταν μιλάμε για απλλε σαμσουνγκ δεν το δέχομαι η μια να αντιγράφει την άλλη.

Τώρα όσον αφορά το s6 το απλό απλά αδιάφορο 100%.
Το edge μου άρεσε πιο πολύ άσχετα που οι καμπύλες είναι απλά για εντυπωσιασμό και δεν έχουν καμία λειτουργικότητα.

Αν εσυ βαλεις διπλα διπλα το S6 edge και το iphone 6 και διαπιστωσεις οτι μοιαζουν τοσο πολυ, παω πασο.. Συμφωνω με το κατω μερος, οπως μπορω να πω κ εγω πολυ ευκολα οτι η Apple αντεγραψε την Meizu, μετα να μου πει ενας αλλος "κατσε ρε φιλε, ιδια σχεδιαση με το ipod του 2012 ακολουθησε η Apple, ποια Meizu", και παει λεγοντας.. Χανουμε την ουσια.. Ολοι αντιγραφουν απο ολους, και αυτο κανει καλο σε εμας τους καταναλωτες. Απο εκει και περα ολα τα αλλα ειναι για να μιλαμε και να διαφωνουμε..

#13570   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2015 - 16:14

Εγώ έχω αρχίσει και ζηλεύω τις μεγαλύτερες οθόνες από το plus. Ανώμαλος; :huh:

Ελα να σε κερασω καφε να σου δειξω τις 6 ιντσες του Nexus 6 να γουσταρεις

#13571   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2015 - 16:16

οσο αφορα τα 14nn ηδη ξερουμε οτι το επομενο soc της apple θα ειναι εκει οποτε να πουμε οτι η apple αντεγραψε την sammy σε αυτο το κοματι θα ηταν απλα αστοχο. και ηδη ξερουμε οτι τα επομενα galaxy και iphone θα ειναι στα 10nn αυτοι πανε παρεα και το ξερουμε... επισης ηδη ξερουμε οτι το επομενο iphone θα εχει ddr4 μνημες.. οποτε ουτε εκει ειναι αντιγραφη μιας και τα ξερουμε πριν κυκλοφορήσει το s6. αλλα ολα αυτα δεν εχουν καμια σημασια... σημασια εχουν οι drivers και το optimization

Το θεμα ειναι τι ξερουμε ή οτι η Samsung ηδη προχωραει παραπερα και τις δινει αυτες τις τεχνολογιες στον κοσμο; οτι πανε μαζι χερακι χερακι οι 2 τους ειναι το μονο σιγουρο φιλε.. Και ασε τους αλλους να τρωγονται μεταξυ τους.. Αυτοι κατω απο το τραπεζι τα εχουν βρει μεταξυ τους μια χαρα..

#13572   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2015 - 16:22

Στο κομμάτι του επεξεργαστή δεν ειμαι ικανοποιημένος. 8 πυρήνες ; Ειναι δυνατόν ; Προφανώς κ δεν δουλεύουν ταυτόχρονα αλλα γιατι να βάλεις τόσους ; Σαν single core ο επεξεργαστής τους iPhone ειναι 10% - 15% πιο γρήγορος κ αυτο μετράει στην βασική χρηση της συσκευής. Κατα τ´αλλα εμείς έχουμε 8 κ εσείς 2 αυτη ειναι η λογική. Η γνώμη μου ειναι πως το λάθος της Samsung ειναι ότι εβγαλε μια συσκευή για να ξεφτιλίσει το iPhone. Ακόμη κ στο πάχος ήθελε να ειναι πιο λεπτό. Ολα τα χαρακτηριστικά να ειναι πιο πάνω απο του iPhone. Οταν βγει θα δούμε, μακάρι το s6 όταν βλεπω video στο YouTube κ γυρίζω την οθόνη σε landscape mode να μην laggarei.

Ταυτοχρονα δουλευουν στον Exynos 7420.. Εμενα δεν με απασχολει προσωπικα αυτο.. Ας βαλουν 48, ας βαλουν και 2.. Αρκει να πηγαινει σωστα η συσκευη.. Οσο παιζει ρολο το single core, αλλο τοσο ρολο παιζει και το multi core γιατι πλεον πολλες εφαρμογες εκμεταλλευονται ολους τους πηρυνες της συσκευης.. Δεν ειναι τα πραγματα οπως παλια.. Και εννοειται οτι η Samsung εβγαλε κατι για να ξεφτιλισει το iphone, βασικος της ανταγωνιστης ειναι η Apple στο μεριδιο αγορας των mobile devices.. Που το βλεπεις το περιεργο; η τεχνολογια προχωραει ραγδαια, αν αφηνε το παχος οπως στις παλαιοτερες συσκευες θα λεγαμε οτι εμεινε στασιμη, τωρα που ακολουθει και αυτη τα δεδομενα της τεχνολογιας θα το κρινουμε και αυτο;

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 04/03/2015 - 16:23

#13573   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 04/03/2015 - 16:28

Ελα να σε κερασω καφε να σου δειξω τις 6 ιντσες του Nexus 6 να γουσταρεις

Τοχω δει και ζηλεψα ακομη και αυτη τη μιση ιντσα. Κατα ταλλα δε μαρεσε, προτιμω την πλατη και το σχεδιασμο του plus.  :P

You'll Never Walk Alone

#13574   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2015 - 16:49

Τοχω δει και ζηλεψα ακομη και αυτη τη μιση ιντσα. Κατα ταλλα δε μαρεσε, προτιμω την πλατη και το σχεδιασμο του plus.

Το plus ειναι κοσμημα σε εμφανιση, εννοειται.. Δεν το συζηταμε αυτο

#13575   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 04/03/2015 - 17:12

Αν εσυ βαλεις διπλα διπλα το S6 edge και το iphone 6 και διαπιστωσεις οτι μοιαζουν τοσο πολυ, παω πασο.. Συμφωνω με το κατω μερος, οπως μπορω να πω κ εγω πολυ ευκολα οτι η Apple αντεγραψε την Meizu, μετα να μου πει ενας αλλος "κατσε ρε φιλε, ιδια σχεδιαση με το ipod του 2012 ακολουθησε η Apple, ποια Meizu", και παει λεγοντας.. Χανουμε την ουσια.. Ολοι αντιγραφουν απο ολους, και αυτο κανει καλο σε εμας τους καταναλωτες. Απο εκει και περα ολα τα αλλα ειναι για να μιλαμε και να διαφωνουμε..

Η πλάτη του 6 με τις γραμμές από τη πρώτη στιγμή είπαμε ότι φέρνει σε M8 και φυσικά δεν μου έκατσε καλά που είναι λες κ έχει γάζες.
Μέχρι και τα ακουστικά του S6 φέρνουν σε Apple όπως τα είδα.

Και για να μη λέμε μόνο της μιας η Αππλε έχει αντιγράψει πολλά όχι τόσο σχεδιαστικά αλλά λειτουργικά.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες