Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#12181   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 02/07/2014 - 13:05

12180 Post και ακόμα δεν έχετε βρει πιο είναι το καλύτερο κινητό? Θα μας τρελάνετε? Χειρότερο και απο το Κυπριακό κατάντησε το θέμα.

Ελα μωρε κουβεντα να γινεται ...

Ξερουμε ολοι οτι το iOS ειναι το καλυτερο ...

Οπως το OS X ειναι το καλυτερο λειτουργικο και οχι τα Windows 

Οπως τα Mac ειναι τα καλυτερα PC και οχι τα HP η τα Dell

Οπως τα iPod ειναι τα καλυτερα mp3 players και οχι τα Creative muvo (αληθεια τα θυμαται κανεις πια ??) η τα Sony

Οπως τα iPad ειναι τα καλυτερα tablets και οχι βεβαια τα dead-on-arrival surface η Galaxy Tab.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#12182   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 02/07/2014 - 13:15

με λεσ ανιδεο οταν μου δειχνεις ενα site που δεν εχει ουτε css χαχαχαχ οκ
υπαρχει το capacitive kai to wacom digitizer

to wacom το μονο plus που εχει ειναι οτι μπορει να διαβασει την πιεση!
στο draw κοματι αυτο δεν εχει καμια σχεση!!!

μην μας τρελανετε εδω περα! ειδεσ στο βιντεο τι μπορεις να ζωγραφησεις... επισηε το πορτραιτο του ηθοποιου toy freeman ειναι ισος το καλυτερο σχεδιο που εχει γινει σε tablet και ειναι με ipad!

ξαφνικα το wacom εγινε το επαγγελματικο εγραλειο και τα αλλα ειναι για γελια?

Δες εσυ τι μπορεις να ζωγραφισεις, και μαλιστα με built-in apps γιατι ετσι ειναι τα επαγγελατικα tablet, οχι να αλλαζεις εφαρμογες και να χανεις το αρχειο στο οποιο δουλευες και να θελεις να το σπασεις.. χωρια τα υπολοιπα που μπορεις να κανεις με το πενακι, αλλα να μην στα εξηγω γιατι εισαι ικανος να μου δειξεις κανενα βιντεο με ποτενσιομετρα για αισθητηρες πανω σε κανενα ipad.. κοιτα και απολαυσε....

http://www.youtube.c...bLstTHayU1Kbf5w

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 02/07/2014 - 13:20

#12183   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2014 - 13:26

Δες εσυ τι μπορεις να ζωγραφισεις, και μαλιστα με built-in apps γιατι ετσι ειναι τα επαγγελατικα tablet, οχι να αλλαζεις εφαρμογες και να χανεις το αρχειο στο οποιο δουλευες και να θελεις να το σπασεις.. χωρια τα υπολοιπα που μπορεις να κανεις με το πενακι, αλλα να μην στα εξηγω γιατι εισαι ικανος να μου δειξεις κανενα βιντεο με ποτενσιομετρα για αισθητηρες πανω σε κανενα ipad.. κοιτα και απολαυσε....

http://www.youtube.c...bLstTHayU1Kbf5w

η καλυτερη εφαρμογη ειναι το procreate.... εσυ απολαυσε,,,,

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 02/07/2014 - 13:28

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#12184   dominator

dominator

iPH Hero

• 3.533 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 02/07/2014 - 13:29

Το video δεν μας δείχνει τον μάστορα να το φτιάχνει πάνω σε ένα iPad ένα video βλέπουμε σκέτο ....

#12185   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2014 - 13:30

Το video δεν μας δείχνει τον μάστορα να το φτιάχνει πάνω σε ένα iPad ένα video βλέπουμε σκέτο ....

record to screen ειναι ολες οι εφαρμογες το εχουν

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 02/07/2014 - 13:32

#12186   dominator

dominator

iPH Hero

• 3.533 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 02/07/2014 - 13:31

Αλλο λέω θελω να δώ κάποιον να το φτιάχνει πάνω στο iPad και να βλεπω της κινήσεις του όχι απλά ένα video capture

#12187   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2014 - 13:38

Αλλο λέω θελω να δώ κάποιον να το φτιάχνει πάνω στο iPad και να βλεπω της κινήσεις του όχι απλά ένα video capture

Τωρα μας δειχνει βιντεο με το ταλεντο των δημιουργων.. επειδη του ειπαν οτι η procreate ειναι η καλυτερη εφαρμογη, μας το λεει κ εμας.. δεν μας ειπε τι παραπανω κανεις απο το scetchbook και την καθιστα καλυτερη εφαρμογη.. ασε που ειναι φτιαγμενη για finger painting , το λεει στην αρχη αλλωστε.. ουτε καν optimised για πενακι, γιατι απλουστατα δεν εχει πενακι το ipad.. απο τα πενακια μας πηγε στα δαχτυλα τωρα... κατσε, σε λιγο θα μας βαλει και κανεναν μα ζωγραφιζει με το ποδι πανω σε καμβα ipad style..

#12188   hlias77

hlias77

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2014 - 14:25

Μιας που βάλατε και βιντεακια
Βαλσάμης-Στεφανος
https://m.youtube.co...h?v=14njUwJUg1I
😄😄😄

#12189   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2014 - 14:29

Τωρα μας δειχνει βιντεο με το ταλεντο των δημιουργων.. επειδη του ειπαν οτι η procreate ειναι η καλυτερη εφαρμογη, μας το λεει κ εμας.. δεν μας ειπε τι παραπανω κανεις απο το scetchbook και την καθιστα καλυτερη εφαρμογη.. ασε που ειναι φτιαγμενη για finger painting , το λεει στην αρχη αλλωστε.. ουτε καν optimised για πενακι, γιατι απλουστατα δεν εχει πενακι το ipad.. απο τα πενακια μας πηγε στα δαχτυλα τωρα... κατσε, σε λιγο θα μας βαλει και κανεναν μα ζωγραφιζει με το ποδι πανω σε καμβα ipad style..

ποσο ασχετος μπορει να εισαι που νομιζεισ οτι θελει optimise για stylus... πραγματικα ομως

to sketchbook υπαρχει και σε ιοσ, δεν ειναι μονο για ανδροιδ....

#12190   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2014 - 14:37

ποσο ασχετος μπορει να εισαι που νομιζεισ οτι θελει optimise για stylus... πραγματικα ομως

to sketchbook υπαρχει και σε ιοσ, δεν ειναι μονο για ανδροιδ....

Εγω ειμαι ασχετος ή εσυ ρε αγορακι που μου συγκρινεις wacom οθονη με spen με passive wacom και πενακι απο τους κινεζους, 10 ευρω τα 5 τεμαχια? Ο αλλος σχεδιασε ολοκληρο αυτοκινητο μεσω sketchbook κ εσυ μου δειχνεις σκιτσο γκομενας? Απο εκει να καταλαβεις ποσο βλακες σας θεωρει η apple και καθε χρονο σας κοροιδευει.. ειναι τεραστιοι μαγκες, το εχω παραδεχτει χιλιαδες φορες.. ειναι τεραστια αλανια..

#12191   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2014 - 14:38

Μιας που βάλατε και βιντεακια
Βαλσάμης-Στεφανος
https://m.youtube.co...h?v=14njUwJUg1I
😄😄😄

Αχαχχααχαχχααχααχαα... δυνατοοο

#12192   hlias77

hlias77

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2014 - 14:45

Προσωπικά απολαμβάνω στο έπακρο την "διαμάχη" σας,γιατί είστε γνωστες,και μαθαίνουμε και κάποια πράγματα παραπάνω.

#12193   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/07/2014 - 14:49

Οταν κάποιος βλέπει το iphone και το ios λεει ότι είναι το καλύτερο κινητό και λειτουργικό αντίστοιχα. Όταν κάποιος χρησιμοποιήσει το android παρατηρεί ότι έχει πολλά παραπάνω features αλλα για να του είναι ιδανικό θα πρέπει να καταλάβει αν του ικανοποιεί τις ανάγκες. Σε προηγούμενη ερώτηση "τελικά ακόμη να βρείτε ποιό είναι το καλύτερο;" .Δεν υπάρχει καλύτερο γιατί μπορεί κάποιος λόγω δουλειάς να χρειάζεται να μεταφέρει αρχεία σε usb, pc ή κάποιος που να είναι επαγγελματίας φωτογράφος να θέλει άμεσα την επεξεργασία και αποστολή των φωτογραφιών του στο pc μεσω bluetooth ή και εγω δεν ξέρω τι άλλο. Ο κάτοχος iphone μπορεί να θέλει ειδικές εφαρμογές που έχει το appstore για κάμερες. Μπορεί σε κάποιον να τον γοητεύει η απλότητα και ο καλός σχεδιασμός του ios. Δεν υπάρχει καλύτερο κατα την γνώμη μου.

#12194   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 02/07/2014 - 14:50

Προσωπικά απολαμβάνω στο έπακρο την "διαμάχη" σας,γιατί είστε γνωστες,και μαθαίνουμε και κάποια πράγματα παραπάνω.

Και εγω !!! Σημερα εμαθα επιτελους να ξεχωριζω τα Tablet απο τα PHablet !!  :P

Στεφανε thanks ρε ... Χωρις εσενα ακομη θα τα μπέρδευα ...

#12195   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 02/07/2014 - 15:10

Εγω ειμαι ασχετος ή εσυ ρε αγορακι που μου συγκρινεις wacom οθονη με spen με passive wacom και πενακι απο τους κινεζους, 10 ευρω τα 5 τεμαχια? Ο αλλος σχεδιασε ολοκληρο αυτοκινητο μεσω sketchbook κ εσυ μου δειχνεις σκιτσο γκομενας? Απο εκει να καταλαβεις ποσο βλακες σας θεωρει η apple και καθε χρονο σας κοροιδευει.. ειναι τεραστιοι μαγκες, το εχω παραδεχτει χιλιαδες φορες.. ειναι τεραστια αλανια..

το βιντεο ηταν για να δεις οτι παιζει και stylus που εγραψες οτι δεν εχει... 

φιλε μου η wacom οθονη ειναι πραγματικα πολυ καλη, και εχει ωραια τεχνολογια, καλυτερη απο του ipad.. αλλα σαν πακετο λογο καλυτερων api του ios το τελικο αποτελεσμα ειναι καλυτερο! 

τωρα το παραδεχτεις η οχι δεν με νοιαζει...

καθε χρονο δεν μας κοροιδευει η αππλε σορρυ... ουτε βλακες ειμαστε.. αυτες ειναι εκφρασεις 15χρονου.. να βριζουμε ολοι ξερουμε να αιτιολογουμε οχι. το οτι βριζεις οταν δν εχεις τι ν απεις δειχνει το επιπεδο σου και το επιπεδο που στοχευει η γοογλε προφανος... 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23