Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#13246   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.015 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/01/2015 - 03:29

Το εχω δοκιμασει, ο κολλητος μου το ειχε.. Κ ενας αλλος φιλος το 16αρι.. Και οι 2 τα εδωσαν δρομο πανω στο διμηνο.. Και πηραν one plus one.. Καμια σχεση με Μ8 ή καθαρο android.. Ο sd801 δεν μπορει να σηκωσει την qhd οθονη.. Ενω Μ8 και s5 παιζουν στα 1080p και πηγαινουν πολυ καλυτερα..

Και εγώ του έδωσα ''δρόμο'' και όχι στο 2μηνο αλλά στον μήνα, αλλά δεν έχει σημασία αυτό.

Μάλλον θα είχα χαλασμένο G3 γι' αυτό ήταν ''σφαίρα'' :P

Υπ' όψιν είχα και τις δυο μαζί για πάνω από 10 ημέρες μέχρι να δώσω το Μ8

Οι συσκευές ήταν ''μαμά'' και έτρεχαν με Nova Prime

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 03/01/2015 - 03:34

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#13247   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.015 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 03:50

Να στο πάω Stef λίγο παρακάτω

Ενώ  με το G3 (να ξαναπώ ότι ήταν με τα 3GB RAM) ειδικά μετά την αναβάθμιση ( l ) δεν είχα κανένα πρόβλημα που με ενοχλούσε, αντιθέτως μάλιστα.

και εδώ τα προσωπικά μου παράπονα με το Μ8  ...

- Πάρα πολύ ευαίσθητο touch που στην αρχή σε ενθουσιάζει αλλά αργότερα στην σπάει.

- Είναι μεγάλη, πολύ μεγάλη συσκευή για την οθονη 5’’

- On Screen buttons, εδώ τα πράγματα είναι τραγικά.
- Όταν είναι στο γραφείο ''ξάπλα'' για να ανάψει να δεις κάτι πρέπει να είσαι φακίρης η να σηκώσεις την συσκευή.
- Τα πλήκτρα της αυξομείωσης ήχου πατιούνται άθελα πανεύκολα και συνήθως προς το χαμήλωμα
- Κάμερα δυστυχώς πολύ μέτρια, ειδικά μπροστά στο G3, S5 κλπ.

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 03/01/2015 - 03:51

#13248   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/01/2015 - 14:53

Να στο πάω Stef λίγο παρακάτω
Ενώ με το G3 (να ξαναπώ ότι ήταν με τα 3GB RAM) ειδικά μετά την αναβάθμιση ( l ) δεν είχα κανένα πρόβλημα που με ενοχλούσε, αντιθέτως μάλιστα.

και εδώ τα προσωπικά μου παράπονα με το Μ8 ...

- Πάρα πολύ ευαίσθητο touch που στην αρχή σε ενθουσιάζει αλλά αργότερα στην σπάει.
- Είναι μεγάλη, πολύ μεγάλη συσκευή για την οθονη 5’’
- On Screen buttons, εδώ τα πράγματα είναι τραγικά.
- Όταν είναι στο γραφείο ''ξάπλα'' για να ανάψει να δεις κάτι πρέπει να είσαι φακίρης η να σηκώσεις την συσκευή.
- Τα πλήκτρα της αυξομείωσης ήχου πατιούνται άθελα πανεύκολα και συνήθως προς το χαμήλωμα
- Κάμερα δυστυχώς πολύ μέτρια, ειδικά μπροστά στο G3, S5 κλπ.

Δεν ξέρω φίλε τελικά όλα τελικά είναι γούστα....Και πώς θα κάτσει στο χέρι σου η συσκευή..

Εμένα το m8 είναι ο λόγος που δεν εδώ πάει να δω καν το iPhone 6...

Είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου από συσκευές android

#13249   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.015 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 15:27

Για τον κάθε έναν από εμάς υπάρχει εκεί έξω μια συσκευή που του κάνει καλύτερα από μια άλλη.

Όταν την αγόρασα ξετρελάθηκα ... για λίγες ημέρες.

Όπως θα διάβασες όμως, έγραψα για τα ''προσωπικά μου παράπονα με τ Μ8''

#13250   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 03/01/2015 - 18:10

Το Μ8 τουλαχιστον απο θεμα ταχυτητας και εμπειριας χρησης ειναι πολυ καλο.. Αλλα τωρα θα αρχισουν να βγαινουν καινουρια μοντελα με τους 64bit έεξεργαστες, καλυτερα να περιμενουν οσοι ενδιαφερονται για android συσκευη

#13251   EchiDNA

EchiDNA

iPH Enthousiast

• 359 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 18:14

Παίδες για προτείνετε κάποιο μεχρι 300€ για τη γυναίκα. Της έκλεψαν το iPhone και τωρα εχει τιμωρία. Ας μην ειναι και τελευταίο μοντέλο, αρκεί να ειναι δυνατό.

#13252   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 18:16

Παίδες για προτείνετε κάποιο μεχρι 300€ για τη γυναίκα. Της έκλεψαν το iPhone και τωρα εχει τιμωρία. Ας μην ειναι και τελευταίο μοντέλο, αρκεί να ειναι δυνατό.

Lg g2 με 260 ευρω απο το skroutz. Στην kitkat παει παρα πολυ γρηγορα. Και εχει πολυ καλη αυτονομια.. Σε αυτα τα λεφτα ειναι μια πολυ καλη επιλογη.. Απο εκει και περα αν πας σε μεταχειρισμενο δες αν μπορεις με 300 ή λιγο παραπανω να βρεις s5.. Ειναι πολυ καλη συσκευη και παρεξηγημενη..

#13253   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/01/2015 - 19:20

Θα συμφωνήσω και εγώ ότι αν κάποιος ενδιαφέρεται για android συσκευή να περιμένει  samsung s6 και lg g4. Μάλλον αυτές οι δυο συσκευές θα συζητηθούν πολύ και  ίσως από μερικούς να γίνει μετάβαση από ios σε android , όπως αναφέρει και ο τίτλος για να είμαστε και On topic..

Τελευταία επεξεργασία από: nickolaou, 03/01/2015 - 19:20

#13254   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 03/01/2015 - 19:22

One plus one! 303€

#13255   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1.046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 03/01/2015 - 19:30

Το lollipop είναι βασισμένο λένε σε 64bit και το nexus 6 της ίδιας της Google έχει τον snapdragon 805 στα 32bit. Κουλο.

#13256   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 19:53

Το lollipop είναι βασισμένο λένε σε 64bit και το nexus 6 της ίδιας της Google έχει τον snapdragon 805 στα 32bit. Κουλο.

Ναι, το λειτουργικο υποστηριζει 64bit.. Ετσι κ αλλιως δεν ειναι τιποτα, μια ρυθμιση μεσα στον kernel ειναι.. Και ο exynos της samsung ειναι 64bit αλλα κλειδωμενος στα 32bit.. Μονο το nexus 9 φοραει tegra K1 στα 64bit

#13257   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1.046 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 20:23

Ναι, το λειτουργικο υποστηριζει 64bit.. Ετσι κ αλλιως δεν ειναι τιποτα, μια ρυθμιση μεσα στον kernel ειναι.. Και ο exynos της samsung ειναι 64bit αλλα κλειδωμενος στα 32bit.. Μονο το nexus 9 φοραει tegra K1 στα 64bit

Δηλαδή γίνεται να ρυθμιστεί ο 805 να δουλεύει σε 64bit? Σορυ που ρωτάω τέτοια αλλά δεν έχω ιδέα από αυτές τις λεπτομέρειες. Ο exynos έχω διαβάσει πως είναι κλειδωμένος στα 32 αλλά διάβασα επίσης πως από το leak της lollipop στο note 4 και πάλι κλειδωμένος είναι. Μόνο από το XDA αν κάνει κάποιος το ξεκλείδωμα. Αν και δεν ξέρω, θα έχει τόσο τρελή διάφορα σε σχέση με τώρα?

#13258   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 20:26

Δηλαδή γίνεται να ρυθμιστεί ο 805 να δουλεύει σε 64bit? Σορυ που ρωτάω τέτοια αλλά δεν έχω ιδέα από αυτές τις λεπτομέρειες. Ο exynos έχω διαβάσει πως είναι κλειδωμένος στα 32 αλλά διάβασα επίσης πως από το leak της lollipop στο note 4 και πάλι κλειδωμένος είναι. Μόνο από το XDA αν κάνει κάποιος το ξεκλείδωμα. Αν και δεν ξέρω, θα έχει τόσο τρελή διάφορα σε σχέση με τώρα?

Απο την στιγμη που ο 805 ειναι στα 32bit κατασκευασμενος, μενει εκει, δεν αλλαζει.. Αλλωστε η qualcomm εχει ηδη κατασκευασει τον sd810, εχει βγει συσκευη με αυτο το chipset πανω για εταιριες development ωστε να αναπτυξουν 64bit εφαρμογες, και αναμενεται να μπει σε μαζικη παραγωγη μεσα στο 2015.. Ο exynos ειναι κλειδωμενος μεσω hardware, οποτε δεν βλεπω να ξεκλειδωνει.. Διαφορες για να δεις πρεπει να αναπτυχθουν και εφαρμογες για 64bit, αυτο που ελεγα και οταν παρουσιασε η apple τον Α7 και ολοι ειχαν χαρει.. Αν δεν εχεις την καταλληλη υποστηριξη μεσω software και εφαρμογων τι να τον κανεις;

#13259   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1.046 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 20:32

Απο την στιγμη που ο 805 ειναι στα 32bit κατασκευασμενος, μενει εκει, δεν αλλαζει.. Αλλωστε η qualcomm εχει ηδη κατασκευασει τον sd810, εχει βγει συσκευη με αυτο το chipset πανω για εταιριες development ωστε να αναπτυξουν 64bit εφαρμογες, και αναμενεται να μπει σε μαζικη παραγωγη μεσα στο 2015.. Ο exynos ειναι κλειδωμενος μεσω hardware, οποτε δεν βλεπω να ξεκλειδωνει.. Διαφορες για να δεις πρεπει να αναπτυχθουν και εφαρμογες για 64bit, αυτο που ελεγα και οταν παρουσιασε η apple τον Α7 και ολοι ειχαν χαρει.. Αν δεν εχεις την καταλληλη υποστηριξη μεσω software και εφαρμογων τι να τον κανεις;

Χμμ και γιατί τον έβαλε η Samsung τον exynos στο note στα 64bit αν δεν ξεκλειδώνει και -απ ότι κατάλαβα - δεν πρόκειται να τον ξεκλειδωσει? Μάλλον για λόγους μάρκετινγκ. Μάλιστα φιλε stef. Ευχαριστώ για την απάντηση!

#13260   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 20:34

Χμμ και γιατί τον έβαλε η Samsung τον exynos στο note στα 64bit αν δεν ξεκλειδώνει και -απ ότι κατάλαβα - δεν πρόκειται να τον ξεκλειδωσει? Μάλλον για λόγους μάρκετινγκ. Μάλιστα φιλε stef. Ευχαριστώ για την απάντηση!

Οχι για λογους marketing, απλα δεν θελει να εχει διαφορες με τα αλλα variants του note4 με τον sd805.. Δεν ηταν στις προθεσεις της φετος να παιξει στα 64bit... Αλλωστε ετοιμαζει τον exynos 7420 που θα ειναι 64bit για το 2015.. Οποτε ο 5433 ειναι απλα ενας 32bit αλλα πολυ καλης αρχιτεκτονικης, σαν τον Α8 απλα δουλευει big litttle (4μεγαλοι πυρηνες και 4 μικροι)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 31

0 μέλη, 31 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες