LG g2 να κλάψειςΠαιδιά έχω iphone 5 και σκέφτομαι για αλλαγή σε 5" και δεν ξέρω τι θα άξιζε που να μην το μετανιώσω (δεν θα παρω το 6 λόγω τιμής)
3 πράγματα θέλω τέλεια κάμερα τέλεια οθόνη και να λειτουργεί όσα πιο απλά και λιτά γίνεται χωρίς κολλήματα τι θα προτείνατε??
Πχ htc one m8 δεν θα το έπαιρνα λόγω κάμερας
Το moto x που είδα μου άρεσε αλλά θα ήθελα να το δω από κοντά
Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 26/09/2014 - 21:33
Ad
Δημοσίευση 27/09/2014 - 08:32
Μάλλον το καλύτερο Android overall. Θα κυκλοφορήσει και Ελλάδα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Απλά, το επόμενο μου κινητό.
To μόνο που με χαλάει είναι η μικρή μπαταρία εαν αναλογιστό οτι στο nexus 5 που εχω κραταει 4 ωρες οθονη με τα 2300mAh
Δημοσίευση 27/09/2014 - 10:20
Γιάννη εξαρτάται και τι διαχείριση κάνει σαν συσκευή, πχ το Μ8 έχει 2600 και κρατάει περίπου όσο και το OPO!To μόνο που με χαλάει είναι η μικρή μπαταρία εαν αναλογιστό οτι στο nexus 5 που εχω κραταει 4 ωρες οθονη με τα 2300mAh
Δημοσίευση 27/09/2014 - 19:32
Γιάννη εξαρτάται και τι διαχείριση κάνει σαν συσκευή, πχ το Μ8 έχει 2600 και κρατάει περίπου όσο και το OPO!
Για να δούμε Μπάμπη μακάρι να είναι οπως τα λές
Δημοσίευση 27/09/2014 - 21:00
Η κάμερα του πλέον δεν είναι χαμηλή σε ποιότητα λήψης?LG g2 να κλάψεις
Το g3 μου αρεσει πολύ αλλά με προβληματίζει το μέγεθος αν ήταν λίγο μικρότερο θα το αγόραζα
Δημοσίευση 28/09/2014 - 02:18
Μια χαρά είναι η κάμερα του g2...Η κάμερα του πλέον δεν είναι χαμηλή σε ποιότητα λήψης?
Το g3 μου αρεσει πολύ αλλά με προβληματίζει το μέγεθος αν ήταν λίγο μικρότερο θα το αγόραζα
Εάν θες στείλε μου pm να σου ανεβάσω μερικές σε κάποιο cloud service να τους δεις σε κανονική ανάλυση.....
Το g3 είναι ίδιο σε μέγεθος με ένα g2 με λίγα χιλιοστά διάφορα σε ύψος.....
Εάν θες κινητό με 5" οθόνη σε τέτοια μεγέθη πρέπει να παίξεις...εξάλλου έχουν την καλύτερη αναλογία οθόνης πλαισίου...
Δημοσίευση 28/09/2014 - 13:26
Παιδια θελω τη βοηθεια σας. Ψαχνω για android τη καλυτερη εφαρμογη για office. Στα tab που εχω εχω βρει μια την hancom office που νομιζω οτι ειναι κομπλε. Στο galaxy ομως δεν πρεπει να υπαρχει. Επισης θελω και τροπο για να συγχρονιζω android-iphone του πατερα μου και mac. Εχω το onedrive συνδρομη για το 1tb και αυτο δινει και δωρεαν office για mac και windows, αρκετα καλο ομολογω, αλλα τωρα μολις ειδα οτι δεν σε αφηνει για αρχεια μεγαλυτερα απο 10 gb!!!
Δημοσίευση 28/09/2014 - 16:41
Για το G2 για την κάμερα του να προσέξεις λίγο το video...Σε χώρο με θόρυβο όταν θα τραβήξεις μετά όταν θα το ακούσεις ο ήχος βγάζει τσιρίδες και είναι παραμορφωμένος.
Δυστυχώς με ότι mod και αν δοκίμασα αυτό δεν φτιάχνει.
Δημοσίευση 28/09/2014 - 18:02
Δημοσίευση 30/09/2014 - 10:43
Για όλους εσας τους iPhone lovers...απλο,λιτό,διακριτικό...soon to come (nooot!!!!!)...
Δημοσίευση 30/09/2014 - 13:54
Καλησπέρα.
Θα ήθελα να καταθέσετε την εμπειρία σας σχετικά με τη μετάβαση από iOS σε Android. Έως τώρα είχα 2 iPhone (3G και 4S). Μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από το 4S (υποστήριξη/αναβάθμιση, ταχύτητα, αμεσότητα στο μενου και κάμερα) με μειονεκτήματα το μέγεθος της οθόνης και τη μπαταρία. Σκέφτομαι να μη στραφώ σε iPhone 6 και να επιλέγω μια πιο οικονομική λύση.
Με ενδιαφέρουν η ταχύτητα (να μην έχει lag), η υποστήριξη σε βάθος χρόνου (να μπορώ να το κρατήσω 3 χρόνια) και η κάμερα. Η μπαταρία είναι στα συν, αλλά όχι καθοριστικός παράγοντας.
Σκέφτομαι να πάρω το HTC One M8 Eye με τη βελτιωμένη; φωτογραφική που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη. Διαβάζω ότι το Sense της HTC είναι ό,τι κοντινότερο στο iOS σαν εμπειρία χρήσης. Ακόμη ένας λόγος είναι η δέσμευση (αν δεν κάνω λάθος) της HTC για υποστήριξη των μοντέλων της για τουλάχιστον 24 μήνες από την κυκλοφορία τους.
Και για το LG G3 έχω διαβάσει καλά σχόλια, αλλά με προβληματίζει η υποστήριξη από την LG...
Αληθεύει ότι το μενού του Android είναι «χαοτικό»; Χρειάζεται δηλάδη να «ταλαιπωρηθείς» ώστε να βρεις ρυθμίσεις ή να εκτελέσεις κάποια εργασία;
Δημοσίευση 30/09/2014 - 14:06
Εγώ θα σταθώ μόνο στο τελευταίο και θα σου πω ότι το μενού ρυθμίσεων του iOS 8 παίζει να είναι πια πιο χαοτικό από αυτό του Android.Καλησπέρα.
Θα ήθελα να καταθέσετε την εμπειρία σας σχετικά με τη μετάβαση από iOS σε Android. Έως τώρα είχα 2 iPhone (3G και 4S). Μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από το 4S (υποστήριξη/αναβάθμιση, ταχύτητα, αμεσότητα στο μενου και κάμερα) με μειονεκτήματα το μέγεθος της οθόνης και τη μπαταρία. Σκέφτομαι να μη στραφώ σε iPhone 6 και να επιλέγω μια πιο οικονομική λύση.
Με ενδιαφέρουν η ταχύτητα (να μην έχει lag), η υποστήριξη σε βάθος χρόνου (να μπορώ να το κρατήσω 3 χρόνια) και η κάμερα. Η μπαταρία είναι στα συν, αλλά όχι καθοριστικός παράγοντας.
Σκέφτομαι να πάρω το HTC One M8 Eye με τη βελτιωμένη; φωτογραφική που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη. Διαβάζω ότι το Sense της HTC είναι ό,τι κοντινότερο στο iOS σαν εμπειρία χρήσης. Ακόμη ένας λόγος είναι η δέσμευση (αν δεν κάνω λάθος) της HTC για υποστήριξη των μοντέλων της για τουλάχιστον 24 μήνες από την κυκλοφορία τους.
Και για το LG G3 έχω διαβάσει καλά σχόλια, αλλά με προβληματίζει η υποστήριξη από την LG...
Αληθεύει ότι το μενού του Android είναι «χαοτικό»; Χρειάζεται δηλάδη να «ταλαιπωρηθείς» ώστε να βρεις ρυθμίσεις ή να εκτελέσεις κάποια εργασία;
Δημοσίευση 30/09/2014 - 19:16
Να σου πω την αλήθεια, εγώ έχω το Μ8 αλλά και το oneplus. Το Μ8 είναι μια φανταστική συσκευή με απίστευτη ποιότητα κατασκευής, τρομερή οθόνη όσον αφορά την απόκριση αλλά και απόδοση. Δεν θα δεις το παραμικρό lag όπως επίσης και η μπαταρία του είναι μια από τις καλύτερες παρόλο που είναι 2600. Τώρα μερικοί λένε ότι κάμερα του είναι ένα μείον αλλά μπορώ να πω ότι βγάζει αξιοπρεπεστατες φώτο και ειδικά το βράδυ.Καλησπέρα.
Το Sense είναι μια καλή επιλογή με ότι πιο κοντά σε στοκ Android. Βέβαια τώρα αν θα ήθελες μια συσκευή που να έχει πάντα το τελευταίο λειτουργικό τότε μόνο Nexus, αλλά εκεί δεν θα έχεις τα premium υλικά (αλουμίνιο), βέβαια η τιμή του θα είναι πολύ καλύτερη. Περίμενε μέχρι τον επόμενο μήνα που θα παρουσιάσουν το καινούργιο Nexus.
Δημοσίευση 30/09/2014 - 21:18
Ευχαριστώ και τους δύο για τα σχόλια (αν κάποιος έχει να συμπληρώσει, είναι φυσικά ευπρόσδεκτος).
Αν δεν κάνω λάθος τα Nexus δε φημίζονται για την μπαταρία τους, σωστά; Και νομίζω ότι δεν είναι εξασφαλισμένη η υποστήριξη αφού κάποιες εκδόσεις τους έχουν «εγκαταλειφθεί» σχετικά γρήγορα (1 χρόνο; )
Δημοσίευση 30/09/2014 - 22:50
Το Nexus 5 είχε λίγο καλύτερη μπαταρία από το 5s το καινούργιο θα φοράει μεγάλη λόγο και του μεγέθους του. Δεν κατάλαβα τι εννοείς, τα Nexus είναι για την Google ότι τα iPhone για την Apple. Δλδ θα έχεις πάντα και πριν από όλους το τελευταίο λειτουργικό που θα έχει βγει, επίσης σίγουρα θα έχεις για τρία χρόνια υποστήριξη (για το λειτουργικό) και στην τελική αν σταματήσει να υποστηρίζει το Nexus που θα έχεις το πολύ πολύ φλασαρεις μια rom με το τελευταίο λειτουργικό που θα κυκλοφορεί εκείνη την στιγμή.Ευχαριστώ και τους δύο για τα σχόλια (αν κάποιος έχει να συμπληρώσει, είναι φυσικά ευπρόσδεκτος).
Αν δεν κάνω λάθος τα Nexus δε φημίζονται για την μπαταρία τους, σωστά; Και νομίζω ότι δεν είναι εξασφαλισμένη η υποστήριξη αφού κάποιες εκδόσεις τους έχουν «εγκαταλειφθεί» σχετικά γρήγορα (1 χρόνο; )
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες