Δημοσίευση 20/10/2012 - 16:22
Το 2009 αγορασα το 1ο μου iphone,το 3g μετα 3gs και στην συνεχεια 4.Ειπα δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να αλλαξω το ios! Με τον καιρο ομως περιμενα την μεγαλη αλλαγη στα iphone σε χαρακτηριστικα αλλα και στι ui και αυτο θα ειναι στο iphone 5! Μετα την παρουσιαση του iphone 5 εφαγα μεγαλο ξενερωμα γτ στην ουσια δεν αλλαξε τπτ! Δεν εβαλε nfc δεν μπηκε στον ανταγωνισμο των μεγαλων οθονων (4.3 και πανω)! Θα μπορουσε καλλιστα να βγαλει ενα πιο αναβαθμισμενο 4s και να κανει το 5 ενα τερας για να κτυπησει τον ανταγωνισμο! Το σωστο να λεγεται η apple ξαναεφευρεσε το τηλεφωνο,αλλα ως εκει δεν εκανε κατι για να συνεχισει αυτο που εφτιαξε και πλεον οι αλλες εταιριες ειναι ετοι φωτος μπροστα! Λενε οτι ειναι πολυ γρηγορο,δεν νομιζω να ενδιαφερει τον χρηστη να περιμενει 1 κλασμα του δευτερου παραπανω να του ανοιξει η εφαρμογη! Η τιμη,ουτε αυτη αλλαξε και βλεπουμε το s3 το πλεον κορυφαιο κινητο στα €460 και το iphone 5 €739! Η αρχη του τελους εφθασε για την apple και για να γλυτωσει το κακο και την ζημια πρεπει να βγαλει κατι καλυτερο συντομα οχι μονο σε χαρακτηριστικα ΑΛΛΑ και σε ui! Φυσικα πρεπει να μπει σε τιμες του ανταγωνισμου! Και απο κει που μεχρι πριν ενα μηνα μισουσα τα android και τα εκραζα,πλεον ειμαι ξετρελαμενος κατοχος ενος xperia s και μετα απο 3 βδομαδες χρησης δηλωνω οτι με αυτα τα δεδομενα δεν γυρισω πισω στο iphone γτ με τα android μπορεις να κανεις τα παντα χωρις jaibreak! Φυσικα θα ειμαι απο κοντα και θα παρακολουθω επδ εχω το ipad!