Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 19/03/2018 - 16:51
Θα ήθελα τις γνώσεις σας. Από iPhone 7 Plus τελικά πήγα σε iPhone X και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Με το που το πήρα στα χέρια μου μου έκανε αμέσως εντύπωση η οθόνη του. Οθονάρα ειλικρινά σε σχέση με το 7 plus. Σαν κατασκευή και ο τρόπος που το λειτουργώ με άφησε χαρούμενο που έκανα την αλλαγή. Φοβερό κινητό.
Ένα μεγάλο μπράβο που συνεργάστηκε με την Samsung για την οθόνη. Αυτή η εταιρεία παίζει χωρίς αντίπαλο στις οθόνες.
Αλλά...... διαβάζω τόσα πολλά και όλοι οι you tubers εκθειάζουν το google pixel 2 xl και είπα να το παραγγείλω ως δεύτερο. Ποτέ μου δεν είχα android. Με φοβίζει που υπολογιστής και Τάμπλετ είναι Apple.
Σε λίγες μέρες το περιμένω...
Λιγες ερωτήσεις που τις έχω άγχος,
όταν με το καλό έρθει, επαφές μηνύματα φωτογραφίες κλπ πως θα τα μεταφέρω;;;
Επίσης υπαρχουν εφαρμογές που θεωρείτε πως είναι must να κατέβουν;
Και το πιο σημαντικό, σαν αυτό εδώ το φόρουμ υπάρχει κάτι αντίστοιχο που να είναι το ίδιο σοβαρό και επιμορφωτιξο, να λύνει απορίες σε αρχάριους και άσχετους όπως εγώ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 19/03/2018 - 22:00
2)Αν θυμάμαι έχει ειδική εφαρμογή που ενώνοντας τα δυο τηλέφωνα από κάτω με καλώδιο σου περνάει τα πάντα.Μεχρι και τη lockscreen.Απλα δε θυμάμαι ακριβώς.
Κατά σειρά έχω περάσει 7 plus,note 8 ,iPhone x,pixel 2 xl και εδώ και ένα μήνα είμαι πάλι με note 8...
Δε θέλω να σε ξενερώσω αλλά το note είναι κατά τη γνώμη μου πιο ολοκληρωμένη συσκευή απ το pixel...Ειδικά σε οθόνη,spen,dual sim,εγγύηση στην Ελλάδα και μερικά ακόμα καλούδια του touchwiz το note σου δίνει παραπάνω...
Νταξει στο pixel έχεις πάντα την τελευταία έκδοση Android αλλά έχεις πιθανώς και bug...Βέβαια γενικά είναι απροβλημάτιστο και επίσης ο δωρεάν απεριόριστος χώρος στο google photos μια χαρά είναι...
Τέλος πάντων το pixel 2 xl αν εξαιρέσεις λίγο την οθόνη και την ένταση των ηχείων σε όλα τα αλλά είναι Μακραν καλύτερο απ το iPhone X...Δώστου χρόνο και όταν συνηθίσεις τις δυνατότητες του οι δυνατότητες του iPhone θα σου φαίνονται λίγες...
Καλορίζικο.
Δημοσίευση 19/03/2018 - 23:50
Ήμουν σε δίλημμα αρκετό καιρό ανάμεσα στο note 8 και στο pixel 2xl. Αλλά αρκετοί σε σχολιασμό στο techblog και στο insomnia το κατηγορούν αρκετά ότι βαραίνει και έχει κολλήματα. Η αλήθεια είναι πως με αποθάρρυναν.
Το pixel το περιμένω από eBay σε καλή τιμή, αλλά σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η αγορά ( μου έκανε refund γιατί άλλαξε από 10£ σε 55£, και σκέφτομαι να μην το αγοράσω τελικά από τον συγκεκριμένο) ίσως να ξαναδώ το note 8.
Κάτι ακόμη.
Πιο φόρουμ θα χρειαστώ για να μάθω το Android;
Δημοσίευση 20/03/2018 - 00:26
Δημοσίευση 20/03/2018 - 03:59
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω τι παραπανω θα σου προσφερουν τα συγκεκριμενα ανδροειδη απο τη στιγμη που το ολο συστημα σου κινειται γυρω απο την apple. Μεγειες παντως οτι και να παρεις
Το iPhone X δεν χορταίνω να το χρησιμοποιώ. Κάθε φορά σκέφτομαι πόσο καλή δουλειά έκανε η Apple με το συγκεκριμένο κινητό ( τα εύσημα πάνε και στην Samsung..... )
Αλλά ποτέ δεν είχα android και σκέφτομαι να το δω.... και χειμώνα να κάνω την αλλαγή αν δεν με φοβίσει τελικά στις νέες επιλογές που θα υπάρχουν....!
Και η αλήθεια είναι σε αυτό που λες όντως! Ειλικρινά δεν ξέρω τι παραπάνω θα μου προσφέρουν.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 20/03/2018 - 06:47
Κοιτα και εμένα το οικοσύστημα μέχρι πρότινος κατά βάση apple ήταν...Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω τι παραπανω θα σου προσφερουν τα συγκεκριμενα ανδροειδη απο τη στιγμη που το ολο συστημα σου κινειται γυρω απο την apple. Μεγειες παντως οτι και να παρεις
Αν κάποιος κανει απλή χρήση τηλεφώνου,λίγο κοινωνικά δίκτυα και κανα mail το iPhone είναι μια χαρά δε χρειάζεται κάτι άλλο.Αν όμως κάνει πιο ζόρικη χρήση ειδικά αν συνδέεται με τη δουλειά τότε έχει μείνει πίσω πολύ.
1)Οθόνη μικρότερη και με notch...
2)Καλό το Face ID αλλά ένα μήνα που το είχα το Touch ID μου έλειψε πολύ.
3)Dual sim,πολύ χρήσιμο να έχεις πετάξει για δεύτερη μια frog και να έχεις για πλάκα 10 gb δεδομένων για να κινείσαι ελεύθερα.
4)Ηχογράφηση κλήσεων,δεν κρατάς σημειώσεις τίποτα...Ηχογραφουνται οι κλήσεις και τις διαγράφεις μετά.
5)widget...βλέπεις τη λίστα των email χωρίς καν να μπεις στην εφαρμογή μέσω των widget...Το ίδιο ισχύει με το ραντεβολογιο...
6)Αν έχεις note τότε και το Spen είναι εξαιρετικό εργαλείο δουλειάς....
7)Περισσότερες ελεύθερες εφαρμογές λόγω πιο ανοικτού λογισμικού εκτός και αν έχεις κάνει jailbreak πράγμα χλωμό.
Κατεβάζεις απευθείας βίντεο απ το YouTube σε ότι φορματ θες χωρίς να ψάχνεις κάθε τόσο αν έχει αφήσει εφαρμογή η Apple στο AppStore διαθέσιμη μέχρι να τη σβήσει και αυτή.
Όλα τα παραπάνω και μερικά ακόμα προφανώς δεν αφορούν απλό χρήστη...Για τον απλό χρήστη το iPhone θα το πρότεινα περισσότερο από μια συσκευή Android.
Δημοσίευση 20/03/2018 - 07:01
Δημοσίευση 20/03/2018 - 10:57
4)Ηχογράφηση κλήσεων,δεν κρατάς σημειώσεις τίποτα...Ηχογραφουνται οι κλήσεις και τις διαγράφεις μετά.
Υπάρχει τέτοια δυνατότητα εγκατεστημένη στο αντροιντ;; Είναι παράνομο απ´όσο ξέρω, αν δεν υπάρχει η συγκατάθεση και του άλλου τουλάχιστον.
Δημοσίευση 20/03/2018 - 11:34
Υπάρχει τέτοια δυνατότητα εγκατεστημένη στο αντροιντ;; Είναι παράνομο απ´όσο ξέρω, αν δεν υπάρχει η συγκατάθεση και του άλλου τουλάχιστον.
Εκεί κόλλησες εσυ τώρα!!ο άνθρωπος σου λέει για τις δυνατότητες μιας Android συσκευής...εσυ του λες αν είναι σωστό!!ουτε το τορρεντ είναι σωστό αλλά όλοι κατεβάζουμε!!!και τα Windows και antivirus σπασμένα τα έχουν οι ποιο πολλοί!λεμε τώρα.μη το πάρεις προσωπικά απλά τα Android κάνουν αλλά πράγματα εκτός να παίρνουν τηλ και να στέλνουν μνμ όπως τα iOS!!!
Δημοσίευση 20/03/2018 - 11:43
Εκεί κόλλησες εσυ τώρα!!ο άνθρωπος σου λέει για τις δυνατότητες μιας Android συσκευής...εσυ του λες αν είναι σωστό!!ουτε το τορρεντ είναι σωστό αλλά όλοι κατεβάζουμε!!!και τα Windows και antivirus σπασμένα τα έχουν οι ποιο πολλοί!λεμε τώρα.μη το πάρεις προσωπικά απλά τα Android κάνουν αλλά πράγματα εκτός να παίρνουν τηλ και να στέλνουν μνμ όπως τα iOS!!!
Καλα ντε μη βαράτε, δεν τον κατηγόρησα τον άνθρωπο απλώς κουφάθηκα! Πάντως το αντροιντ ανιμοτζι δεν εχει....
Δημοσίευση 20/03/2018 - 12:00
Καλα ντε μη βαράτε, δεν τον κατηγόρησα τον άνθρωπο απλώς κουφάθηκα! Πάντως το αντροιντ ανιμοτζι δεν εχει....
Ειδοποιω το συνομιλητη οκ??χαχα!
Υπαρχουν ενα σωρο εφαρμογες που το κανουν επισης τα κινητα της Xiaomi το εχουν ενσωματομενο χωρις καν να κατεβασεις εφαρμογη.
Ενημερωτικα αν εχεις iphone με jailbreak εχει εφαρμογη πολυ καλη βγαλει και ο Λημναιος την ειχα χρησιμοποιησει αρκετα αλλα δυστυχως πλεον το jailbreak ειναι απιθανο για iphone.
Υ.Γ.Οντως σκατουλα να μιλαει νομιζω δεν εχει το android
Τελευταία επεξεργασία από: eddiedimitris, 20/03/2018 - 12:01
Δημοσίευση 20/03/2018 - 12:09
Δημοσίευση 20/03/2018 - 13:02
Κοιτα και εμένα το οικοσύστημα μέχρι πρότινος κατά βάση apple ήταν...
Αν κάποιος κανει απλή χρήση τηλεφώνου,λίγο κοινωνικά δίκτυα και κανα mail το iPhone είναι μια χαρά δε χρειάζεται κάτι άλλο.Αν όμως κάνει πιο ζόρικη χρήση ειδικά αν συνδέεται με τη δουλειά τότε έχει μείνει πίσω πολύ.
1)Οθόνη μικρότερη και με notch...
2)Καλό το Face ID αλλά ένα μήνα που το είχα το Touch ID μου έλειψε πολύ.
3)Dual sim,πολύ χρήσιμο να έχεις πετάξει για δεύτερη μια frog και να έχεις για πλάκα 10 gb δεδομένων για να κινείσαι ελεύθερα.
5)widget...βλέπεις τη λίστα των email χωρίς καν να μπεις στην εφαρμογή μέσω των widget...Το ίδιο ισχύει με το ραντεβολογιο...
6)Αν έχεις note τότε και το Spen είναι εξαιρετικό εργαλείο δουλειάς....
7)Περισσότερες ελεύθερες εφαρμογές λόγω πιο ανοικτού λογισμικού εκτός και αν έχεις κάνει jailbreak πράγμα χλωμό.
Κατεβάζεις απευθείας βίντεο απ το YouTube σε ότι φορματ θες χωρίς να ψάχνεις κάθε τόσο αν έχει αφήσει εφαρμογή η Apple στο AppStore διαθέσιμη μέχρι να τη σβήσει και αυτή.
Όλα τα παραπάνω και μερικά ακόμα προφανώς δεν αφορούν απλό χρήστη...Για τον απλό χρήστη το iPhone θα το πρότεινα περισσότερο από μια συσκευή Android.
1. Πoλυ πιο ομορφο το Χ και βολικο στο πιασιμο
2 το face id αν και μετριο ακομα οσο αφορα τις λειτουργικες γωνιες ειναι το μελλον οσο και να ακουγεται καπως
3 δεν με ενδιεφερε ποτε και ουτε προκειται
4 χρησιμο οντως σε καποιες περιπτωσεις και το χρησιμοποιω μια φορα στο τοσο στο android χωρις ομως να μου λειπει
5 ουτε που τα δουλευω γιατι στην τελικη παντα καταληγω μεσα στην εφαρμογη
6 δεν εχω note αλλα εχω pro που ειναι οντως εργαλειο δουλειας με οθοναρα που βγαζει ματια
7 σε δουλεια να βρισκομαστε...δεν θα παρω γιατι απλα οτι συσκευη android εχω αρχιζει να την φορτωνω μετανοιωνω την ωρα και την στιγμη. Περι youtube κλπ οντως ειναι ωραια να μπορεις να κατεβαζεις χωρις περιορισμους αλλα πιστεψε μου εχω δωσει ενα σκασμο σε λαπτοπ και σταθερα και προτιμω την εμπειρια χρησης τους απο οποιοδηποτε smartphone.Μην τρελλαθουμε κιολας
Εν τελει, σε ολα υπαρχει αντιλογος και τα παντα βαδιζουν συμφωνα με τις αναγκες μας, υπαρκτες η οχι.Τωρα τα περι ψαγμενων χρηστων, power user και συναφη μαρκετινιστικα τα ακουω βερεσε. Τωρα διπλα μου εχω τον κολλητο μου με ενα pixel2 και με s8 ο οποιος το παιζει γνωστης γιατι απλα κατεβαζει 50 εφαρμογες καθε μερα στη συσκευη και διαγραφει αλλες 60 Tωρα πως ο απλος χρηστης θα μαθει να δουλευει itunes αυτο ειναι αλλη ιστορια και επισης το να βαζεις τα 2 λειτουργικα σε καλουπια αναλογα με τις γνωσεις των χρηστων και αυτο παλι δεν το καταλαβαινω. Η πραγματικοτητα γυρω μου αλλα μου λεει
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 20/03/2018 - 13:03
Δημοσίευση 20/03/2018 - 15:11
Έχει στο s9/+ οποτε παρτο!!!!Αφού δεν έχει σκατουλες το Android δεν το παίρνω
Δημοσίευση 20/03/2018 - 15:26
δεν είναι σαν του iPhoneΈχει στο s9/+ οποτε παρτο!!!!
Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 20/03/2018 - 15:34
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 27
0 μέλη, 26 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)