Αναφέρθηκα στην πλοήγηση συγκεκριμένα, γιατί είναι το μόνο πράγμα που χρειάζεται διαρκή ενημέρωση της τοποθεσίας σου και αν τελικά το hotspot προσφέρει τις υπηρεσίες αυτές αλλά με καθυστέρηση, καταλαβαίνεις ότι κάπου υπάρχει πρόβλημα..Φίλε μου δεν είναι μόνο η πλοήγηση..υπάρχουν και άλλες εφαρμογές που χρειάζονται την τοποθεσίας σου..δεν θα τις απαριθμήσω γιατί δεν είναι σωστό.
Από εκεί και πέρα σκέψου το καλοκαίρι στην παραλία..να έχεις το iPhone σε hotspot και σε 2-3 το πολύ ώρες να θέλεις φορτιστή...δεν νομίζω να έχει βγει ξαπλώστρα με πρίζα ακόμη!!
Και σου μιλάω εκ πείρας και με συμβόλαιο κινητής που έχει και 750 mb δεδομένων.
Καλό το wi-fi only αλλά δεν ζούμε στην Ηαλλία που όπου και αν πας υπαρχει wi-fi.
Πάμε παλι λοιπόν....περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!!!
Αντίθετα οι υπόλοιπες εφαρμογές ναι μεν χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τοποθεσίας (και δεν χρειάζεται να τις απαριθμήσουμε γιατί είναι όντως πολλές!) αλλά δεν έχει και τόσο σημασία αν έχει ή όχι καθυστέρηση στον εντοπισμό της θέσης.
Βέβαια με την μπαταρία έχεις ένα δίκιο, με το hotspot την ρουφάει πραγματικά.. Αλλά στην παραλία το ipad;; Κρίμα είναι.. Και θα χάσεις τόσα άλλα πράγματα που μπορείς να δεις εκεί , άσε που εύκολα μπορεί να στο κλέψει κιόλας.
Τέλοσπαντων, από κει και πέρα όπως τα λες, περί ορέξεως.. Ας πούμε εμένα για την ώρα δεν μου έχει χρειαστεί κάτι τέτοιο ούτε μου έχει λείψει κάτι που δεν είναι cellular.. Αντίθετα έχω μετανιώσει που πήρα το 16GB και όχι κάποιο μεγαλύτερο και εκεί έχω όντως ένα πρόβλημα..