Νέος χρήστης και JailBreak: 10 Must Have Tweaks
Δημοσίευση 25/10/2012 - 20:42
Ad
Δημοσίευση 25/10/2012 - 21:00
Και εγω ncsettings χρησιμοποιω, αλλα για μενα δεν πρεπει να αντικαταστησει στην λιστα το sbsettings. Εχει καποιες επιλογες στις ρυθμισεις πολυ χρησιμες που δεν εχει το ncsettings (και τις οποιες μπορεις να αντικαταστησει εν μερει μονο το springtomize), συν οτι μπορεις να προσθεσεις διακοπτες, κατι που δεν μπορεις να κανεις στο ncsettings.εγω θα εβαζα επιπλεον το multiflow και το nc settings(αντι sbssettings)...και σιγουρα το remove background(απορω πως λειπει κατι τετοιο απο τη λιστα)
Για το remove background που λες, υπαρχει αν δεν κανω λαθος το weekillbackground, στο δευτερο μερος της λιστας που εχει φτιαξει ο Νικος.
Δημοσίευση 25/10/2012 - 21:03
Τελευταία επεξεργασία από: pinturicchio, 25/10/2012 - 21:04
Δημοσίευση 25/10/2012 - 21:27
Οχι δεν ειναι σε αυτο το θεμα, ειναι σε αλλο (Vol 2) που θα βρεις και αυτο στην ενοτητα cydia store.μονο το βασικο πρωτο ποστ ειδα και δεν ειδα κατι εκει γι αυτο το πα...αν ειπωθηκε πιο μετα δεν ξερω
Και οντως το τσεκαρα και αναφερει το weekillbackground ο Νικος.
Δημοσίευση 26/10/2012 - 07:55
Δε θα ξαναχρειαστειτε sbsettings. Εχει πάνω απο 15 διακόπτες με ενα κλικ κ άπειρες δυνατότητες παραμετροποιησης
Δημοσίευση 26/10/2012 - 08:02
Δημοσίευση 26/10/2012 - 11:22
Το ειχα τον τελευταιο καιρο πριν αναβαθμισω σε iOS6. Ειχα διαγραψει sbsettings και ncsettings.360 battery saver.
Δε θα ξαναχρειαστειτε sbsettings. Εχει πάνω απο 15 διακόπτες με ενα κλικ κ άπειρες δυνατότητες παραμετροποιησης
Οπως λες και εσυ πολυ καλο, πολυ γρηγορο με πολλους διακοπτες, λειτουργει στην lockscreen, και εχει πραγματα για την μπαταρια που κανενα αλλο δεν εχει. Το ειχα βαλει κ παλιοτερα αλλα ειχε bug στο παραθυρο και ανοιγε αλλα μετα απο 1 sec οι διακοπτες εξαφανιζοταν.
Βεβαια δεν το ειχα πολυ καιρο για να δω αν παιζει κατι με την μπαταρια (κατι που γινοταν με το 360mobilesafe) αλλα τις μερες που το ειχα δεν παρατηρησα κατι.
Για οσους ενδιαφερονται στο cydia θα γραψουν στην αναζητηση 360 και (πριν πατησουν search) θα εμφανιστουν δυο πακετα με κινεζικα γραμματα. Το ενα ειναι το battery saver (μπαινετε μεσα στο πακετο, αυτο που εχει εικονιδιο μια μπαταρια)
Δημοσίευση 26/10/2012 - 11:25
Δημοσίευση 26/10/2012 - 11:29
Δημοσίευση 26/10/2012 - 11:36
Εγω οχι μονο τα διαβαζω, αλλα με iphone χωρις jailbreak τα δοκιμαζω ολα εκει πλεον..Εδω θα ηθελα να γραψω οτι οσοι εχουν ipad να μην διαβαζουν τα παραπανω καθως πλεον ειναι αναφορα σε παρανομο υλικο.Ευχαριστω.
Ασε που δεν καταλαβαινει τιποτα απο κολληματα κ μπαταριες.. 2,5 μηνες το εχω εχουν περασει τοσα απο πανω του και ουτε μισο κολλημα.. Στο iphone θα ειχα κανει δυο restore σε αυτο το διαστημα για να καθαρισει :-P
Παρα πολυ καλο οπως και το αντιστοιχο battery saver που ειπαμε πιο πανω..Και το mobile safe ειναι καλο. Χειρισμός απο απόσταση σε περίπτωση κλοπής με SMS.Απο θέματα ασφαλείας θα σε γελασω.Αν καίγεσαι μη βάλεις κατι που μπαίνει τοσο βαθιά στο IOS
Δυστυχως ομως πολλα προβληματα, οποτε το εχω βαλει εχω προβλημα με την μπαταρια..
Συνεχεια κατεβαινει το πακετο, αναβαθμισεις, αλλα ολο ιδια τα βλεπω (τωρα βεβαια εχω κανα μηνα να το βαλω)
Καποια στιγμη ελπιζω να φτιαξει γιατι προσφερει πολυ καλα πραγματα.
Δημοσίευση 26/10/2012 - 11:36
Εγω οχι μονο τα διαβαζω, αλλα με iphone χωρις jailbreak τα δοκιμαζω ολα εκει πλεον
Μεγαλο λαθος.Η μαμα apple το ξεκαθαρισε παντως.Και η σκεψη της ειναι τρομερη,γιατι στο ipad θεωρει παρανομο το JB,στο iphone παλι οχι.Συγχαρητηρια για αλλη μια φορα!
Δημοσίευση 26/10/2012 - 12:03
Δεν ειναι αποφαση της apple φιλε, ειναι δικαστικη αποφαση.Μεγαλο λαθος.Η μαμα apple το ξεκαθαρισε παντως.Και η σκεψη της ειναι τρομερη,γιατι στο ipad θεωρει παρανομο το JB,στο iphone παλι οχι.Συγχαρητηρια για αλλη μια φορα!
Μην τα μπερδευεις
Δημοσίευση 26/10/2012 - 16:40
Να κάνεις τι ακριβώς?
Σε ποιο iOS είσαι? Cracked?
Στην 5.1.1 ναι cracked
Δημοσίευση 26/10/2012 - 16:44
Να κάνεις τι ακριβώς?
Σε ποιο iOS είσαι? Cracked?
Nα κλεινεις wi-fi και τετοια
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες