Για εμένα είναι υπερβολική η τιμή και δευτερον απαράδεκτο να βάζει πράγματα στο εσωτερικό 2ετίας. Το ξέρω ότι έχει ανέκαθεν είχαν ένα θέμα με τις hardware αναβαθμίσεις (πχ. είχαν στα deskop και στα laptop τους core 2 duo όταν εμείς είχαμε i5 και i7 1,5-2 χρόνια πριν το βάλουν και στα δικά τους μηχανήματα). Άρα είναι ξεκάθαρο ότι έχουν πλέον αναλάβει τα άτομα που είχαν φέρει την εταιρία στην χρεωκοπεία και κάνουν τις ίδιες χαζές κινήσεις. Το ότι θα πουλήσει, θα πουλήσει γιατί έχει ακόμα τη δυναμική που ακολουθεί το προιόν. Το πόσο θα κρατήσει αυτή η δυναμική είναι μία άλλη ιστορία και οι ίδιοι το έχουν καταλάβει απλώς δεν μπορούν να βγουν από μία νεοτροπία και κουλτούρα που κρατάει 10ετίες. Α και η σύγκριση με το nexus φαίνεται ότι τους καιει. Σιγουρα έβγαλαν ένα πιο όμορφο προιόν αλλά μέχρι εκεί. Οποιαδήποτε άλλη σύγκριση είναι σαν να συγκρίνεις τη ferrari με τη fiat. Ιδικά όταν το nexus έχει 4πύρηνο έπεξεργαστή, είναι ανοιχτό στα πάντα, το λογισμικό του είναι άπειρα πιο όμορφο και λειτοργικό και 100+ δολάρια πιο φθηνό (νομίζω έχει 199 $ στην αμερική και 300 € στην Ελλάδα). Ενώ αυτοί συνεχίζουν να παρουσιάζουν τα ίδια και τα ίδια σε διαφορετικές διαστάσεις λες και ο κόσμος θέλει να συμπληρώσει το άλμπουμ της πανίνι και θα τα πάρνει όλα για τη συλλογή, ακούς εκεί premium προιόν που θα το πάρουν αυτοί που τους αξίζει.....Όχι θα πέρνουμε αυτά που μας χρείάζονται και μας κάνουν αυτά που θέλουμε να κάνουμε στη φθηνότερη εκδοχή.Και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επενδύσουμε σε adroid ή win8 από την αρχή θα το κάνουμε. Αν δεν ακολουθήσουν την ανάπτυξη της τεχνολογίας (είτε αυτή χρειάζεται είται όχι) και δεν κάνουν και αναβάθμιση στο λειτουργικό τους , θα γυρίσουν εκεί που ήταν κάποτε.
Τα είπες όλα καμάρι μου... ΚΑΙ μην ξεχνάτε κάτι ΠΟΤΕ, οι εταιρίες ΕΜΑΣ τα πελατάκια έχουν ανάγκη ΚΑΙ όχι εμείς ΑΥΤΟΥΣ... ΔΕΝ μας κάνουν ΧΑΡΗ, ΕΜΕΙΣ τους ΚΑΝΟΥΜΕ...