Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

iPad 4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
923 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#856   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 27/11/2012 - 23:34

Εγώ αύριο το απόγευμα θα είμαι στα Public πάντως.

Με το να προσπαθήσεις δεν έχεις να χασεις τίποτα.

Οπότε πήγαινε.

Αλλά δίκιο δεν έχεις δυστυχώς...

Αν δηλαδή δεν στο αλλάξουν δεν μπορείς να τους πεις απολύτως τίποτα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#857   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.337 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 27/11/2012 - 23:38

Αρα παιδιά από ότι κατάλαβα εμείς ψάχνουμε το α1460;

#858   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 27/11/2012 - 23:39

Ουασιαστικα ειναι αδυνατο, γιατι ενα μεταχειρισμενο iPad του ειναι αχρηστο.

Η Apple θα μπορουσε να το πουλησει στην χειροτερη περιπτωση ως refurbished

Το public στη μοναδικη περιπτωση ειναι να στο παιρνουν στην σκοτωμενη τιμη που επαιρναν και παλια κινητα, κονσολες κτλ.

#859   tsitas

tsitas

iPH User

• 111 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/11/2012 - 23:54

Τι γίνεται αν το αφήσω να πάει κάτω απο 5% ;;;;

παιδιά, ηρεμήστε,
μην τρομοκρατήστε.
οι μπαταριές είναι (Η)Λίθιου. ;-)
δεν καταλαβαίνουν από φορτίσεις.
μην ακούτε τισ μαμακιες των άσχετων

#860   thes1os

thes1os

iPH User

• 102 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 28/11/2012 - 00:05

Με το να προσπαθήσεις δεν έχεις να χασεις τίποτα.

Οπότε πήγαινε.

Αλλά δίκιο δεν έχεις δυστυχώς...

Αν δηλαδή δεν στο αλλάξουν δεν μπορείς να τους πεις απολύτως τίποτα.

Το public στη μοναδικη περιπτωση ειναι να στο παιρνουν στην σκοτωμενη τιμη που επαιρναν και παλια κινητα, κονσολες κτλ.

ΟΚ δε λέω ότι έχω "δίκιο" απλά το λέω με αφορμή: Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα ένα ΝΟΚΙΑ κινητό των 30€ !!! Σε δύο μέρες τους πήρα τηλ και τους είπα "το χρησιμοποίησα δύο μέρες, δε μου αρέσει δε μου κάνει". Μου είπαν "φέρτο πίσω, έχεις δικάιωμα. Και πέρνεις ότι άλλο θες". Έτσι και έγινε. Επέστρεψα κουτάκια - σακουλάκια - μπιχλιμπιδάκια, πήρα ένα Samsung των 35€ (ξοδευτηκα...) και πλήρωσα τη διαφορά.

Τώρα στο iPad πώς θα εφαρμόσουν διαφορετική πολιτική; Στο ίδιο άνθρωπο. Λόγω τιμής? Δε θα πάω με κανα τσαμπουκα. Θα πάω να ρωτήσω. Είδομεν. Θα σας πώ αύριο.

#861   livistros

livistros

iPH Contributor

• 1.024 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 28/11/2012 - 00:19

Αρα παιδιά από ότι κατάλαβα εμείς ψάχνουμε το α1460;

Απ'ότι φαίνεται μάλλον

#862   cbpiaa

cbpiaa

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:ΚΩΣΤΑΣ ST200

Δημοσίευση 28/11/2012 - 00:27

ΟΚ δε λέω ότι έχω "δίκιο" απλά το λέω με αφορμή: Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα ένα ΝΟΚΙΑ κινητό των 30€ !!! Σε δύο μέρες τους πήρα τηλ και τους είπα "το χρησιμοποίησα δύο μέρες, δε μου αρέσει δε μου κάνει". Μου είπαν "φέρτο πίσω, έχεις δικάιωμα. Και πέρνεις ότι άλλο θες". Έτσι και έγινε. Επέστρεψα κουτάκια - σακουλάκια - μπιχλιμπιδάκια, πήρα ένα Samsung των 35€ (ξοδευτηκα...) και πλήρωσα τη διαφορά.

Τώρα στο iPad πώς θα εφαρμόσουν διαφορετική πολιτική; Στο ίδιο άνθρωπο. Λόγω τιμής? Δε θα πάω με κανα τσαμπουκα. Θα πάω να ρωτήσω. Είδομεν. Θα σας πώ αύριο.

Αδερφε καλησπερα. Η αλλαγη στην Ελλαδα δεν γινεται. Στο λεω εγγυημενα γιατι το αγορασα το 3αρι 06-10-12 και παρουσιαστηκε το 4αρι 12-10-12! Μετα απο επικοινωνια με κωτσοβολο(αγορα), isquare(επισημος αντιπροσωπος), με τον Mahmud απο εξυπηρετηση πελατων Apple στο γνωστο νουμερο, αρνητικο feedback στην επισημη σελιδα της Apple.com ( το mail υπαρχει αν θελετε σας το παραθετω) στη φορμα του contact us για να τους δηλωσω την απογοητευση μου ως καταναλωτη και τις αλλαγες που εγιναν σε πελατες του εξωτερικου. Mail απαντησης πηρα μονο για να αξιολογησω την εξυπηρετηση που ειχα απο τον Mahmud... Φυσικα τι να μου πει και ο Mahmud "apple store policy at the Stockton Street store in San Francisco" στην Ελλαδα που τους μοσχοπληρωνουμε δεν εχουμε Apple store για να γινει κατι τετοιο οποτε κρατα το 3rd gen. Φυσικα η αλλαγη γινεται ΜΟΝΟ κλειστο με τη ζελατινα του μεσα σε 14 μερες οπως ειπε φιλος πιο πανω!

#863   livistros

livistros

iPH Contributor

• 1.024 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 28/11/2012 - 00:42

Αδερφε καλησπερα. Η αλλαγη στην Ελλαδα δεν γινεται. Στο λεω εγγυημενα γιατι το αγορασα το 3αρι 06-10-12 και παρουσιαστηκε το 4αρι 12-10-12! Μετα απο επικοινωνια με κωτσοβολο(αγορα), isquare(επισημος αντιπροσωπος), με τον Mahmud απο εξυπηρετηση πελατων Apple στο γνωστο νουμερο, αρνητικο feedback στην επισημη σελιδα της Apple.com ( το mail υπαρχει αν θελετε σας το παραθετω) στη φορμα του contact us για να τους δηλωσω την απογοητευση μου ως καταναλωτη και τις αλλαγες που εγιναν σε πελατες του εξωτερικου. Mail απαντησης πηρα μονο για να αξιολογησω την εξυπηρετηση που ειχα απο τον Mahmud... Φυσικα τι να μου πει και ο Mahmud "apple store policy at the Stockton Street store in San Francisco" στην Ελλαδα που τους μοσχοπληρωνουμε δεν εχουμε Apple store για να γινει κατι τετοιο οποτε κρατα το 3rd gen. Φυσικα η αλλαγη γινεται ΜΟΝΟ κλειστο με τη ζελατινα του μεσα σε 14 μερες οπως ειπε φιλος πιο πανω!

Κανείς δεν αντιλέγει, άλλωστε η apple έλεγε επιστροφές μονο με συναίνεση του apple store αγοράς σας...

#864   galanakop

galanakop

iPH Enthousiast

• 511 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 29/11/2012 - 11:54

I Εδώ και τέσσερις ημέρες συμβιώνουν μαζί τα δύο ταμπλετ - τερατακια που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην αγορά...
Ipad 4generation end Nexus 10
Πραγματικά αν έπρεπε να διαλέξω ένα από τα δύο πιστέψτε με ή επιλογή θα ήταν πολύ δύσκολη...
Και επειδή το να τα κρατήσω και τα δύο είναι υπερβολή πρέπει το ένα από τα δύο να μπει σε μια ωραιότατη αγγελία πωλήσεις...
Ποιο όμως...

#865   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.337 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 29/11/2012 - 11:54

μιλησα με isquare και μου ειπε οτι τα cellular τα περιμενουν σε 10 μερες...Σημερα μου ειπε εφυγε το φορτηγο απο το εργοστασιο.

#866   thes1os

thes1os

iPH User

• 102 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 30/11/2012 - 19:25

Με πολύ μεγάλη μου χαρά... μόλις επέστρεψα στο σπίτι απο τα Public έχοντας αλλάξει το iPad 3 που αγόρασα πρίν μία εβδομάδα (23/11/2012) με το νέο iPad4 ! ! ! ! ! ! !

Πλήρωσα τη διαφορά 20€.

Όλα γίνονται. Και χωρίς κανένας να πεί κουβέντα. Λες και ήταν το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο....

#867   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 30/11/2012 - 19:43

Στην ουσία έκανες χρήση του δικαιώματός σου που προσφερει το Public να επιστρέψεις το προϊόν μέσα σε ένα χρονικό διάστημα και να πάρεις πίσω τα χρήματά σου και μετά αγόρασες ένα 4.

Μία χαρά.

Το ίδιο έκαναν και τα Multirama παλιότερα.

Μακάρι μόνο να μην το πλασάρουν σε κανένα για καινούριο το δικό σου!

#868   iparout

iparout

iPH User

• 136 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 01/12/2012 - 19:34

Τελικά το gps (χαρτεσ,υπηρεσιεσ τοποθεσιασ) δουλεύει στο ipad 4 wifi, οταν αυτο είναι συνδεδεμένο σε iPhone hotspot ;

Τελευταία επεξεργασία από: iparout, 01/12/2012 - 19:36

#869   galanakop

galanakop

iPH Enthousiast

• 511 μηνύματα

Δημοσίευση 05/12/2012 - 16:50

Τελικά το gps (χαρτεσ,υπηρεσιεσ τοποθεσιασ) δουλεύει στο ipad 4 wifi, οταν αυτο είναι συνδεδεμένο σε iPhone hotspot ;

Δουλεύει κανονικά...
Μόλις τεσταρισα...

#870   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 05/12/2012 - 18:40

Δουλεύει κανονικά...
Μόλις τεσταρισα...

Σε απλό wifi, ή 4G μοντέλο;
Γιατί ο φίλος λέει για το απλό μοντέλο wifi που δεν έχει δέκτη gps..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες