Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

iPad 4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
923 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   urahara

urahara

iPH newbie

• 33 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:Urahara

Δημοσίευση 24/10/2012 - 09:16

Πραγματικά ΔΕΝ σας καταλαβαίνω όλους εσάς που ξενερώσατε! Αντί σαν λάτρεις της τεχνολογίας που είμαστε όλοι εδώ μέσα να χαρείτε που παρουσίασε τόσα νέα προιόντα (ιδίως το νέο iMac και το iPad mini τα σπάνε) τόσο σύντομα κ έχουμε να συζητάμε κάθεστε κ γκρινιάζετε! Τί σημαίνει "χάνει μεταπωλητική αξία" επιτέλους; Αγοράζεις κατι για να το πουλήσεις σε ένα χρόνο κ να ξαναπ´αρεις κάτι καινούργιο; Δεν το βρίσκω λογικό αυτό.

Αν πριν ενα μήνα έπερνες το iPad 3 και μετά απο ενα μήνα η εταιρεία εβγαζε την ναυαρχίδα της άχρηστη επειδή ξύπνησε μια μέρα και είπε να αλλάξει connector τι θα έλεγες?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   dion75

dion75

iPH Enthousiast

• 442 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2012 - 09:18

Αν πριν ενα μήνα έπερνες το iPad 3 και μετά απο ενα μήνα η εταιρεία εβγαζε την ναυαρχίδα της άχρηστη επειδή ξύπνησε μια μέρα και είπε να αλλάξει connector τι θα έλεγες?

Τίποτα απολύτως δεν θα έλεγε. Και τι έγινε δηλαδή ?

#183   toxotis70

toxotis70

iPH Contributor

• 973 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2012 - 09:20

αυτό δε γίνεται πάντα ρε παιδιά ?
Τι ψάχνετε…. κατηγορούμε την apple ότι αργεί να ανανεώσει τα μηχανήματα της και τώρα που το έκανε πιο νωρίς την κράζουμε ?
Κι εγώ έχω πάρει το ipad3 , και τι έγινε ?
Το ευχαριστιέμαι καθημερινά και δεν έχω λόγο να το αλλάξω .

#184   nuntius

nuntius

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2012 - 09:24

Παιδιά, εγώ πριν ένα μήνα πήρα το ipad3 και ακόμα έχω το 3GS μου... αν δεν χαλάσει κάτι ή δεν χρειαστώ κάτι παραπάνω, λεφτά σε νέο apple product δεν δίνω...
απλά η εταιρεία πλέον έγινε mustbrand και κάθε 3-6 μήνες θα ανανεώνει τα προϊόντα για να τσιμπάει λεφτάκια... καλό θα ήταν όσοι έχουν τα λεφτά και μπορούν, να χαρούν τα νέα προϊόντα και όσοι από εμάς δεν τα έχουμε, να χαρούμε τα προϊόντα που ήδη έχουμε...
μπήκε και η apple στη στρατηγική του marketting... να μου ζήσειςςςςςςςςςς APPLE!!!

Τελευταία επεξεργασία από: nuntius, 24/10/2012 - 09:24

#185   galanakop

galanakop

iPH Enthousiast

• 511 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 24/10/2012 - 09:25

Επίσης από ότι φημολογείται η google βγάζει το nexus 10.1 με 2560χ1.600 με android 4.2
Που αν αυτό ισχύσει τελικά θα είναι πια ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής+ τον ερχομό τον tablets με τα 8αρια...
Κάτι έπρεπε να κάνει για τον ανταγωνισμό...
Τώρα αν είχε μάθει τους πελάτες τις σε διαφορετική φιλοσοφία είναι κάτι που θα συμφωνήσω αλλά πλέον η αγορά και οι συνθήκες αυτής αλλάζουν με χρόνο φωτός...
προσωπικά ανήκω ίσως στους λίγους που δεν τον ενδιαφέρει το πόσο γρήγορα παλιώνει η συσκευή του αλλά αυτό που έχει σημασία για μένα είναι τι μου προσφέρει το προϊόν που έχω απέναντι στο δέλεαρ του ανταγωνισμού...
Λάθος σωστό αυτό πιστεύω εγώ...
Και μην ξεχνάτε οτι ο ανταγωνισμός σε σχέση με ipad 3 και μετά είναι η οθόνη του(αναλυση) γιατί από λειτουργικό εγώ που τα δουλεύω και τα δυο(ANDROID-IOS) πιστέψτε με το android είναι πολύ μπροστά στα περισσότερα
Αν λοιπόν ο ανταγωνισμός(androiid) βγάλει οθόνες(αναλύσεις) ίδιες περίπου με του ipad τότε θα μοιραστεί-αναδιαρθρωθεί η πίτα στην συγκεκριμένη αγορά...
Φιλικά Νίκος!!!

#186   hackertom

hackertom

iPH Contributor

• 1.095 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/10/2012 - 09:26

αυτό δε γίνεται πάντα ρε παιδιά ?
Τι ψάχνετε…. κατηγορούμε την apple ότι αργεί να ανανεώσει τα μηχανήματα της και τώρα που το έκανε πιο νωρίς την κράζουμε ?
Κι εγώ έχω πάρει το ipad3 , και τι έγινε ?
Το ευχαριστιέμαι καθημερινά και δεν έχω λόγο να το αλλάξω .

Εγώ δεν είδα ποτέ να κατηγορούμε την apple επειδής αργεί να κάνει ανανέωση των συσκευών της, σε αντίθεση αυτό το κάναμε με την sumsung/htc που πουλούσε τους πελάτες της κάθε 2μηνο με νέα ναυαρχίδα.
Η apple έκανε την αγορά! Τώρα έπεσε και αυτήν στο τρυπάκι των άλλων εταιριών!! Cook ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ! Οι fan της APPLE δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι ακόμη τόσο fan!

#187   dion75

dion75

iPH Enthousiast

• 442 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2012 - 09:27

Η ζήλια είναι αυτή μας τρώει μάλλον. Αντί να χαιρόμαστε για κάτι καινούργιο τους βρίζουμε.

#188   valandis

valandis

iPH Member

• 310 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 24/10/2012 - 09:28

Να θυμίσω πως όταν ήρθε επιτέλους το Ipad 1 στην Ελλάδα ( 1 χρόνο μετά την κυκλοφορία του στις ΗΠΑ) όλοι οι Έλληνες οι βιαστικοί ετρεξαν να το πάρουν και μετα από λίγες μέρες βγήκε στις ΗΠΑ το Ipad 2, το οποίο οι Αμερικανοί μας το έστειλαν αμέσως. Πόσοι την πάτησαν τότε ; ΠΟΛΛΟΊ!!
Γιατί απλά το πάθος μας λειτουργεί αντιστρόφως ανάλογα της υπομονή.

Άσχετο, αλλά έβλεπα το Ipad mini να μην έχει retina, το iphone 5 να μην με ξετρελένει σε σχέση με 4s που έχω, και πήρα και ένα s3 για αλλαγή το οποίο μέχρις στιγμής δεν με έχει απογοητεύσει. Όσο για το Ipad 4 νομίζω ότι το Ipad 2 που έχω μου είναι αρκετό.

#189   menegsp

menegsp

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2012 - 09:31

Απαρεκτο να υποβαθμιζουν ετσι τοσο συντομα το IPad 3 το πηρα για να εχω καινουργιο προιον κ σε 4 μηνες το υποβαθμιζουν ετσι? μα καλα τι σκεφτονται? πλεον δεν θα τιμω την Apple καθε χρονο οπως προσπαθουσα...γιατι ειναι μεγαλο σπασιμο αυτο που εκαναν...δεν σκεφτονται τους πελατες ( δικη μου γνωμη ) επρεπε να καθυστερησουν και αλλο αυτες τις αναβαθμισεις για να προλαβει ο κοσμος να ευχαριστηθει το 3.

#190   Mik3Q

Mik3Q

iPH Enthousiast

• 369 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2012 - 09:31

λαθος ενοτητα

να διαγραφει

Τελευταία επεξεργασία από: Mik3Q, 24/10/2012 - 09:39

#191   urahara

urahara

iPH newbie

• 33 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:Urahara

Δημοσίευση 24/10/2012 - 09:33

Τίποτα απολύτως δεν θα έλεγε. Και τι έγινε δηλαδή ?

Απλά το θεωρώ άδικο και κακό marketing απο την εταιρεία, ξέρεις πως η apple σου βγάζει κάθε χρόνο ενα νέο προιόν. Οταν λοιπόν της τα σκάς την εμπιστεύεσαι πως αυτό που πέρνεις είναι το καλύτερο εκείνη την ώρα, δεν μπορεί να σου βγάλει την επομένη ενα 2 φορές καλύτερο, αν ήθελε θα μπορούσε απλά να έχει το ίδιο με το νέο connector

#192   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 24/10/2012 - 09:44

μηπως γνωριζουμε την ημ/νια κυκλοφοριασ του 4 ?

#193   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 24/10/2012 - 09:45

Απλά το θεωρώ άδικο και κακό marketing απο την εταιρεία, ξέρεις πως η apple σου βγάζει κάθε χρόνο ενα νέο προιόν. Οταν λοιπόν της τα σκάς την εμπιστεύεσαι πως αυτό που πέρνεις είναι το καλύτερο εκείνη την ώρα, δεν μπορεί να σου βγάλει την επομένη ενα 2 φορές καλύτερο, αν ήθελε θα μπορούσε απλά να έχει το ίδιο με το νέο connector

Η apple ήθελε να μπεί δυναμικά βελτιώνοντας ΟΛΑ τα προιόντα της . Ασχετα αν βγήκαν 6 μήνες ή ένα χρόνο πρίν. Καταλαβαίνω τους δυσαρεστημένους
με το ipad3 .... αλλά δυστυχώς ήταν κομμάτι της γενικότερης αναβάθμισης....

Εννοείτε οτι το ipad 3 που υπάρχει μέχρι τώρα είναι ενα εκπληκτικό μηχάνημα , κι αυτό δέν αλλάζει.Χαρείτε τα τεχνολογικά καλούδια σας , ασχέτως μοντέλου ..
Χανουμε την ουσία της αγοράς ενός μηχανήματος...

#194   lula

lula

iPH Member

• 269 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2012 - 09:45

Να θυμίσω πως όταν ήρθε επιτέλους το Ipad 1 στην Ελλάδα ( 1 χρόνο μετά την κυκλοφορία του στις ΗΠΑ) όλοι οι Έλληνες οι βιαστικοί ετρεξαν να το πάρουν και μετα από λίγες μέρες βγήκε στις ΗΠΑ το Ipad 2, το οποίο οι Αμερικανοί μας το έστειλαν αμέσως. Πόσοι την πάτησαν τότε ; ΠΟΛΛΟΊ!!
Γιατί απλά το πάθος μας λειτουργεί αντιστρόφως ανάλογα της υπομονή.

Άσχετο, αλλά έβλεπα το Ipad mini να μην έχει retina, το iphone 5 να μην με ξετρελένει σε σχέση με 4s που έχω, και πήρα και ένα s3 για αλλαγή το οποίο μέχρις στιγμής δεν με έχει απογοητεύσει. Όσο για το Ipad 4 νομίζω ότι το Ipad 2 που έχω μου είναι αρκετό.

Εγώ επειδή ανήκω στην παραπάνω κατηγορία θα σου πω πως δε νιώθω πως την πάτησα είχα και έχω μια συσκευή, η οποία έβγαλε τα λεφτά της και με το παραπάνω! Και τώρα η αναβάθμιση σε Ipad 4th generation μου έχει έρθει γάντι γιατί υπολογίζω πως η νέα μου συσκευή θα κρατήσει για τουλάχιστον άλλα δυο χρόνια!

#195   electro

electro

iPH newbie

• 67 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2012 - 09:47

Όπως έγραψα και στο άλλο τοπικ ανακοινώθηκε αυτό : http://9to5mac.com/2...ny-new-4th-gen/

Ειλικρινά εδώ στο Ελλαδιστάν, θα ισχύσει κάτι τέτοιο;;;;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 30