Ευχαριστώ πολύ την apple που με "επέλεξε" για να κάνω το user acceptance test του iPad 3. Είμαι δύο μηνών κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου και πρώτη φορά αγοραστής apple προϊόντος. Μία μόλις μέρα μετά την παρουσίαση αισθάνομαι "περιχαρής" κάτοχος ενός είδους που εξαφανίστηκε πριν καν ενηλικιωθεί. Μπορώ ακόμη να ατενίζω στα ράφια το iPad 2 αλλά το δικό μου/μας προώρισται να είναι κάτι μετά το 2, πριν το mini και προάγγελος του 4 που τελικά το πήρε ο διάολος.
Ισως σε μερικούς φαίνονται υπερβολικά αυτά που λέω. Αλλο τόσο μου φαίνονται και μένα αυτά τα mumbo jumbo περί ανταγωνισμού και ότι η εταιρεία πρέπει να πάει μπροστά. Λες και την κρατούσα εγώ πίσω. Και ποιος καθορίζει τον ανταγωνισμό. Μήπως τα πράσινα καραφλοτριμέτωπα όντα που βλέπουμε σε ταινίες του hollywood? Κοιτάξτε να δείτε πως θα διαμορφώσω εγώ τον ανταγωνισμό σε λίγο.
Οφείλω πάντως να καταθέσω χωρίς φόβο και πάθος ότι ήταν από τα καλύτερα που μπορούσα να αγοράσω. Φινέτσα, λεπτότητα, χαρακτήρα, ταχύτητα σκέψης και μία μοιραία σαγήνη που με έκανε να θέλω και άλλα apple προϊόντα. Ηδη είχα αρχίσει να διαμορφώνω μία λίστα προτεραιότητας. Ευτυχώς όμως, συνέβη τώρα, και με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι έχω ακόμα εγωισμό. Και θα τον χρησιμοποιήσω.....σε πρώτη φάση για να ικανοποιήσω το εγώ μου και γιατί γουστάρω τη "δύναμη" που έχω να διαμορφώνω καταστάσεις. Ισως από τα λίγα πράγματα που μας έμεινε σε τούτο τον τόπο είναι ο εγωισμος.
Επειδή λοιπόν η apple με θυσίασε για την microsoftogooglesamsung θα θυσιάσω και εγώ τα χρήματά μου στα microsoftogooglesamsung lab ελπίζοντας ότι πολύ σύντομα θα βγει μια καλύτερη ανάλυση που θα αφήσει πίσω του την retina, και φυσικά αγκαλιάζοντας ότιδήποτε άλλο καινοτόμο προκύψει. Αντε....καιρός να πιω μέχρι τότε μια καλή ρετ(σ)ίνα. Στην υγειά σας.
Στην υγεια σου φιλε μου, αν και ολα αυτα τα θεωρω λιγο υπερβολικα :-)
Και εγω πριν δυο μηνες πηρα το ipad, αλλα δεν βρισκω κανεναν λογο να μην το χαιρομαι, επειδη η εταιρια αποφασισε να το αναβαθμισει.
Αν τις τελευταιες δυο μερες δηλαδη δεν ειχα δει τηλεοραση, δεν ειχα μπει στο ιντερνετ, δεν ειχα μαθει τελοσπαντων τι ειχε γινει στο event, δε θα συνεχιζα να χαιρομαι την συσκευη μου οπως τον προηγουμενο καιρο; Γιατι να μην συνεχισω να το κανω τωρα;
Ετσι κι αλλιως μπορει να το ειπαν 4gen, αλλα απλα ειναι οτι κανουν και στα αυτοκινητα καθε Χ χρονια με μικρες αλλαγες, κοινως facelift. Δεν ειναι νεο μοντελο.
Θα εδινες ποτε το αυτοκινητο σου για να παρεις το ιδιο με καποιες μικρες αλλαγες; Οχι. Δεν απευθυνεται σε σενα ετσι κ αλλιως.
Θα στεναχωριοσουν που θα εβλεπες οτι ανανεωθηκε το μοντελο; Δεν νομιζω..
Για αυτο συνεχιζει να κυκλοφορει το iPad 2, ως κατι διαφορετικο, εναλλακτικο και πιο φτηνο και το δικο μας ξαφνικα "εξαφανιστηκε" απο τα ραφια.
Τα υπολοιπα που λες καλα ειναι, συμφωνω και εγω οτι γενικοτερα πρεπει να ειμαστε πιο συνειδητοποιημενοι ως καταναλωτες, απλα μην μπερδευουμε και καποια πραγματα.
Η συσκευη σου λοιπον συνεχιζει να ειναι το ιδιο "καλυτερο πραγμα που μπορεις να αγορασεις" οπως λες και εσυ, και το εχεις ηδη. Κοιταξε να το χαρεις λοιπον, οπως κανουμε ολοι :-)
Τωρα αν σε ενδιαφερει τα 20-30-50 ευρω που θα χασεις απο την μεταπωλητικη αξια, αν το χαρεις οσο διαστημα το κρατησεις και "τα βγαλει τα λεφτα του" που λεμε, δεν θα σε νοιαξει και τοσο. Ετσι κι αλλιως αυτες οι συσκευες εχουν την καλυτερη μεταπωλητικη αξια απο καθε αλλη.