Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Η Apple ανακοινώνει ριζική διοικητική αναδιάρθρωση!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
174 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   Mik3Q

Mik3Q

iPH Enthousiast

• 369 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/10/2012 - 16:11

Τόσο δύκολο όσο ακούγεται δεν είναι...

Δεν χρειάζεται να έχεις και πτυχίο Πολυτεχνείου για να το καταλάβεις.

ετσι ακριβως και ολα ασυρματα μεσω wifi

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   vagos456

vagos456

iPH Contributor

• 1.291 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2012 - 16:12

Για το itunes μιλαω και γω..ειναι αυτο που λεμε ευκολο στη χρηση του?

Άμα είσαι από την τσούκσεν, εννοείται δεν θα καταλάβεις...! :lol:

#123   paliotomaro

paliotomaro

iPH Addict

• 601 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 30/10/2012 - 16:12

αν ανοιξεις το τοπικ itunes και δεις ποσες σελιδες εχει πιασει...θα δοθει η απαντηση για την ενοτητα itunes..προφανως δε χρειαζεται πτυχιο πολυτεχνειου (αραγε αυτο να ναι λαικιμος;) αλλα δεν ειναι και αυτο που λεμε ευκολο στη χρηση

#124   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 30/10/2012 - 16:19

Και γω όταν έπιασα ένα android έψαχνα το που πρέπει να "πετάξω" τα τραγούδια και που τις φωτογραφίες μέσα στην sd card.

Αναγκάστηκα να μπω και γω σε φόρουμ για να το βρω.

Αυτό το κάνει δύσκολο?

Είναι λογικό να μην σου έρχεται η θεία φώτιση και να ψάχνεις...

#125   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 30/10/2012 - 16:20

Υπάρχουν και πιο δύσκολα (Zune που είπα) αλλα δεν λεω αυτο εγω. δεν ξερω τι εχουν πει πιο πισω αλλοι. Το οτι έχω πτυχίο Πολυτεχνείου (που έχω :P ) δε σημαίνει οτι ο καθηγητής μου πχ άπειρη γνώση παραπανω απο μενα θα με ρωτάει γιατι μπερδεύεται επειδη δεν εχει ξανά πιάσει smartphone και του φαίνεται χαζό να χρειάζεται αυτο για να περάσει τις φωτογραφίες του (πράγμα που μου εχει συμβεί) ή γιατι να του εξηγήσω να κάνει authorize σε αλλο pc με iTunes αν κάτσει να μεταφέρει docs.

εξήγησε μου το λόγο που χρειαζεται να γίνεται αυτο. Να χρησιμοποιεις αναγκαστικα το iTunes σε smartphone πλέον. Ήδη οι εφαρμογές επιτρέπουν μεταφορά αρχείων εσωτερικά σχεδόν όλες, για να μην πω όλες. Για πιο λόγο να χρειάζομαι αλλο το iTunes στο μέλλον?

Να σε ρωτήσω διαφορετικά για να καταλάβω...θεωρείς οτι ειναι τέλειο και δεν χρειάζεται καμία αλλαγή σε αυτο το θέμα?

Τελευταία επεξεργασία από: hyperlost, 30/10/2012 - 16:21

#126   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2012 - 16:24

Μακρυά από μένα τα περί τελειότητας του iTunes...

Εγώ αυτό που είπα είναι ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να εξοικειωθεί μαζί του ένας μέσος χρήστης για να κάνει δουλειές όπως η μεταφορά μουσικής και φωτογραφιών...

#127   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2012 - 16:24

ετσι ακριβως και ολα ασυρματα μεσω wifi

Αυτο που λες δεν ισχύει. Αν εννοείς το μοίρασμα μέσω wifi με το iTunes. Έχω 2 σπίτια με διαφορετικά pc και διαφορετικά router. Δεν ειναι για ψαγμενους ρυθμίσεις. Υπάρχει θέμα. Εχει ανοικτεί και εδώ αντίστοιχο. Μια λειτουργεί, μια όχι. Για την ακρίβεια λειτουργεί όταν το έχεις συνδεδεμένο με καλώδιο και το βγάλεις. Μετά το wifi δε το βλέπει πάντα. Και όχι δεν φτιάχνει αν έχεις Mac γιατι το έχω δοκιμάσει. Αλλιώς με τις μέρες του.

#128   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 30/10/2012 - 16:26

Υπάρχουν 2 iTunes.Αυτό για mac το οποίο είναι ένα πρόγραμμα άρτιο και με λιγοστά κολλήματα και το αντίστοιχο για Windows το οποίο είναι ένα προβληματικό πρόγραμμα.

Αν κάνουμε αυτή τη διάκριση θα μιλήσουμε από άλλη βάση.

(Και για να μην ξεχνιόμαστε το itunes 11 γαργάρα..χαοοαχ ποιος είναι κύριε Μάγειρα υπεύθυνος για την καθυστέρηση του iTunes?)

Αναρτημένη εικόνα

#129   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2012 - 16:26

Αυτο που λες δεν ισχύει. Αν εννοείς το μοίρασμα μέσω wifi με το iTunes. Έχω 2 σπίτια με διαφορετικά pc και διαφορετικά router. Δεν ειναι για ψαγμενους ρυθμίσεις. Υπάρχει θέμα. Εχει ανοικτεί και εδώ αντίστοιχο. Μια λειτουργεί, μια όχι. Για την ακρίβεια λειτουργεί όταν το έχεις συνδεδεμένο με καλώδιο και το βγάλεις. Μετά το wifi δε το βλέπει πάντα. Και όχι δεν φτιάχνει αν έχεις Mac γιατι το έχω δοκιμάσει. Αλλιώς με τις μέρες του.

Μα το WiFi Sync δουλεύει μόνο όταν το έχεις στην πρίζα...

#130   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 30/10/2012 - 16:27

Μα το WiFi Sync δουλεύει μόνο όταν το έχεις στην πρίζα...

Προφανώς δουλεύει και χωρίς να το έχεις στην πρίζα.

Αναρτημένη εικόνα

#131   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2012 - 16:28

(Και για να μην ξεχνιόμαστε το itunes 11 γαργάρα..χαοοαχ ποιος είναι κύριε Μάγειρα υπεύθυνος για την καθυστέρηση του iTunes?)

Υπομονή μωρέ άλλες 32 ώρες έχει ο Οκτώβριος! :P

Άστους πια, τόσα πράγματα έβγαλαν! :P

#132   paliotomaro

paliotomaro

iPH Addict

• 601 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 30/10/2012 - 16:31

Εγώ αυτό που είπα είναι ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να εξοικειωθεί μαζί του ένας μέσος χρήστης για να κάνει δουλειές όπως η μεταφορά μουσικής και φωτογραφιών...

δε μπορει ρε φιλε τη μια να εκθειαζουμε την ευκολια χρησης του ios σε σχεση με το ανδροιδ και οταν ερχομαστε στο θεμα connectivity το itunes (που η χρηση του ειναι απαραιτητη) να το θεωρουμε οχι και τοσο δυσκολο..δε στεκει

Υπάρχουν 2 iTunes.Αυτό για mac το οποίο είναι ένα πρόγραμμα άρτιο και με λιγοστά κολλήματα και το αντίστοιχο για Windows το οποίο είναι ένα προβληματικό πρόγραμμα.

Αν κάνουμε αυτή τη διάκριση θα μιλήσουμε από άλλη βάση.

μιλαμε για το 90 τοις εκατο των χρηστων ;)

#133   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2012 - 16:32

Οκ άρα συμφωνούμε οτι θέλει αλλαγές εκεί. Ναι υπάρχουν χειρότερα αντίστοιχα προγράμματα. Το θέμα ειναι να μην υπάρχει ανάγκη για iTunes ή τέτοιους διαμοιρασμους. Ήδη εχουν βελτιώσει πολλα στο iOS. Τις εικόνες τις ανοίγει κατευθείαν αλλο pc. Ο ανταγωνισμός δεν χρησιμοποιει πλέον τετοια και μια χαρα κανείς αλλαγές απο το κινητο σου. Δηλαδη όσοι εχουν jb χάνουν που κάνουν τέτοια? Απλώς λέω οτι ειναι αν τα συγκρίνεις σε αυτο το iOS χάνει.

Τα αλλα λειτουργικα προφανώς δεν ειναι τέλεια, εχουν και αυτα δικά τους θέματα. Μερικα σοβαρά. Δε με νοιάζει στη τελικη αυτο. Πως ήρθε το notification και μερικοι με τα sbs settings βρήκαν την υγεία τους, έτσι να κάνουν αλλαγές ώστε να γίνει πιο αποδοτικό κατι και να μπορω να κατεβάσω οτι αρχείο θέλω σα να χρησιμοποιω τον μακ μου ήδη και να μην το χρειάζομαι για την μεταφορά κάν. Ποσο μάλλον αν δεν μπορω μέσω wifi σωστά εξαιτίας του χαζου iTunes...και των θεμάτων που εχει πάλι.

#134   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2012 - 16:32

Γιατι ολα αυτα μου φερνουν στο νου την ιστορια πριν πολλα πολλα χρονια "ευρωπαικα αυτοκινητα vs γιαπωνεζικα"? Εννοοω τον τροπο που τρωγομαστε εδω μεσα και τα επιχειρηματα.

#135   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2012 - 16:35

Όχι μάρκ δεν λειτουργεί σε εμένα, ούτε μέσω μακ στο δίκτυο. Το δοκίμασα σε 2 διαφορετικά δίκτυα με ενα linksys και ενα zte-wind. Τα ιδια. Έχω βρει λύσει, απο apple support, άρα περιλαμβάνει βήματα που βαριέμαι να κάνω κάθε φορα παρότι δεν ειναι πολλα

Τελευταία επεξεργασία από: hyperlost, 30/10/2012 - 16:36

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4