Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση!Οποτε δεν κανω τιποταΝαι έτσι ειναι το android. Ειναι έτσι φτιαγμένο, δεν εχει πρόβλημα. Δεσμεύουν μνήμη ακόμα και εφαρμογές που δεν τρέχουν ή περιμένουν stand by ή τις χρησιμοποιείς πιο συχνά. Αν δεις τα 325mb στο screen shot που εδωσες ειναι ήδη "πιασμένα" απο άλλες. Μπορείς να το δεις εκεί κάπου στις επιλογές.
Υπάρχουν task killers, αλλα ΔΕΝ χρειάζονται, κάνουν περισσότερο κακό παρά καλο. Μην βάλεις. Βάζουν οι περισσοτεροι που δεν καταλαβαίνουν ακόμα πως λειτουργεί. Μπορει αν δεν ειχες πολυ μνήμη και όχι καλη συσκευη να ειχε λόγο χρήσης ένας task killer αν ήξερες τι εκοβες (όχι οτι θα έκανες λαλακια, δεν μπορείς έτσι και αλλιώς, αν κλείσεις κατι λάθος θα ξανανοιξει μονο του αργότερα) και το ρυθμίζες αυτόματα. Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται γιατι εμποδίζει κιόλας το λειτουργικο. Ειδικα μετά απο 4.1.1 οι task killers πήγαν περίπατο ετσι και αλλιως γιατι το λειτουργικο βελτιώθηκε εκει και κάνει πολύ καλύτερη διαχείριση το ui του (project butter). Αν δεν έχεις πάρει την αναβάθμιση, αυτο να σε νοιάζει μονο, να πάρεις το project butter.
Συνεπώς μην σε απασχολεί αυτο που λες. Οταν αρχίσει να κολλάει -αν το κανει στην 4.1.1, γιατι μπορει και να μην το κανει- ή να κάνει restart τα εικονίδια (redraw) επειδη το έχεις γεμίσει πολλα apps και έχεις κανονικα θέμα μνήμης τοτε κοιτάς παραπέρα τι κάνεις.
Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 02/11/2012 - 18:40
Ad
Δημοσίευση 02/11/2012 - 19:08
Απενεργοποιειστε το usb debugging και εχετε ενεργη την επιλογη MTP. Επιτελους γινεται μεταφορα αρχειων αμεσα!!
Δημοσίευση 02/11/2012 - 20:08
Καλησπερα..επιτελους εγινε το θαυμα! Το mac mini μου (10.8.2) αναγνωρισε μεσω android file transfer to S3. Δεν εκανα κατι διαφορετικο..απλα ειπα να το εγκαταστησω αλλη μια φορα στο mac μπας και..
Απενεργοποιειστε το usb debugging και εχετε ενεργη την επιλογη MTP. Επιτελους γινεται μεταφορα αρχειων αμεσα!!
Επιβεβαιώνω...Φίλε μου σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!
Δημοσίευση 02/11/2012 - 21:23
Δεν κανει τιποτα..το πισω καπακι τα χε δει ολα απο το βαλε βγαλε. Τωρα ηρεμησαμε..να διαβαζε και micro sd το android file transfer θα ταν ιδανικα, αλλα τελος καλο ολα καλα!Επιβεβαιώνω...Φίλε μου σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!
Δημοσίευση 02/11/2012 - 22:09
Καλα χαρακτηριστικα εχει η συσκευη αν και μικρη οθονη, και εκδοση 4.0.2 απ'οτι ειδα, αλλα ενταξει προσωπικα δεν με ικανοποιει και τοσο.. Εχει τα ψιλοκολληματακια του και δεν ειναι φορτωμενο πολυ καν ουτε εχω "παιξει" πολυ με εφαρμογες κτλ..
Σιγουρα ενδιαφερον παντως ως πρωτη γευση και σιγουρα κατι εντελως διαφορετικο.. Ελπιζω στο S3 να ειναι αρκετα εως πολυ καλυτερα τα πραγματα..
Δημοσίευση 02/11/2012 - 23:39
Καλησπερα..επιτελους εγινε το θαυμα! Το mac mini μου (10.8.2) αναγνωρισε μεσω android file transfer to S3. Δεν εκανα κατι διαφορετικο..απλα ειπα να το εγκαταστησω αλλη μια φορα στο mac μπας και..
εδω τίποτα ακομη ..
Δημοσίευση 02/11/2012 - 23:52
ολοι έβριζαν το itunes αλλα αυτο το προφραμμα της samsung ειναι χαλια ..
ολα οκ με android transfer //..
Δημοσίευση 03/11/2012 - 00:44
Δημοσίευση 03/11/2012 - 00:47
παιδες επειδη διαβασα καποια σχολια απο μερικους που μιλανε για samsung galaxy s3 με προβληματα lag..... και αναρωτιουνται αν με custom rom τα πραγματα γινονται καλυτερα.... εγω λιγες μερες το ειχα μανισιο το gs3 με ics πανω, δεν διαπιστωσα κατι τετοιο... και εχω την ταση να ξεζουμιζω τα κινητα, να φανταστειτε αυτο που λενε μερικοι για την μπαταρια οτι κραταει μια μερα για μενα θα ηταν πολυτελεια... απο κει και περα, με φορεμενη omega rom πανω, kernel στα 1.6, και το android tuner πανω ρυθμιζοντας την μνημη σε agressive mode, επεξεργαστη με ελαχιστη ταχυτητα τα 300mhz και καποιες αλλες παραμετροποιησεις, πραγματικα το κινητο παει σφαιρα παντου.... μιλαμε για τρομερες ταχυτητες... δεν εχω δουλεψει με note 2 για να συγκρινω, αλλα εχω την εντυπωση οτι το iphone5 δεν θα πηγαινει ετσι..... και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα brick της συσκευης, μονο το κ@λοfacebook κολλαει συνεχεια, κατι που πιθανον οφειλεται στην εφαρμογη και μονο......
Πόσο σου κράτησε η μπαταρία ;;;
Δημοσίευση 03/11/2012 - 00:53
Δημοσίευση 03/11/2012 - 01:32
Ναι αλλα έτσι επιβαρύνεται η μπαταρία πόσους κύκλους αντέχει;η μπαταρια δεν κραταει ουτε μια μερα, αλλα δεν ειμαι απ'τους χρηστες που εξοικονομουν ενεργεια για να κραταει η μπαταρια τους... τα εχω ολα ανοιχτα, gps, live wallpaper, widgets σε ολη την αρχικη οθονη και φωτεινοτητα ενα κλικ πριν το τερμα.... δεν μ'ενδιαφερει αυτο το κομματι, το φορτιζω μια το μεσημερι λιγο και μετα το βραδυ για να ειμαι ετοιμος το πρωι
Και συμφέρει να αλλάξεις; Υπάρχουν original?
Σορυ που τα ρωτάω όλα αυτα απλα δεν ξέρω
Δημοσίευση 03/11/2012 - 01:34
Δημοσίευση 03/11/2012 - 01:49
Δημοσίευση 03/11/2012 - 21:12
σπυρο καλησπερα αδειασε τα πμ σουΣημερα εχω μια πρωτη σοβαρη γνωριμια με το android με ενα htc desire c..
Καλα χαρακτηριστικα εχει η συσκευη αν και μικρη οθονη, και εκδοση 4.0.2 απ'οτι ειδα, αλλα ενταξει προσωπικα δεν με ικανοποιει και τοσο.. Εχει τα ψιλοκολληματακια του και δεν ειναι φορτωμενο πολυ καν ουτε εχω "παιξει" πολυ με εφαρμογες κτλ..
Σιγουρα ενδιαφερον παντως ως πρωτη γευση και σιγουρα κατι εντελως διαφορετικο.. Ελπιζω στο S3 να ειναι αρκετα εως πολυ καλυτερα τα πραγματα..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 483
0 μέλη, 482 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)