Απο το Repo του Modmyi, δωρεάν.
[Tweak] SwipeAway
Δημοσίευση 26/10/2012 - 18:11
Απο το Repo του Modmyi, δωρεάν.
Ad
Δημοσίευση 26/10/2012 - 18:32
Μια μια.
Δημοσίευση 26/10/2012 - 18:48
Αυτο το εκανε πολυ καλα το closeenhancer. Το χρησιμοποιουσα πολυ καιρο.Πολυ καλο αλλα θα ήθελα σαν επιλογή να μπορούσες να κλείσεις με swipe κ
Μια μια.
Για καποιον περιεργο λογο αποσυρθηκε και το βρισκεις πλεον μονο σε καποια repo.
Επισης εκλεινε και αυτο ταυτοχρονα ολες τις εφαρμογες με πατημενο το home button για 2-3 δευτερολεπτα οταν ηταν ανοιχτη κατω η μπαρα του multitasking.
Δημοσίευση 31/10/2012 - 23:37
Δημοσίευση 31/10/2012 - 23:54
Τα ιδια ακριβως.. Μονο που εχει μια επιλογη για gesture (swipe up η down αναλογα τι βαζεις στην αλλη επιλογη), οχι διπλο κλικ η παρατεταμενο πατημα που ειχε το αλλο.Είναι καλύτερο από το closeenhancer Σπύρο ή τα ίδια; Σκέφτομαι να το βάλω αφού το άλλο το απέσυρε ο βλαξ που είχε για dev.
Και εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι το απεσυρε ο αλλος το closeenhancer.. Το ξυλωσα παντως, μια χαρα ειναι αυτο.. Με τα multitask gestures στο ipad η το zephyr στο iphone ειναι οτι πρεπει.
Δημοσίευση 31/10/2012 - 23:54
Δημοσίευση 31/10/2012 - 23:55
Σε ποια εκδοση; Στην 1.0 η την 1.1;Εμενα δουλεψε μια φορα και μετα δεν ξαναδουλεψε..το εσβησα το ξανακατεβασα δουλεψε παλι την πρωτη φορα και δεν το δοκιμασα δευτερη..το κλειδωσα το τηλ και το αφησα..και μετα απο κατι δευτερολεπτα βαρεσε κανα δυο respring μονο του και το δοκιμασα και παλι δεν δουλευε..το εβγαλα και ηρεμησα
Δημοσίευση 31/10/2012 - 23:56
Τωρα το κατεβασα....στην 1.1Σε ποια εκδοση; Στην 1.0 η την 1.1;
Δημοσίευση 31/10/2012 - 23:56
Τα ιδια ακριβως.. Μονο που εχει μια επιλογη για gesture (swipe up η down αναλογα τι βαζεις στην αλλη επιλογη), οχι διπλο κλικ η παρατεταμενο πατημα που ειχε το αλλο.
Και εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι το απεσυρε ο αλλος το closeenhancer.. Το ξυλωσα παντως, μια χαρα ειναι αυτο.. Με τα multitask gestures στο ipad η το zephyr στο iphone ειναι οτι πρεπει.
Έχω συνηθίσει το double tap και close και δεν με βολεύει γμτ. Θα το αφήσω το άλλο αφού το είχα αγορασμένο με την ελπίδα να το επαναφέρει ο άλλος ο βλαξ.
Δημοσίευση 31/10/2012 - 23:58
Τελικα επι πληρωμη ηταν αυτο;;Έχω συνηθίσει το double tap και close και δεν με βολεύει γμτ. Θα το αφήσω το άλλο αφού το είχα αγορασμένο με την ελπίδα να το επαναφέρει ο άλλος ο βλαξ.
Εγω για εναν περιεργο λογο με αφηνε να το εγκαταστησω παντα χωρις να το εχω πληρωσει παρολο που ειχε μπλε γραμματα.. Ισως επειδη το ειχα κατεβασει τις πρωτες μερες.. (?)
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες