Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Jailbreak vs Factory Defaults!

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
17 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   magdak

magdak

iPH newbie

• 66 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 22/11/2009 - 13:30

Ετσι που λετε παιδια!εχω μπερδευτειιι!!απο τη μια βλεπω οτι με το jailbreak μπορεις να βαλεις ο,τι εσυ θελεις και να αξιοποιησεις καθε δυνατοτητα του(σχεδον),ενω απο την αλλη διαβαζω οτι ναι μεν σου προσφερει πολλα ομως σιγουρα εχει καποια καθυστερηση και καποια κολληματα,γινεται πιο αργο κλπ...εσεις που εχετε χρησιμοποιησει το κινητο και με τους 2 τροπους,τι εχετε να πειτε?τι θα μου προτεινατε?και επισης μπορει καποιος να εχει αυτα που προσφερει το jb αν απλα αγοραζει τα apps απο το appstore?σας παρακαλω να ειστε αντικειμενικοι ομως ε?! καλα,οσο μπορειτε τουλαχιστον! :blush:
περιμενω απαντησεις σαας!μη με ξεχασετεεε! :rolleyes:

ευχαριστω guyyys!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.755 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 22/11/2009 - 13:53

φιλε μου στην αρχη εγω ημουν και κατα του iphone και του jailbreak κτλ.πλεον οποιος φιλος με ρωταει τι κινητο να παρει του λεω iphone με κλειστα ματια(αν εχει φυσικα ορεξη να ψαξει και να μαθει).η αποψη μου ειναι να το κανεις jailbreak γιατι θα δεις καποια πραγματα που δεν φανταζοσουν οτι κανει αυτο το κινητο.εγω το εχω κανει jb για τρεις λογους:1)αναφορα στα sms 2)160 χαρακτηρες στα sms και 3)διαχειρηση κλησεων.δεν εχω παψει να αγοραζω εφαρμογες απο το appstore και ουτε θα το κανω παρολο που μεσω jb υπαρχει τροπος να περνας οτι εφαρμογη θες δωρεαν(εννοω αυτες του appstore).τωρα η αποφαση ειναι δικη σου για το τι θα κανεις.οσον αφορα μπαταρια,κολληματα και τετοια εγω που ειχα το 3G και τωρα τελευταια αγορασα και το 3GS και τα δυο jailbroken δεν ειχα κανενα παραπονο απο κανενα.ελπιζω να σε διαφωτισα εστω και λιγο...

#3   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 22/11/2009 - 14:05

Μαγδα γεια σου.Αρχικα θα πρεπει να γνωριζεις οτι το jailbreak ουσιαστικα απελευθερωνει την συσκευη απο της ανοητες προστασιες που εχει ορισει σκοπιμα η Apple.Οσον αφορα την ταχυτητα ναι εχει μια μικρη αποκληση αναλογικα παντα,με την χρηση μιας συσκευης που δεν εχει δεχτει την συγκεκριμενη ενεργεια.Τα κοληματα που ρωτησες συνηθως εμφανιζωνται σε χρηστες που δεν δινουνε βαση στον "οδηγο για νεους χρηστες" και το "iPhone Dictionary" ωστε να ΚΛΤΑΝΟΗΣΟΥΝΕ βασικες ορολογιες και λειτουργιες της συσκευης.Οι εφαρμογες του cydia δεν παρεχωντε απο το AppStore διοτι δεν εγκρινωνται απο την ιδια την Apple συνηθος.ελαχιστες απο αυτες μπορεις να της της βρεις και στο AppStore αλλα σε αλλη μορφη και με περισοτερους φραγμους(για να παρουνε την εγκριση της Apple) και συνηθος δεν ειναι και τοσο λειτουργικες.Η ασφαλεια της συσκεης σχετικα με το jailbreak ειναι καθαρα θεμα του χρηστη στο αν,πριν προβει σε οποιαδηποτε ενεργεια συμβουλευτει καποιον με καποια εμπειρια παραπανω για να κανει το οτιδηποτε μεχρι να ειναι σε θεση να πρατει μονος του πανω στην συσκευη γνωριζωντας τον σωστο τροπο.

Εν κατακλειδι:

Μπορεις μεσο του ΑppStore να φερεις την συσκευη στα "μετρα" σου αναλογα με της απαιτησεις σου αλλα δινωντας αρκετα χρηματα και δυστυχος ειναι υπερτιμολογημένες σε καποιες περιπτωσεις.

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 22/11/2009 - 14:09

ezgif_com_crop_2.gif

#4   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1.440 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 22/11/2009 - 14:11

φιλε μου στην αρχη εγω ημουν και κατα του iphone και του jailbreak κτλ.πλεον οποιος φιλος με ρωταει τι κινητο να παρει του λεω iphone με κλειστα ματια(αν εχει φυσικα ορεξη να ψαξει και να μαθει).η αποψη μου ειναι να το κανεις jailbreak γιατι θα δεις καποια πραγματα που δεν φανταζοσουν οτι κανει αυτο το κινητο.εγω το εχω κανει jb για τρεις λογους:1)αναφορα στα sms 2)160 χαρακτηρες στα sms και 3)διαχειρηση κλησεων.δεν εχω παψει να αγοραζω εφαρμογες απο το appstore και ουτε θα το κανω παρολο που μεσω jb υπαρχει τροπος να περνας οτι εφαρμογη θες δωρεαν(εννοω αυτες του appstore).τωρα η αποφαση ειναι δικη σου για το τι θα κανεις.οσον αφορα μπαταρια,κολληματα και τετοια εγω που ειχα το 3G και τωρα τελευταια αγορασα και το 3GS και τα δυο jailbroken δεν ειχα κανενα παραπονο απο κανενα.ελπιζω να σε διαφωτισα εστω και λιγο...

+1

Το κινητό κάνει "τα πάντα όλα"! Κυρίως όταν είναι jailbreaked :lol: Λειτουργεί ως Flash USB, έχει πάνω απο 100.000 εφαρμογές, μπορεις να κατεβάζεις τα πάντα. να κατεβάσεις και videos του youtube.να γραψεις κείμενα,στατιστικες,excelοφυλλα, Τρομερά παιχνίδια παρόμοια με το PSP και περισσότερα, bootloader(thanks to iWizard), να moddαρεις τα video σου με προγραμματα, να Miξαρεις ως Dj(εγω εχω παιξει με το κινητο μου σε μαγαζι και έχω δει γνωστο Raper να το χρησιμοποιει!!!) κατεβάζεις τις ταινιες και τις ξεζιπάρεις κατευθιαν. κατεβάζεις απο utorrent, παρακολουθεις το mail σου. να παρακολουθεις το σπιτι σου από όπου και αν είσαι !!! γενικά τι μπορεις να φανταστεις στα πλαισια του λογικού? το iphone θα το κανει. (υπερβολικός έγινα αλλα :P )

#5   magdak

magdak

iPH newbie

• 66 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2009 - 14:24

Eυχαριστω πολυ που απαντατε παιδια!μονο ο thanasis καταλαβε οτι ειμαι κοπελα??χαχα..anyways...με ολα αυτα που ειπατε με πεισατε,ειδικα με το οτι θα εχω 160 χαρακτηρες στα μηνυματα!το θεμα ειναι οτι ψιλοβαριεμαι να διαβαζω ορους που δεν καταλαβαινω,και ακομα και που διαβασα τι σημαινουν και παλι μερικα δεν τα καταλαβα..ουφφ!αυτα τα τελευταια που ειπε ο alexk μπορω να τα εγκαταστησω ευκολα?'η θελει και εκει ψαξιμο?

#6   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2009 - 14:28

Ριξε μια ματια εδω αλλα κανε τον κοπο και διαβασε δεν ειναι κοπος προκειμενου να διασφαλησεις την σωστη λειτουργεια της συσκευης σου : blackra1n

ezgif_com_crop_2.gif

#7   magdak

magdak

iPH newbie

• 66 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2009 - 14:38

Ριξε μια ματια εδω αλλα κανε τον κοπο και διαβασε δεν ειναι κοπος προκειμενου να διασφαλησεις την σωστη λειτουργεια της συσκευης σου : blackra1n

σχετικα με αυτο το λινκ,θελω να ρωτησω,οταν διαβασα το λεξικο ορων ειδα οτι υπηρχαν πολλοι οροι που αναφερονταν στο jb..καποιοι με μεθοδους που εκανε ο γνωστος geohot και καποιοι αλλοι με μεθοδους που εκανε καποια dev team(νομιζω??),,οποτε πως θα ξερουμε ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να κανουμε jb?ποιον απο τους 2 αυτους διαλεγουμε?

#8   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1.440 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2009 - 14:50

[quote name='magdak' date='22 November 2009 - 02:24 PM' timestamp='1258892651' post='96225']
αυτα τα τελευταια που ειπε ο alexk μπορω να τα εγκαταστησω ευκολα?'η θελει και εκει ψαξιμο?
[/quote]

θα σε στεναχωρήσω αλλα γενικά το κινητό θέλει πολύ ψάξιμο, αλλά με τους διάφορους οδηγούς που έχουν κάνει τα παιδιά εδώ θα διευκολυνθείς αρκετά ! Ισχύει όμως η ίδια φιλοσοφια. Οπως στο AppStore έτσι και στο Cydia κάνεις το ίδιο πράγμα !
Χαρά μου να σε βοηθήσω όπου κολλας! Πρώτα όμως δίαβασε διάφορους οδηγούς που υπάρχουν για το jailbreak στις ενότητες του φορουμ.

[quote name='magdak' date='22 November 2009 - 02:38 PM' timestamp='1258893488' post='96232']
σχετικα με αυτο το λινκ,θελω να ρωτησω,οταν διαβασα το λεξικο ορων ειδα οτι υπηρχαν πολλοι οροι που αναφερονταν στο jb..καποιοι με μεθοδους που εκανε ο γνωστος geohot και καποιοι αλλοι με μεθοδους που εκανε καποια dev team(νομιζω??),,οποτε πως θα ξερουμε ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να κανουμε jb?ποιον απο τους 2 αυτους διαλεγουμε?
[/quote]

Για την νέα έκδοση ισχύει το Blackrain του GeoHot! Η διαδικασία για jailbreak είναι αυτή

[quote]from previous quote
1) Να το συνδέσετε με itunes και να κάνετε update στην 3.1.2
2) Να διαβάσετε τον οδηγό για νέους χρήστες εδω

είχα 2 λάθος Link Που δεν αφορούν την περίπτωση σου! συγνώμη από κεκτημένη ταχύτητα :(

Επίσης ενδέχεται να έχεις κινητό με το νέο Bootroom. δίαβασε σχετικά εδώ

Τελευταία επεξεργασία από: AlexK, 22/11/2009 - 14:54

#9   magdak

magdak

iPH newbie

• 66 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2009 - 14:55

Ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα!θα τα διαβασω μολις επανελθω(εχω μια δουλιτσα) και για ο,τι απορια θα ρωτησω και ελπιζω να μην γινω κουραστικη!!
α επισης να ενημερωσω πως το κινητο μου
(iphone 3gs 16gb) ερχετε την τεταρτη απλα τα μαθαινω απο τωρα για να ειμαι ετοιμη!

#10   magdak

magdak

iPH newbie

• 66 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2009 - 17:15

AlexK και εδω εσυ με βοηθησες ε,thanks again!να κανω μια ακομα ερωτηση?δεν εχω καταλαβει τι ειναι το ssh??α και οταν κανεις jb και μετα το κανεις restore(σε περιπτωση που δε με βολεψει η ολη διαδικασια με το νεο bootroom) χανονται τα αρχεια μουσικης κλπ?ή μονο οι εφαρμογες?

#11   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2009 - 17:23

To SSH ειναι ενας κωδικας επικοινωνιας-συζευξης 2 συσκευων μεσο του ιδιου δυκτιου internet.Οχι δεν χανετε τιποτα αρκει να τα παρει backup το itunes.

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 23/11/2009 - 17:23

ezgif_com_crop_2.gif

#12   magdak

magdak

iPH newbie

• 66 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2009 - 17:27

To SSH ειναι ενας κωδικας επικοινωνιας-συζευξης 2 συσκευων μεσο του ιδιου δυκτιου internet.Οχι δεν χανετε τιποτα αρκει να τα παρει backup το itunes.

ευχαριστω thanasi,μολις ειδα τι γινεται σχετικα με restore αλλα δεν προλαβα να κανω edit...δηλαδη το openssh χρησιμοποιειται για να υπαρχει προσβαση στο ινερνετ του υπολογιστη?καλα καταλαβα?

#13   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2009 - 17:33

Οχι ακριβος.Απλα μεσο του ιδιου δυκτιου internet μπορεις μεσο του υπολογιστη σου να κανεις συζευξη μεταξυ αυτου και του iphone σου και να δεις τα αρχεια του συστηματος της συσκευης σου.

ezgif_com_crop_2.gif

#14   magdak

magdak

iPH newbie

• 66 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2009 - 18:08

Οχι ακριβος.Απλα μεσο του ιδιου δυκτιου internet μπορεις μεσο του υπολογιστη σου να κανεις συζευξη μεταξυ αυτου και του iphone σου και να δεις τα αρχεια του συστηματος της συσκευης σου.

αυτο που καταλαβα τωρα ειναι οτι μπορω να δω τα αρχεια του iphone μεσα απο τον υπολογιστη χωρις να εχω συνδεσει usb?αν δεν καταλαβα και παλι,μη με θεωρησετε χαζη,απλα ασχετη,χαχα :rolleyes:

#15   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1.440 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2009 - 18:17

αυτο που καταλαβα τωρα ειναι οτι μπορω να δω τα αρχεια του iphone μεσα απο τον υπολογιστη χωρις να εχω συνδεσει usb?αν δεν καταλαβα και παλι,μη με θεωρησετε χαζη,απλα ασχετη,χαχα :rolleyes:

για να καταλάβεις πως είναι αυτο. Σκεψου να είσαι σε ένα PC με windows! Εκεί για να ψάξεις ένα παιχνίδι πχ πού το έχουν εγκαταστήσει.. ανοίγεις Υπολογιστής μου>Τοπικός δισκος>Program files>κτλ. κάτι τέτοιο είναι το οποίο γίνεται και μέσω Wifi και μέσω USB

Και αυτό βοηθάει αν θέλεις να περάσεις θέματα και άλλα πολλά! Η να κάνεις ένα Web App εγκατάσταση που δεν υπάρχει στο Cydia !

Σαν την εξερεύνηση των Windows ενα πράγμα !! ;)

Τελευταία επεξεργασία από: AlexK, 23/11/2009 - 18:18

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3