Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#13741   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 12/04/2015 - 22:18

Χτύπησα το HTC One m8, απο voda, με την προσφορά (φυσικά σαν δεύτερο) . Είναι απόλαυση η συσκευή. Μπαταρία, οθόνη, ηχεία και ήχος γενικά, ποιότητα κατασκευής, κάρτας μνήμης, θέματα, αλλαγή font...γενικά τουμπανο! 4 μέρες τώρα το 6αρι, μονο για κλήσεις και imessage ανοίγει.

Είναι τρομερή συσκευή..

Και το sense τα σπάει

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#13742   PetrosMac

PetrosMac

iPH Contributor

• 1.013 μηνύματα

Δημοσίευση 12/04/2015 - 22:43

Χτύπησα το HTC One m8, απο voda, με την προσφορά (φυσικά σαν δεύτερο) . Είναι απόλαυση η συσκευή. Μπαταρία, οθόνη, ηχεία και ήχος γενικά, ποιότητα κατασκευής, κάρτας μνήμης, θέματα, αλλαγή font...γενικά τουμπανο! 4 μέρες τώρα το 6αρι, μονο για κλήσεις και imessage ανοίγει.

Το είχα και εγω το M8 και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι απίστευτη συσκευή.Μετα βέβαια το έδωσα για το 5S και πολλές φορές αναρωτιέμαι το γιατι.Ισως για την φωτογραφική γιατι κακά τα ψέμματα αλλά το 5S έχει πολύ καλή φωτογραφική για καθημερινή χρήση.Παντως να το χαίρεσαι το θηρίο :)

#13743   EchiDNA

EchiDNA

iPH Enthousiast

• 359 μηνύματα

Δημοσίευση 18/04/2015 - 18:21

Παίδες θέλω βοήθεια. Ο dialer στο lollipop είναι κάπως στριφνος. Θέλω να πω ότι όταν είσαι στις πρόσφατες κλήσεις και θέλεις να καλέσεις κάποιον όταν πατήσεις πάνω στο όνομα του δεν παίρνει τηλέφωνο αλλά ανοίγει από κάτω μια μικρή γραμμή που λέει επανακληση. Γίνεται με κάποιο τροπο να κάνει κλήση απ ευθείας όπως κάνει στο iOS. Με έχει ζαλίσει η γυναίκα μου, δεν μπορεί να το συνηθίσει με τίποτα.

#13744   karajim80

karajim80

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 20/04/2015 - 19:07

Αν τραβήξεις το δάχτυλο από αριστερά προς τα δεξιά πάνω στο όνομα τι κάνει??

#13745   lefteristz

lefteristz

iPH Elite Poster

• 2.132 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 20/04/2015 - 22:32

καλησπερα σε ολους.θα ηθελα να ρωτησω πως κανουμε screenshot σε κινητα Huawei; 

#13746   al3x1k0

al3x1k0

iPH User

• 137 μηνύματα
  • Twitter:@al3x1k0
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:al3x1k0

Δημοσίευση 20/04/2015 - 22:33

Αν τραβήξεις το δάχτυλο από αριστερά προς τα δεξιά πάνω στο όνομα τι κάνει??

Κλήση

καλησπερα σε ολους.θα ηθελα να ρωτησω πως κανουμε screenshot σε κινητα Huawei;

Power + volume down λογικά.

#13747   lefteristz

lefteristz

iPH Elite Poster

• 2.132 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 20/04/2015 - 23:05

Power + volume down λογικά.

το εχω δοκιμασει φιλε μου.δεν κανει τιποτα.

#13748   al3x1k0

al3x1k0

iPH User

• 137 μηνύματα
  • Twitter:@al3x1k0
  • GameCenter:al3x1k0

Δημοσίευση 20/04/2015 - 23:18

Ποιο μοντέλο έχεις; Μήπως έχει επιλογή με παρατεταμένο πάτημα του power button;

#13749   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2.044 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 21/04/2015 - 12:00

S6 edge έρωτας , αλλά σε κανα τετράμηνο να πέσει η τιμή του

Τελευταία επεξεργασία από: rikos7, 21/04/2015 - 12:00

#13750   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 21/04/2015 - 12:41

Εγώ έχω ασχοληθεί χοντρά με τις συσκευές iOS από το 2G ως το 5, και με τζειλμπρεικ και τις έχω κάνει φύλλο και φτερό. Πριν ενάμιση χρόνο αποφάσισα να δοκιμάσω το αντροιντ για να μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη επί του θέματος. Ξεκίνησα από ένα Galaxy S4 το οποίο ήταν εκνευριστικό γιατί το touchwiz έτρωγε σκαλώματα και στη συνέχεια δοκίμασα ένα NOTE3 μετά από δύο βδομάδες. Επειδή είμαι χρήστης που δεν μπορούσε ποτέ χωρίς τζειλμπρεικ και tweaks, θα σου πω τα εξής. Το iOS είναι, ένα λογισμικό το οποίο είναι ως επί το πλείστον εξαιρετικό, απλό στη χρήση, χωρίς βαβουρες και ειδικά επειδή είναι σχεδιασμένο μόνο για συγκεκριμένη συσκευή /συσκευές δένει με το hardware υπέροχα. Από την άλλη, είναι πολύ κρίμα για χρήστες που θέλουν τις δυνατότητες τις οποίες ΕΧΕΙ το λογισμικό, να μη μπορούν να έχουν πρόσβαση παρά μόνο με τζειλμπρεικ. Το αντροιντ το ερωτεύτηκα γιατί μου κάνει ακριβώς αυτά που θέλω, έχω ότι πρόγραμμα γουστάρω, εγκατάσταση απευθείας, από τορρεντς μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς, (quick compose/reply για μηνύματα, caller ID, ΘΕΙΚΑ πληκτρολόγια κλπ κλπ, από θέματα χρηστικοτητα και γρηγοράδα), και τρέχει απροβληματιστα χωρίς σκαλώματα (λόγω της Ραμ και του επεξεργαστή). Έχει πολλές σαβούρες από τη Σαμσουνγκ αλλά βρήκα τρόπους μαζεματος, είτε απεγκατασταση είτε με το να τις κλείσω να μη λειτουργούν η να μην τρέχουν και είναι μια χαρά. Από κει και πέρα, προσωπικά δεν το αλλάζω (σε κινητό γιατί το ιπαντ το αγαπάω και έχει αυτά που χρειάζομαι για τη δουλειά μου). Και δε θα το αλλάξω ποτέ αν δεν ελευθερωθουν κάποια πράγματα στο iOS τα οποία να μη θέλουν τζειλμπρεικ. Δε μου αρέσει το να δίνουν σε κάθε έκδοση με το σταγονόμετρο δυο τρία πράγματα τα οποία υπάρχουν με τζειλμπρεικ εδώ και, χρόνια και να κάνουμε Γουαου. Αυτά από εμένα.
Whatsapp doc?

#13751   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7

Δημοσίευση 21/04/2015 - 14:01

Εγώ έχω ασχοληθεί χοντρά με τις συσκευές iOS από το 2G ως το 5, και με τζειλμπρεικ και τις έχω κάνει φύλλο και φτερό. Πριν ενάμιση χρόνο αποφάσισα να δοκιμάσω το αντροιντ για να μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη επί του θέματος. Ξεκίνησα από ένα Galaxy S4 το οποίο ήταν εκνευριστικό γιατί το touchwiz έτρωγε σκαλώματα και στη συνέχεια δοκίμασα ένα NOTE3 μετά από δύο βδομάδες. Επειδή είμαι χρήστης που δεν μπορούσε ποτέ χωρίς τζειλμπρεικ και tweaks, θα σου πω τα εξής. Το iOS είναι, ένα λογισμικό το οποίο είναι ως επί το πλείστον εξαιρετικό, απλό στη χρήση, χωρίς βαβουρες και ειδικά επειδή είναι σχεδιασμένο μόνο για συγκεκριμένη συσκευή /συσκευές δένει με το hardware υπέροχα. Από την άλλη, είναι πολύ κρίμα για χρήστες που θέλουν τις δυνατότητες τις οποίες ΕΧΕΙ το λογισμικό, να μη μπορούν να έχουν πρόσβαση παρά μόνο με τζειλμπρεικ. Το αντροιντ το ερωτεύτηκα γιατί μου κάνει ακριβώς αυτά που θέλω, έχω ότι πρόγραμμα γουστάρω, εγκατάσταση απευθείας, από τορρεντς μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς, (quick compose/reply για μηνύματα, caller ID, ΘΕΙΚΑ πληκτρολόγια κλπ κλπ, από θέματα χρηστικοτητα και γρηγοράδα), και τρέχει απροβληματιστα χωρίς σκαλώματα (λόγω της Ραμ και του επεξεργαστή). Έχει πολλές σαβούρες από τη Σαμσουνγκ αλλά βρήκα τρόπους μαζεματος, είτε απεγκατασταση είτε με το να τις κλείσω να μη λειτουργούν η να μην τρέχουν και είναι μια χαρά. Από κει και πέρα, προσωπικά δεν το αλλάζω (σε κινητό γιατί το ιπαντ το αγαπάω και έχει αυτά που χρειάζομαι για τη δουλειά μου). Και δε θα το αλλάξω ποτέ αν δεν ελευθερωθουν κάποια πράγματα στο iOS τα οποία να μη θέλουν τζειλμπρεικ. Δε μου αρέσει το να δίνουν σε κάθε έκδοση με το σταγονόμετρο δυο τρία πράγματα τα οποία υπάρχουν με τζειλμπρεικ εδώ και, χρόνια και να κάνουμε Γουαου. Αυτά από εμένα.

Απίστευτη άποψη ...ειδικά που είναι και από κοπέλα..

Respect απλά

#13752   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 21/04/2015 - 20:56

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου και αν θέλεις να με ακούσεις μιας και ήμουν ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα, φύγε απο τα Σαμυ, δοκίμασε κάτι άλλο.

Έτσι είχα αρχίσει και εγώ. Το πρώτο Android ήταν το s3 μετά ακολούθησαν τα Ν4, Ν5, HTC One M8 και OnePlus One. Βέβαια να πω και την αλήθεια είμαι και φαν του στοκ Android.

#13753   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 21/04/2015 - 23:34

Απίστευτη άποψη ...ειδικά που είναι και από κοπέλα..

Respect απλά

Να εισαι καλά. Πιστεύω απλά ότι πρέπει να τα εξετάζουμε όλα και να μην κολλάμε μόνο λόγο ιδεολογίας (αγαπάμε μια εταιρία για τα καλά της αλλά να αναγνωρίζουμε και τα καλά των άλλων). Καλό ειναι να ψάχνουμε και να ενημερωνόμαστε, προσωπικά με κούρασε αυτός ο διαρκής πόλεμος αππλάκηδων και αντροιδάκηδων και οι εντελώς απόλυτες απόψεις για το πόσο τρομερό είναι το ένα και πόσο άχρηστο το άλλο, κλπ κλπ. Είναι το λιγότερο χαζό το όλο θέμα. Ειδικά όταν μιλάνε άτομα τα οποία δεν έχουν δοκιμάσει και τα δυο και να είναι σε θέση να έχουν μια εμπεριστατωμένη άποψη. 

Whatsapp doc?

#13754   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 21/04/2015 - 23:37

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου και αν θέλεις να με ακούσεις μιας και ήμουν ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα, φύγε απο τα Σαμυ, δοκίμασε κάτι άλλο.

Έτσι είχα αρχίσει και εγώ. Το πρώτο Android ήταν το s3 μετά ακολούθησαν τα Ν4, Ν5, HTC One M8 και OnePlus One. Βέβαια να πω και την αλήθεια είμαι και φαν του στοκ Android.

Δεν είμαι κολλημένη με τη Sammy, καθόλου. Γενικά της έχω συμπάθεια γιατί από το 2000 μέχρι το 2005 έχω περάσει καμια 10αριά μοντέλα σάμσουνγκ (όταν έμενα Αμερική άλλαζα συσκευή κάθε εξάμηνο) και πάντα ήταν σκυλιά τηλέφωνα, και όμορφα επίσης χιχι. Από κει και πέρα, επειδή αυτή τη στιγμή έχω βολευτεί με το Note (και δεν έχω και την οικονομική δυνατότητα ούτε υπάρχει λόγος ακόμη να το αλλάξω) , θα περιμένω λίγο, διαβάζω για όλες τις συσκευές που κυκλοφορούν, ενημερώνομαι καθημερινά, παρακολουθώ geek bench scores, specs, reviews κλπ. Κάποια στιγμή θα αλλάξω να δοκιμάσω και κάτι άλλο. 

Whatsapp doc?

#13755   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα

Δημοσίευση 21/04/2015 - 23:57

Καλά όλα αυτά αλλά για να γίνουν στα Android  θέλεις root ;) Από θέμα ταχύτητας όταν κάνει boot για 2-3 sec ναι πάνε σφεντόνα..Άλλα όλα αυτά μέχρι να πάρουν μπρος οι σαβούρες που τρέχουν από πίσω και να σου φτάσουν την μνήμη στο 80% και να τρέχει τα booster για να πάρεις ένα τηλέφωνο και να γράψεις ένα μήνυμα..

Φυσικά όλα αυτά είναι σχετικά και με βάση τι ζητά ο κάθε χρήστης..Εγώ πχ έπεσε ένα Galaxy S3 στα χέρια μου πέρυσι..Αν με ρωτήσει που είναι θα σου πω με μια λέξη : Tο έσπασα :) Είχα αλλάξει ότι rom υπήρχαν για να τρέχει σωστά η συσκευή από θέμα μνήμης μέχρι που μια μέρα άρχισε και τα reboot στα καλά καθούμενα με την εργοστασιακή rom μάλιστα ε και το έσπασα.. 

Τώρα για εφετζιλίκια το Adnroid ναι είναι ότι καλύτερο για Widgets - πληκτρολόγια κτλ κτλ κτλ..

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 22/04/2015 - 00:03

ezgif_com_crop_2.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;