Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Η Apple ανακοινώνει ριζική διοικητική αναδιάρθρωση!

• Please log in to reply
174 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   Looter

Looter

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/10/2012 - 13:34

Ερώτηση κρίσεως: Είναι δυνατόν η Google να παρουσιάζει ένα τηλέφωνο το 2012 και να μην του βάζει LTE?

Και μην ακούσω "τι να το κάνεις το LTE στην Ελλάδα?". Δεν είμαστε εμείς το σημείο αναφοράς.

Με συγχωρείς αλλά καθαρά ως τηλέφωνο το nexus 4 θα μπορούσε να έχει κάλλιστα ως αντίπαλο και το iPhone 4.

Το LTE και τη θύρα sd δεν τα έβαλε καθαρά για να μπορεί να επιβιώσει ο ανταγωνισμός μέσα στο στρατόπεδο του android και δεν έχει καμιά σχέση με την Appe...
Όταν ο επεξεργαστής και τα ολοκηρωμένα του Nexus 4 είναι της Qualcomm που παράγει σχεδόν όλα τα chip και έχει όλες τις πατέντες για το LTE καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι θα ήταν το πιο απλό να έχουν και LTE...

Εμένα αυτό που με χαλάει τα μέγιστα με το nexus 4 είναι ο κατασκευαστής του. Αν ήταν άλλου κατασκευαστή σε τέτοια τιμή θα το έπαιρνα 100% να δοκιμάσω και μια android συσκευή που θα υποστηρίζει updates για αρκετό καιρό εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες.. ;)

Θα διαφωνήσω.
Η LG έχει ποιοτικότατες κατασκευαστικά συσκευές και φοβερά καλό service σε περιπτώσεις βλαβών.
Έπασχε και πάσχει σοβαρά σε υποστήριξη software κάτι που όμως δε θα ισχύει για το Nexus 4 μιας και βγαίνει με pure android...

Τελευταία επεξεργασία από: Looter, 30/10/2012 - 13:32.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 30/10/2012 - 13:39

Θα διαφωνήσω.
Η LG έχει ποιοτικότατες κατασκευαστικά συσκευές και φοβερά καλό service σε περιπτώσεις βλαβών.
Έπασχε και πάσχει σοβαρά σε υποστήριξη software κάτι που όμως δε θα ισχύει για το Nexus 4 μιας και βγαίνει με pure android...

Δεν ξέρω τι να σου πω. Δεν έχω εμπιστοσύνη στο τομέα των κινητών στην LG. Έχω πάρει στο παρελθόν ένα lg optimus με επιδότηση(όχι για μένα) και άλλο ένα πιο παλιά. Και τα 2 πολλά προβλήματα, όχι όμως ικανά για να το στείλω σε service.
Προβλήματα software κυρίως, δεν ξέρω όμως αν οφείλεται μόνο το software ή και το hardware.

Σε updates θα είναι εντάξει,σε ποιότητα κατασκευής δεν ξέρω. Θέλω να το πιάσω και να το δω. Νομίζω θα είναι χειρότερο από το SG3 κατασκευαστικά.
Για καμμιά τηλεόραση και κανά κλιματιστικό καλή είναι.. :P
Επίσης είναι λάθος για την αγορά της Αμερικής τουλάχιστον το ότι δεν έβαλαν LTE. Ας μεγάλωναν λίγο την τιμή κι ας το ενσωμάτωναν κι αυτό. Όλοι ευχαριστημένοι θα ήταν.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 30/10/2012 - 13:41.

Αναρτημένη εικόνα

#78   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 30/10/2012 - 13:39

Πάντως αυτοί που περιμένουν ριζικές αλλαγές στο iOS καλύτερα να κρατάνε και μικρο καλάθι!

#79   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 30/10/2012 - 13:40

Το LTE και τη θύρα sd δεν τα έβαλε καθαρά για να μπορεί να επιβιώσει ο ανταγωνισμός μέσα στο στρατόπεδο του android και δεν έχει καμιά σχέση με την Appe...

Τι πάει να πει αυτό?

Εφόσον είναι ναυαρχίδα δεν κοιτάει πίσω τους υπόλοιπους...

Θα διαφωνήσω.

Έχεις δουλέψει ποτέ LG κινητό?

Πρόσεξε, μιλάω για κινητό, όχι για οθόνη, τηλεόραση κλπ. ΚΙΝΗΤΟ.

Ούτε στον εχθρό μου...

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 30/10/2012 - 13:41.

#80   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2,334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 30/10/2012 - 13:43

Μα καλά ρε παιδιά , τι πράγματα είναι αυτά που διαβάζω;
Εγώ δεν καταλαβαίνω τον λόγο όλων αυτών των αλλαγών...

Αφού το iphone 5 τα σπάει , δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα διαθεσιμότητας και όλοι οι χρήστες είναι ενθουσιασμένοι με την ποιότητα κατασκευής...
Αφού το ios 6 έφερε τους καλύτερους χάρτες που έχουν ποτέ σχεδιαστεί , έχει ήδη εγκατασταθεί σε 200 εκατομμύρια συσκευές και έχει ήδη σβήσει το τραγίκο και πανάρχαιο Google maps..
Αφού το ipad 3 είναι τόσο καλό και δεν υπάρχει ούτε καν σκέψη για να αντικατασταθεί πριν από την ώρα του...
Αφού το ipad mini σβήνει τον ανταγωνισμό σε χαρακτηριστικά και τιμή αγοράς με βάση και τις τρισάθλιες τιμές που ανακοίνωσε χθες η Google για τα νέα και υπάρχοντα προϊόντα της...

Χθες η Google έσβησε τον ανταγωνισμό για όσους δεν το κατάλαβαν και στην Apple ήρθε ήδη ο τυφώνας που θα πάρει και θα σηκώσει πολλούς μέσα στην μηλοεταιρία...

Η Apple πλέον ΔΕΝ μπορεί να τιμολογεί 649$ δολλάρια μια συσκευή όπως το Iphone 5 και την ίδια ώρα μια ανώτερη συσκευή όπως το Nexus 4 να κοστίζει 299$ και 349$...
Η Apple πλέον ΔΕΝ μπορεί να τιμολογεί το άθλιο ipad mini στα 329$ για τη wifi εκδοση όταν με 299$ παίρνεις το Nexus 7 με 32GB και 3G.

Ανταγωνισμός από χθες ΤΕΛΟΣ!!

O μονος τυφώνας χθες ηταν αυτος και αυτος που φυσαει μεσα στο κεφαλι σου !

#81   hackertom

hackertom

iPH Contributor

• 1,095 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/10/2012 - 13:52

Καλώς η κακώς όλη βλέπουμε οτι στην Apple κάτι δεν πάει καλά . . .

#82   Looter

Looter

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2012 - 13:54

Εφόσον στο συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει βάλει την υπογραφή της η Google και θα διατίθεται μέσω του site της μου είναι αρκετό για να προσπεράσω το παρελθόν της LG.

Βλέπω όμως ότι μιλάτε για ποιότητα κατασκευής , για τηλεοράσεις και air-conditions LG και δε λέτε τίποτα για τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου...

Έχουμε και λέμε :

Gorilla glass 2
4.7 ίντσες 720p οθόνη στα 320ppi
Τετραπύρηνος Krait στο 1.5Ghz που είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά.
Νέα GPU adreno 320
2GB μνήμη
NFC
Μπαταρία 2100mAh
Βάρος μόλις 139gr

Τιμή 299$ για τα 8GB και 349$ για τα 16GB.

Ποιος ανταγωνισμός να σωθεί με αυτές τις τιμές και αυτά τα χαρακτηριστικά ρε παιδιά ;;;

#83   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2012 - 13:59

Μα λόγω χαρακτηριστικών υπάρχει η αμφιβολία επειδή ακριβώς είναι τόσο καλά και είναι LG manufactured. Αν ήταν Samsung ή HTC θα έψαχνα να το πάρω ήδη.
Να το δούμε πρώτα και θα κρίνουμε. Εξ αρχής εμπιστοσύνη κι ας είναι by Google δεν έχω..;)

Η οθόνη έχει απίστευτα χαρακτηριστικά είναι η αλήθεια.320ppi σε 4,7" είναι άκρως εντυπωσιακό...
Και τα υπόλοιπα είναι εντυπωσιακά και η μπαταρία.
Το λάθος ήταν το LTE.

Αναρτημένη εικόνα

#84   Looter

Looter

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2012 - 14:01

Τι πάει να πει αυτό?

Εφόσον είναι ναυαρχίδα δεν κοιτάει πίσω τους υπόλοιπους...

Μάλλον ΔΕΝ κατάλαβες τι εννοώ...
Η Google με τα Nexus προωθεί το Android και δε θέλει να δημιουργήσει τριβές με τους συνεργάτες της...
Τα χαρακτηριστικά των συσκευών καλύπτουν το 90% των πελατών και η τιμή καλύπτει το 200% των πελατών (των τωρινών και των μελλοντικών... :P)

Οι υπόλοιποι που ανακαλύψατε το LTE τώρα με το iphone 5 (διότι αμερική υπήρχε ήδη) θα πάτε στα 739 ευρουδάκια για να έχετε iphone...

Διότι και το θεό τον ίδιο να φέρει η Google ή η Microsoft , κάποιοι θα συνεχίσουν να παίρνουν iphone στα 739...

#85   soiramk

soiramk

iPH Enthousiast

• 524 μηνύματα
  • GameCenter:soiramk

Δημοσίευση 30/10/2012 - 14:03

Να πω και εγώ τη γνώμη μου για τις αλλαγές.
Ως χρήστης MAC OS X και iOS (από το 1ο iPhone κιόλας) περίμενα να δω πως θα πάει η μετά Jobs εποχή
αφού τον τελευταίο χρόνο νομίζω ότι η Apple έψαχνε το βηματισμό της. Νομίζω πως ήταν δεδομένο πως
θα γινόντουσαν κάποιες αλλαγές στα βασικά τμήματα της εταιρείας. Ίσως ήρθαν και πιο γρήγορα από ότι περίμενα.
Είμαι πραγματικά περίεργος να δω πως θα πάει από δω και μπρος και αυτές οι αλλαγές είναι ένας ακόμη λόγος
(όχι ο βασικός, γιατί θα αργήσουν να γίνουν φανεροί στο τελικό χρήστη) να με κάνουν να σκέφτομαι την αγορά του iPhone 5.

#86   paliotomaro

paliotomaro

iPH Addict

• 601 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Εφόσον στο συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει βάλει την υπογραφή της η Google και θα διατίθεται μέσω του site της μου είναι αρκετό για να προσπεράσω το παρελθόν της LG.

Βλέπω όμως ότι μιλάτε για ποιότητα κατασκευής , για τηλεοράσεις και air-conditions LG και δε λέτε τίποτα για τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου...

Έχουμε και λέμε :

Gorilla glass 2
4.7 ίντσες 720p οθόνη στα 320ppi
Τετραπύρηνος Krait στο 1.5Ghz που είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά.
Νέα GPU adreno 320
2GB μνήμη
NFC
Μπαταρία 2100mAh
Βάρος μόλις 139gr

Τιμή 299$ για τα 8GB και 349$ για τα 16GB.

Ποιος ανταγωνισμός να σωθεί με αυτές τις τιμές και αυτά τα χαρακτηριστικά ρε παιδιά ;;;

δε ξερεις που καταληγουν τετοιου ειδους συζητησεις??
Ναι,αλλα δεν ειναι apple

#87   Looter

Looter

iPH Enthousiast

• 431 μηνύματα

Στα 739 και εσύ φίλε μου και να λες και ευχαριστώ αν το βρεις αγρατσούνιστο όταν θα ανοίξεις το κουτάκι...
Άσε εμάς στα ταπεινά 299 και 349 και με 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ...

Κάνω savings για το νέο μου Panerai και η Google είναι από τις λίγες εταιρίες που με σκέφτονται... :P

Τελευταία επεξεργασία από: Looter, 30/10/2012 - 14:09.

#88   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2012 - 14:09

Διότι και το θεό τον ίδιο να φέρει η Google ή η Microsoft , κάποιοι θα συνεχίσουν να παίρνουν iphone στα 739...

.-

Αναρτημένη εικόνα

#89   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2,334 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 30/10/2012 - 14:10

Θα αναστησει και προσλάβει η Microsoft τον Steve ? :P

#90   hackertom

hackertom

iPH Contributor

• 1,095 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/10/2012 - 14:11

δε ξερεις που καταληγουν τετοιου ειδους συζητησεις??
Ναι,αλλα δεν ειναι apple

Η μάλλον ναι αλλά δεν είναι iOS & δεν έχεις με την καμία της εφαρμογές του apple store... Γιατί κακά τα ψέματα ότι και να σκεφτείς κάνεις ένα search στο itunes και σίγουρα θα βρείς εφαρμογή! Για να μην μιλήσω και γιατην ποιότητα των εφαρμογών android / iOS...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες