Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#11911   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 24/06/2014 - 20:01

Δεν μπορώ να διαβάζω κολλημένες γνώμες. Η διαφορά στα δύο λειτουργικά είναι απλή και όλα γυρίζουν γύρω από αυτήν. Ο Dialer του απλού Android είναι για τα μπάζα; Βάλε άλλον. Ο Dialer του ios είναι για τα μπάζα; Τον τρως και κάθεσαι. Το ίδιο ισχύει για το 99% των εφαρμογών του Android. Αν κάτι δε σου αρέσει (ας πούμε το πληκτρολόγιο) βάζεις άλλο. Δεν κάνει κάτι το Android; Βαλε εφαρμογή και το κάνει. Δεν κάνει κάτι το ios; Περίμενε να το δώσει η Apple. Οπότε αν είναι 3rd party και 4th ειναι λεπτομέρεια. Ας μπορούσε να είχε και το ios. Ή μάλλον, δυστυχώς δεν μπορεί να έχει και γι αυτό κάποιοι κάνουμε δεύτερες και τρίτες σκέψεις για να πάρουμε συσκευή με ios. Continuity και όλα τα αλλα ειναι να 'χαμε να λέγαμε. Μια εφαρμογή είναι και γίνεται και χωρίς να πουλήσω την ψυχή μου στην Apple. Τα πληκτρολόγια και οι καλύτερες ειδοποιήσεις (δηλαδή κάποια από αυτά που κάναμε καλύτερα στο Android) είναι που με έκαναν να γυρίσω το κεφάλι προς το ios (και φυσικά το φυσιολογικό μέγεθος, όσο υπάρχει ακόμα δηλαδή...).

ασε μας ρε bouss που το continuity ειναι για να χαμε να λεγαμε..... και τα 64βιτ για να χαμε να λεγαμε λεγατε οτι ειναι αλλα ολοι τωρα μεσα στον ενθουασμο που θα βγουνε και σε σας! τι εγινε οριμασε το 64βιτ σε ενα χρονο και δεν ειναι μαρκετινγ τωρα?

ολος ο κοσμος και ανδροισ και αππλε και wp φαν ειπαν οτι το continuity ειναι κατι πολυ καλο, εσυ μας λες ειναι να χαμε να λεγαμε?

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 24/06/2014 - 20:03

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#11912   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/06/2014 - 20:08

ασε μας ρε bouss που το continuity ειναι για να χαμε να λεγαμε..... και τα 64βιτ για να χαμε να λεγαμε λεγατε οτι ειναι αλλα ολοι τωρα μεσα στον ενθουασμο που θα βγουνε και σε σας! τι εγινε οριμασε το 64βιτ σε ενα χρονο και δεν ειναι μαρκετινγ τωρα?

Τα ίδια μπορώ να σου πω και για τις μεγάλες οθόνες, τα toggles, την μπάρα ειδοποιήσεων, τα πληκτρολόγια και και και. Εγώ δεν έχω ηλίθια κολλήματα. Όποιος δίνει κάτι καλό να μπορούν να το έχουν όλοι. Κι εγώ θέλω μία καλή υλοποίηση σε δαχτυλικό αποτύπωμα αλλά οι πατέντες δε θα με αφήσουν να το ζήσω στο Android. Δε θα βγω να σου πω γιατί έκανε αυτό ή εκείνο επειδή το έκανε άλλος πρώτος. Θέλω απλά μια καλή υλοποίηση.
Αλλά λόγω λογικής (λανθασμένης κατά τη γνώμη μου) δε θα βγω να πω ότι πρέπει να βγάλει το Android το τέλειο τάδε για να μην το έχω από 3rd party. Αν το έβγαλε άλλος και δουλεύει καλά θα πρέπει ντε και καλά να το βγάλει και η Google; Εγώ μπορώ να το βάλω (τα περισσότερα χωρίς root). Εσύ μπορείς;
Υ. Γ. Το continuity είναι ένας συνδυασμός του airdroid και του Qpair. Μόνο που και πάλι θα πρέπει να έχω μόνο Apple προϊόντα (και πάλι όχι όλα). Γιατί;

Τελευταία επεξεργασία από: bouss, 24/06/2014 - 20:10

#11913   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2014 - 20:15

Τα ίδια μπορώ να σου πω και για τις μεγάλες οθόνες, τα toggles, την μπάρα ειδοποιήσεων, τα πληκτρολόγια και και και. Εγώ δεν έχω ηλίθια κολλήματα. Όποιος δίνει κάτι καλό να μπορούν να το έχουν όλοι. Κι εγώ θέλω μία καλή υλοποίηση σε δαχτυλικό αποτύπωμα αλλά οι πατέντες δε θα με αφήσουν να το ζήσω στο Android. Δε θα βγω να σου πω γιατί έκανε αυτό ή εκείνο επειδή το έκανε άλλος πρώτος. Θέλω απλά μια καλή υλοποίηση.
Αλλά λόγω λογικής (λανθασμένης κατά τη γνώμη μου) δε θα βγω να πω ότι πρέπει να βγάλει το Android το τέλειο τάδε για να μην το έχω από 3rd party. Αν το έβγαλε άλλος και δουλεύει καλά θα πρέπει ντε και καλά να το βγάλει και η Google; Εγώ μπορώ να το βάλω (τα περισσότερα χωρίς root). Εσύ μπορείς;

για τις μεγαλες οθονες δεν μπορεις μιας και η πιπιλα οτι η αππλε ειπε οι 4 ειναι οι καλυτερες για τηλεφωνο απλα δεν ισχυουν, ουτε εχεις δει ποτε σου συνεντευξη του κοοκ για μεγαλυτερη οθονη παω στοιχημα!

τα toggles? τι να πουμε για τα togles?  :wacko:     διακοπτες ειναι

πες οτι θες ξερω να σου απαντησω, ηληθια κοληματα δεν εχω, ειμαι dev στο ios, ημουν στα wp οταν βγηκαν τα 7, ειχα και ανδροιδ και win 6.5 και ολα, επισης ειμαι και ημουν και φαν της MS!

αν θες καλυτερη ηλοποιηση σε αποτυπομα πες στην σαμμυ να το βαλει πανω στην οθονη να ζηλεψω και εγω! ας μην εκλεβε το mac os η MS ας μην το ονμαζε windows και δεν θα ειχαμε τετοια με παντεντες, εφοσον εγινε εγινε.

οσο για dialer kai πληκτρολογια δεν ειχα ποτε θεμα, αν εχω θα τα πουμε τοτε....

οσο για 3rd party app μπορω να βαλω οσες θελω

#11914   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2014 - 20:32

για τις μεγαλες οθονες δεν μπορεις μιας και η πιπιλα οτι η αππλε ειπε οι 4 ειναι οι καλυτερες για τηλεφωνο απλα δεν ισχυουν, ουτε εχεις δει ποτε σου συνεντευξη του κοοκ για μεγαλυτερη οθονη παω στοιχημα!

τα toggles? τι να πουμε για τα togles? :wacko: διακοπτες ειναι
πες οτι θες ξερω να σου απαντησω, ηληθια κοληματα δεν εχω, ειμαι dev στο ios, ημουν στα wp οταν βγηκαν τα 7, ειχα και ανδροιδ και win 6.5 και ολα, επισης ειμαι και ημουν και φαν της MS!
αν θες καλυτερη ηλοποιηση σε αποτυπομα πες στην σαμμυ να το βαλει πανω στην οθονη να ζηλεψω και εγω! ας μην εκλεβε το mac os η MS ας μην το ονμαζε windows και δεν θα ειχαμε τετοια με παντεντες, εφοσον εγινε εγινε.

οσο για dialer kai πληκτρολογια δεν ειχα ποτε θεμα, αν εχω θα τα πουμε τοτε....
οσο για 3rd party app μπορω να βαλω οσες θελω

Δεν περιμένω καλές υλοποιήσεις από την Samsung. Σπάνια τα καταφέρνει και γι αυτό δεν της δίνω λεφτά στα κινητά.
Όταν ήσουν λοιπόν στην 6 ας έβαζες ένα 3rd party για toggles. Ως την 7 ας έβαζες ένα άλλο πληκτρολόγιο. Και τώρα που λέω πληκτρολόγιο, ε όχι, το πληκτρολόγιο της Apple είναι για τα μπάζα. Καμία ευκολία. Καμία εξέλιξη. Εκατό κινήσεις για να βάλεις μια καινούρια λέξη. Ας μη συνεχίσω καλύτερα.
Το θέμα είναι ότι αν κάτι δε σου αρέσει δεν μπορείς να το αλλάξεις. Και δε μπορούμε με τίποτα να βαφτίσουμε το ελάττωμα προτέρημα. Ένα ένα τα διορθώνει όμως. Το κακό είναι ότι ο καιρός περνάει. Πέρασαν πόσα χρόνια για να καταλάβει ότι θέλουμε να μοιραζόμαστε αρχεία (Άντε να δω πόσα ακόμα για να καταλάβει ότι θέλουμε με ολους). Πέρασε πόσα χρόνια για να καταλάβει ότι για να βάλω 1 τραγούδι δεν θα πρέπει να χρειάζομαι καλώδιο (Άντε να δω πόσα για να καταλάβει ότι θέλω από οποίον υπολογιστή θέλω). Πέρασε πόσα χρόνια για να καταλάβει ότι το σύστημα ειδοποιήσεων ήθελε βελτίωση (Άντε να δω πόσα ακόμα για να καταλάβει ότι η συσκευή θα πρέπει με κάποιο τρόπο να με ειδοποιεί και με κλειστή οθόνη). Σου λέω αυτά που με κρατάνε μακρυά της. Δυστυχώς ή ευτυχώς σαν συσκευές μου ταιριάζουν καλύτερα (ευτυχώς γιατί ακόμα κάποιος βγάζει αυτό που πραγματικά θέλω, δυστυχώς γιατί το Software σε κάποια σημεία μου τα χαλάει και γιατί από ότι βλέπω θα το γυρίσει κι αυτή στις γκουμούτσες).

#11915   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2014 - 20:35

Δεν περιμένω καλές υλοποιήσεις από την Samsung. Σπάνια τα καταφέρνει και γι αυτό δεν της δίνω λεφτά στα κινητά.
Όταν ήσουν λοιπόν στην 6 ας έβαζες ένα 3rd party για toggles. Ως την 7 ας έβαζες ένα άλλο πληκτρολόγιο. Και τώρα που λέω πληκτρολόγιο, ε όχι, το πληκτρολόγιο της Apple είναι για τα μπάζα. Καμία ευκολία. Καμία εξέλιξη. Εκατό κινήσεις για να βάλεις μια καινούρια λέξη. Ας μη συνεχίσω καλύτερα.
Το θέμα είναι ότι αν κάτι δε σου αρέσει δεν μπορείς να το αλλάξεις. Και δε μπορούμε με τίποτα να βαφτίσουμε το ελάττωμα προτέρημα. Ένα ένα τα διορθώνει όμως. Το κακό είναι ότι ο καιρός περνάει. Πέρασαν πόσα χρόνια για να καταλάβει ότι θέλουμε να μοιραζόμαστε αρχεία (Άντε να δω πόσα ακόμα για να καταλάβει ότι θέλουμε με ολους). Πέρασε πόσα χρόνια για να καταλάβει ότι για να βάλω 1 τραγούδι δεν θα πρέπει να χρειάζομαι καλώδιο (Άντε να δω πόσα για να καταλάβει ότι θέλω από οποίον υπολογιστή θέλω). Πέρασε πόσα χρόνια για να καταλάβει ότι το σύστημα ειδοποιήσεων ήθελε βελτίωση (Άντε να δω πόσα ακόμα για να καταλάβει ότι η συσκευή θα πρέπει με κάποιο τρόπο να με ειδοποιεί και με κλειστή οθόνη). Σου λέω αυτά που με κρατάνε μακρυά της. Δυστυχώς ή ευτυχώς σαν συσκευές μου ταιριάζουν καλύτερα (ευτυχώς γιατί ακόμα κάποιος βγάζει αυτό που πραγματικά θέλω, δυστυχώς γιατί το Software σε κάποια σημεία μου τα χαλάει και γιατί από ότι βλέπω θα το γυρίσει κι αυτή στις γκουμούτσες).

τι γραφεις καλε?

το itunes εχει ασυρματο συγχρονισμο...

τα notification δωξα το θεο και με κλειστη οθονη ερχονται...

αν αυτα σε κρατανε μακρια γυρνα γιατι γινονται

#11916   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2014 - 20:41

τι γραφεις καλε?

το itunes εχει ασυρματο συγχρονισμο...
τα notification δωξα το θεο και με κλειστη οθονη ερχονται...

αν αυτα σε κρατανε μακρια γυρνα γιατι γινονται

Διάβασε τι γράφω. Τους πήρε πόσα χρόνια για να καταλάβουν ότι ΔΕ ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ. Απλά θέλω πια να συνδέομαι σε όποιον υπολογιστή θέλω κι όχι μόνο αυτόν που έχει το δικό μου iTunes. Και θέλω ένα καταραμένο λαμπάκι. Να αναβοσβήνει και να καταλαβαίνω ότι έχω κάτι χωρίς να ανοίξω την οθόνη (και μη μου πεις για το φλας, η χειρότερη ιδέα ever). Ας βάλουν ένα λαμπάκι στο κουμπί. Ή να ανάβει λίγο το μήλο πίσω. Δεν ξέρω. Ας βρουν αυτοί τη λύση.

#11917   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2014 - 20:43

Διάβασε τι γράφω. Τους πήρε πόσα χρόνια για να καταλάβουν ότι ΔΕ ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ. Απλά θέλω πια να συνδέομαι σε όποιον υπολογιστή θέλω κι όχι μόνο αυτόν που έχει το δικό μου iTunes. Και θέλω ένα καταραμένο λαμπάκι. Να αναβοσβήνει και να καταλαβαίνω ότι έχω κάτι χωρίς να ανοίξω την οθόνη (και μη μου πεις για το φλας, η χειρότερη ιδέα ever). Ας βάλουν ένα λαμπάκι στο κουμπί. Ή να ανάβει λίγο το μήλο πίσω. Δεν ξέρω. Ας βρουν αυτοί τη λύση.

α για led λεσ, ναι αν το κανουν με ενα ωραιο τροπο ναι, το θελω και εγω, αν ειναι να βαλουν φαρο καλυτερα ας το αφησουν ως εχει...

#11918   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 4.003 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 24/06/2014 - 20:57

Ναι διέκοψω λιγο για το πληκτρολόγιο στο Άι φον.

Τυφλό σύστημα στον υπολογιστή εδώ κ χρόνια.

Πριν πάρω το πρώτο μου smartphone android χρόνια με νοκια κ είχα μάθει το πληκτρολόγιο 3x3. Έλπιζω να καταλάβατε ποιο εννοώ.

Η πρώτη κίνηση όταν πήρα το htc ήταν να βρω πληκτρολόγιο ίδιου τύπου για να βολεύτω γιατι με το qwerty που είχε τα πήγαινα πραγματικά χάλια. Δεν μπορούσα να το βρω με τίποτα. Τελικά βρήκα το 3x3 κ ολα καλά.

Όταν ήρθε η στιγμή να πάρω Άι φον το σκεφτόμουν γιατι έλεγα μα πως θα γράφω εγώ σε qwerty; Κ δεν αλλαζει κιόλας. Είχα τρελαθεί. Τελικά σε δυο μέρες το έμαθα κ πιστεύω ήταν το ιδανικό. Τώρα να με βάλεις να γράψω σε android με qwerty ποτέ πρόταση δεν θα βγάλω σωστά.

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#11919   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 24/06/2014 - 21:02

Ναι διέκοψω λιγο για το πληκτρολόγιο στο Άι φον.

Τυφλό σύστημα στον υπολογιστή εδώ κ χρόνια.

Πριν πάρω το πρώτο μου smartphone android χρόνια με νοκια κ είχα μάθει το πληκτρολόγιο 3x3. Έλπιζω να καταλάβατε ποιο εννοώ.

Η πρώτη κίνηση όταν πήρα το htc ήταν να βρω πληκτρολόγιο ίδιου τύπου για να βολεύτω γιατι με το qwerty που είχε τα πήγαινα πραγματικά χάλια. Δεν μπορούσα να το βρω με τίποτα. Τελικά βρήκα το 3x3 κ ολα καλά.

Όταν ήρθε η στιγμή να πάρω Άι φον το σκεφτόμουν γιατι έλεγα μα πως θα γράφω εγώ σε qwerty; Κ δεν αλλαζει κιόλας. Είχα τρελαθεί. Τελικά σε δυο μέρες το έμαθα κ πιστεύω ήταν το ιδανικό. Τώρα να με βάλεις να γράψω σε android με qwerty ποτέ πρόταση δεν θα βγάλω σωστά.

Ειναι σε τι συστημα προσαρμοζεται ο καθενας.. αν δουλεψεις σε πληκτρολογιο που δεν εισαι εξοικειωμενος, τις πρωτες μερες θα βασανιζεσαι.. μετα απο λιγο καιρο θα το εχεις μαθει νερακι, αυτο ειναι το μονο σιγουρο

#11920   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 4.003 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 24/06/2014 - 21:06

Ειναι σε τι συστημα προσαρμοζεται ο καθενας.. αν δουλεψεις σε πληκτρολογιο που δεν εισαι εξοικειωμενος, τις πρωτες μερες θα βασανιζεσαι.. μετα απο λιγο καιρο θα το εχεις μαθει νερακι, αυτο ειναι το μονο σιγουρο

Ναι μα ξέρω κ για το android. Το είχα. Απλά προσωπικά εγώ δεν μπόρεσα να το μάθω.

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#11921   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2014 - 21:09

Ναι μα ξέρω κ για το android. Το είχα. Απλά προσωπικά εγώ δεν μπόρεσα να το μάθω.

εσυ βασικα με τυφλο συστημα στο pc θελεις ενα εξωτερικο πληκτρολογιο, που να γραψεις πανω στην οθονη? Αχχαααχαχαα

#11922   dominator

dominator

iPH Hero

• 3.533 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 24/06/2014 - 21:09

Όντως είναι κάπως το πληκτρολόγιο στο android αλλα το έμαθα μετά απο 5 μέρες του iPhone ειμαι πιο μικρό

#11923   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 25/06/2014 - 19:15

Seamless.... Όπως λέμε Continuity....!
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#11924   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2014 - 19:28

Που εισαι βαλσαμη να δεις ποσο καιρο υπαρχουν interactive notifications στο android

http://techmaniacs.g...e/screenshot_6/

#11925   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2014 - 19:28

Seamless.... Όπως λέμε Continuity....!

Τα android wear και android auto καλη φαση ε?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 26

0 μέλη, 26 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες