Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#14071   emminad1925

emminad1925

iPH Addict

• 657 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 07/02/2018 - 21:40

Γλυκοκοίταζα το note από φίλο που μου έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Σε κανα μήνα κυκλοφορεί το s9 ξέρω διαφορετικό αλλα με βάζει σε σκέψεις.. Επειδή μάλλον παω για Android δεν ξέρω που να καταλήξω

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Το mate 10 pro το έχεις δει καθόλου ;θεωρώ πως αξίζει να του ρίξεις μια ματιά..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: emminad1925, 07/02/2018 - 21:40

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#14072   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.444 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2018 - 23:01

Και για αυτό έχω ακούσει καλά λόγια. Δεν το έχω δει να σου πω την αλήθεια, στα υπόψιν προσεχώς να το ψάξω και αυτό. Thanks

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#14073   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 07/02/2018 - 23:12

Η οθόνη του note δεν υπάρχει πουθενά!!Ακομα και το pixel xl 2 τόσο καλή δεν έχει...

Αν θες dual sim και πενάκι παίρνεις note,αν αυτά δε σε απασχολούν παίρνεις pixel xl 2...

Όσον αφορά το s9 αν θες να πας εκεί κοιτά το plus όχι το μικρό και λόγω μεγέθους αλλά και λόγω ότι από ότι λένε το μικρό θα έχει λιγότερη ram...

Το mate από όσο έχω διαβάσει γιατί δεν το είχα υστερεί στην οθόνη αρκετά σε σχέση με note...

#14074   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2018 - 00:00

Εγώ εάν θα πήγαινα κάπου θα ήταν κάπου σε snapdragon μεγαλύτερη υποστήριξη σε roms

Άρα λογικά note και samsung θα τα απέρριπτα. Μάλλον προς one plus και xiaomi θα πήγαινα. Μπορεί και στο δεύτερο επειδή έχει καλή υποστήριξη από το miui.

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 08/02/2018 - 00:02

#14075   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 08/02/2018 - 06:13

Εγώ εάν θα πήγαινα κάπου θα ήταν κάπου σε snapdragon μεγαλύτερη υποστήριξη σε roms

Άρα λογικά note και samsung θα τα απέρριπτα. Μάλλον προς one plus και xiaomi θα πήγαινα. Μπορεί και στο δεύτερο επειδή έχει καλή υποστήριξη από το miui.

πλεον προσωπικά δεν τα κάνω root.Αυτα παλιότερα...Κακά τα ψέμματα πλέον δεν πολύ χρειάζεται παρά για παιχνίδι και πειραματισμό.

#14076   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 21/02/2018 - 23:40

Καλησπερα, θέλω ένα κινητό για την σύζυγο μου η οποία δεν έχει ιδιαίτερο έως καθολου ενδιαφέρον για συσκευές κλπ μόνο καμιά φωτογραφία κανά Viber τέτοια πράγματα... έχει βγάλει προσφορά το media mark το P9 Ligth mini 16gb στα 129€ είναι στα χρήματα που θέλω να διαθέσω, αξίζει ή υπάρχει κάτι καλυτερο σε αυτά τα χρήματα.
Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Sent from my iPad using Tapatalk

#14077   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2018 - 00:53

Καλησπερα, θέλω ένα κινητό για την σύζυγο μου η οποία δεν έχει ιδιαίτερο έως καθολου ενδιαφέρον για συσκευές κλπ μόνο καμιά φωτογραφία κανά Viber τέτοια πράγματα... έχει βγάλει προσφορά το media mark το P9 Ligth mini 16gb στα 129€ είναι στα χρήματα που θέλω να διαθέσω, αξίζει ή υπάρχει κάτι καλυτερο σε αυτά τα χρήματα.
Ευχαριστώ για την βοήθεια.

xiaomi +snapdragon =vfm 

#14078   pats

pats

iPH Contributor

• 1.566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 22/02/2018 - 08:24

xiaomi +snapdragon =vfm

το p9 lite ειναι huawei.

Για τον φίλο απο πάνω θα πρότεινα το p9 lite του 2017 που το εχει ο κωτσοβολος για 3 μερες στα 179 ευρω.σε αυτα τα λεφτα με 3gb ραμ και αυτόν τον επεξεργαστή πολύ δύσκολα βρίσκεις παρόμοιο

#14079   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2018 - 08:46

το p9 lite ειναι huawei.

Για τον φίλο απο πάνω θα πρότεινα το p9 lite του 2017 που το εχει ο κωτσοβολος για 3 μερες στα 179 ευρω.σε αυτα τα λεφτα με 3gb ραμ και αυτόν τον επεξεργαστή πολύ δύσκολα βρίσκεις παρόμοιο

Σε ευχαριστω πολύ αλλά δεν θα ήθελα να δωσω 180€, ειδάλλως θα πήγαινα με κλειστά μάτια στο P9 light 3g, για αυτο ρώτησα εάν αξίζει σε αυτά τα χρήματα.
Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.

#14080   pats

pats

iPH Contributor

• 1.566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 22/02/2018 - 09:00

Σε ευχαριστω πολύ αλλά δεν θα ήθελα να δωσω 180€, ειδάλλως θα πήγαινα με κλειστά μάτια στο P9 light 3g, για αυτο ρώτησα εάν αξίζει σε αυτά τα χρήματα.

για τα λεφτά του ειναι πολύ καλό και αυτό που εχεις δει.

#14081   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.213 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 22/02/2018 - 11:16

https://www.skroutz....ragon-32GB.html

Εδώ είσαι φίλε μου. 

Once You Go Mac You Never Go Back

#14082   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2018 - 11:54

https://www.skroutz....ragon-32GB.html

Εδώ είσαι φίλε μου. 

Πήρα το snapdragon το 4αρη το 64gb με τα 4gb ram εδώ και 5,6 μήνες κανένα παράπονο. Ίσα ίσα που μου είπε πως με την μια έκδοση ήταν λίγο αργό και μετά από 1 εβδομάδα έδωσαν update και το κινητό πετάει και η μπαταρία δεν τελειώνει ποτέ.

#14083   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.213 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 22/02/2018 - 11:57

Σε αυτά τα χρήματα παίζει μπάλα μόνο του, είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Σε όσους έχω πει και το έχουν πάρει με ευγνωμονούν  :D  :D

Once You Go Mac You Never Go Back

#14084   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/02/2018 - 10:42

Σε αυτά τα χρήματα παίζει μπάλα μόνο του, είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Σε όσους έχω πει και το έχουν πάρει με ευγνωμονούν  :D  :D

Για εμένα από τα ποιο τίμια τηλέφωνα. Και η τιμή 140€ για αυτό το κινητό δεν υπάρχει είναι τούμπανο. Εδώ έλεγα να δώσω το iPhone X να πάρω αυτό τόσο πολύ νευρίασα τι κάνει και τι έχει το κινητό και σε τι τιμή. Το έχουν δύο φίλοι και είναι απόλυτα ικανοποιημένοι.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#14085   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2018 - 23:48

Σε αυτά τα χρήματα παίζει μπάλα μόνο του, είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Σε όσους έχω πει και το έχουν πάρει με ευγνωμονούν :D :D

Καταρχήν ευχαριστώ , το αγόρασα για την σύζυγο μου και απλά είναι υπέροχο, το έψαξα κανά δυο ώρες και κάνει παπάδες... κοίταζα το Plus το δικό μου και ήθελα να το πετάξω στον τοίχο...... για τα λεφτά του απλά δεν υπάρχει το κινητό, φαντάζομαι τι θα κάνουν οι ναυαρχίδες τους... μαμώ την αρρώστια που έχω με το μήλο και θα πάω να τα σκάσω για το Χ... τώρα κατάλαβα γιατί το Χ δεν είναι ακριβό, ΕΙΝΑΙ ληστεία σε εικονοστάσι και στο καπάκι σε παγκάρι....
Και πάλι ευχαριστώ το κινητό τα σπάει, όποιος θέλει το αγοράζει με κλειστά μάτια...σας το λέει σάπιος μήλος...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14