Πάντως όλο αυτό περί Mea Culpa δεν μπορώ να πω ότι με βρίσκει σύμφωνο για ένα λόγο.
Οι γκρίνιες περί θερμοκρασίας, αργής φόρτισης κλπ μετά τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας είχαν κοπάσει.
Όπως σε όλα τα προϊόντα.
Οπότε δεν είναι να πεις ότι τους πίεζε κανείς να το αλλάξουν.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι απλά έγινε για να αλλάξει την εποχή του release του iPad.
Διαβάζεται τι γράφετε ρε παιδια ? Παρουσίασε προιον 2 φορες ισχυρότερο μονο και μονο για να αλλξει το release cycle ? To γεγονος οτι καποιες προηγουμενες επενδυσεις της εχουν αρχισει να αποδιδουν ουτε περναει απο το μυαλο σας ?
Πιστεύω ότι η αππλε προσδοκεί από το φανατικό της κοινό (που δεν είμαστε εμείς οι Ελληνες) αλλα΄αμερικανακια και ασιάτες να τους παίρνει από τις τσέπες τους γύρω στις 2000$ κάθε χρόνο.....
Και ακόμα είναι η αρχή περιμένετε να κυκλοφορίσει και η τηλεόραση που ετοιμάζουν...
Αυτο δεν ειναι κακο ουτε κατακριτεο αν ξοδευεις περισσοτερα σε μετοχες της παρα στα προιοντα της. Επιπλεον δεν ειναι καθόλου κακο ουτε για τους μη φανατικους της Apple καταναλωτες
To user experience δεν αλλάζει με την προσθήκη ενός πιο γρήγορου επεξεργαστή όταν και ο προηγούμενος δεν είχε προβλήματα απόδοσης.
Η Apple από τη μεριά της καλά έκανε, έχει μια στρατηγική. Εγώ ως χρήστης δεν μπορώ να πω ότι έκανε καλά, τη στιγμή που ακύρωσε το ipad 3 και κράτησε στην αγορά το 2.
Αν άφηνε στην αγορά το 3 και καταργούσε το 2 πόσο θα πουλούσε το 4 με την απείρως καλύτερη CPU?
Κίνηση μάρκετινγκ ήταν η κατάργηση του ipad 3 εκτός των προβλημάτων υπερθέρμανσης που είχε.
Εχω ενα ipad 3. Ειναι η αγαπημένη μου συσκεύη. Ξερω ακριβώς γιατι την πήρα και την απολαμβάνω. Δεν εχει προβλήματα με το user experience. Και σε διαβεβαιωνω κανένα πρόβλημα με υπερθερμανση.
Προσεξε όμως : Γράφω software για το ipad που μάλιστα εχει να κάνει με επεξεργασια εικόνας/video. Υπολογιζω οτι η εφαρμογη μου θα πετυχαινει άνετα 30fps στο νεο ipad 4 κανοντας την real-time (ενω δύσκολα ξεπερναει τα 12 στο iPad 3). Καταλαβαινεις τωρα πως επηρρεάζεται το user-exeprience με αναν καλυτερο επεξεργαστη
Δινει δυνατοτητες στους developers για να πανε τα πραγματα μακρυτερα. Και υστερα μιλατε για ελειψη innovation απο την Apple