Λοιπόν πήρα απάντηση από τους developers και
δυστυχώς αν και τους έχει αναφερθεί το συγκεκριμένο bug
δεν μπορούν να εντοπίσουν τι το προκαλεί καθώς δεν παρουσιάζεται στις δικές τους συσκευές...
Τους έστειλα και link το συγκεκριμένο άρθρο του φόρουμ με Google translate, και αν και η μετάφραση βγαίνει αρκετά καλή στα Αγγλικά... δυστυχώς τα παιδιά του support στην isoftcom.com δεν μιλάνε πολύ καλά Αγγλικά.
Αυτά που προτείνουν είναι ουσιατικά να δούμε μήπως υπάρχουν conflict (π.χ. με το iPhone Delivery) καθώς και να πειραματιστούμε είτε σβήνοντας όλα τα widgets είτε ένα ένα χωριστά...
Προσωπικά επειδή δεν μου παρουσιάζει πρόβλημα στο
3G μου με OS 3.0 JB με Pwnage Tool και root 1,3 GB δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό και εφόσον
το bug προχωράει παραπέρα και σβήνει packages από το Cydia θα πρότεινα
να μην πειραματιστεί κανείς (σε όσους παρουσιάζει πρόβλημα) μέχρι να λυθεί το όλο πρόβλημα σε μελλοντικό update από τους ίδιους τους developers...
Παραθέτω την απάντηση που έλαβα γιατί ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω πλήρως τα Αγγλικά τους... (αν μου απαντούσαν στα Ρώσσικα και του έκανα ένα Google translate πιό πολλά θα καταλάβαινα
)
Hello.
Thank you for your letter and article. I saw it on your site yesterday. Good news.
We have already know about this strange bug with silent call. Now we are working on resolving this problem, but we can not find why this is happened. If you are agree to coopirate with us, we may improve it faster.
Could you answer on some question?
Did you notice when it is happen? Is there some dependence after what is happen?
Do you have the iPhone Delivery?
If you switch all widgets off is the same problem with call?
then try switch widgets on and delete there one from another and is there problem with call ?
I ask you about because we can not to repeat this problem on our phones. Thank you for your help and sorry, for my bad English.
Επίσης μου έστειλαν ένα ενδιαφέρον link ενός άρθρου που συγκρίνει (τα μέχρι τώρα) Lockscreen apps:
LockInfo, SmartScreen, IntelliScreen, QuickWidgets, CydgetΝα θυμίσω πάντως πως περιμένουμε και το
Element (με την συνεισφορά και του Saurik) για να δούμε πιο Lockscreen/Widget app θα μας καλύψει πλήρως.
Τελευταία επεξεργασία από: adenadoume, 26/11/2009 - 15:34