Πολύ σοβαρά σκέφτομαι το 16gb lg G3 στα 240€ καινούργιο παίρνει και android 6 αφού δώσω πρώτα το 5αρακι μου.Lg G3 χωρις 2η σκεψη,για αυτη την τιμη κλεβεις εσυ την LG με τις δυνατοτητες του
Sent from my iPhone using Tapatalk
Knowledge is Power
Δημοσίευση 23/01/2016 - 17:37
Πολύ σοβαρά σκέφτομαι το 16gb lg G3 στα 240€ καινούργιο παίρνει και android 6 αφού δώσω πρώτα το 5αρακι μου.Lg G3 χωρις 2η σκεψη,για αυτη την τιμη κλεβεις εσυ την LG με τις δυνατοτητες του
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 23/01/2016 - 17:38
Για μενα δεν αξιζει το 16,δωσε αλλα 40€ και παρε το 32Πολύ σοβαρά σκέφτομαι το 16gb lg G3 στα 240€ καινούργιο παίρνει και android 6 αφού δώσω πρώτα το 5αρακι μου.
Knowledge is Power
Δημοσίευση 28/01/2016 - 16:30
Δημοσίευση 28/01/2016 - 17:48
Δεν ξερω ποσο και τι θελεις απο μια καμερα...αλλα αν ο λογος ειναι οπως λες αυτος....εγω δεν θα πηγαινα στο s6 και εμενα στο 6...
Παντα αναλογα τι θελει καποιος...αλλα δε νομιζω οτι θα δεις τρελα πραγματα απο το s6 στο 6.
Δημοσίευση 25/03/2016 - 03:18
Επιστρέφω με άλλη πρόταση γλυκοκοιταζω το nexus 5x 32gb 280€ έχω δει πολλά review και φαίνεται αξιόλογο κινητό...Για μενα δεν αξιζει το 16,δωσε αλλα 40€ και παρε το 32
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 28/03/2016 - 17:18
τι troll. Απελπισμένη ειμαι. Περιμένω απο τον Δεκέμβρη jb.
Δημοσίευση 28/03/2016 - 17:20
Γιατί επειδή λέει την αλήθεια;Ας εξαιρέσουμε το jailbreak πλέον με το android 6 aka marshmallow έχει κλείσει πολύ η ψαλίδα σε σχέση με το iOS όλοι μιλάνε για δήθεν ότι παίρνουν κινητό με 16gb και με την σαβούρα του Google διαθέσιμο έχεις 10gb δεν είδα όμως να λένε ότι αγοράζεις iPhone 6 16gb και έχεις διαθέσιμο 11,50gb δηλαδή το 1,5 gb παραπάνω το κάνει καλύτερο τηλέφωνο;Εγώ πάντως γιατί είμαι σε αναζήτησή νέας συσκευης έχω καταλήξει στο Galaxy A5 2016 edition και όχι φυσικά γιατί δεν έχει βγει ακόμα jailbreak ούτε το Samsung θα γίνει root αλλά είμαι μια συσκευή στα 335€ που δεν έχει να ζηλέψει κάτι από το iPhone se/6s.Το έχω δει να τρέχει βαριά παιχνίδια απροβλημάτιστα...και το σημαντικότερο για εμένα ελεύθερος να βάλω ότι rom θέλω.Troll κι εσύ;;;
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 28/03/2016 - 17:21
Ο καθένας με ότι βολεύεται. Αλλά μην συγκρίνεις το A5 τώρα γιατί πάμε άλλου. Και το 4s μια χαρά τρέχει....Γιατί επειδή λέει την αλήθεια;Ας εξαιρέσουμε το jailbreak πλέον με το android 6 aka marshmallow έχει κλείσει πολύ η ψαλίδα σε σχέση με το iOS όλοι μιλάνε για δήθεν ότι παίρνουν κινητό με 16gb και με την σαβούρα του Google διαθέσιμο έχεις 10gb δεν είδα όμως να λένε ότι αγοράζεις iPhone 6 16gb και έχεις διαθέσιμο 11,50gb δηλαδή το 1,5 gb παραπάνω το κάνει καλύτερο τηλέφωνο;Εγώ πάντως γιατί είμαι σε αναζήτησή νέας συσκευης έχω καταλήξει στο Galaxy A5 2016 edition και όχι φυσικά γιατί δεν έχει βγει ακόμα jailbreak ούτε το Samsung θα γίνει root αλλά είμαι μια συσκευή στα 335€ που δεν έχει να ζηλέψει κάτι από το iPhone se/6s.Το έχω δει να τρέχει βαριά παιχνίδια απροβλημάτιστα...και το σημαντικότερο για εμένα ελεύθερος να βάλω ότι rom θέλω.
Τελευταία επεξεργασία από: karasarinis01, 28/03/2016 - 17:23
Δημοσίευση 28/03/2016 - 17:23
Άλλο τι βολεύει και άλλο τι είναι καλύτερο μπορεί και το 3310 να βολεύει δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερο... Έχεις δει τι έχει το A5 2016 edition;Ο καθένας με ότι βολεύεται.
Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 28/03/2016 - 17:24
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 28/03/2016 - 17:28
Άλλο τι βολεύει και άλλο τι είναι καλύτερο μπορεί και το 3310 να βολεύει δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερο... Έχεις δει τι έχει το A5 2016 edition;
Δημοσίευση 28/03/2016 - 17:31
Στην λειτουργία λέω και εγώ όχι μόνο στο hardware τα είχα δίπλα δίπλα και τα δυο κανένα από τα δυο δεν είχε θέμα με κάτι αλλά γιατί να δώσω τα δίπλα ενώ με τα μισά κάνω την ίδια δουλειά;Δηλαδή μου λες ότι είναι καλύτερο το Α5 από το 6s?
