Με το να προσπαθήσεις δεν έχεις να χασεις τίποτα.Εγώ αύριο το απόγευμα θα είμαι στα Public πάντως.
Οπότε πήγαινε.
Αλλά δίκιο δεν έχεις δυστυχώς...
Αν δηλαδή δεν στο αλλάξουν δεν μπορείς να τους πεις απολύτως τίποτα.
Δημοσίευση 27/11/2012 - 23:34
Με το να προσπαθήσεις δεν έχεις να χασεις τίποτα.Εγώ αύριο το απόγευμα θα είμαι στα Public πάντως.
Δημοσίευση 27/11/2012 - 23:38
Δημοσίευση 27/11/2012 - 23:39
Δημοσίευση 27/11/2012 - 23:54
παιδιά, ηρεμήστε,Τι γίνεται αν το αφήσω να πάει κάτω απο 5% ;;;;
Δημοσίευση 28/11/2012 - 00:05
Με το να προσπαθήσεις δεν έχεις να χασεις τίποτα.
Οπότε πήγαινε.
Αλλά δίκιο δεν έχεις δυστυχώς...
Αν δηλαδή δεν στο αλλάξουν δεν μπορείς να τους πεις απολύτως τίποτα.
Ουασιαστικα ειναι αδυνατο, γιατι ενα μεταχειρισμενο iPad του ειναι αχρηστο.
Η Apple θα μπορουσε να το πουλησει στην χειροτερη περιπτωση ως refurbished
Το public στη μοναδικη περιπτωση ειναι να στο παιρνουν στην σκοτωμενη τιμη που επαιρναν και παλια κινητα, κονσολες κτλ.
Δημοσίευση 28/11/2012 - 00:19
Απ'ότι φαίνεται μάλλονΑρα παιδιά από ότι κατάλαβα εμείς ψάχνουμε το α1460;
Δημοσίευση 28/11/2012 - 00:27
Αδερφε καλησπερα. Η αλλαγη στην Ελλαδα δεν γινεται. Στο λεω εγγυημενα γιατι το αγορασα το 3αρι 06-10-12 και παρουσιαστηκε το 4αρι 12-10-12! Μετα απο επικοινωνια με κωτσοβολο(αγορα), isquare(επισημος αντιπροσωπος), με τον Mahmud απο εξυπηρετηση πελατων Apple στο γνωστο νουμερο, αρνητικο feedback στην επισημη σελιδα της Apple.com ( το mail υπαρχει αν θελετε σας το παραθετω) στη φορμα του contact us για να τους δηλωσω την απογοητευση μου ως καταναλωτη και τις αλλαγες που εγιναν σε πελατες του εξωτερικου. Mail απαντησης πηρα μονο για να αξιολογησω την εξυπηρετηση που ειχα απο τον Mahmud... Φυσικα τι να μου πει και ο Mahmud "apple store policy at the Stockton Street store in San Francisco" στην Ελλαδα που τους μοσχοπληρωνουμε δεν εχουμε Apple store για να γινει κατι τετοιο οποτε κρατα το 3rd gen. Φυσικα η αλλαγη γινεται ΜΟΝΟ κλειστο με τη ζελατινα του μεσα σε 14 μερες οπως ειπε φιλος πιο πανω!ΟΚ δε λέω ότι έχω "δίκιο" απλά το λέω με αφορμή: Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα ένα ΝΟΚΙΑ κινητό των 30€ !!! Σε δύο μέρες τους πήρα τηλ και τους είπα "το χρησιμοποίησα δύο μέρες, δε μου αρέσει δε μου κάνει". Μου είπαν "φέρτο πίσω, έχεις δικάιωμα. Και πέρνεις ότι άλλο θες". Έτσι και έγινε. Επέστρεψα κουτάκια - σακουλάκια - μπιχλιμπιδάκια, πήρα ένα Samsung των 35€ (ξοδευτηκα...) και πλήρωσα τη διαφορά.
Τώρα στο iPad πώς θα εφαρμόσουν διαφορετική πολιτική; Στο ίδιο άνθρωπο. Λόγω τιμής? Δε θα πάω με κανα τσαμπουκα. Θα πάω να ρωτήσω. Είδομεν. Θα σας πώ αύριο.
Δημοσίευση 28/11/2012 - 00:42
Κανείς δεν αντιλέγει, άλλωστε η apple έλεγε επιστροφές μονο με συναίνεση του apple store αγοράς σας...Αδερφε καλησπερα. Η αλλαγη στην Ελλαδα δεν γινεται. Στο λεω εγγυημενα γιατι το αγορασα το 3αρι 06-10-12 και παρουσιαστηκε το 4αρι 12-10-12! Μετα απο επικοινωνια με κωτσοβολο(αγορα), isquare(επισημος αντιπροσωπος), με τον Mahmud απο εξυπηρετηση πελατων Apple στο γνωστο νουμερο, αρνητικο feedback στην επισημη σελιδα της Apple.com ( το mail υπαρχει αν θελετε σας το παραθετω) στη φορμα του contact us για να τους δηλωσω την απογοητευση μου ως καταναλωτη και τις αλλαγες που εγιναν σε πελατες του εξωτερικου. Mail απαντησης πηρα μονο για να αξιολογησω την εξυπηρετηση που ειχα απο τον Mahmud... Φυσικα τι να μου πει και ο Mahmud "apple store policy at the Stockton Street store in San Francisco" στην Ελλαδα που τους μοσχοπληρωνουμε δεν εχουμε Apple store για να γινει κατι τετοιο οποτε κρατα το 3rd gen. Φυσικα η αλλαγη γινεται ΜΟΝΟ κλειστο με τη ζελατινα του μεσα σε 14 μερες οπως ειπε φιλος πιο πανω!
Δημοσίευση 29/11/2012 - 11:54
Δημοσίευση 29/11/2012 - 11:54
Δημοσίευση 30/11/2012 - 19:25
Ουασιαστικα ειναι αδυνατο, γιατι ενα μεταχειρισμενο iPad του ειναι αχρηστο.
Η Apple θα μπορουσε να το πουλησει στην χειροτερη περιπτωση ως refurbished
Το public στη μοναδικη περιπτωση ειναι να στο παιρνουν στην σκοτωμενη τιμη που επαιρναν και παλια κινητα, κονσολες κτλ.
Αδερφε καλησπερα. Η αλλαγη στην Ελλαδα δεν γινεται. Στο λεω εγγυημενα γιατι το αγορασα το 3αρι 06-10-12 και παρουσιαστηκε το 4αρι 12-10-12! Μετα απο επικοινωνια με κωτσοβολο(αγορα), isquare(επισημος αντιπροσωπος), με τον Mahmud απο εξυπηρετηση πελατων Apple στο γνωστο νουμερο, αρνητικο feedback στην επισημη σελιδα της Apple.com ( το mail υπαρχει αν θελετε σας το παραθετω) στη φορμα του contact us για να τους δηλωσω την απογοητευση μου ως καταναλωτη και τις αλλαγες που εγιναν σε πελατες του εξωτερικου. Mail απαντησης πηρα μονο για να αξιολογησω την εξυπηρετηση που ειχα απο τον Mahmud... Φυσικα τι να μου πει και ο Mahmud "apple store policy at the Stockton Street store in San Francisco" στην Ελλαδα που τους μοσχοπληρωνουμε δεν εχουμε Apple store για να γινει κατι τετοιο οποτε κρατα το 3rd gen. Φυσικα η αλλαγη γινεται ΜΟΝΟ κλειστο με τη ζελατινα του μεσα σε 14 μερες οπως ειπε φιλος πιο πανω!
Δημοσίευση 30/11/2012 - 19:43
Δημοσίευση 01/12/2012 - 19:34
Τελευταία επεξεργασία από: iparout, 01/12/2012 - 19:36
Δημοσίευση 05/12/2012 - 16:50
Δουλεύει κανονικά...Τελικά το gps (χαρτεσ,υπηρεσιεσ τοποθεσιασ) δουλεύει στο ipad 4 wifi, οταν αυτο είναι συνδεδεμένο σε iPhone hotspot ;
Δημοσίευση 05/12/2012 - 18:40
Σε απλό wifi, ή 4G μοντέλο;Δουλεύει κανονικά...
Μόλις τεσταρισα...
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες