Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Please log in to reply
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#13756   iMarilina

iMarilina

-

• 13,499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 22/04/2015 - 00:10

Καλά όλα αυτά αλλά για να γίνουν στα Android  θέλεις root ;) Από θέμα ταχύτητας όταν κάνει boot για 2-3 sec ναι πάνε σφεντόνα..Άλλα όλα αυτά μέχρι να πάρουν μπρος οι σαβούρες που τρέχουν από πίσω και να σου φτάσουν την μνήμη στο 80% και να τρέχει τα booster για να πάρεις ένα τηλέφωνο και να γράψεις ένα μήνυμα..

Φυσικά όλα αυτά είναι σχετικά και με βάση τι ζητά ο κάθε χρήστης..Εγώ πχ έπεσε ένα Galaxy S3 στα χέρια μου πέρυσι..Αν με ρωτήσει που είναι θα σου πω με μια λέξη : Tο έσπασα :) Είχα αλλάξει ότι rom υπήρχαν για να τρέχει σωστά η συσκευή από θέμα μνήμης μέχρι που μια μέρα άρχισε και τα reboot στα καλά καθούμενα με την εργοστασιακή rom μάλιστα ε και το έσπασα.. 

Τώρα για εφετζιλίκια το Adnroid ναι είναι ότι καλύτερο για Widgets - πληκτρολόγια κτλ κτλ κτλ..

η απεγκατάσταση θέλει ρούτ (και το έκανα ρουτ γιατί ήθελα να δω τί κάνει το ρουτ ώστε να ξερω όσα περισσότερα μπορω όπως πάντα). το να τις σταματήσεις να μην τρέχουν δε θέλει ρούτ. Αν διαβάσεις προσεκτικά το τί είπα, εγώ σούταρα το S4. Αυτά τα τηλέφωνα δεν είναι αξιώσεων (S3, S4 ακόμη). Γι αυτό με βολεψε το Note3, λόγω ραμ και specs. Πάνω από 1.5 γίγα δεν ανεβαίνει η ραμ (50 τοις εκατό περίπου). Και δεν κολλάει και είναι απροβλημάτιστο. Το να το συγκρίνεις με S3 είναι λίγο άκυρο. Επίσης αν διαβάσεις αυτά που έγραψα θα δεις ότι δεν γράφω για εφετζιλίκι, γράφω για χρηστικότητα (τα quick reply/compose, το πληκτρολόγιο το έγραψα κυρίως λόγω Greek predictive text και επίσης swype, βασικό για μένα γιατί το έχω βολευτεί). Και βέβαια ένα από τα βασικά που είπα ήταν ότι είναι ανάλογα με το τί θες. Μίλησα από προσωπική εμπειρία ως χρήστης που θέλει να έχει όλα όπως τα θέλει και όχι απλά να έχω ένα smartphone για να μπαίνω μια φέισμπουκ και να τραβάω φωτογραφίες και να διαβάζω δυο μαιλ ;)

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 22/04/2015 - 00:11.

Whatsapp doc?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#13757   Thanaiskep

Thanaiskep

iPH User

• 176 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:immortaltns1@hotmail.com

Δημοσίευση 22/04/2015 - 16:34

Το ios μας χαλαει... Το android μας βρωμαει... Α ρε symbian που μας χρειαζεται...

#13758   iMarilina

iMarilina

-

• 13,499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 22/04/2015 - 18:11

Το ios μας χαλαει... Το android μας βρωμαει... Α ρε symbian που μας χρειαζεται...

Όχι μας χρειάζεται bada ααχχαχαχα
Whatsapp doc?

#13759   dominator

dominator

iPH Hero

• 3,533 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 22/04/2015 - 23:25

Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του

#13760   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5,830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 23/04/2015 - 23:50

Μα καλα τοσο καλα πανε οι πωλησεις του s6 και s6 edge που μπαινεις μεσα στο πλαισιο και σου σπανε τα @@@ για να στο παρουσιασουν και να το δοκιμασεις με το ζορι;; :-Ρ

#13761   atari4

atari4

iPH Hero

• 5,327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 24/04/2015 - 00:55

Μα καλα τοσο καλα πανε οι πωλησεις του s6 και s6 edge που μπαινεις μεσα στο πλαισιο και σου σπανε τα @@@ για να στο παρουσιασουν και να το δοκιμασεις με το ζορι;; :-Ρ

Παιζει να μην εχουν πουλησει ουτε ενα! Σε κανα 4μηνο που η τιμη θα πεσει στο μισο, ολο και καποιος θα το παρει απο σποντα.

You'll Never Walk Alone

#13762   Thanaiskep

Thanaiskep

iPH User

• 176 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:immortaltns1@hotmail.com

Δημοσίευση 24/04/2015 - 06:46

Εγω οταν πηγα να παρω το 6αρι απο Κωτσοβολο στις 4 του μηνα το καταστημα ηταν τιγκα στο iphone και τα s6 μονο με παραγγελια απο αθηνα. Βεβαια ειχαν και την προσφορα στα 599...

#13763   EchiDNA

EchiDNA

iPH Enthousiast

• 359 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2015 - 06:52

Το edge το ψάχνει φίλος και δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο, μόνο παραγγελία

#13764   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5,830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 24/04/2015 - 08:43

Εγω οταν πηγα να παρω το 6αρι απο Κωτσοβολο στις 4 του μηνα το καταστημα ηταν τιγκα στο iphone και τα s6 μονο με παραγγελια απο αθηνα. Βεβαια ειχαν και την προσφορα στα 599...

φυσιολογικο αφου θα ειχαν φερει 3-4 κομματια να δουνε πως θα πανε....ενω τα iphone φευγουν οποτε να εχουμε να δινουμε!

#13765   lagoudos

lagoudos

iPH User

• 111 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2015 - 20:06

Εμένα το πήρε ο μπατζανάκης μου σήμερα και το είδα.ωραιο γρήγορο αλλά χωρίς θήκη απαπαπαπα!!επιφοβο.(μιλάω για το edge.)

#13766   Dukat0s

Dukat0s

iPH Member

• 221 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 25/04/2015 - 02:31

Καλησπέρα και απο μένα . επειδή βλέπω πολύ κουβέντα γίνεται γύρω απο το S6 edge , να πω και εγώ  την  εμπειρία μου...Κάτοχος μονο IOS συσκεών μετά απο καιρό ,έδωσα το 6 αρακι μου (128gb) και πλήρωσα για να πάρω ενα s6 edge 64gb ...Στα + του edge η οθόνη που είναι 10 φορές καλύτερη σε οτι σημειο και αν τις συγκρινα. η κάμερα που αν και φωτογράφος δεν είμαι είδα διαφορές ανάμεσα στα 2 τηλ ... και το Design...Σαν φτωχός συγγενής του Edge (s6) είναι το iP6(ειδικά όσο αναφορά το design+την ανάλυση οθόνης) ...Σε οποιον λοιπόν το σκέφτεται για αλλαγη θα του το πρότεινα με τα 1000 =) 

Τελευταία επεξεργασία από: Dukat0s, 25/04/2015 - 02:32.

#13767   istan

istan

iPH Enthousiast

• 570 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 25/04/2015 - 08:08

Πολύ καλή η οθόνη όντως και αν δεν μου φάνηκε, του edge είχε ελαφρώς πιο ζωντανά χρώματα σε σχέση με το απλό. στο θέμα design συσκευής προτιμώ το iPhone όπως και σε λειτουργικό, άσε που οι 5.1 ίντσες είναι πισογυρισμα για μένα πλέον όπως επίσης και το edge που θα προτιμούσα αν πήγαινα σε Samsung, φενεται πολύ ευθραστο.

Τελευταία επεξεργασία από: istan, 25/04/2015 - 08:09.

#13768   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5,413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 25/04/2015 - 23:55

θα ηθελα τηνβοηθεια σας σε κατι παω απο δευτερα ενα iphone που εγω για σερβις κι ηθελα να σας ρωτησω υπαρχει καποιος τροπος να περασουμε της επαφες απο apple στο gmail γιατι θα εχω μια συσκευη παλια ενα galaxy s i9000!!!
Rafael Nadal

#13769   lefteristz

lefteristz

iPH Elite Poster

• 2,132 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 26/04/2015 - 00:49

θα ηθελα τηνβοηθεια σας σε κατι παω απο δευτερα ενα iphone που εγω για σερβις κι ηθελα να σας ρωτησω υπαρχει καποιος τροπος να περασουμε της επαφες απο apple στο gmail γιατι θα εχω μια συσκευη παλια ενα galaxy s i9000!!!

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να κατεβασεις την εφαρμογη αυτη My Contacs Backup και μετα να της περασεις στο gmail και θα συγχρονιστουν.εμενα με βολεψε πολυ.

Κοιταξε και εδω.

#13770   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5,413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 26/04/2015 - 00:56

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να κατεβασεις την εφαρμογη αυτη My Contacs Backup και μετα να της περασεις στο gmail και θα συγχρονιστουν.εμενα με βολεψε πολυ.

Κοιταξε και εδω.

ευχαριστω πολυ φιλε και την ειχα κι αγορασμενη αυτη την εφαρμογη και δεν το ηξερα!!!ευχαριστω πολυ
Rafael Nadal

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 26