Αν ναι δες και το leagoo elite 1. Και αυτό πρέπει να είναι ανώτερο και από τα 2 στα χαρακτηριστικά. Δεν τρολλαρω. Τσέκαρε το. Το θέμα είναι στη λειτουργία τι κάνει. Στην πράξη. Όχι στα λόγια.
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 28/03/2016 - 17:35
Στην λειτουργία λέω και εγώ όχι μόνο στο hardware τα είχα δίπλα δίπλα και τα δυο κανένα από τα δυο δεν είχε θέμα με κάτι αλλά γιατί να δώσω τα δίπλα ενώ με τα μισά κάνω την ίδια δουλειά;
Δημοσίευση 28/03/2016 - 17:40
Αν ειχα να ξοδέψω πάλι για κινητό χρήματα τόσο σύντομα , δεν υπάρχει περίπτωση να μην έπαιρνα το s7 με κλειστά μάτια. Δεν θυμάμαι να ανοίγουν 3 καρτέλες για να παρω τηλέφωνο. Παρά ειναι απλό το iPhone. Μόνο scroll απο αριστερά προς τα δεξιά τις σελίδες μπορείς να κανεις και αντίστροφα. Αυτο που φάγανε τον γάιδαρο να το πιστέψω τωρα;; Για να δούμε. Μετά μπορεί να αλλάξω και γνώμη.Μια από τα ίδια αλλά όχι κι έτσι...εννοώ όχι android...κι εγώ τα ίδια έλεγα αλλά δεν υπάρχει πίσω γύρισμα. Έχω δοκιμάσει όλες τις ναυαρχίδες. Note 5, s7 s6 edge plus. Την απλότητα του iOS δεν την έχει κανένα. Σε 2 μέρες έψαχνα να τα πουλήσω να ξανά πάρω iPhone.
Μέχρι και κλήση να θες να κανείς ανοίγουν 3 καρτέλες διαφορετικές στο android.
Κι εκεί για να κανείς τα πράγματα του jailbreak πρέπει να σπάσεις το Knox. Και μετά bye bye εγγύηση. Εδώ με ένα restore η συσκευή μας επανέρχεται. Κι εδώ πάλι μπροστά το iOS....
Μη τρελαίνεσαι. Έμειναν πολύ λίγες μέρες... Φάγαμε τον γάιδαρο.
Δημοσίευση 28/03/2016 - 17:45
Κάνουμε ότι μπορούμε μέχρι να βγει δεν διαφωνώ καλό και άγιο το iOS εγώ έχω μείνει γιατί έχει το καλύτερο store χιλιόμετρα μακρυά σε αυτον τον τομέα.ακομα δεν έχω προβεί στην αγορά του a5 για ένα λόγο περιμένω να δω σε Σκρουτζ μαγαζί ποσό θα έρθει το se και ποσό θα πέσει το καλοκαίρι.καμια σχέση αυτές η δυο συσκευές αλλά αν και λέω για το a5 ισχύει αυτό που λέει η Apple το πιο ισχυρό 4" είναι το se και πάνω από 4" μου φαίνεται μεγάλο αλλά δεν βρήκα κάτι καλό στις 4" σε άλλη εταιρεία κακά τα ψέματα...Πάω πάσο τότε φίλε. Αν κανείς την ίδια δουλειά και στα 2 τότε πιο συμφέρον σε θέμα τιμής ναι είναι το A5. Εγώ με οποίο android και να δοκίμασα να "μείνω" δεν με κράτησε κανένα τους. Και δεν λέω για τα οικονομικά σε θέμα τιμής. Μιλάω για τα αντίστοιχα σε τιμή με iPhone... Μπορεί να είναι και συνήθεια αλλά τη λειτουργικότητα του iOS δεν την αλλάζω.
Τεσπα έχουμε ξεφύγει από το θέμα. Περιμένουμε άσπρη μέρα πλέον από τα λαμόγια του jailbreak.
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 28/03/2016 - 18:19
Ξερεις πολλες συσκευες που να εχουν marshmallow?Γιατί επειδή λέει την αλήθεια;Ας εξαιρέσουμε το jailbreak πλέον με το android 6 aka marshmallow έχει κλείσει πολύ η ψαλίδα σε σχέση με το iOS όλοι μιλάνε για δήθεν ότι παίρνουν κινητό με 16gb και με την σαβούρα του Google διαθέσιμο έχεις 10gb δεν είδα όμως να λένε ότι αγοράζεις iPhone 6 16gb και έχεις διαθέσιμο 11,50gb δηλαδή το 1,5 gb παραπάνω το κάνει καλύτερο τηλέφωνο;Εγώ πάντως γιατί είμαι σε αναζήτησή νέας συσκευης έχω καταλήξει στο Galaxy A5 2016 edition και όχι φυσικά γιατί δεν έχει βγει ακόμα jailbreak ούτε το Samsung θα γίνει root αλλά είμαι μια συσκευή στα 335€ που δεν έχει να ζηλέψει κάτι από το iPhone se/6s.Το έχω δει να τρέχει βαριά παιχνίδια απροβλημάτιστα...και το σημαντικότερο για εμένα ελεύθερος να βάλω ότι rom θέλω.
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες