Πάλι αρχίζω να χανω τα τελευταία μηνύματα....
Το nexus 4 δεν θα ειναι τούμπανο, μέχρι στιγμής εχει βγει σε μια κομμένη έκδοση χωρίς 4g/lte, με 8γιγα μονο μνημη. μονο καλο δεν το λες. με τετοια μνημη δε παει μακρια. εχει μόνο καλη οθόνη, αλλα κάνει 350 ευρώ με την ισοτιμία τώρα. Τώρα αν βγει μετά και σε έκδοση τούμπανο οκ, τώρα το galaxy nexus υπήρχε σε 4-5 διαφορετικές εκδόσεις. Νομίζω οτι εκεί ποντάρει το google να πουλήσει σε όλους. Τεσπα για αυτο το λέω nsxbass, τούμπανο δεν το λες ακόμα στη τώρα φάση
Φίλε μου καλό θα είναι να μην παραπληροφορείς τον κόσμο...
Η έκδοση του Nexus 4 με 8GB μνήμης θα κοστίζει 299$ , δηλαδή με τη σημερινή ισοτιμία , 230 ευρώ.
Η έκδοση του Nexus 4 με 16GB μνήμης θα κοστίζει 349$ , δηλαδή 269 ευρώ.
Ελλάδα θα έχουν λογικά 299 και 349 ευρώ αν κρίνω από τις αγγλικές τιμές...
Στα 399 ευρώ κοστίζει το iphone 3GS των 8GB.
Στα 429 ευρώ κοστίζει το iphone 4 των 8GB.
Στα 629 ευρώ κοστίζει το iphone 4s των 16GB.
Και εσύ μιλάς για κουτσουρεμένη συσκευή λόγω μη ύπαρξης LTE σε μια χώρα όπως η Ελλάδα όπου δεν υπάρχει unlimited πακέτο
internet...Στην ουρά και εσύ την παρασκευή με τα 739 ευρουδάκια στο χέρι λοιπόν...Γράφτηκαν τόσες σελίδες από το τελευταίο μου ποστ και δε βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να μας πει ποιες είναι αυτές οι απίστευτες εφαρμογές που υπάρχουν στο ios και αποσιάζουν στο android.Συνεχίστηκαν όμως οι γενικότητες περί ευκολίας χρήσης και απλότητας.Παιδιά έχω το iphone 4s και το galaxy nexus δίπλα μου και τώρα που τα ΜΥΡΙΖΩ νομίζω ότι έχετε δίκιο.Το iphone 4s έχει μια διαφορετική ΜΥΡΩΔΙΑ , νιώθεις έναν αέρα νεανικό , ελεύθερο και καθαρό.Αν δεν έχεις τη συσκευή στα χέρια σου να τη μυρίσεις από κοντά δεν μπορείς να νιώσεις τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα που έχει δημιουργήσει η apple.Nexus που σας χρειάζετε....
Τελευταία επεξεργασία από: Looter, 31/10/2012 - 01:57