Θες να σου τις πω;Να βάλω μέσα και αυτές που θα πάρουν update από 5 ή μόνο αυτές που βγήκαν με αυτό;Ξερεις πολλες συσκευες που να εχουν marshmallow?
Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 28/03/2016 - 18:24
Knowledge Is Power
Ad
Δημοσίευση 28/03/2016 - 18:26
Ποτε θα το παρουν τελη του 2016; Γιατι και το G3 που ειχα το παιρνει απο τον Δεκεμβρη... Μονο τα πολυ καινουρια το χουν απο τη μανα τους,τα αλλα θελει πολυυυυυυυυ υπομονηΘες να σου τις πω;Να βάλω μέσα και αυτές που θα πάρουν update από 5 ή μόνο αυτές που βγήκαν με αυτό;
Δημοσίευση 28/03/2016 - 18:28
Δημοσίευση 28/03/2016 - 18:28
Συμφωνω απολυτα ακομα και με το marshmallow παλι πολυ πιο μπροστα το iosΠαραμενει πιο ευχρηστο και πολυ πιο λειτουργικο ακομα και χωρις jailbreak ενα iphone απο ενα αντροιντ...μην τα ισοπεδωνουμε ολα.και οποιος εχει παει απο την αλλη μερια σε κανενα 2μηνο εχει γυρισει για πλακα(παθων).
Δημοσίευση 28/03/2016 - 18:35
Με ρώτησες αν ξέρω πολλές και απάντησα θες αυτές που το έχουν ήδη ή όλες;Και μου λες τα δικά σου όποτε να σου πω ποιες το έχουν ήδη Galaxy S6/7, Nexus 5x, Lg G5, Lg K8, Lg K10, Htc Desire 825/630/530, Htc one X9, Nexus 6p...μέχρι τώρα σου είπα 11 που το ΕΧΟΥΝ ήδη δεν φτάνουν;Ποτε θα το παρουν τελη του 2016; Γιατι και το G3 που ειχα το παιρνει απο τον Δεκεμβρη... Μονο τα πολυ καινουρια το χουν απο τη μανα τους,τα αλλα θελει πολυυυυυυυυ υπομονη
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 28/03/2016 - 18:43
Ωραια θες να μου πεις σε τι ποσοστο απ ΟΛΕΣ τις συσκευες android ειναι αυτα; Και επισης και τι τιμες εχουν πανω απο τις μισες...το android 6 ειναι στο 1.5% των συσκευων. Βασικα εσυ το χεις δουλεψει;Με ρώτησες αν ξέρω πολλές και απάντησα θες αυτές που το έχουν ήδη ή όλες;Και μου λες τα δικά σου όποτε να σου πω ποιες το έχουν ήδη Galaxy S6/7, Nexus 5x, Lg G5, Lg K8, Lg K10, Htc Desire 825/630/530, Htc one X9, Nexus 6p...μέχρι τώρα σου είπα 11 που το ΕΧΟΥΝ ήδη δεν φτάνουν;
Δημοσίευση 28/03/2016 - 18:50
Α τώρα το πάμε σε τι ποσοστό είναι;Λογικό αφού το έχει διαθέσιμο σε ολους τους κατασκευαστές κινητών να είναι 1-2-3% η Apple αυτήν την στιγμή έχει στην αγορά 5 κινητά (se/6/6s/6plus/6splus) λογικό δεν είναι το iOS πχ 9 να είναι σε 98% συσκευές πάνω μήπως έχει και άλλες ή μήπως μπορεί να τρέξει και άλλο λειτουργικό άρα άκυρο σε τι ποσοστό συσκευές είναι αν η Apple έχει 5 και οι άλλες επειδή είναι open source το έχουν 100 είναι άκυρο να το συγκρίνεις σε πόσες είναι.Τιμη; Σίγουρα κάτω από 750€ που κάνει το iPhone 6s εκτός το s7 που βγήκε τώρα και κάνει πάνω κάτω τα ίδια ακόμα και το s6 καινούργιο κάνει 400€ καινούργιο...άρα άλλο;πες μου;και ναι το έχω δουλέψει σε nexus 5x απλά πετάει σε μια συσκευή 280€...!!!!Ωραια θες να μου πεις σε τι ποσοστο απ ΟΛΕΣ τις συσκευες android ειναι αυτα; Και επισης και τι τιμες εχουν πανω απο τις μισες...το android 6 ειναι στο 1.5% των συσκευων. Βασικα εσυ το χεις δουλεψει;
Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 28/03/2016 - 18:51
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 28/03/2016 - 18:53
Πρωτον αυτο δεν εχει σχεση με τις συσκευες μονο αλλα και στο το δυνατοτητες εχει η καθε εταιρια να "πειραξει" και να βαλει δικα της πραγματα. Ωραια θες να μου πεις ποσο εκανε οταν βγηκε το 6s και ποσο κανει τωρα και ποσο αντιστοιχα το s6 η και το s7 του χρονου; Οπως επισης εξηγησε μου γιατι οι android συσκευες αντιστοιχες του 6s ειναι πιο αργες απο αυτο αφου εχουν ακριβως 2πλασια χαρακτηριστικα(ραμ,πυρηνες κτλ)Α τώρα το πάμε σε τι ποσοστό είναι;Λογικό αφού το έχει διαθέσιμο σε ολους τους κατασκευαστές κινητών να είναι 1-2-3% η Apple αυτήν την στιγμή έχει στην αγορά 5 κινητά (se/6/6s/6plus/6splus) λογικό δεν είναι το iOS πχ 9 να είναι σε 98% συσκευές πάνω μήπως έχει και άλλες ή μήπως μπορεί να τρέξει και άλλο λειτουργικό άρα άκυρο σε τι ποσοστό συσκευές είναι αν η Apple έχει 5 και οι άλλες επειδή είναι open source το έχουν 100 είναι άκυρο να το συγκρίνεις σε πόσες είναι.Τιμη; Σίγουρα κάτω από 750€ που κάνει το iPhone 6s εκτός το s7 που βγήκε τώρα και κάνει πάνω κάτω τα ίδια ακόμα και το s6 καινούργιο κάνει 400€ καινούργιο...άρα άλλο;πες μου;
Δημοσίευση 28/03/2016 - 18:59
Είναι πιο αργές;Ότι πεις.Και για να σου απαντήσω και στην ερώτηση σου το 6s συνεχίζει να είναι ακριβο σε σχέση με το s6 χωρίς να υπάρχει λόγος απλά γιατί είναι...Apple!Αλλιως κάνει εντύπωση το ένα αλλιώς το άλλο πχ πάνω σε ένα τραπέζι...εγώ το κλείνω εδώ γιατί εκτός το ότι είμαστε off topic μπορώ σε κάποια πράγματα να γνωρίζω περισσότερα γιατί είμαι 15 χρόνια developer και έχουν περάσει από τα χέρια μου από Symbian μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς άρα μια σφαιρική άποψη την έχω όσο να ´ναι...Πρωτον αυτο δεν εχει σχεση με τις συσκευες μονο αλλα και στο το δυνατοτητες εχει η καθε εταιρια να "πειραξει" και να βαλει δικα της πραγματα. Ωραια θες να μου πεις ποσο εκανε οταν βγηκε το 6s και ποσο κανει τωρα και ποσο αντιστοιχα το s6 η και το s7 του χρονου; Οπως επισης εξηγησε μου γιατι οι android συσκευες αντιστοιχες του 6s ειναι πιο αργες απο αυτο αφου εχουν ακριβως 2πλασια χαρακτηριστικα(ραμ,πυρηνες κτλ)
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 28/03/2016 - 19:19
Είναι πιο αργές;Ότι πεις.Και για να σου απαντήσω και στην ερώτηση σου το 6s συνεχίζει να είναι ακριβο σε σχέση με το s6 χωρίς να υπάρχει λόγος απλά γιατί είναι...Apple!Αλλιως κάνει εντύπωση το ένα αλλιώς το άλλο πχ πάνω σε ένα τραπέζι...εγώ το κλείνω εδώ γιατί εκτός το ότι είμαστε off topic μπορώ σε κάποια πράγματα να γνωρίζω περισσότερα γιατί είμαι 15 χρόνια developer και έχουν περάσει από τα χέρια μου από Symbian μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς άρα μια σφαιρική άποψη την έχω όσο να ´ναι...
και να συμπληρωσω οτι η apple (αν και κατοχος 6s αυτη τη στιγμη) δεν εχει ανταγωνιστη στο λογισμικο της,γι αυτο και η τιμη.
ας ειχε και η μοτορολα η σαμσουνγκ κινητα με iOS να δεις μετα πως θα επεφταν οι τιμες.. γιατι δεν εχει ανταγωνισμο στο λογισμικο της. εκει ειναι που κραταει τιμη η APPLE ΚΑΙ ΜΟΝΟ εκει .
*προσωπικη μου αποψη τα παραπανω.
Δημοσίευση 28/03/2016 - 19:20
Εχεις λειτουργησει Marshmallow? στην apple πολυ απλα σε σεβονται κ δεν σ ριχνουν την τιμη στο 5μηνο απο 700€ που πληρωσες σε 400€...Είναι πιο αργές;Ότι πεις.Και για να σου απαντήσω και στην ερώτηση σου το 6s συνεχίζει να είναι ακριβο σε σχέση με το s6 χωρίς να υπάρχει λόγος απλά γιατί είναι...Apple!Αλλιως κάνει εντύπωση το ένα αλλιώς το άλλο πχ πάνω σε ένα τραπέζι...εγώ το κλείνω εδώ γιατί εκτός το ότι είμαστε off topic μπορώ σε κάποια πράγματα να γνωρίζω περισσότερα γιατί είμαι 15 χρόνια developer και έχουν περάσει από τα χέρια μου από Symbian μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς άρα μια σφαιρική άποψη την έχω όσο να ´ναι...
Δημοσίευση 28/03/2016 - 19:27
Για δεύτερη φορά σου απαντάω ναι έχω λειτουργήσει marshmallow στο nexus 5x συσκευή 280€ στο είπα και πιο πάνω αλλά προφανώς δεν διαβάζεις τι γράφω πάμε μια ακόμα Ναι Έχω Δουλέψει MARSHMALLOW σε NEXUS 5X συσκευή 280€!!!!!!!!Οχι η Apple δεν σκέφτεται εσένα σκέφτεται το μονοπώλιο που έχει και δεν ρίχνει τις τιμές γιατί έχει κέρδος στην ΔΙΚΙΑ της τσέπη για να πέσουν οι πωλήσεις να δεις πως ρίχνει τις τιμές σε αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω έχει δίκιο ότι στο iOS είναι μονοπώλιο γιατί το έχει μόνο αυτή για να το δώσει και άλλου να δεις τι πωλήσεις θα κάνει γιατί νομίζεις εμείς παίρνουμε Apple για την συσκευή ή το λειτουργικό;Να σου πω εγώ το μεγαλύτερο ποσοστό παίρνει για το λειτουργικό για βάλε iOS σε άλλη συσκευή να δούμε θα πουλάει η Apple όσο τώρα;Α και μην ξεχνάμε έχω λειτουργήσει marshmallow σε nexus 5x....Εχεις λειτουργησει Marshmallow? στην apple πολυ απλα σε σεβονται κ δεν σ ριχνουν την τιμη στο 5μηνο απο 700€ που πληρωσες σε 400€...
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 28/03/2016 - 19:30
Ενταξει ρε φιλε εμπειρε developer αν εχεις τετοια καψα και εχεις εσυ δικιο και ολοι οι αλλοι που λενε το αντιθετο αδικο μεινε με το 5Χ να εισαι χαρουμενος...αν ηταν τοσο καλο το android παντως δεν θα ανεπτυσσε η νο.1 εταιρια του (samsung) δικο της λογισμικο ωστε να το εγκαταλειψει στο κοντινο μελλον. Εμπειρε developerΓια δεύτερη φορά σου απαντάω ναι έχω λειτουργήσει marshmallow στο nexus 5x συσκευή 280€ στο είπα και πιο πάνω αλλά προφανώς δεν διαβάζεις τι γράφω πάμε μια ακόμα Ναι Έχω Δουλέψει MARSHMALLOW σε NEXUS 5X συσκευή 280€!!!!!!!!Οχι η Apple δεν σκέφτεται εσένα σκέφτεται το μονοπώλιο που έχει και δεν ρίχνει τις τιμές γιατί έχει κέρδος στην ΔΙΚΙΑ της τσέπη για να πέσουν οι πωλήσεις να δεις πως ρίχνει τις τιμές σε αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω έχει δίκιο ότι στο iOS είναι μονοπώλιο γιατί το έχει μόνο αυτή για να το δώσει και άλλου να δεις τι πωλήσεις θα κάνει γιατί νομίζεις εμείς παίρνουμε Apple για την συσκευή ή το λειτουργικό;Να σου πω εγώ το μεγαλύτερο ποσοστό παίρνει για το λειτουργικό για βάλε iOS σε άλλη συσκευή να δούμε θα πουλάει η Apple όσο τώρα;Α και μην ξεχνάμε έχω λειτουργήσει marshmallow σε nexus 5x....
Δημοσίευση 28/03/2016 - 19:32
Ότι πεις μου αρέσει πάντως έχεις επιχειρήματα....δεν μπορώ να πω.Ενταξει ρε φιλε εμπειρε developer αν εχεις τετοια καψα και εχεις εσυ δικιο και ολοι οι αλλοι που λενε το αντιθετο αδικο μεινε με το 5Χ να εισαι χαρουμενος...αν ηταν τοσο καλο το android παντως δεν θα ανεπτυσσε η νο.1 εταιρια του (samsung) δικο της λογισμικο ωστε να το εγκαταλειψει στο κοντινο μελλον. Εμπειρε developer
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 28/03/2016 - 21:47
Γιατί επειδή λέει την αλήθεια;Ας εξαιρέσουμε το jailbreak πλέον με το android 6 aka marshmallow έχει κλείσει πολύ η ψαλίδα σε σχέση με το iOS όλοι μιλάνε για δήθεν ότι παίρνουν κινητό με 16gb και με την σαβούρα του Google διαθέσιμο έχεις 10gb δεν είδα όμως να λένε ότι αγοράζεις iPhone 6 16gb και έχεις διαθέσιμο 11,50gb δηλαδή το 1,5 gb παραπάνω το κάνει καλύτερο τηλέφωνο;Εγώ πάντως γιατί είμαι σε αναζήτησή νέας συσκευης έχω καταλήξει στο Galaxy A5 2016 edition και όχι φυσικά γιατί δεν έχει βγει ακόμα jailbreak ούτε το Samsung θα γίνει root αλλά είμαι μια συσκευή στα 335€ που δεν έχει να ζηλέψει κάτι από το iPhone se/6s.Το έχω δει να τρέχει βαριά παιχνίδια απροβλημάτιστα...και το σημαντικότερο για εμένα ελεύθερος να βάλω ότι rom θέλω.
οταν την βρεις και οταν την δωσει η εταιρεια και αν ειναι για την χωρα που θελεις ελλαδα πχ. αλλιως εισαι αναγκασμενος να βαλεις την καθε καστομ ρομ του καθενος και μετα αντε γυρευε.
ο,τι και να λεμε για να φτασει στο απειροελαχιστο το ακατονομαστο το ιος θελει πολλες χιλιαδες ψωμια. οπως λεει και ενας αλλος φιλος κληση θελεις να κανεις και αλλαζεις 3 σελιδες. και εδω που τα λεμε οταν μιλαμε για ακατονομαστο μιλαμε μονο για σαμσουνγκ. ολα τα αλλα ειναι σαβουροσαβουρες. ειχα το ς6 και για να γραψω με το ενα χερι επαθα τενοντιτιδα. ασε η φωνητικη υπαγορευση. τρια τρισεκατομμυρια χρονια μπροστα η απλ. επισης δε το ακατονομαστο χωρις ρουτ ειναι οτι το μηλαρακι χωρις τζειλμπρικ.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23
0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες