Καλά όλα αυτά αλλά για να γίνουν στα Android θέλεις root Από θέμα ταχύτητας όταν κάνει boot για 2-3 sec ναι πάνε σφεντόνα..Άλλα όλα αυτά μέχρι να πάρουν μπρος οι σαβούρες που τρέχουν από πίσω και να σου φτάσουν την μνήμη στο 80% και να τρέχει τα booster για να πάρεις ένα τηλέφωνο και να γράψεις ένα μήνυμα..
Φυσικά όλα αυτά είναι σχετικά και με βάση τι ζητά ο κάθε χρήστης..Εγώ πχ έπεσε ένα Galaxy S3 στα χέρια μου πέρυσι..Αν με ρωτήσει που είναι θα σου πω με μια λέξη : Tο έσπασα Είχα αλλάξει ότι rom υπήρχαν για να τρέχει σωστά η συσκευή από θέμα μνήμης μέχρι που μια μέρα άρχισε και τα reboot στα καλά καθούμενα με την εργοστασιακή rom μάλιστα ε και το έσπασα..
Τώρα για εφετζιλίκια το Adnroid ναι είναι ότι καλύτερο για Widgets - πληκτρολόγια κτλ κτλ κτλ..
η απεγκατάσταση θέλει ρούτ (και το έκανα ρουτ γιατί ήθελα να δω τί κάνει το ρουτ ώστε να ξερω όσα περισσότερα μπορω όπως πάντα). το να τις σταματήσεις να μην τρέχουν δε θέλει ρούτ. Αν διαβάσεις προσεκτικά το τί είπα, εγώ σούταρα το S4. Αυτά τα τηλέφωνα δεν είναι αξιώσεων (S3, S4 ακόμη). Γι αυτό με βολεψε το Note3, λόγω ραμ και specs. Πάνω από 1.5 γίγα δεν ανεβαίνει η ραμ (50 τοις εκατό περίπου). Και δεν κολλάει και είναι απροβλημάτιστο. Το να το συγκρίνεις με S3 είναι λίγο άκυρο. Επίσης αν διαβάσεις αυτά που έγραψα θα δεις ότι δεν γράφω για εφετζιλίκι, γράφω για χρηστικότητα (τα quick reply/compose, το πληκτρολόγιο το έγραψα κυρίως λόγω Greek predictive text και επίσης swype, βασικό για μένα γιατί το έχω βολευτεί). Και βέβαια ένα από τα βασικά που είπα ήταν ότι είναι ανάλογα με το τί θες. Μίλησα από προσωπική εμπειρία ως χρήστης που θέλει να έχει όλα όπως τα θέλει και όχι απλά να έχω ένα smartphone για να μπαίνω μια φέισμπουκ και να τραβάω φωτογραφίες και να διαβάζω δυο μαιλ
Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 22/04/2015 - 00:11.