To Huawei P20 είναι εκπληκτικό. Αν η γυναίκα σου δεν είναι δεμένη χειροπόδαρα με το οικοσύστημα της Apple είναι πολύ καλή επιλογή. Go For It!
Update: Για το Pro αναφερόμουν - sorry
Δημοσίευση 05/05/2018 - 19:39
Δεν πολύ ασχολείται. Ένα τηλέφωνο έχει μόνο. Και όπως προανέφερα για συγκεκριμένα πράγματα. Είμαι κοντά στην συγκεκριμένη επιλογή για το P20 λόγω οθόνης κάμερας και μπαταρίας σε σχέση με το iPhone 8To Huawei P20 είναι εκπληκτικό. Αν η γυναίκα σου δεν είναι δεμένη χειροπόδαρα με το οικοσύστημα της Apple είναι πολύ καλή επιλογή. Go For It!
Τελευταία επεξεργασία από: AvgoustisP, 05/05/2018 - 19:40
Δημοσίευση 05/05/2018 - 23:54
Δημοσίευση 06/05/2018 - 09:01
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Κοιτάω αυτά τα δύο με την προοπτική να το κρατήσει για τουλάχιστον 2 χρόνια.Όπως τα παρουσιάζεις θα μπορούσες να δεις και μοντέλο χαμηλότερης τιμής που εξίσου θα ήταν ικανοποιητικό. Αλλα ανάμεσα στα δυο που ανέφερες το p20 είναι πολύ καλό. Η κάμερα του δε απίστευτη θα την λατρέψει η γυναίκα σου
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Δημοσίευση 06/05/2018 - 09:26
Δημοσίευση 06/05/2018 - 09:27
Δημοσίευση 07/05/2018 - 00:59
Απο τη στιγμή που βαρέθηκες το 7, περιμένεις τα νέα το Σεπτέμβρη, ή πας σε κάτι άλλο.
Το 5Τ btw είναι τηλεφωνάρα.
Απο την άλλη επειδή έκανα τη μετάβαση σε 7S 8 Plus απο το αντίστοιχο 7, θα σου πω πως είναι η συσκευή που πραγματικά στη συγκεκριμένη αλλαγή δε καταλαβαίνεις ΚΑΜΙΑ διαφορά.
Ίσως το πιο ανούσιο και άκυρο Update συσκευής όλα αυτά τα χρόνια γιατί "έπρεπε να βγεί". Θα μου πείς γιατί πήγες τότε. Ήταν ειδική κατάτσταση διαφορετικά δε θα έκανα καμία κίνηση.
Τυχεροί οι κάτοχοι των 7/Plus.
Δημοσίευση 07/05/2018 - 09:32
Απο τη στιγμή που βαρέθηκες το 7, περιμένεις τα νέα το Σεπτέμβρη, ή πας σε κάτι άλλο.
Απο την άλλη επειδή έκανα τη μετάβαση σε
7S8 Plus απο το αντίστοιχο 7, θα σου πω πως είναι η συσκευή που πραγματικά στη συγκεκριμένη αλλαγή δε καταλαβαίνεις ΚΑΜΙΑ διαφορά.
Ίσως το πιο ανούσιο και άκυρο Update συσκευής όλα αυτά τα χρόνια γιατί "έπρεπε να βγεί". Θα μου πείς γιατί πήγες τότε. Ήταν ειδική κατάτσταση διαφορετικά δε θα έκανα καμία κίνηση.
Νίκο αυτό μου με προβληματίζει είναι ότι δεν παίζουν χρήματα για τακτική ανανέωση συσκευής (λόγω άλλων προτεραιοτήτων). Η επόμενη φορά που θα βάλω χρήματα για συσκευή, βλέπω να είναι late 2020. Το θέμα μου είναι ποια συσκευή θα αντέξει μέχρι τότε..το 7plus..ή κάποιο άλλο (στα χρήματά του σήμερα).
Δημοσίευση 07/05/2018 - 11:31
Μια χαρά θα αντέξει το 7. Τηλεφωνάρα είναι και θέμα δε θα έχεις.
Αντίθετα με συσκευή τύπου OnePlus μέχρι το 2020, χλωμό..
Αυτά βέβαια, αν μπορείς να κάνεις υπομονή, να τρώς το ίδιο σχέδιο για ακόμη 2 χρόνια.
Μόνο γι' αυτό θα άλλαζα προσωπικά.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 07/05/2018 - 11:37
Δημοσίευση 07/05/2018 - 13:19
Δημοσίευση 07/05/2018 - 14:38
Απο την άλλη επειδή έκανα τη μετάβαση σε7S8 Plus απο το αντίστοιχο 7, θα σου πω πως είναι η συσκευή που πραγματικά στη συγκεκριμένη αλλαγή δε καταλαβαίνεις ΚΑΜΙΑ διαφορά.
Δημοσίευση 05/08/2018 - 18:23
Για πάμε ...
.... έρχεται ο αρχηγός Galaxy Note 9
Tι λέτε?
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 05/08/2018 - 18:31
Να σταματήσετε να ξοδεύετε το χρόνο σας με τη Samsung, λέμε. Ξεπεράστηκε από χρόνια. Υπάρχουν καλύτερα και φθηνότερα Android.Για πάμε ...
.... έρχεται ο αρχηγός Galaxy Note 9
Tι λέτε?
Δημοσίευση 05/08/2018 - 18:52
Έχουμε ξαναπεί ...
τα ακριβά θέλουμε
Δημοσίευση 16/08/2018 - 01:27
Το 8 αγοράστηκε μαζί με το S3 Frontier και η δοκιμή πέτυχε
Αναμονή για το 9 σε λίγες ημέρες και βλέπουμε ...
0 μέλη, 24 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες