Ναι σιγουρα τα καταστηματα αυτα παιζουν σημαντικο ρολο αφου οπως κ να το κανουμε αυτες οι συσκευες με εφαρμογες λειτουργουν κ εκμεταλλευονται τις δυνατοτητες τους.. Και σιγουρα καποιους που εχουν δωσει κ αρκετα λεφτα σε εφαρμογες τους ¨κραταει¨ κ σκεφτονται ακομα περισσοτερο να κανουν την αλλαγη.Σωστα τα λες.Αν δε σου αρεσει το iOS μπορεις να δοκιμασεις κατι αλλο που να σε καλυπτει.Ναι σιγουρα το android market εχει αναβαθμιστει παρα πολυ αλλα για μενα με αυτα που εχω δει εξακολουθει το appstore να ειναι πιο πληρες.
Το παραδειγμα του real racing 2 απλως μου εκανε εντυπωση καθως προκειται για την EA που ειναι μεγαλος developer...
Παντως οσοι θελουμε να κανουμε μια αλλαγη ειναι ενα ακομα σημαντικο κ αυτο η αλλαγη απο το ενα καταστημα στο αλλο, διαφορετικα πραγματα, αλλη φιλοσοφια, κατι διαφορετικο.. Βεβαια εγω προσωπικα το appstore δεν το αλλαζω, αφου εχω κ το ipad. Ισως αυτο κιολας να επαιξε σημαντικο ρολο στο να θελω να κανω την αλλαγη στο iphone. Αντιθετα για την ωρα στο ipad το θεωρω ιδανικο το iOS και δυσκολα το αλλαζω, τουλαχιστον για την ωρα..