Στην παρουσιαση νομιζω ειπαν πως μπορεις να το κρατας με το ενα χερι και οχι να χειριστεις παντως...
you can handle with one hand...είπαν φίλε μου καλέ ...
Δημοσίευση 24/10/2012 - 15:09
Στην παρουσιαση νομιζω ειπαν πως μπορεις να το κρατας με το ενα χερι και οχι να χειριστεις παντως...
Δημοσίευση 24/10/2012 - 15:11
και ροτάω γιατι να μη πάρω Kindle Fire HD και να παρω το Ipad mini?
Δημοσίευση 24/10/2012 - 15:17
και ροτάω γιατι να μη πάρω Kindle Fire HD και να παρω το Ipad mini?
Δημοσίευση 24/10/2012 - 15:21
Δημοσίευση 24/10/2012 - 15:24
you can handle with one hand...είπαν φίλε μου καλέ ...
Δημοσίευση 24/10/2012 - 15:46
καλα απλα η τιμη ειναι αρκετα ψηλη ρε γαμωτο και παλι και να ρωτήσω κατι αλλο ποτε αναμένεται η Ελλάδα
Δημοσίευση 24/10/2012 - 16:05
Δημοσίευση 24/10/2012 - 16:10
ΣωστόςΕννοείται ότι μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα με το ένα χέρι στο iPad mini απ'ότι σε κάποιο άλλο android tablet ίδιου μεγέθους για τον πολύ απλό λόγο ότι το επιτρέπει το UI του iOS γιατί είναι απλό, εύχρηστο χωρίς μικροσκοπικά κουμπάκια και ιδανικό για σερφάρισμα και ανάγνωση βιβλίων! Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα το κρατάς διαρκώς σαν κινητό! Όσο για τη σύγκριση που κάνουν κάποιοι με το Note 2 δε θα τη σχολιάσω καν γιατί είναι 2 εντελώς διαφορετικές κατηγορίες . Η Apple ήξερε πολύ καλά για ποιό λόγο να βάλει 4'' οθόνη στο iPhone και όχι 5''-5,5''. Επρεπε η διαφορά στο μέγεθος μεταξύ iPhone και mini να είναι αρκετά ικανοποιητική ώστε κάποιος να αγοράσει και τα δύο προιόντα και να μην προτιμήσει ένα από τα δύο! Γιατί να ενώσεις δύο κατηγορίες (tablet - τηλέφωνο) σε μία όταν μπορείς να έχεις διπλάσια κέρδη πουλώντας και τα δύο! Αυτή είναι η γνώμη μου.
Δημοσίευση 24/10/2012 - 16:38
Εννοείται ότι μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα με το ένα χέρι στο iPad mini απ'ότι σε κάποιο άλλο android tablet ίδιου μεγέθους για τον πολύ απλό λόγο ότι το επιτρέπει το UI του iOS γιατί είναι απλό, εύχρηστο χωρίς μικροσκοπικά κουμπάκια και ιδανικό για σερφάρισμα και ανάγνωση βιβλίων! Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα το κρατάς διαρκώς σαν κινητό! Όσο για τη σύγκριση που κάνουν κάποιοι με το Note 2 δε θα τη σχολιάσω καν γιατί είναι 2 εντελώς διαφορετικές κατηγορίες . Η Apple ήξερε πολύ καλά για ποιό λόγο να βάλει 4'' οθόνη στο iPhone και όχι 5''-5,5''. Επρεπε η διαφορά στο μέγεθος μεταξύ iPhone και mini να είναι αρκετά ικανοποιητική ώστε κάποιος να αγοράσει και τα δύο προιόντα και να μην προτιμήσει ένα από τα δύο! Γιατί να ενώσεις δύο κατηγορίες (tablet - τηλέφωνο) σε μία όταν μπορείς να έχεις διπλάσια κέρδη πουλώντας και τα δύο! Αυτή είναι η γνώμη μου.
Δημοσίευση 24/10/2012 - 17:01
Εννοείται ότι μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα με το ένα χέρι στο iPad mini απ'ότι σε κάποιο άλλο android tablet ίδιου μεγέθους για τον πολύ απλό λόγο ότι το επιτρέπει το UI του iOS γιατί είναι απλό, εύχρηστο χωρίς μικροσκοπικά κουμπάκια και ιδανικό για σερφάρισμα και ανάγνωση βιβλίων! Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα το κρατάς διαρκώς σαν κινητό! Όσο για τη σύγκριση που κάνουν κάποιοι με το Note 2 δε θα τη σχολιάσω καν γιατί είναι 2 εντελώς διαφορετικές κατηγορίες . Η Apple ήξερε πολύ καλά για ποιό λόγο να βάλει 4'' οθόνη στο iPhone και όχι 5''-5,5''. Επρεπε η διαφορά στο μέγεθος μεταξύ iPhone και mini να είναι αρκετά ικανοποιητική ώστε κάποιος να αγοράσει και τα δύο προιόντα και να μην προτιμήσει ένα από τα δύο! Γιατί να ενώσεις δύο κατηγορίες (tablet - τηλέφωνο) σε μία όταν μπορείς να έχεις διπλάσια κέρδη πουλώντας και τα δύο! Αυτή είναι η γνώμη μου.
Δημοσίευση 24/10/2012 - 17:02
Δημοσίευση 24/10/2012 - 19:06
Δημοσίευση 24/10/2012 - 19:07
Δημοσίευση 24/10/2012 - 19:16
Με τέτοια τιμη ποιος ΔΕΝ θα πάρει Nexus ?
Απλά το iPad mini το έβγαλε για να μεγαλώσει την γκάμα των προϊόντων και να εχει κατι έναντι του ανταγωνισμού . Στην φάση του iPad mini ακολούθησε τον ανταγωνισμό
Δημοσίευση 24/10/2012 - 19:29
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες