Αν μπεις στο cydia στα πακετα και το βρεις και πανω δεξια γραφει μονο αφαιρεση, τοτε δεν υπαρχει στο cydia.. (λογικα ετσι θα ειναι, εκτος κ αν δεν εχεις κανει ανανεωση στο cydia εδω κ καιρο)Τελικά δεν ήταν επί πληρωμή και τον έβριζα τσάμπα..
Είχα μείνει με την εντύπωση ότι το είχα πληρώσει....
Κι εμένα αν κάνω search μου το βγάζει τώρα αλλά αν το σβήσω; Στο 3GS που δεν το έχω περασμένο μετά από restore δεν το βγάζει πάντως.
[Tweak] SwipeAway
Δημοσίευση 01/11/2012 - 00:24
Ad
Δημοσίευση 01/11/2012 - 00:28
Οποτε δεν υπαρχει.. Απλα στο βγαζει επειδη το εχεις εγκατεστημενο.Στο search το βρίσκει και ναι έχει μόνο αφαίρεση..
Ανανέωση κάνω όποτε ανοίγω Cydia..
Αν το αφαιρεσεις θα εξαφανιστει και μονο απο το repo που λες θα το βρισκεις.
Δημοσίευση 01/11/2012 - 00:39
cydia.myrepospace.com/rud0lf77
Δημοσίευση 01/11/2012 - 10:14
Δημοσίευση 01/11/2012 - 10:17
Δημοσίευση 01/11/2012 - 11:56
Από κει και πέρα, περί ορέξεως που λένε... Και γω το RemoveBackground δουλεύω, πιο πολύ από συνήθεια πλέον!
Δημοσίευση 01/11/2012 - 12:08
Ο,τι σε βολεύει.. Απλά το SwipeAway αν έχεις το Zephyr είναι πιο εύχρηστο.
Εννοειται οτι το εχω το Zephyr αλλα και εσυ που το εχεις το weekill απο οσο θυμαμαι το εχεις βαλει αυτο?
Δημοσίευση 01/11/2012 - 12:09
Απο ποια αποψη;Ναι αλλα πιο είναι καλύτερο;
Για μενα απο την στιγμη που δεν υποστηριζεται το closeenhancer πλεον και υπαρχει το swipeaway που δοκιμασα και ειναι το ιδιο, μονο αυτο υπαρχει..
Φυσικα μονο για το κλεισιμο μεμονωμενα των εφαρμογων που αλλαζει και γινεται πολυ πιο ευκολο και ωραιο, γιατι οπως λεει και ο nsxbass δεν χρειαζεται να κλεινεις ολες τις εφαρμογες μαζι. Εγω πολυ καιρο πλεον δεν εχω κανενα τετοιο tweak, και ειδικα τις τελευταιες 40 μερες που ειμαι χωρις jailbreak βλεπω ακομα περισσοτερο οτι απλα δεν χρειαζεται..
Απλα ισως καμια φορα με πολλα tweaks που καταναλωνουν ram τζαμπα πολλες φορες και ανοιξουν βαριες εφαρμογες να μας φανει οτι πρεπει να κλεισουν ολες μαζι για να "ξεμπουκωσει", και ισως μονο τοτε να χρειαζεται, αλλιως σε καθε αλλη περιπτωση το συστημα ξερει και διαχειριζεται πολυ καλα τις εφαρμογες που τρεχουν στο background και σε τι κατασταση θα ειναι αυτες εκει. Το να υπαρχει το εικονιδιο της εφαρμογης εκει, δεν σημαινει οτι τρεχει κιολας στο background..
Για το ipad ουτε λογος, αν δεν χρειαζεται στο iphone να το κανεις μια, εκει δεν χρειαζεται να το κανεις ποτε.
Δημοσίευση 01/11/2012 - 12:19
Ναι Τόλη. Πλέον δεν το έχω το WeeKill. με βόλεψε πιο πολύ το Swipe.
Οκ νικο ευχαριστω.
Δημοσίευση 05/02/2013 - 01:01
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες