iPad mini. Επίσημη παρουσίαση
Δημοσίευση 25/10/2012 - 20:15
sizes matters το βλέπω μιας και ταμπλετα ετσι και αλλιώς δεν την βαζω στην τσέπη μου
σε παιχνίδια θα ειναι καλύτερα το μικρό
Ad
Δημοσίευση 25/10/2012 - 20:21
Δημοσίευση 25/10/2012 - 20:22
Εμένα αν έβαζε retina θα μου φαινόταν απίστευτο και θα το έπαιρνα χτες. Τώρα μου φαίνεται μέτριο, όταν βάλει ρέτινα στην επόμενη παρουσίαση το συζητάμε.
Ίσως στο μέγεθος αυτό (του μίνι εννοώ), να μην είναι απαραίτητη η ρετίνα! Αν είναι να βάλεις μικροσκόπιο για να δεις τα πίξελ, τι να το κάνεις!!??
Εγώ πιστεύω θα είναι μια χαρά το εργαλείο και με αυτή την οθόνη! Βέβαια θα το δούμε από κοντά και μετά θα κρίνουμε!! :-)
Δημοσίευση 25/10/2012 - 20:27
Παρόλο το γεγονός που ΔΕΝ είναι ΡΕΤΙΝΑ, το πλεονέκτημα του μικρού μεγέθους, υπερκαλύπτει για εμένα, το μειονέκτημα της χαμηλότερης ανάλυσης οθόνης.
Δημοσίευση 25/10/2012 - 20:31
Δημοσίευση 25/10/2012 - 20:32
Εγώ την ταμπλέτα την συνδυάζω κυρίως εκτός σπιτιού. Αν είναι μεγάλο εκτός σπιτιού δεν με βολεύει.
Για μέσα στο σπίτι έχω υπολογιστή, σπάνια θα κάτσω να browsάρω από εκεί, είμαι pc(mac) guy....Και για διάβασμα μια χαρά μέγεθος είναι.2" διαφορά περίπου είναι.
απο τότε που πήρα το ipad για σερφαρισμα στον ελεύθερο χρόνο μου το pc ήρθε δεύτερο...
Το χρησιμοποιείς αναγκαστικά για το sync και το πέρασμα αρχείων το pc, αλλά δε μπορώ να πω ότι η ευκολία του να κάθομαι στον καναπέ και να σερφάρω ήταν τόσο απλή υπόθεση, εδώ το ποστάρισμα έγινε αστεία πιο ευκολο.
Η λύση του "μόνο έξω" κρύβει κινδύνους γιατί το να κουβαλάς και το κινητό μαζί σου (που προφανώς το κάνεις λογικά) σε φέρνει σε άλλη κατηγορία χρηστών και απλώς δεν το έχεις καταλάβει ακόμα (phablet).
Γενικά είναι αλήθεια ότι ο καθένας άλλη χρήση κάνει στα πράγματά του και αλλού βλέπει ευκολίες.
Την δεδομένη στιγμή μιας και με εξυπηρετεί απόλυτα το μέγεθος και η οθόνη του ipad δε βλέπω λόγο να πάω σε άλλη κατηγορία. Πόσο μάλλον γιατί έχω αγοράσει 7ιντσο android και απο το μέγεθος δεν ψήθηκα. Αν δεν είχα ipad τα 2 αυτά χρόνια ίσως να το έβλεπα αλλιώς.
Ίσως στο μέγεθος αυτό (του μίνι εννοώ), να μην είναι απαραίτητη η ρετίνα! Αν είναι να βάλεις μικροσκόπιο για να δεις τα πίξελ, τι να το κάνεις!!??
Εγώ πιστεύω θα είναι μια χαρά το εργαλείο και με αυτή την οθόνη! Βέβαια θα το δούμε από κοντά και μετά θα κρίνουμε!! :-)
Αν ήταν Retina δε θα το σκεφτόμουν. Ασφαλώς και επίτηδες ΔΕΝ έβαλαν retina, αλλά σίγουρα είναι καλύτερο "θέαμα" από ό,τι του iPad 2 λόγω squeezed pixels.
Παρόλο το γεγονός που ΔΕΝ είναι ΡΕΤΙΝΑ, το πλεονέκτημα του μικρού μεγέθους, υπερκαλύπτει για εμένα, το μειονέκτημα της χαμηλότερης ανάλυσης οθόνης.
Συμφωνώ και με τους 2 για την ρετινα.
Στο ipad δεν έδιναν ακουστικα νομίζω. Άλλαξε αυτό στο new?
Δημοσίευση 25/10/2012 - 20:33
Δημοσίευση 25/10/2012 - 20:38
Εχει καλύτερη οθόνη απο το ipad2. Πιο high density..
To είδες;
Δημοσίευση 25/10/2012 - 23:42
Δημοσίευση 29/10/2012 - 12:05
Δημοσίευση 29/10/2012 - 12:13
μετα απο επικοινωνία που είχα με το I square επειδη με ενδιαφέρει, μου είπαν ότι δεν έχουν ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας,οι τιμές κατα προσωπική μου εκτίμηση θα ειναι για το 16 gb στα 360 ευρω +.Ποτε αναμενεται να κυκλοφορησει το ipad mini?και οταν κυκλοφορησει αναμενεται να εχει τεραστιες τιμολογιακες διαφορες στις ανα το κοσμο αγορες οπως το iphone?
Δημοσίευση 31/10/2012 - 12:07
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες