[Tweak] iWidgets by Eldwin
Δημοσίευση 02/04/2013 - 16:29
υπαρχει καποιο προβλημα στο yahoo
ας ελπισουμε πως θα διορθωθει συντομα
Ad
Δημοσίευση 02/04/2013 - 16:36
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 02/04/2013 - 16:38
Απο την αλλη, αν τα widgets που χρησιμοποιειτε εχουν επιλογη για woed τοτε γυριστε τα εκει, κ θα δουλευουν (ωσπου να γινουν οι διορθωσεις τη yahoo τουλαχιστον)
Δημοσίευση 02/04/2013 - 17:00
txt και tweak εννοω
(ασε το app)
Από ότι κατάλαβα υπάρχει πρόβλημα γενικό αλλά για την ιστορία το έχω βάλει χειροκίνητα.
Δημοσίευση 02/04/2013 - 17:05
Από ότι κατάλαβα υπάρχει πρόβλημα γενικό αλλά για την ιστορία το έχω βάλει χειροκίνητα.
και εγω το ιδιο
αλλα το προβλημα ειναι απο τις ενημερωσεις της yahoo
δεν εχει να κανει ουτε με τα iwidgets ουτε με το tweak (για οσους το δουλευουν)
Δημοσίευση 09/04/2013 - 09:51
Θελω να ρωτησω αν λυθηκε το προβλημα της yahoo με τα iwidgets καιρου που χρησιμοποιουν gps?Εδω και 3-4 μερες οσα iwidgets καιρου χρησιμοποιουν σαν πηγη το gps δε μου δουλευουν(δεν λαμβανουν πληροφοριες)!μπορω να κανω κατι η θα λυθει απο yahoo καποια στιγμη?
και κατι αλλο:μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι τα παρακατω widgets και που μπορω να τα βρω?ή και παρομοια...
Ευχαριστω πολυ...
w01.png 563,3KB 14 λήψεις
w02.png 235,48KB 15 λήψεις
w03.png 115,16KB 13 λήψεις
Δημοσίευση 09/04/2013 - 10:43
Αυτα που ρωτας ισως σε κατατοπισει καλυτερα η Azaleea για το πως λεγονται.
Δημοσίευση 19/04/2013 - 09:25
Καταρχάς τί κάνει, βάζει τα dockers και τα icons των apss όπου θες εσύ, ώστε να προσθέσεις widgets πχ. πάνω-πάνω στην home;
Και τί κάνουμε; Πρώτα περνούμε αυτό το tweak και μετά ΨΑΧΝΟΥΜΕ να βρούμε γι' αυτό, αντίστοιχα "καλούδια" (widgets);
Δημοσίευση 19/04/2013 - 11:04
διαβασε το πρωτο ποστ της azalea να δεις ρε φιλε!για να βαλεις τα widgets πανω πανω κατεβαζεις το iblank φτιαχνεις εικονικα εικονιδια και τα βαζεις οπου θες εσυ!Mπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως δουλεύει αυτό;
Καταρχάς τί κάνει, βάζει τα dockers και τα icons των apss όπου θες εσύ, ώστε να προσθέσεις widgets πχ. πάνω-πάνω στην home;
Και τί κάνουμε; Πρώτα περνούμε αυτό το tweak και μετά ΨΑΧΝΟΥΜΕ να βρούμε γι' αυτό, αντίστοιχα "καλούδια" (widgets);
Δημοσίευση 19/04/2013 - 11:53
διαβασε το πρωτο ποστ της azalea να δεις ρε φιλε!για να βαλεις τα widgets πανω πανω κατεβαζεις το iblank φτιαχνεις εικονικα εικονιδια και τα βαζεις οπου θες εσυ!
Διάβασα, αλλά "χάθηκα" λίγο στα κείμενα επεξήγησης. Δεν κατάλαβα αν χρειάζεται KAI το iBlank πριν βάλεις αυτό.
Και μετά; Ψάχνεις να βρεις διάφορα widgets για αυτό εδώ το tweak; Δεν έχει ας πούμε δικά του, εξ' αρχής; Απλά η "πλατφόρμα" για να βάζεις widgets, είναι αυτό εδώ;
Δημοσίευση 19/04/2013 - 11:57
Διάβασα, αλλά "χάθηκα" λίγο στα κείμενα επεξήγησης. Δεν κατάλαβα αν χρειάζεται KAI το iBlank πριν βάλεις αυτό.
Και μετά; Ψάχνεις να βρεις διάφορα widgets για αυτό εδώ το tweak; Δεν έχει ας πούμε δικά του, εξ' αρχής; Απλά η "πλατφόρμα" για να βάζεις widgets, είναι αυτό εδώ;
Αν χαθηκες στις εξηγησεις, υπαρχει και το βιντεο που δειχνει ακριβως πως λειτουγει
Μετα προσθετεις τα iWidgets της αρεσκειας σου στην καθε σελιδα σου
Αφου ανανεωθηκε για την 6 το Gridlock, το iBlank δεν ειναι απαραιτητο, αν ομως καποιος θελει μια free χωρις πληρωμη λυση, τον εξυπηρετει και αυτο (διαλεγουμε κατα βουληση δηλ)
Δημοσίευση 19/04/2013 - 13:43
Δηλαδή, προτιμώ ένα "σεντόνι" κατεβατό text-tutorial, από ένα βίντεο. Τα βίντεο τα βαριέμαι να τα παρακολουθώ.
"Θενκς" για την επεξήγηση.
Δημοσίευση 19/04/2013 - 14:15
Το tweak, ναι ειναι η πλατφορμα για να προσθεσεις τα επομενα (τα βρισκεις στο cydia και μερικα που μπορουν να μοιραστουν και δεν ειναι με πληρωμη, μπορεις να τα βρεις και εδω, άλλα πολλες φορες συμπεριλαμβανονται πλεον στο εκαστοτε θεμα )
Εχει 2 δικα του "βασικα", ενα ημερολογιο και ενα αναλογικο ρολοϊ
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες