παει καρφί και το παιρνειΜια ερωτηση για φίλω που πάει στο λονδίνο για μια εβδομάδα...
Ανακοινωσαν οτι την πεμτη η παρασκευη θα πωλείται στα καταστηματα της apple uk...
Nα παει κατευθείαν στο καταστημα να το παρει η θα πρέπει να τους παρει τηλ για να του το φερουν...
Ξερετε πως γίνεται η διαδικασία
iPad 4
Δημοσίευση 28/10/2012 - 09:46
Ad
Δημοσίευση 28/10/2012 - 10:48
450€ έχει καινούργιο σφραγισμένο και απο κατάστημα. Πόσο θα έπρεπε δηλαδη να το πουλήσουν? Με τα τωρινά δεδομένα 350€ το πολύ για μεταχειρισμένο..Προς κατόχους iPad3. Καταλαβαίνω την πικρία κατόχων 3ης γενιάς κι εγω ειμαι κάτοχος. Πολλοί έσπευσαν να βγάλουν πωλητηριο το3αρι και έριξαν τις τιμές και κάτω απο 400 για το base model.
Παιδιά ΠΡΟΣΟΧΗ εκτός απο τη πίκρα ότι βγήκε το 4αρι νωρίς μην δίνεται το 3αρι τόσο χαμηλά. Το ipad4 ούτε με σφαίρες δεν θα κάνει βασική έκδοση 509 ευρώ. Δείτε το iPhone 5 ....πιστεύω min ipad4 στο Ελλαντα η τιμή θα είναι 580 ευρω. Οπότε 380 που πουλάνε κάποιοι αύριο θα χτυπιουνται.
Επίσης σκέφτεται λίγο πονηρά ρε παιδιά. Το ipad3 βγαίνει εκτός ΟΚ Αρα retina και καλο επεξεργαστη παίρνεις στο ipad4 στα 580 ευρω ή μόνο σε μτχ iPad 3.
Υπομονή και όχι σπασμοδικες κινήσεις ο θυμωμένος κάθεται μετανιωμένος....
Δημοσίευση 28/10/2012 - 11:53
Δημοσίευση 28/10/2012 - 12:12
Sorry για το off topic.
Δημοσίευση 28/10/2012 - 12:15
Δημοσίευση 28/10/2012 - 12:20
Τελευταία επεξεργασία από: Alexemp, 28/10/2012 - 12:22
Δημοσίευση 28/10/2012 - 12:22
Αν πάρουν το iPhone 5 όμως φίλε δεν θα έχουν λεφτά για το μετρό και το αεροπλάνο + δεν θα έχουν τρόπο επικοινωνίας γιατί δεν θα έχουν κάρτα.Δεν είπα ποτέ ότι η καταναλωτική συμπεριφορά ήταν υποδειγματική.Αυτο που με κούρασε πλέον και το ανέφερα εδώ (και off topic) είναι ότι τα καλομαθημενα είδαν ότι δεν έχουν λεφτά να πάρουν το καινούργιο παιχνιδάκι,τους πνίγει το άδικο και επειδή μέχρι φτάνουν μέχρι εκει κατηγορούν.Εχουν καταντήσει πιο γραφικοί και απο τους γραφικούς.Να σηκωθούν να φύγουν,ένα εισιτήριο και ένα μετρό μέχρι το αεροδρόμιο μακριά είναι.Αλλιως να αποδεχτούν την κατάσταση και να σταματήσουν να τα θέλουν όλα στο πιάτο.
Last offtopic from me..
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 28/10/2012 - 12:22
Δημοσίευση 28/10/2012 - 12:26
+1Αν πάρουν το iPhone 5 όμως φίλε δεν θα έχουν λεφτά για το μετρό και το αεροπλάνο + δεν θα έχουν τρόπο επικοινωνίας γιατί δεν θα έχουν κάρτα.
Last offtopic from me..
Δημοσίευση 28/10/2012 - 12:27
Ρε συ, εδω τις τελευταιες μερες βγαινουν τυποι απο εδω μεσα και αναφερουν οτι το κριτηριο αγορας μιας iDevice ειναι να εχουν το τελευταιο μοντελο, αδιαφορωντας για το εαν οι αναγκες τους υπερκαλυπτονται απο το ηδη υπαρχον...τι να λεμε;Επειδη παω συχνα Αγγλια λογω δουλειας,να γραψω οτι εκει ειναι τρελαμενοι με τα προιοντα apple.Το ποσοστο των ανθρωπων που ειχαν iphone ηταν πολυ μεγαλο.Αυτων ομως που ειχαν το τελευταιο μοντελο ηταν περιπου τα 3/5 απο αυτους που ειχαν iphone.Εδω περα οσους βλεπω με iphone εχουν το τελευταιο μοντελο,ακομα και αν δεν εχουν την οικονομικη ανεση για αυτο.Για αυτο και πιστευω οτι ακομα και σε κριση πολυ θα αγορασουν το τελευταιο μοντελο.(Αμα δεν υπηρχε η κριση ολοι θα ειμασταν με ενα 5αρι και 1000Ε να ειχε)
Δημοσίευση 28/10/2012 - 12:36
Ρε συ, εδω τις τελευταιες μερες βγαινουν τυποι απο εδω μεσα και αναφερουν οτι το κριτηριο αγορας μιας iDevice ειναι να εχουν το τελευταιο μοντελο, αδιαφορωντας για το εαν οι αναγκες τους υπερκαλυπτονται απο το ηδη υπαρχον...τι να λεμε;
Για τον λογο αυτο τα λαμογια θησαυριζουν πουλωντας αερα σε τιμη ευκαιριας.Γιατι υπαρχουν καποιοι κουτοπονηροι που πανε να αγορασουν πολυ φτηνοτερα απο οτι οι αλλοι(πιστευοντας οτι ειναι κλεμμενα κ.λ.π) και στο τελος μενουν με μια καρτα με 200Ε λιγοτερα.Δεν λεω να μην ψαχνεις σε skroutz(κ.α.) για καλυτερες τιμες καθως αυτο ειναι καταναλωτικη συνειδηση,αλλα το αλλο ειναι τελειως κουτοπονηρια.Αμα δεν αντεχεις να το παρεις,δεν θα σε κατηγορησει κανεις.Και εγω δεν θα προχωρησω σε αγορα του 5 γιατι θα διαθεσω τα λεφτα αυτα σε αλλες υποχρεωσεις μου και γιατι το κινητο μου υπερκαλυπτει τις αναγκες μου.
Δημοσίευση 28/10/2012 - 12:44
συμφωνώ!!! Πεταμένα λεφτα.Για τον λογο αυτο τα λαμογια θησαυριζουν πουλωντας αερα σε τιμη ευκαιριας.Γιατι υπαρχουν καποιοι κουτοπονηροι που πανε να αγορασουν πολυ φτηνοτερα απο οτι οι αλλοι(πιστευοντας οτι ειναι κλεμμενα κ.λ.π) και στο τελος μενουν με μια καρτα με 200Ε λιγοτερα.Δεν λεω να μην ψαχνεις σε skroutz(κ.α.) για καλυτερες τιμες καθως αυτο ειναι καταναλωτικη συνειδηση,αλλα το αλλο ειναι τελειως κουτοπονηρια.Αμα δεν αντεχεις να το παρεις,δεν θα σε κατηγορησει κανεις.Και εγω δεν θα προχωρησω σε αγορα του 5 γιατι θα διαθεσω τα λεφτα αυτα σε αλλες υποχρεωσεις μου και γιατι το κινητο μου υπερκαλυπτει τις αναγκες μου.
Δημοσίευση 28/10/2012 - 12:50
Είπα να μην πουλήσουν τωρα μετα όταν υπάρχει μόνο ipad4 στα ράφια retina θα παίρνεις μόνο με κανένα 600αρι καινούργιο ή μτχ ipad3 και σιγά τότε μην πάρεις με 350 iPad 3. Είπα δεν χρειάζεται πανικό450€ έχει καινούργιο σφραγισμένο και απο κατάστημα. Πόσο θα έπρεπε δηλαδη να το πουλήσουν? Με τα τωρινά δεδομένα 350€ το πολύ για μεταχειρισμένο..
Δημοσίευση 28/10/2012 - 13:28
Δημοσίευση 28/10/2012 - 15:40
εχω iphone 4 16gb απο την πρωτη μερα που βγήκε, σκεφτόμουν τώρα που θα ερθει το iphone 5 να κανω μια αναβαθμηση στο κινητο μου,
αλλα τσεκαρα της τιμες και δε ειμαι πολυ σιγουρος αν θελω να διαθεσω 740ευρο για ενα κινιτο....
μετα ειδα το ipad 4 ποθ εκανε την εμφάνιση του τις προάλλες και μιας που δεν εχω ipad (ηθελα καποτε να αγορασω το 3)λεω να στραφώ προς τα εκει , λετε να κρατησω το iphonaki μου και να
παρω ipad 4 , εναντι του iphone 5 ? η iphone 5 ?
τι τιμη θα εχει περίπου το ipad 4 16gb - ipad4 16gb+3g - 32gb και παει λεγοντας!?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες