Μια χαρά διαβάζω τι γράφω μην ανησυχείς.Διαβάζεται τι γράφετε ρε παιδια ? Παρουσίασε προιον 2 φορες ισχυρότερο μονο και μονο για να αλλξει το release cycle ? To γεγονος οτι καποιες προηγουμενες επενδυσεις της εχουν αρχισει να αποδιδουν ουτε περναει απο το μυαλο σας ?
Το έχω αναλύσει και παλιότερα.
Θεωρώ ότι η Apple ήθελε να πάει τα release του iPad από Μάρτιο σε Φθινόπωρο μιας και τη συμφέρει περισσότερο λόγω εορταστικής περιόδου.
Αν λοιπόν άφηνε ενάμιση χρόνο χωρίς release μέχρι το Φθινόπωρο του 2013, από τη μία θα βρισκόταν πίσω από τον ανταγωνισμό (τον όποιον ανταγωνισμό υπάρχει στα tablet τέλος πάντων) και από την άλλη θα είχε πολύ γκρίνια από τους καταναλωτές.
Οπότε σου λέει ας βγάλω ένα μοντέλο με ότι εξέλιξη έχω κάνει τεχνολογικά τους τελευταίους 7 μήνες ώστε να με βγάλει για άλλον ένα χρόνο.
Και αυτό ακριβώς έκανε.
Έβαλε το lightning και την 720p facetime camera.
Πήρε και τον νέο Α6 επεξεργαστή της και του έκανε ότι ακριβώς είχε κάνει και στον Α5 για να τον βάλει στο iPad 3.
Τον έκανε Α6Χ και τον έβαλε.
Σε όλες τις συσκευές μου τη φωτεινότητα την έχω στη μέση.Ε και γω χαμηλη φωτεινοτητα εχω ως επι το πλειστον,κυριως για λογους εξοικονομησης.αλλα το μεγαλειο της οθονης το απολαμβανεις σε φουλ φωτεινοτητα
Ειδικά στο iPad δοκιμάζοντας να τη βάλω στο τέρμα, πραγματικά τυφλώθηκα.
Μόνο σε εξωτερικό χώρο θα μπορούσα να το αντέξω σε full φωτεινότητα.
Όσο για τις θερμοκρασίες, ναι το iPad ζεσταίνεται σε παιχνίδια και σε βαριές δουλειές.
Αλλά στις ίδιες εργασίες το iPhone θερμαίνεται ΠΟΛΥ περισσότερο και δεν έχω ακούσει ποτέ γκρίνια για αυτό...