Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#12151   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 02/07/2014 - 07:32

Λοιπόν 1 μέρα δεν μπήκα να δω τι παίζει και ειπώθηκαν πολλά !

Αλλά θελω να μείνω λιγο στο moto 360 που πολυ θα θέλατε να λέγεται iWatch αλλά δυστυχώς ειναι της Motorola και τρέχει με android wear! Ειμαι πολυ περίεργος να δω πως θα ειναι το ρολόι της Apple που υποτίθεται οτι το ετοιμάζει εδω και σχεδόν 3 χρόνια.

Και σε αυτούς που βρήκαν κατι να πουν moto 360, αυτή η μαύρη γραμμή που υπαρχει στο κάτω μέρος ειναι το display αλλιως δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί το bezeless ντιζάιν. Γιαυτο ολα τα smartwatches που κυκλοφορούν ειναι τετράγωνα με αρκετα μεγαλα bezel. Άρα δεν κοροϊδεύουν κανένα ούτε μισό τελειωμένο ειναι. Τόλμησαν, το έκαναν μια χαρα και ειναι το πρώτο που φέρει τέτοια οθονη.

Αχααχουχαααα ....

Και υστερα λετε εμας πρόβατα !!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#12152   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 02/07/2014 - 08:57

Λοιπόν 1 μέρα δεν μπήκα να δω τι παίζει και ειπώθηκαν πολλά !

Αλλά θελω να μείνω λιγο στο moto 360 που πολυ θα θέλατε να λέγεται iWatch αλλά δυστυχώς ειναι της Motorola και τρέχει με android wear! Ειμαι πολυ περίεργος να δω πως θα ειναι το ρολόι της Apple που υποτίθεται οτι το ετοιμάζει εδω και σχεδόν 3 χρόνια.

Και σε αυτούς που βρήκαν κατι να πουν moto 360, αυτή η μαύρη γραμμή που υπαρχει στο κάτω μέρος ειναι το display αλλιως δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί το bezeless ντιζάιν. Γιαυτο ολα τα smartwatches που κυκλοφορούν ειναι τετράγωνα με αρκετα μεγαλα bezel. Άρα δεν κοροϊδεύουν κανένα ούτε μισό τελειωμένο ειναι. Τόλμησαν, το έκαναν μια χαρα και ειναι το πρώτο που φέρει τέτοια οθονη.

Ρε φιλε πλακα μας κανεις τωρα? Αφου η apple για τα fitness και health Api's συνεργαζεται με διακεκριμενους αθλητες και επιστημονες.. δεν ξερεις τι ουρα παιζει στο ΙΚΑ? Κατσε να τελειωσει κ το μουντιαλ να γυρισουν οι αθλητες σπιτια τους να ολοκληρωθει το project.. ακου εκει κατευθειαν να κραξει ο αλλος.. και 10 χρονια να παρει.. αφου θα ειναι innovation το ρολογακι λεμε...

#12153   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2014 - 09:06

Αχααχουχαααα ....

Και υστερα λετε εμας πρόβατα !!

δεν εχω αλλα λικε

Ρε φιλε πλακα μας κανεις τωρα? Αφου η apple για τα fitness και health Api's συνεργαζεται με διακεκριμενους αθλητες και επιστημονες.. δεν ξερεις τι ουρα παιζει στο ΙΚΑ? Κατσε να τελειωσει κ το μουντιαλ να γυρισουν οι αθλητες σπιτια τους να ολοκληρωθει το project.. ακου εκει κατευθειαν να κραξει ο αλλος.. και 10 χρονια να παρει.. αφου θα ειναι innovation το ρολογακι λεμε...

αυτο ηταν καλη ατακα....

παντος εγω βρηκα τι δουλεια θα κανω να βγαλω λεφτα οταν βγει το iwatch θα παω να πουλαω χαρτομαντηλα εξω απο την γοογλε!!!! θελω και ενα συνετερο να παει στη σαμσουνγκ επισης χαχαχα

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#12154   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2014 - 09:13

δεν εχω αλλα λικε

αυτο ηταν καλη ατακα....

παντος εγω βρηκα τι δουλεια θα κανω να βγαλω λεφτα οταν βγει το iwatch θα παω να πουλαω χαρτομαντηλα εξω απο την γοογλε!!!! θελω και ενα συνετερο να παει στη σαμσουνγκ επισης χαχαχα

Σαν τα χαρτομαντηλα που τους πουλατε στα phablet και στο μεριδιο αγορας λειτουργικου συστηματος? Ακλαφτα θα πανε, να ξερεις

#12155   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2014 - 09:18

Σαν τα χαρτομαντηλα που τους πουλατε στα phablet και στο μεριδιο αγορας λειτουργικου συστηματος? Ακλαφτα θα πανε, να ξερεις

πια φαμπλετ, ποσοι εχουν φαμπλετ?

μιλαμε για πολυ κλαμα εχει να πεσει!!!!

ζεβασοφτ

#12156   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2014 - 09:21

πια φαμπλετ, ποσοι εχουν φαμπλετ?

μιλαμε για πολυ κλαμα εχει να πεσει!!!!
ζεβασοφτ

Ποιοι εχουν phablet? Αυτοι που θα συνεχισουν να εχουν γιατι καμια αλλη εταιρια δεν μπορει να βγαλει phablet. Οσο κ αν το θελουν.. γινανε καποιες αποπειρες απο HTC, κηδεια κατευθειαν.. σειρα της εταιριας σου τωρα

#12157   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2014 - 09:24

Ποιοι εχουν phablet? Αυτοι που θα συνεχισουν να εχουν γιατι καμια αλλη εταιρια δεν μπορει να βγαλει phablet. Οσο κ αν το θελουν.. γινανε καποιες αποπειρες απο HTC, κηδεια κατευθειαν.. σειρα της εταιριας σου τωρα

ενοω οτι ακομα δεν ειναι μεγαλη αγορα, εμενα προσωπηκα δεν μαρεσουν και αν βγαλει η αππλε δεν θα το παρω... απλα αν ωγαλει θα κλαιει η δικια σου μετα!

πωπωπωπω μιλαμ εγια πολυ κλαμα!!!!! ζεβασοφτ λεμε

#12158   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2014 - 10:46

Στεφανακο, καλη η πλακα αλλα να προσεχουμε αυτα που λεμε να εχουν και νοημα... Αλλιως κανεις δεν σε παιρνει στα σοβαρα ...

Καμμια αλλη εταιρια δεν μπορει να βγαλει phablet ?? Εχεις δει iPad ?? 

#12159   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2014 - 10:58

Στεφανακο, καλη η πλακα αλλα να προσεχουμε αυτα που λεμε να εχουν και νοημα... Αλλιως κανεις δεν σε παιρνει στα σοβαρα ...
Καμμια αλλη εταιρια δεν μπορει να βγαλει phablet ?? Εχεις δει iPad ??

Εσυ ασχολεισαι με αρχιτεκτονικη υπολογιστων και μπερδευεις το phablet με τα tablet? Τα εχω δει ολα εδω μεσα, αυτο δεν το περιμενα.. για ποιο ipad μιλας, που δεν εχει πενακι, ειναι 3 επιπεδα πιο κατω σε multitasking απο τα αντιστοιχα της samsung και χανει κατα κρατος σε ποιοτητα οθονης? Ναι, το εχω δει, και? Δεν μου λεει κατι.. δουλεψε εσυ ενα galaxy tab pro ή ενα note 2014 edtion και μπορεις να ερθεις να το ξανασυζητησουμε το θεμα.. περασαν οι εποχες που τα ipad ηταν μια κατηγορια μονα τους.. να το εχεις υπ'οψην σου..

#12160   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2014 - 11:03

Εσυ ασχολεισαι με αρχιτεκτονικη υπολογιστων και μπερδευεις το phablet με τα tablet? Τα εχω δει ολα εδω μεσα, αυτο δεν το περιμενα.. για ποιο ipad μιλας, που δεν εχει πενακι, ειναι 3 επιπεδα πιο κατω σε multitasking απο τα αντιστοιχα της samsung και χανει κατα κρατος σε ποιοτητα οθονης? Ναι, το εχω δει, και? Δεν μου λεει κατι.. δουλεψε εσυ ενα galaxy tab pro ή ενα note 2014 edtion και μπορεις να ερθεις να το ξανασυζητησουμε το θεμα.. περασαν οι εποχες που τα ipad ηταν μια κατηγορια μονα τους.. να το εχεις υπ'οψην σου..

ΠΕΝΑΚΙΑ υπαρχουν για iphone-ipad εδω και 4 χρονια και ειναι και καλυτερα σε αποκριση απο το spen! επισης φαμπλετ δεν σημαινει οτι εχει και πενακι αναγκαστηκα... δικη σου κατηγορια φτιαχνεις, οσο για τα tablet τα ipad δεν εχουν αντιπαλο, οσο για την οθονη φουλ contrast εχουν και νομιζεις οτι ειναι καλυτερη

#12161   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2014 - 11:05

ΠΕΝΑΚΙΑ υπαρχουν για iphone-ipad εδω και 4 χρονια και ειναι και καλυτερα σε αποκριση απο το spen! επισης φαμπλετ δεν σημαινει οτι εχει και πενακι αναγκαστηκα... δικη σου κατηγορια φτιαχνεις, οσο για τα tablet τα ipad δεν εχουν αντιπαλο, οσο για την οθονη φουλ contrast εχουν και νομιζεις οτι ειναι καλυτερη

Καλυτερη αποκρισα απο wacom digitiser screen που ειναι ειδικα κατασκευασμενη για υποστηριξη spen? Φιλε εισαι πολυ ασχετος, σταματαω εδω την κουβεντα.. ειλικρινα.. ειστε οντως αξιοι της μοιρας σας.. πειτε τα μονοι σας, διαλεξτε τις συσκευες που γουσταρετε και τελος.. πολυ ασχοληθηκα, ειλικρινα...

#12162   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2014 - 11:06

Καλυτερη αποκρισα απο wacom digitiser screen που ειναι ειδικα κατασκευασμενη για υποστηριξη spen? Φιλε εισαι πολυ ασχετος, σταματαω εδω την κουβεντα.. ειλικρινα.. ειστε οντως αξιοι της μοιρας σας.. πειτε τα μονοι σας, διαλεξτε τις συσκευες που γουσταρετε και τελος.. πολυ ασχοληθηκα, ειλικρινα...

καλα πιοι ειναι οι ασχετοι..... αστο

#12163   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2014 - 11:18

Ενταξει ... Οτι να 'ναι !!!

Τουλαχιστον θα ξερω να μην σου ξαναπαντησω ποτε ...

#12164   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2014 - 11:27

Ενταξει ... Οτι να 'ναι !!!

Τουλαχιστον θα ξερω να μην σου ξαναπαντησω ποτε ...

Ναι, μην ξανααπαντησεις γιατι οταν μιλαμε για phablets και μου αναφερεις το ipad γινεσαι ρεζιλι απο μονος σου.. ουτε ξερεις να φανταστω τι σημαινει phablet... και με την συγκεκριμενη εταιρια που προσκυνας, δεν θα μαθεις ποτε..

#12165   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2014 - 11:30

καλα πιοι ειναι οι ασχετοι..... αστο

Τουλαχιστον για γελια αυτα που παραθετεις.. τουλαχιστον

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 02/07/2014 - 11:33

Ad