iPad 4
Δημοσίευση 24/10/2012 - 12:26
Ad
Δημοσίευση 24/10/2012 - 12:35
Δημοσίευση 24/10/2012 - 13:49
http://howto.cnet.co...he-newer-model/
Στην Ελλάδα θα ισχύει
Εννοείται!!
Από την Ελλάδα μην περιμένεις τίποτα!
Δημοσίευση 24/10/2012 - 13:52
ιά εμένα με ενδιαφέρει το ipad 4 το 64αρι αλλά απο οτι βλέπω μόνο Αμερική θα το διαθέσει για αρχή...
Αν μου το στείλει φίλος από εκεί με curier θα έχω θέμα με το τελωνείο...
Γνωρίζετε κάτι σχετικά
Δημοσίευση 24/10/2012 - 13:54
ακριβως ετσι ομως!!!
ηταν να παω να αγορασω ipad 3 αυτην την εβδομαδα. παλι καλα που δεν προχωρησα στην αγορα. θα περιμενω για το ipad 4 .
Δημοσίευση 24/10/2012 - 13:56
Παιδ
ιά εμένα με ενδιαφέρει το ipad 4 το 64αρι αλλά απο οτι βλέπω μόνο Αμερική θα το διαθέσει για αρχή...
Γνωρίζετε κάτι σχετικά
Ναι, ειναι πολυ πιθανον να το σταματησει το τελωνειο και να πληρωσεις ΦΠΑ + εκτελωνισμο αναλογα με ποια μεταφορικη θα ερθει. Προτιμησε Ευρωπη, αλλιως καποιος να σου το φέρει (για να περασει ώς δικη του συσκευη που την κουβαλαει μαζι του)
Δημοσίευση 24/10/2012 - 13:57
Δημοσίευση 24/10/2012 - 13:58
Παιδ
Γνωρίζετε κάτι σχετικά
Από Αγγλία παραγγέλνεις,δίνεις διεύθυνση αποστολής την aramex,και στο στέλνει η aramex.
Δημοσίευση 24/10/2012 - 14:12
Γενικα νομιζω οτι με το ipad (περισσοτερο) ετσι θα γινεται..Για μενα παντως,ο μονος λογος που θα αφηνα το 3αρι μου για το ipad 4 θα ηταν να ειναι ελαφρυτερο καθως θεωρω το μονο μειονεκτημα που εχει!αρα παμε για το 5 και βλεπουμε!!!Εκτος αν σας περισσευουν τα λεφτα,οποτε μπορειτε να αναβαθμιζετε καθε λιγο και λιγακι
Συντομες αναβαθμισεις και μικρες αλλαγες.. Επεξεργαστης, βαρος, υλικα κατασκευης, και διαφορα χαρακτηριστικα που μπορουν να αλλαξουν και να αναβαθμιστουν και ιδου το επομενης γενιας ipad.
Οποτε ακομα και 1-2-3 γενιες πισω ipad να εχεις, δεν θα ειναι τοσο τεραστια η διαφορα οπως στα iphone για παραδειγμα, που το 3GS θεωρειται παλιο και το 3G αρχαιο..
Ετσι κι αλλιως η αληθεια ειναι οτι δεν μπορουν να αλλαξουν κ τοσα πολλα πραγματα απ´την μια μερα στην αλλη.. Η οθονη ειναι στις διαστασεις που πρεπει και η retina κατι παραπανω απο καλη, τα υλικα κατασκευης κορυφαια, τρεχει κατι παραπανω απο καλα, στο σχημα λιγο δυσκολο να υπαρξουν μεγαλες αλλαγες.. Οποτε δεν νομιζω οτι μπορει να δουμε απο μια γενια στην αλλη κατι εντελως διαφορετικο...
Τωρα αν καποιος θελει να παιξει στο παιχνιδι αυτο, να εχει δηλαδη καθε φορα το τελευταιο μοντελο, να ξερει πρωτον οτι απαιτει χρημα και να μην απαιτει ο ιδιος πολλα επιπλεον πραγματα κ διαφορες απο το πρηγουμενης γενιας..
Δημοσίευση 24/10/2012 - 14:17
Ως προς την πολιτική της εταιρίας με τις αναβαθμίσεις: Αυτές είναι αποτέλεσμα των "κακομαθημένων" καταναλωτών. Όταν βγαίνει το iPhone 5 και την άλλη μέρα υπάρχουν φόρουμ που συζητάνε πως θα είναι το iPhone 6 η εταιρία αναγκαστικά θα προβεί σε μικροαναβαθμίσεις διότι πολύ απλά δεν προλαβαίνει να παρουσιάσει κάτι καλύτερο και δεν χρειάζεται και να ασχοληθεί κιόλας διότι και μια πατάτα από το χωράφι να παρουσιάσει με ένα μήλο κολλημένο από πίσω και την βαπτίσει iPotato 1 θα βρεθούν μερικά εκατομύρια καταναλωτές να την αγοράσουν θα δημιουργηθούν εκατοντάδες φόρουμ να συζητάνε για την πατάτα ενώ χιλιάδες κατασκευαστές θα δημιουργήσουν πατατοθήκες για το "νέο" προϊόν.
Αυτή είναι η πραγματικότητα. Για εμένα προσωπικά κανένα προϊόν της Apple δεν πρέπει να αντικαθίσταται στον χρόνο. Και ειδικά στα τηλέφωνα το "μαγικό" σύμβολο για να με πείσει να αγοράσω είναι πάντα το "S". Σε κάθε "S" διορθώνουν τις αποτυχίες του προηγούμενου μοντέλου. Όχι γιατι προτιμούν τα S αλλά γιατί τότε έχει καταλαγιάσει η σκόνη και ο πανικός και μπορούν να δούνε πιο καθαρά τι χρειάζεται η συσκευή.
Δημοσίευση 24/10/2012 - 14:20
+10000000Νομίζω ότι άδικα διαμαρτύρεται ο κόσμος για την "μικρή" αναβάθμιση. Και το iPhone και το iPad δεν είναι προϊόντα διάρκειας 11 μηνών τα οποία "υποχρεωτικά" πρέπει να αντικαθίστανται όποτε βγαίνει "νέο" προϊόν. Υπό αυτήν λοιπόν την έννοια είναι τεράστια αναβάθμιση το iPhone 5 για όποιον είχε το 3gs ή το 4 και είναι τεράστια αναβάθμιση το iPad 4ης γενιάς για όποιον είχε το iPad 1 ή το iPad 2.
Ως προς την πολιτική της εταιρίας με τις αναβαθμίσεις: Αυτές είναι αποτέλεσμα των "κακομαθημένων" καταναλωτών. Όταν βγαίνει το iPhone 5 και την άλλη μέρα υπάρχουν φόρουμ που συζητάνε πως θα είναι το iPhone 6 η εταιρία αναγκαστικά θα προβεί σε μικροαναβαθμίσεις διότι πολύ απλά δεν προλαβαίνει να παρουσιάσει κάτι καλύτερο και δεν χρειάζεται και να ασχοληθεί κιόλας διότι και μια πατάτα από το χωράφι να παρουσιάσει με ένα μήλο κολλημένο από πίσω και την βαπτίσει iPotato 1 θα βρεθούν μερικά εκατομύρια καταναλωτές να την αγοράσουν θα δημιουργηθούν εκατοντάδες φόρουμ να συζητάνε για την πατάτα ενώ χιλιάδες κατασκευαστές θα δημιουργήσουν πατατοθήκες για το "νέο" προϊόν.
Αυτή είναι η πραγματικότητα. Για εμένα προσωπικά κανένα προϊόν της Apple δεν πρέπει να αντικαθίσταται στον χρόνο. Και ειδικά στα τηλέφωνα το "μαγικό" σύμβολο για να με πείσει να αγοράσω είναι πάντα το "S". Σε κάθε "S" διορθώνουν τις αποτυχίες του προηγούμενου μοντέλου. Όχι γιατι προτιμούν τα S αλλά γιατί τότε έχει καταλαγιάσει η σκόνη και ο πανικός και μπορούν να δούνε πιο καθαρά τι χρειάζεται η συσκευή.
Και μι ερώτηση ο α6χ επεξεργάστησ ειναι α6 σαν του iphone η CPU και πιο ισχυρή Gould για να υποστηρίζει την οθόνη ?
Δημοσίευση 24/10/2012 - 14:40
Δημοσίευση 24/10/2012 - 14:43
Το οτι μας δουλευει η απλ.Το τελευταιο που της ειχε μεινει ηταν οτιποια η διαφορα απο 3 σε 4 δηλαδη? ουσιαστικη διαφορα...
"σεβοταν " τους πελατες της και δεν αλλαζε μοντελο καθε 3 και λιγο
βλεπε σαμμυ..Τωρα οσοι πηραν το 3 προχθες θα τραβανε τα μαλλια
τους για να μην πω τα @@@@@@ τους.Και μαμω τους "σεβασμους"
Βγαλανε την μαπα το 3αρι προχειρα για να μην χασουν οσους περιμεναν
για αναβαθμιση με επεξεργαστη που επιανε φωτια και τωρα πηγαν να το
μαζεψουν.Δεν νομιζω οτι κρατας ετσι μαγαζι φιλαρακο ΤΙΜ...
Στην ουσια εκαψε το 3αρι με αυτη την κινηση.Δεν θα μου φανει παραξενο
αν το τραβηξουν κι απο τα μαγαζια τελειως και αφησουν μονο το 2αρι και
μινι για ''φθηνες λυσεις''.
Τελευταία επεξεργασία από: karajim80, 24/10/2012 - 14:46
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες