Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 31/10/2012 - 02:48
Η Apple ανακοινώνει ριζική διοικητική αναδιάρθρωση!
Δημοσίευση 31/10/2012 - 02:48
Ad
Δημοσίευση 31/10/2012 - 03:13
Να δω ποτε θα καταλαβετε οτι δεν υπαρχει μεγαλυτερη μ@@@@α απο το να προσπαθειτε να πεισετε ενα ατομο που να ξοδεψει τα λεφτα του.
Εγω γουσταρω iphone και εκει γουσταρω να χωνω τα φραγκα.Εσεις γουσταρετε Nexus,Trexus.Prixus,S3,S4,S17,Note,Cote,Pote.Tα χωνετε εκει και καλα κανετε αφου αυτο γουσταρετε.Αφηστε και εμας να γουσταρουμε οπως θελουμε....δεν θελουμε συμβουλους στα 5 φραγκα που διαθετουμε ρε μαγκες.
Εχει καταντησει κουραστικο να μας πεισετε να αγορασουμε με τα λεφτα μας αυτο που θελετε εσεις.
Τα εχουμε εμπεδωσει...οτιδηποτε μη apple κανει παπαδες.Εμεις ομως δεν γουσταρουμε τους παπαδες αλλα τις σεξυ γκομενες.Εχετε καμμια τετοια?Οχι...οταν βρειτε ελατε παλι απο το μαγαζακι και ισως πειστουμε.
Έγραψες! Νέξους, Πέξους,Αριθμητικές και Γράμματα - λέγε με S3 και λοιπές μπαρούφες!
iPhone, μακραααααααν!
Δημοσίευση 31/10/2012 - 04:25
Στο είπε κάποιος αλλά μάλλον δεν το είδες...Γράφτηκαν τόσες σελίδες από το τελευταίο μου ποστ και δε βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να μας πει ποιες είναι αυτές οι απίστευτες εφαρμογές που υπάρχουν στο ios και αποσιάζουν στο android.
Συνεχίστηκαν όμως οι γενικότητες περί ευκολίας χρήσης και απλότητας.
Παιδιά έχω το iphone 4s και το galaxy nexus δίπλα μου και τώρα που τα ΜΥΡΙΖΩ νομίζω ότι έχετε δίκιο.
Ένα από τα πολλά.
Χωρίς καν να θέλει εφαρμογή.
Τώρα που τα έχεις και τα δύο μπροστά σου, για στείλε μου ένα iMessage από το Nexus ρε συ να δω κάτι...
Δημοσίευση 31/10/2012 - 08:13
...
Παιδιά έχω το iphone 4s και το galaxy nexus δίπλα μου και τώρα που τα ΜΥΡΙΖΩ νομίζω ότι έχετε δίκιο.
Το iphone 4s έχει μια διαφορετική ΜΥΡΩΔΙΑ , νιώθεις έναν αέρα νεανικό , ελεύθερο και καθαρό.
Αν δεν έχεις τη συσκευή στα χέρια σου να τη μυρίσεις από κοντά δεν μπορείς να νιώσεις τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα που έχει δημιουργήσει η apple.
...
Ειδες που το βρήκες μόνος σου ;;;
Τωρα θα σου πάρουμε δώρο και ενα τέτοιο για να ψεκαζεις και το Nexus ...
Δημοσίευση 31/10/2012 - 08:47
Δημοσίευση 31/10/2012 - 18:18
Τώρα που τα έχεις και τα δύο μπροστά σου, για στείλε μου ένα iMessage από το Nexus ρε συ να δω κάτι...
Φυσικά αρκεί να στείλεις και εσύ ενα BBM message στο blackberry της αδερφής μου...
Το whats up , το viber , το Skype , το οοvoo , το msn , και τοοοοσα άλλα δε σου κάνουν δηλαδή έ ;
Στη σειρά σου την Παρασκευή με τα 739 στο χέρι λοιπόν...
Δημοσίευση 31/10/2012 - 18:25
Να παω και γω στην σειρά ;;; Τοσο καιρό περιμένω ....Στη σειρά σου την Παρασκευή με τα 739 στο χέρι λοιπόν...
Δημοσίευση 31/10/2012 - 18:28
Δεν ειναι το ιδιο ακριβως...και με αυτα στελνεις μηνυμα αλλα δεν ειναι το ιδιο.Φυσικά αρκεί να στείλεις και εσύ ενα BBM message στο blackberry της αδερφής μου...
Το whats up , το viber , το Skype , το οοvoo , το msn , και τοοοοσα άλλα δε σου κάνουν δηλαδή έ ;
Στη σειρά σου την Παρασκευή με τα 739 στο χέρι λοιπόν...
Για τα 739 αναρωτιεμαι και λεω.Εγω θα σκασω τοσα οκ....ο αλλος που εσκασε 699 για το S3 και ο διπλανος του ακριβως 460 απο μαγαζια ιντερνετικα και ο παραδιπλανος του 420 απο αγοραπωλησιες σφραγισμενων σε φορουμ αραγε πως πρεπει να νοιωθει?
Δεν το λεω αλλα ολοι γνωριζουμε πως
Δημοσίευση 31/10/2012 - 18:33
Στην τεχνολογία τα λεφτα νόημα δεν εχουν. Εκτός αν δεν τα έχεις και περιμένεις να πουλήσεις αργότερα. Το είπες σε προηγούμενο ποστ, τα χώνει ο καθένας όπου γουστάρει.
Δημοσίευση 31/10/2012 - 18:45
Παραδέχομαι τις εταιρίες και εν προκειμένω την Apple που σας έβαλε σ αυτό το τρυπάκι των benchmarks για να σας αποδείξει ότι παίρνετε ένα πολύ καλύτερο προϊόν ενώ στην ουσία θα κάνετε τα ίδια με το υπάρχον λογισμικό.
Και τέλος μου τη σπάει που η τόση πρόοδος στην έρευνα που έχει γίνει στη νανοτεχνολογία, χρησιμοποιείται τόσο λάθος για λόγος κερδοσκοπικούς καθαρά.
Ξυπνήστε ρε παιδιά, δεν παίρνετε το super pc για να χρειάζεστε τόση υπολογιστική ισχύ.
Ξεκολλάτε με τα benchs εν κατακλείδι, λένε τη μισή αλήθεια.
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 31/10/2012 - 18:47
Δημοσίευση 31/10/2012 - 18:54
Εγώ πάλι όταν βλέπω τα benchmarks ρίχνω απανωτές μούτζες στους διάφορους που το παίζουν επιστήμονες και τα βγάζουν.
Παραδέχομαι τις εταιρίες και εν προκειμένω την Apple που σας έβαλε σ αυτό το τρυπάκι των benchmarks για να σας αποδείξει ότι παίρνετε ένα πολύ καλύτερο προϊόν ενώ στην ουσία θα κάνετε τα ίδια με το υπάρχον λογισμικό.
Και τέλος μου τη σπάει που η τόση πρόοδος στην έρευνα που έχει γίνει στη νανοτεχνολογία, χρησιμοποιείται τόσο λάθος για λόγος κερδοσκοπικούς καθαρά.
Ξυπνήστε ρε παιδιά, δεν παίρνετε το super pc για να χρειάζεστε τόση υπολογιστική ισχύ.
Ξεκολλάτε με τα benchs εν κατακλείδι, λένε τη μισή αλήθεια.
Ευτυχως που δεν σε ακουει κανεις στην Intel γιατι τωρα θα ειχαμε ακομη τέτοια
Δημοσίευση 31/10/2012 - 19:00
Τις ίδιες απαιτήσεις έχει ένα pc με μια συσκευή;
Στο pc πρέπει να τρέξουν 1002 υπολογιστικά προγράμματα.
Οι embedded επεξεργαστές υποφέρουν πιο πολύ από άλλα πράγματα κι όχι από υπολογιστική ισχύ.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες