Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Jailbreak vs Factory Defaults!

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
17 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   magdak

magdak

iPH newbie

• 66 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 23/11/2009 - 18:39

για να καταλάβεις πως είναι αυτο. Σκεψου να είσαι σε ένα PC με windows! Εκεί για να ψάξεις ένα παιχνίδι πχ πού το έχουν εγκαταστήσει.. ανοίγεις Υπολογιστής μου>Τοπικός δισκος>Program files>κτλ. κάτι τέτοιο είναι το οποίο γίνεται και μέσω Wifi και μέσω USB

Και αυτό βοηθάει αν θέλεις να περάσεις θέματα και άλλα πολλά! Η να κάνεις ένα Web App εγκατάσταση που δεν υπάρχει στο Cydia !

Σαν την εξερεύνηση των Windows ενα πράγμα !! ;)

και ναι!με την τριτη επεξηγηση καταλαβα!! :rolleyes:
ρε παιδια σορρυ αλλα εχω και αλλη ερωτηση,μα εχει τοοσους ορους που συνεχως σου δημιουργουνται κενα...τι ειναι το hackullo?? ή καπως ετσι..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   adenadoume

adenadoume

iPH Addict

• 610 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/11/2009 - 19:43

και ναι!με την τριτη επεξηγηση καταλαβα!! :rolleyes:
ρε παιδια σορρυ αλλα εχω και αλλη ερωτηση,μα εχει τοοσους ορους που συνεχως σου δημιουργουνται κενα...τι ειναι το hackullo?? ή καπως ετσι..

Οι ιππότες του iPhonehellas εν δράσει είναι αυτό το post :D και οι απορίες σου είναι καλοδεχούμενες και καλά διατυπωμένες

Δύο πραγματάκια ήθελα μόνο να αναφέρω ενημερωτικά

Όταν μας βοηθάει κάποιος στο φόρουμ πατάμε το "+" κάτω από το post του ως ευχαριστώ - το οποίο ανεβάζει και το reputation του μέλους - οπότε έχεις το "δύσκολο" έργο να κάνεις 2-3 κλικ... B)

Επίσης καλωσήρθες στο club των jailbroken iPhone-ιστών - που όντως την πρώτη φορά θα αντιμετωπίσουν έναν κυκεώνα αποριών.
Πιστεύω πως σε αυτό το φόρουμ έχουν καλυφθεί πέραν του δέοντος οι απορίες και τα ενδεχόμενα προβλήματα χάριν στην πολύ καλή δουλειά των μελών/moderators/admins

Συνεπώς η λειτουργία του search του φόρουμ με τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά θα σε βοηθήσουν (αφού βλέπω ότι έπιασες γρήγορα το νόημα του jailbreak vs factory defaults) να λύσεις όλες τις περαιτέρω απορίες σου...

#18   magdak

magdak

iPH newbie

• 66 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 23/11/2009 - 20:23

Οι ιππότες του iPhonehellas εν δράσει είναι αυτό το post :D

Πραγματικα ειναι ακριβως ετσι!!αυτο με τα συν δεν το γνωριζα οποτε με χαρα μου να γεμισω με ευχαριστω τα ατομα που καθονται και μου εξηγουν!θα προσπαθησω λοιπον να μην γεμισω με ερωτησεις ολο το φορουμ :rolleyes::blush: ..ευχαριστω για το καλοσωρισμα!

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες